Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yiyen havuzdan yeni çıkmış bir aygır var benide yer bu.ben su iciyorum papatyacim hiç tasalanma:))ama cemyilmaz i yiyebilirim dokuzda baslicak pismanolmam ins

sehracım online sın şu anda. bak menümü yazıyorum. hemen yorumla. hem de mutlu olursun belkimmm
10:30 3 adet kuru kayısı
11:00 1 adet küçük patates haşlama, 2 adet ceviz, 2 adet çeri domates, peynir, zeytin, azıcık biber közlemesi, 2 dilim sucuk, bir dilim ekmek
13:00 bir adet cennet elması
15:00 7-8 adet fındık
16:00 bir adet kivi, bir adet mandalina, 3 yk yoğurt
18:00 bir kepçe tarhana çorbası, 4 adet hamsiden azıcık büyük balık, bol salata, oğluma da bir bardak meyve suyu koydum ama yudum içmedim
komşum geldi arkasından. bir fincan türk kahvesi
az sonra yeşilçay
oğlan uyuyunca spor

Yiyen havuzdan yeni çıkmış bir aygır var benide yer bu.ben su iciyorum papatyacim hiç tasalanma:))ama cemyilmaz i yiyebilirim dokuzda baslicak pismanolmam ins
içim çok rahat...senin bilinçli bir kadın olduğundan eminim. beni düşünüp yemiyorsun emin ol bende kendimden çok seni düşünüyorum...öpüyorum seni

Açım aççççEşim bu akşam aş eriyor sanırım.Az önce boza içmeye gidelim dedi sonra sahlep içmeye.Sahlep olur dedim.çünkü haberde Ayça Kaya kışın kilo almamak için tüyü verirken şekersiz ballı sahlep serbest dedi.Şimdi kaynımla eşim tutturdu künefe diyeKızdım bende açım zaten mahsus mu yapıosun gidin dışarıda ne yerseniz yeyin.Eşimde bana kızdı ben izin veriyorum kim seni kısıtlıyor bu derece sevdiğin şeyleri yememe için bu kadar tepki veriosun dediHerşey senin için özgecim ve hepsi senin yüzünden SEHRA '

Ebrucum esin tepki gostermekte hakli benim esim de abartinca kiziyo nerden bilsinler bizim bu derece taktigimizi kilolara sahlepte 9 oldu saat kilo yapar ama esine nedicen iste
(bu arada haberi ben de izledim canim)

Kızlar ben artık yemeden önce kalorilere bakıcam.Acayip caydırıcı künefe 600 kalori!

10.30
1.5 kepce mercimek corbasi
1 dilim (halk ekmek dermisim)cavdar
Kk peynir.1 catal recel.Yesilcay
13.00
Nescafe.3 yulafli .11 fındik
15.00
1 minnak elma minnak mandalina
17.30
1.5 kepce mercimek corba
2 avuc ici kadar biftek
2 kasik patates salatasi
1 lokma ekmek

:))çok tatlısınız hepiniz yaaa

Kizlar ( nelson bizeyeter hawar gokce zuzu) sizde aranizda ayarlayin rakip olun cuma 1. Belli olsun
Bu hafta duzensiz oldu haftaya cuma cumartesi rakipler belirlenir artik

Kizlar ( nelson bizeyeter hawar gokce zuzu) sizde aranizda ayarlayin rakip olun cuma 1. Belli olsun
Bu hafta duzensiz oldu haftaya cuma cumartesi rakipler belirlenir artik

tatlım yarışma ne zaman başlayacak. ne zaman bitecek. kısa bir bilgi veririmisn

tatlım yarışma ne zaman başlayacak. ne zaman bitecek. kısa bir bilgi veririmisn

canım yarışma devam ediyor. cumartesi başşladık sayılır. sanıyorum 2 hafta sürecek. bu konuda henüz konuşmadık ama...
önceki iki hafta da bireysel yarışmıştık...

canım yarışma devam ediyor. cumartesi başşladık sayılır. sanıyorum 2 hafta sürecek. bu konuda henüz konuşmadık ama...
önceki iki hafta da bireysel yarışmıştık...

en çok kiloyu verenmi kazanacak. süre ne zamana kadar peki

Kizlar bence rakipli yaris 1 hafta sursun boylece herkes birbiriyle yarisir ve sık giremeyen arkadaslar oluyo 2 hafta uzun olur her cuma 1. Aciklansin iki kisinin toplam verdigi kilo ile birinci belirlenecek

en çok kiloyu verenmi kazanacak. süre ne zamana kadar peki

Çuma sabahı kilo bildirimi yapacağız. En çok kilo veren takım kazanacak.
Sehraaaa nerdesin menünü yazmadın, menümü yorumlamadın. Ne zaman bitecek bu Cem yılmaz

kızlar menünü yazıp çıkacam yazılı sorusu hazırlıyorum, bitirince zamanım olursa bakarık sayfalara

sabah uyanınca 3 kuru kayısı
11:00sabah 3yk menemen,2kk peynir, 2 dilim onu denge light ekmek
3 zeytin,1 kaşık pekmez

ara 14:00 bir elma, yarım portakal

16:00 bir armut

19:30 4 yk yeşil mercimek, 1 dilim uno denge light, 4 kuru patlıcan dolması

20:30 2 yk yoğurt, 1,5 yk yulaf kepeği, biraz tarçın karışıtrıp yedim, akşam doymamıştım

2 lt su, 4 mil leslie, şimdide yeşil çay demleyip içecem,

2 gündür gündüz düxensiz olunca akşam çok yiyorum

hemen şimdi bunu yazınca spora başlıyorum. 40 dakika sonra görüşürüz...ben gelene kadar yazın birşeylerde kalorilerimi vermiş şekilde şöyle şöyle gerile gerile okuyayım...

padometreni takmayı unutma yarınnnn, akşamdan yarın giyeceklerinin yanına koyyy

Hawarcim hafta ici cis yemeyince cok farketcek gor ama dedigin gibi aksamlari bir tık daha az ye oglen ve sabah ac kslmadan git aksami baya hafif kapat canim
Bende sabah ogle az yiyorum aksam saldirasim geliyo yemeklere :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…