- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Ee sporuda yapiyormussun zaten cok iyi kas kitlen artip vucudun sekillenir 2 aya kalmaz
kız kayınvaliden gözleme yapmış yenilmez mi. kadın gücenmiştir.Ebrucum esim gozlemeleri lup lup goturdu sicak cayla.k.v alingan yemezsem neden yemedin der . Ama sonucccc ye me dim serbest falan degil valla bu hafta hicbirsey serbest degil bize . K.v iceri girdi tlf konusuyodu cikinca yedim anne ben dedim napim sehraa ve papatyayla yarisiyorum diyemezdim heralde
sakın sehra sakın....beni düşün ne olur. bak sen benim neye benzediğimi de biliyorsun. üzüldüğümü falan hayal et...Osge hep senin yüzünden havuzcikisi forum avmye cemyilmaz gitcez esim kötü kötü tekliflerde bulunuyor yemeklealakali
inşallah tatlım öyle olur..ama her gün zor oluyor spor. yorucu çok yorucu(
canım hiç patates kızartması yermiyim. yemedim hatta yapmadım bile ama patates haşlaması yedim. bir tanecik. küçüktü hem de...
ne kısırı kısır falan yok..dişim bugün daha iyi. ,ilaçların faydası oldu sanırım. ama ağzımın o tarafında kocaman birşey var sanki. dediğim gibi çok şükür geçti aman sağlık ne önemli.
kız senin braşın neydi homeostasiyi falan bildiğine göre fencisin. onu falan bilmem de tuhaf bir vücudum var.
bu arad sana özelden mesaj attım. sanırsam görmedin.
benim bağırsaklarım da problemli bu aralar. türk kahvesi iyi gelir mi?
kızlar ben bir türlü orti olamadım kimseyle diğer arkadaşın fikrini bilmediğim için atlamayım dedim.Nelson da yarışa katılacaksa acaba biz aynı grup mu olsak ne dersiniz?tabi uygunsa kilolarımız da yakın ben de 63.5 im.
akşam fırında tavuk tabi derisiz ve birkaç kaşık pirinç pilavı+yoğurt yemeyi planlıyorum.
Sehra akşama hazır meyve suyu içsem olur mu. Çok müdür kalorisi
Sen istikrarini kaybetme meyvelerini toplarsin elbet.yorucu olmaz mi ama sonucu dusun kendini incecik hayal et. Spor uzun vadede baya guzel sonuclar veriyo
kızlar ben bir türlü orti olamadım kimseyle diğer arkadaşın fikrini bilmediğim için atlamayım dedim.Nelson da yarışa katılacaksa acaba biz aynı grup mu olsak ne dersiniz?tabi uygunsa kilolarımız da yakın ben de 63.5 im.
akşam fırında tavuk tabi derisiz ve birkaç kaşık pirinç pilavı+yoğurt yemeyi planlıyorum.
Deli mısın sen ya bugun on kilo verip yarın yirmi alırsın gözün ac kalır fazlasını yirsin diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?