- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Hawarcim hafta ici cis yemeyince cok farketcek gor ama dedigin gibi aksamlari bir tık daha az ye oglen ve sabah ac kslmadan git aksami baya hafif kapat canim
Bende sabah ogle az yiyorum aksam saldirasim geliyo yemeklere :26:
Kizlar ( nelson bizeyeter hawar gokce zuzu) sizde aranizda ayarlayin rakip olun cuma 1. Belli olsun
Bu hafta duzensiz oldu haftaya cuma cumartesi rakipler belirlenir artik
Ben cok begendim canim az ve öz yemissinMerhaba kızlar..
Dün misafirlikteydim, menüm baya karışık oldubugün de dışarıdaydım anca gelebildim, menüm;
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
2 çatal domates soslu biber
Öğle
1 türk kahvesi
1 küçük kare bitter çikolata
Akşam
2 adet lahmacun (küçüklerdi)
1 bardak ayran
Ara
1 soda
Ben cok begendim canim az ve öz yemissin
Kızlar hem kendi aramızda hemgrup karışık oldu.1hafta yeterli bence.Hawar nelsıonla yarışabilirsiniz.Bu böyleolmıycak haftaya ben belirlerim haksızlıkolmasın kimse boşta kAlmasın
bu takım olayı acayip iyi oldu. hepimiz pür dikkat devam ediyoruz. kim kazanırsa kazansın önemli olan kiloların kaybetmesi. tek yarıştığımız zaman motivasyon bu kadar yüksek olmuyordu bence. bu şekilde kendimizi düşündüğümüz kadar takım arkadaşımızı da düşünüyoruz...
haftaya takımları ebru belirlesin bence. böylece karışıklık çıkmaz. ne de olsa topik sahibi o. yada şöyle yapalım. kazanan takım aynı kalsın. ödül olarak. diğerleri kendi arasında değişsin. ne dersiniz...
sehraaaa yoldaşım. neler yedin bugün...neden yazmıyorsun..cıssllar mı var yoksa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?