Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çok Gğzel bir akşam geçirdim .geç döndüm baya eşim almaya geldi sağolsun.Ogluş özlemiş beni sahur yaptık beraber şimdi uyudu kuzucuk.Kaçırdım yemegi iftarda ama baya yol yürüdük.
Sahur :1 domates ,1 salata ve yogurt kürüm

Ebrulim tatili hak ettin. Gonlune gore olur insallah. Dun aksamki yemek harikaydi sanirim fotolar guzeldi.

Papatyam tebrik ederim. Basarilarini hep kutlamak dilegiyle. Tatilin de basladi sanirim. Iyi eglenceler.

Wisdom yuzugun cok guzel gule gule kullan. Esin ince dusunuyor masallah.

Zuzu hizli ve siki bir sekilde dondun masallah.

88li hala kus gibi yiyorsun. Azminin karsiligini en guzel sekilde alacaksin.

Araser tadilat zor is kolay gelsin. Butun gurultu ve ustalarla ugrasma isi size kalmis.

Lajoba sen nasilsin tatlim

Ben karisigim.
Esimin davasi dun karara baglandi ve kaybettik. Para cezasi ve karsi tarafin masraflarini odeyecegiz. Hayirlisi dedik.

Araba aldik maddi olarak kit kanaat olacagiz iki yil daha. kayinbabam in maddi beklentileri hat safhada. Canim sikiliyor. Tek oglu kocam degil 4 oglu daha var.

Tatil ve ramazanda dikkat etmeye calissam da yiyorum. Uc gun oldu kv evine geleli ama sikildim sanirim. Cocuklar cok egleniyor esim mutlu. Ben de su ekonomik baski olmasa mutlu olacagim. Bizim evde herseyi takan benim.

Kismetse agustosta eve donunce tatile gitmek istiyorum. Eylule kadar diyet yok bende.

PAPATYAM istikrarlı bir şekilde yine sporunu yapmış
88LİM kaçırdııgm dedim hepsinden yedim.Ttalı bir cıs ondan da yedim ama ortadeki şeyleri yemedim.Ama kola içtim gibi anlamında canım.İnş acıkmam
WİNNNNİMMM süprizin harika.İyi mutlu günlerde kullan yüzüğünü canımNice saglıkla sadakat ve sevgiyle huzurlu yuvanda bir ömür yaşlanın inş.
HADEKAM evet canım ya çok eglendik bol bol güldük Stres attık valla.Para bir şekilde bulunuyor saglık huzur bulunuyor canım.Borç ödenir hepimiz ödedik ödüyoruz......Sıkıntı çekmeden birşeylerden kısmadan olmuyor.Rızkı veren Allah bu da ödenip biter yeterki Rabbim saglık hoşluk versin.Dava olayına üzüldüm ama bizim şer gördüklerimizde nice hayırlar saklı aslındaÜzülüp kendine dert etme canım
ZUZUMM menüleirn çok iyi tiramisu var ama ramazanda olur böyle şeyler.Geçn ramazanı düşündümde tatlısız pidesiz akşamım olmazdı.Yine oruca ragmen az yiyiyoruz canım

Bugün regl günüm ama papatyam gibi ya 1 gün atarsa diye niyetlendim.Öglene kadar olursam yerşm ögleden sonra olursam yemem .

Ebrulim bizim hesap kitap borc bellidir. Beni kizdiran kayinbabamin buna ragmen surekli maddi beklentisi ve yuksek miktarlar.

Burada tarti yok. Olsada kilom cok sanirim. Hayirli cumalar prensesler.

Kızlar selamlar. Papatya zuzu istikrarlı görüyorum sizler i. Malesef o bende yok.

Hediye ye cok sevindim valla ne yalan söyleyim cünkü hiç beklemiyordum.
Birazdan oglanı uyutucam. Başım agrıyor sizden uzak.

Ebruş ne güsel eglenceli geçmiş akşamın

Hadeka tatlım sen nereye gittin kaçırdım sanırım ben. Ne güsel zayıf oldugunu söylemişler Ohhh süper.

Selam kizlar..
Arada takip ediyorum sizi..
Bikac gundur dikkatimi bisey cekti...
Size sormak istedim..bi benim mi dikkatimi cekti bilmiyorum ki..
Kendimden süphe etmeye basladim ben mi yanlis hatirliyorum diye.
Bu sayfayi ebruli1820 acmamis miydi?
Hatta ilk sayfada uzunca bi mesajı vardı?
Suan sanki M maviduvar1 acmis gibi görunuyor..
Ilk mesajda kisalmis yazilanlar ama düzenleme yok
Basinizi agrittim ama,merak ettim..

ebruli1820 iftara 1 saat bile kalsa, eger regly olursak bi yudum suylada olsa...
Orucumuzu bozmal zorundayiz canim.

Nasılsıniz fıstıklar.
Ben ramazan bitene kadar diyet işini askıya alıyorum. Hevesle iftarı bekleyip kalori hesaplayınca bogazima diziliyor yediklerim.abartmadan kalan son haftanın tadını çıkaracağım kızlar. Bayram sonrası çok sıkı bir diyet ve spor beni bekliyor inşallah.

Hani kilo bildirimleri çıtır hatunlar?
Zuzum çok iyi vermişsin Canım hakettin bunu:)
Hadekam banusultan evet kızlar abartmadan Ramazan'ın tadını çıkarmak gerek !
Ezana yakın regl oldum ama bozmadım.Allah kabul eder inş.

Eki Görüntüle 1579853 Kilo bildirimi
Geçen hafta :54.8
Bu hafta gördüğünüz üzere 53.6
Gelen yok
Gîden :1200
Hedef : ulaştığım 53 ü korumak !!
Regl rağmen hemde eksi olmak çok güzel
ebru süpersin tatlım ikimiz aynı vermişiz sadece farkımız ben senden 11 kilo daha kiloluyum bende görücekmiyim acaba o günleri boyun kaçtı senin

sahurda 2 dilim yağlı ekmek 2 bardak çay zor yedim sanırım midem baya bi küçülmüş herhalde
iftarda
gezmedeydik yidiklerim 1 kase mercimek yemeği 1 dilim patlıcan sarması ekmek pide yemedim 1 kaşık mantı 1 dilim baklava 3 dilim kavun
1 bardak çay
nescafe
şimdi bitki çayı içip 2.5 a kadar ütülerim var onları yapıcam gündüz olmuyo hiç bişey

88Li zuzu ebruli masallahhhhhhh
Cok tebrik ediyorum
Cok iyi kilo vermissiniz. Darisi basimizaaaa
Yemeyen veriyor
Anne evinde olunca ben almasam iyidir oyyy daglarrrr

Diyet peynir light ekmek yiyorum millet sasiriyor. Habire ye ye diye bi baski var ustumde. Direniyorum.

hadeka anne evinde öyle oluyor maalesef. benim annem normalde hiç ısrarcı değildir ama geçen gün tavuk göğsü yapmıştı, bi ye çok güzel olmuş dedi. yok falan dedim, şekeri de az hem diyor. çatalın ucuyla göstermelik aldım napıyım, kırmamak da lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…