- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.821
Menün guzel bence evde kendine yaptığında yenilmiyor ama misafir geldiğinde çeşit istiyo insan bende Cumartesi aldım iftara benimde menüm söyledi belki örnek olur sanaİyi geceler kizlar
bana bi akil verin lutfeeen
Sali gunu esimin is arkadaslarini iftara davet ettim
Sizce menum nasil ana yemekte kararsiz kaldim
Mercimek corbasi
Kiymali gul boregi
Pilav
Tavuk sote-et sote
Tatli hazir olacak muhtemelen
Mevsim salata
Kozlenmis patlucan biber salatasi
Cacik
Meyve
İftariyelikler
Uyku düzeni herkeste öyle canım bizim cocuklarda. Sahura kadar ayaktalar.maşallah oğluna da ne güzel küçük yaşta böyle seylere alışkanlıkları olması öğrenmeleri dışarı çıktığımda bakıyorumda bir sürü genc var ne oruç bilirler ne namaz Allah yardımcımız olsun zor bir zamanda cocuk yetiştiriyoruzMerhaba kızlar
wisdom01 güle güle kullanın.
Hadeka sen de saçların güle güle uzat inşallah. Araba rahat ama çok da masraflı. Biz 2. Arabayı alacağız. Çift Arabası olanlar sakın ha diyor. Çok masraflı fiyor.
Şu anda bi taraftan çilek yiyorum. Bi taraftan nescafe içiyorum. 12 de spora başlayacağım.
Ramazan da oğlumun hiç uyku düzeni kalmadı. 2 gün oruç tuttu o da. Öğlen ve ikindi namazlarına gidiyor bazen.
Bazılarınızın bildiği bi meseleden dolayı duaya ihtiyacım var. Namazının arkasından benim için dua etmek isteyen olursa özelden yazayım dileğimi. Ya fettah esmasına devam ediyorum. Bakalım ne zaman bitecek.
500 gr bişey değil canım bir var gün var bir gün yok sen verirsin hemen....Merhabalar
Ebrucum güle güle kullan ayakkabılarını. Eşine de maşallah.
Ben bugün oruca başladım. Reglden önceki oruçlarımda iftardan önce 63.3 çıkıyordum. Az önce 63.8 Çıktım. 500 gram alıvermşşim.
Canım gecen sene datçaya gittimmm cok guzel bir otelde kaldık havuzlu , merkeze biraz uzattı ama arabaya gittiğimiz için sorun olmadı bize sessiz sakin bir otel ama öyle cok buyuk cocuk kulubü olan otel göremedim ya da biz bakmadık sen datça için netten bir araştır istersen hele palamutbükü diye bir yeri var muhteşem bence datça, Bozcaada görülmeye deger yerler arasında...Papatyam ben datça çıralı gibi bunglow salaş yerler olur dedim.Ama oglum denizden korkuyor havuz istiyor.Benim için temiz hava bol yeşilliklli salaş böcek sesleri ile kahve içtiğim bi balkon yeter .Çünkü herşey dahile gittiğiniz halde eşim gezmeyi yeni yerler yeni tatlar yemesi sever eee otelden yararlanamadıktan dışarıda para ile yedikten sonra bir anlamı yok.Bense otelde durmak şanzlogda güneşlenmek ve hep yüzme taraftarıyım.Eşimde diyor 2 gün bunglow çıralı tarafı 4 günde otelde kalalım diyor.Buda benim için çok yorucu olur.Valiz topla yerleştir vs....Otelde çocuk klübü olması otele iten bizi diger etken.Geçen yıl 1 saat bu yılda beraber vakit geçirmek adına her gün 1-2 saat bırakırız diyoruz .Tavsiye varsa otel bunglow yazarsanız sevinirim
Papatyam inş görüşürüz bir foto çekinip kızlara atarız :))
Sehram ile de buluşma ayarlıycam bu yaz
Papatya ozelden yaz fettah da cekebilirim.
Ayrica tesekkurler.
Bugun arabanin tatlisini ismarladik dostlara ve ben de yedim uc dilim.
Cift araba cok masrafli ama ihtiyac da. Kiz kardesim ve esi cift araba kullAniyorlar.
Spora devam taktir ediyorum. Benim genlerim uyusuk sanirim.
Ohhh ne güzel gezmişsin canım bende uzun zamandır istiyorum bir vapur türü Ramazan bitsin cocukları da alıp en kısa zamanda yapmalıyım..,,,ben geldim kızlar. yine uzun ve yorucu bi gün...
çocukları alıp Üsküdar a gittik. bi ara ufaklık kayboldu, ödümüz koptu. sonra bulduk çok şükür... vapur, yürüyüş, temiz deniz havası iyi geldi( aslında dün de eminönündeydik, çocuklar yoktu, tatsız geçti. bugün onlar için gittik) dönüşte de çocukları anneme bıraktım geri. annanem de ordaymış, onu da görmüş oldum...
önceki gün iftar: çorba, azcık turşu, biraz yaban mersini gece de yoğurt
dünkü sahur: 2dl ekmek, 2yumurta, domates peynir, yoğurt, badem ceviz
iftar: 4 hurma, çorba, 4 lokum, 1kaşık pilav bol bol yürüyüş...
şimdi de badem ceviz hurma yaban mersini yedim. birazdan da sahur yaparız inşallah...
yine dünle aynı sahur ( aslına bakarsanız hergün aynı :)
Güz fikir canım ama ben de ne hedef ne bişey Ramazan'da benden gitti diyet psikolojisi artık ramazandan sonra hedeflerimi yazarım....Selamlar çıtırlar. Bu haftayı güzel kapatan herkesi tebrik ederim.darısı haftaya da olsun inşallah.hepimiz bir sonraki cuma için hedeflerimizi yazalım mı.
ben 63 lü bir rakam diyorum.hayırlısı bakalım.
Kızzz madalya takıcam sana valla bu kadar az yemeği nasıl başarıyorsun valla maşallah.,,,İftar menüm
1 tabak çorba 2 yk. Kabak yemeği ekmek yok
Domates 3 kaşık yoğurt
1 litreye yakın alkali limonlu suyum
Birazdan kahve icicem
bende börek olmasın lajobammmmbence gül böreğini cıkar canım.öbürlerı yeterde artar bıle:)
sağol canımGüle güle kullanebruli1820 canım ne derler ayağında paralansın iyi günlerde giy tatlım...
Kırma bizde yaparızMenün guzel bence evde kendine yaptığında yenilmiyor ama misafir geldiğinde çeşit istiyo insan bende Cumartesi aldım iftara benimde menüm söyledi belki örnek olur sana
Köfteli yogurt corbası
Et sote
Kabak graten
Zeytinyağlı Taze fasulye
Kırma denilen börek
Paça
Salata
İftariyelikler
Muhallebili güllaç
Canım gecen sene datçaya gittimmm cok guzel bir otelde kaldık havuzlu , merkeze biraz uzattı ama arabaya gittiğimiz için sorun olmadı bize sessiz sakin bir otel ama öyle cok buyuk cocuk kulubü olan otel göremedim ya da biz bakmadık sen datça için netten bir araştır istersen hele palamutbükü diye bir yeri var muhteşem bence datça, Bozcaada görülmeye deger yerler arasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?