Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyacim ikisini de 2 kere yaptım canım sagol.yemek ben de yapiyorum ama ben yemeyince kızlar da istemiyor.içim almiyor ne pişirsem.10 gün daha idare edeceğiz artık. Bu sene de böyle geçsin bakalım.

İftar menüm
Küçük bir dilim su böreği 1 tane haşlanmış but yeşillik salata 1 bardak Fanta içtim cnm cçekti
Küçük bir dilim pasta su alkali suyundan 1 bardak icctim eşim az önce ise gitti elektrikler 1 saat önce kesildi acayip tirsiyorum gorum cemin oğlunu çağırdım sağolsun her korkyugumda gelir bende kalır eşim gececi olduğunda o yüzden fazla su icmiyorum bu akşam ne kadar su o kadar tuvalet demek :)

Hayırlı sabahlar kızlar .Herkes nerde?Akşam kızkıza iftar harika oldu .Ama kalabalık sohbet derken biraz kaçırdım yemekleri.Çocuklarda oynadı .Sahur menülerimi arzu hanım çok begenmiş.Her sahurda atıyorum yorum yapıyor.Ama iftar nolucak bilmiyorum.

Banum geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.Aynı bende ıvır zıvır hafif şeyler yemek istiyorum yaglı istemiyorum.Ama eşim tutmadıgı için agır yemek yapmak zorundyaım.Kısmetse bu akşam karnı yarık pilav ve cacık olucak menüde.Size harika bir taif veriyorum:
kabagı soyup 4 e bölüp haşlayın
zeytinagı limon ve rendelenmiş sarımsaklı sosu servis tabaga konulan kabakların üzerine dökün.Harika bir meze haiff kalorisiz.
Kırmızı et biberi közleyin.Kabugunu demizleiyp lor peyniri ile içini doldurun.Zeytinyagı hafif gezidirp çok az daha fırında bekletin ohh misssssssss.

banucum spor ayakkabıyı aslında mecburiyetten giyiyorum. çok fazla yürüyorum ben. bi de kucağımda kızım oluyor. ben topuklu çok severim ama boyum uzun olduğundan tuhaf duruyor. bi de ayaklarım çok acıyor. çok büyük ayaklarım yaa.. ayağıma göre deichman dışında bi yerden pek ayakkabı bulamıyorum. yine de eskiye nazaran daha çok var. ayaklarım 42. bi ayakkabı buldum geçende hafif topuklu; ama tuhaf durdu eşimin yanında. boylarımız aynı, hatta biraz eğik durduğundan kısa gözüküyor benden. bi de topuklu giymek istemedim. bi de yürümesi var bunun, ayaklarımı acıttı biraz, almadım ben de..
dünkü sahur: önceki akşam çok yediğimden biraz badem, 2 yumurta yedim. o da zorla...
dün iftar: çorba, yoğurt, salata 30-40dk yürüyüş, 2lt su
bugün sahur: 2 yumurta, salatalık, domates, peynir, 1,5dl ekmek, ceviz, hurma(çok oldu biraz)

Selamlar kızlar.
Ebru tarifini deneyeyim canım. Güzel olur gibi geliyor.
88 lim ben de topukluları günlük sevmem canım. Özel günlerde gezmelerde falan giyerim.senin boy bayağı uzun galiba bu arada.

wisdom tatlım takıntı oldu bende. kendimi bildim bileli en düşük kilom 67. bi 60 olayım istiyorum. inşallah..

Tatil telaşı tuttu bizi kızlar.Eşim bekliyemiycem deyip öne çekmiş tatili ee bende tabi.Otel arayışına düştük.Gözlerim acıdı pc ya bak bak o mu olsun bu mu olsun.Bizim önceligimiz mini clup bakıcı mini havuz ve park diger özelliklere odaların resimlerine dahi bakmıyoruz.Önceligimiz evlat
Araser sizin gittiginiz çok güzeldi ama pahalıydı diye hatırlıyorum
Winnnnn uykulu uykulu anca bu kadar görsel oluyorCanımmmmmYogurt kürü sende başla hadi hepberaber çıpçıtır olalım.Gerçi kimimiz baya kilo verdi kimimiz sıkılaştı.
Banum dene pişman olmıycksın

Eşim yemek yapma uyu dedi.Canı pizza çekmiş sanki oruç tutan o Sağolsun ogluşa bakmış ben uyudum 1 saat.2dl yeyebildim.Ogluşla yürüyüşe çıktık 40 dk.

88lim menü herzamanki gibi güzelyürüyüşte öyle canım

bugün benim canım da çok pizza istedi yaa.. otobüste kızın biri almış, nasıl koktu anlatamam..
üstelik pizzahut da 14,90 sınırsız pizza ve çorba vardı. yemedim. eskiden eşimle tıka basa nasıl da yerdik... anneme gittik. orda da bir sürü abur cubur vardı... neyse bugün de bitti çok şükür...

88 li canım iradene hayranım !Ne Gğzel hayır demişsin cısslara

Papatyam Ramazan boyunca ne güzel hiç bırakmadın sporunu darısı bizlerin başına

Sahur :2 dl kızarmış t.b , kk peynir ,1 domates ve Yıgurt kürüm.Namazı kılıp yatıcam .

onlara hayır dedim de yine bütün gece hurma ceviz ikilisi benimleydi ebrum yaa
gece hiç uyumadım. 60-70gr ceviz ve 8-10 hurma sanırım
sahur:2 yumurta, yoğurt, domates, peynir, 1dl tam buğday ekmeği az çorba

Günaydın hanımlar
Ohhhhh 2.5 hafta izin aldım. Evde olacağım ama bitşrmem gereken işler var. Evde de günde 2 saat falan çalışırım.
O psikolog herşeyime çare buldu da bi şu işkolikliğimi çözemedi. Mesleğimin en üst unvanını almayı hakettim. Adımın önünde yıllardır hayalini kurduğum unvan olacak. Ayyyy pek de yakışıyor adımın önüne de... Devleti ben kurtaracağım sanki. Bi otur di mi
Kuşluk namazımı kılıp dualarımı okurum şimdi.
Ebrucum spor beni kurtarıyor. Yaş ileri olunca aslında başka çarede yok. Oğlum için sağlıklı olmalıyım.

Dün iftarda 3 dilim su böreği 2 bardak ayran 2 hurma 1 litre su
Sahurda 2 yumurta bana 2 yumurta oglusa gece yatmadan önce annecim lütfen benide kaldirirmisin sahura hem gündüz sen oruclusun sen yemiyosun diye benimde cnm istemiyo oruç tutayim ozaman dedi :) ben şok şok şok :) daha 8 yasında düşündüğü şeye bakın 4. Oruç tutuşu bu sene maşallah neyse analı ogullu sahurumuzu yaptık yattik e bide kahve içtim ezana 20 dakka varken kendimi bugün çok zinde hissediyorum :) sabah 8 de kalktim badana bi kaçyer vvardı kocişle beraber yaptık evi sil supur bahçeyi supurdum kayinvalidemin evini sildim supurdum makinaya perdeleri attım şimdi biraz dinlenim bitane stor perdem var onu yikicam banyoda akşama yemek derdim yok teyzeme davetliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…