Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Saol canım istesemde acımdan yapamam.Gelelim rakiplik tarafımaSen bugn avm ye gitmiycen mi?Oglunuda al 1.5 hatta sana özel 2 porsiyon yaptır bir iskender bol yag sosu döktür garsona pidelerine bandıra bandıra ohhhh

Ebrucum esim gozlemeleri lup lup goturdu sicak cayla.k.v alingan yemezsem neden yemedin der . Ama sonucccc ye me dim serbest falan degil valla bu hafta hicbirsey serbest degil bize . K.v iceri girdi tlf konusuyodu cikinca yedim anne ben dedim napim sehraa ve papatyayla yarisiyorum diyemezdim heralde

Osge hep senin yüzünden havuzcikisi forum avmye cemyilmaz gitcez esim kötü kötü tekliflerde bulunuyor yemeklealakali

Cem yilmazmiiiiBeni de bekleyin cikarcikmaz yorum bekliyorum canim cookkk guzel gorcen bak
Bu arada bu aksam bi durum cigkofte iyi giderr

ebrucum çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
kız kayınvaliden gözleme yapmış yenilmez mi. kadın gücenmiştir.
Osge hep senin yüzünden havuzcikisi forum avmye cemyilmaz gitcez esim kötü kötü tekliflerde bulunuyor yemeklealakali
sakın sehra sakın....beni düşün ne olur. bak sen benim neye benzediğimi de biliyorsun. üzüldüğümü falan hayal et...
ben hala sporumu yapamadım. oğlum şimdi kursta ama yemek yaptım, çamaşır katlıcam. 5 de de almaya gideceğim.
sporu akşama yapıcam. oğlum uyuduktan sonra. bugün slim in 6 yapıcam. 37 dakika.

Sehraa hakikaten bu yaris baya bi azim getirdi bize onceden gozlemeyi duyunca sevincten ucardim simdi icim cizz etti yiyemiycem diye

inşallah tatlım öyle olur..ama her gün zor oluyor spor. yorucu çok yorucu(

Sen istikrarini kaybetme meyvelerini toplarsin elbet.yorucu olmaz mi ama sonucu dusun kendini incecik hayal et. Spor uzun vadede baya guzel sonuclar veriyo

aslında iyi gelmez ama tiryakiyim,kahve içince daha zinde hissediyorum kendimi.öğleden sonra ara öğün olarak üç mandalina yedim belki faydası olur diye.

kızlar ben bir türlü orti olamadım kimseyle diğer arkadaşın fikrini bilmediğim için atlamayım dedim.Nelson da yarışa katılacaksa acaba biz aynı grup mu olsak ne dersiniz?tabi uygunsa kilolarımız da yakın ben de 63.5 im.

akşam fırında tavuk tabi derisiz ve birkaç kaşık pirinç pilavı+yoğurt yemeyi planlıyorum.

bence de siz nelsonla takım olun. zuzu ve hawarda başka bir takım olurlar. nacizane fikrim.

bizeyeter-nelson
hawar-zuzu
sehracık ve bennnn
ebru ve özge

Sehra akşama hazır meyve suyu içsem olur mu. Çok müdür kalorisi

Sen o meyve suyunu icersen bende kunefe yerim ona goreyemek yokicmek yokuzme beni

Sen istikrarini kaybetme meyvelerini toplarsin elbet.yorucu olmaz mi ama sonucu dusun kendini incecik hayal et. Spor uzun vadede baya guzel sonuclar veriyo

o kadar çok lahana çorbası yedim ama halsizlik var üzerimde.. tıka basa ekmek yemek istiyorum. ama iki lokma aldım içimdeki isteği öldürsün diye sonra içtim lahana çorbamı...hayal bile edecek dermanım kalmadı buğün.(pisikolojim sıfır) buğün spor yapmayacağım sanırım..

yarışmı planlıyorsunuz arkadaşlar katılabilirim bende

--5 porsiyon lahana çorbası (lahana yemeği kıvamında idi)
--haşlanmış karnıbahar ve brokolü (bayağı çok yedim)
--1 tane közlenmiş kırmızı biber
--2 lokma çikolatalı ekmek (diyette yoktu ama dayanamadım)
--2/6 oranında peynirli yumurtalı gözleme (çok azdı çok az gözüm kaldı)

Deli mısın sen ya bugun on kilo verip yarın yirmi alırsın gözün ac kalır fazlasını yirsin diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…