- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
içim çok rahat...senin bilinçli bir kadın olduğundan eminim. beni düşünüp yemiyorsun emin ol bende kendimden çok seni düşünüyorum...öpüyorum seniYiyen havuzdan yeni çıkmış bir aygır var benide yer bu.ben su iciyorum papatyacim hiç tasalanma:))ama cemyilmaz i yiyebilirim dokuzda baslicak pismanolmam ins
Açım aççççEşim bu akşam aş eriyor sanırım.Az önce boza içmeye gidelim dedi sonra sahlep içmeye.Sahlep olur dedim.çünkü haberde Ayça Kaya kışın kilo almamak için tüyü verirken şekersiz ballı sahlep serbest dedi.Şimdi kaynımla eşim tutturdu künefe diye Kızdım bende açım zaten mahsus mu yapıosun gidin dışarıda ne yerseniz yeyin.Eşimde bana kızdı ben izin veriyorum kim seni kısıtlıyor bu derece sevdiğin şeyleri yememe için bu kadar tepki veriosun dedi Herşey senin için özgecim ve hepsi senin yüzünden SEHRA '
Kızlar ben artık yemeden önce kalorilere bakıcam.Acayip caydırıcı künefe 600 kalori!
Kizlar ( nelson bizeyeter hawar gokce zuzu) sizde aranizda ayarlayin rakip olun cuma 1. Belli olsun
Bu hafta duzensiz oldu haftaya cuma cumartesi rakipler belirlenir artik
tatlım yarışma ne zaman başlayacak. ne zaman bitecek. kısa bir bilgi veririmisn
canım yarışma devam ediyor. cumartesi başşladık sayılır. sanıyorum 2 hafta sürecek. bu konuda henüz konuşmadık ama...
önceki iki hafta da bireysel yarışmıştık...
en çok kiloyu verenmi kazanacak. süre ne zamana kadar peki
Hawarcim hafta ici cis yemeyince cok farketcek gor ama dedigin gibi aksamlari bir tık daha az ye oglen ve sabah ac kslmadan git aksami baya hafif kapat canimkızlar menünü yazıp çıkacam yazılı sorusu hazırlıyorum, bitirince zamanım olursa bakarık sayfalara
sabah uyanınca 3 kuru kayısı
11:00sabah 3yk menemen,2kk peynir, 2 dilim onu denge light ekmek
3 zeytin,1 kaşık pekmez
ara 14:00 bir elma, yarım portakal
16:00 bir armut
19:30 4 yk yeşil mercimek, 1 dilim uno denge light, 4 kuru patlıcan dolması
20:30 2 yk yoğurt, 1,5 yk yulaf kepeği, biraz tarçın karışıtrıp yedim, akşam doymamıştım
2 lt su, 4 mil leslie, şimdide yeşil çay demleyip içecem,
2 gündür gündüz düxensiz olunca akşam çok yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?