Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menün guzel bence evde kendine yaptığında yenilmiyor ama misafir geldiğinde çeşit istiyo insan bende Cumartesi aldım iftara benimde menüm söyledi belki örnek olur sana

Köfteli yogurt corbası
Et sote
Kabak graten
Zeytinyağlı Taze fasulye
Kırma denilen börek
Paça
Salata
İftariyelikler
Muhallebili güllaç

Uyku düzeni herkeste öyle canım bizim cocuklarda. Sahura kadar ayaktalar.maşallah oğluna da ne güzel küçük yaşta böyle seylere alışkanlıkları olması öğrenmeleri dışarı çıktığımda bakıyorumda bir sürü genc var ne oruç bilirler ne namaz Allah yardımcımız olsun zor bir zamanda cocuk yetiştiriyoruz
M maviduvar1 özelden yazarsan bende dua okurum esmalarına yardımcı olurum canım....

Canım gecen sene datçaya gittimmm cok guzel bir otelde kaldık havuzlu , merkeze biraz uzattı ama arabaya gittiğimiz için sorun olmadı bize sessiz sakin bir otel ama öyle cok buyuk cocuk kulubü olan otel göremedim ya da biz bakmadık sen datça için netten bir araştır istersen hele palamutbükü diye bir yeri var muhteşem bence datça, Bozcaada görülmeye deger yerler arasında...

hadeka mmm hayırlı olsun canım arabanız iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah....

Ohhh ne güzel gezmişsin canım bende uzun zamandır istiyorum bir vapur türü Ramazan bitsin cocukları da alıp en kısa zamanda yapmalıyım..,,,

Selamlar çıtırlar. Bu haftayı güzel kapatan herkesi tebrik ederim.darısı haftaya da olsun inşallah.hepimiz bir sonraki cuma için hedeflerimizi yazalım mı.
ben 63 lü bir rakam diyorum.hayırlısı bakalım.
Güz fikir canım ama ben de ne hedef ne bişey Ramazan'da benden gitti diyet psikolojisi artık ramazandan sonra hedeflerimi yazarım....

Selam kızlar artık tartılmıyorum bile o ka saldım yani herkes kilo vermişsin diyor ama bana göre biraz aldım sanki bu aralar Ramazan'da yok arkadas ben yapamıyorumm sizlerin menülerine bakıp bakıp iç geçiriyorum...,

ya kızlar offf ya...her akşam ben iftar olur olmaz 1-1,5 lt su içerdim. sonra çorba. yemeğe yer kalmadığından iftar menülerim hep iyiydi...
dün akşam... hatırlamak bile istemiyorum. öyle çok yedim ki... iftardan sonra eşim bile yazsana neler yediğini deyip durdu..
3-4 parça pide yedim. çiğ köfte, et döner, fıstık, ayran, hurma, badem, yaban mersini, 2 meyveli soda... mikatar vermedim ama hepsinden çokça yedim. sonra o kadar çok yediğim yetmedi bi de dondurma aldırdım eşime.. yani bi de magnum... suyu çok içmediğimden, durduramadım kendimi... sabah bi susuzlukla uyandım. 1lt fala içtim. sonra bi tokluk.. sahurda az badem 2 de yumurta yedim acıkmayayım diye. o da zorla. eşime de sordum sahurda yemek yiyecek misin diye. ne alaka tabi yicem diyor. alışık tabi tıkabasa yemeğe. neyse öyle işte.. ilk defa iftarda abartmış oldum, inşallah devamı gelmez..

bu arada iftar menülerini görünce şok oluyorum. kim yiyecek bunları diye.. kızlar lütfen çöpe dökeceğiniz bir şey yapmayın, gerisi o kadar önemli değil..
bi keresinde ilk defa tanıştığım biri, yemekler kalacak, yanlış anlamazsan size versem, kalabalıksınız, yenir demişti. ben de ne yanlış anlıcam, olur tabi deyip almıştım ama gerçekten kalmasın diye yani. sonrasında da çok samimi olduk zaten

areser canım biz istanbulun bi ucunda oturuyoruz. söylesem korkarsın o yoldan. yine de çocuklar eminönünü, vapuru çok seviyor diye sık sık gidiyoruz. bu yaz bile 4-5 kez çocuklarla bir kaç defa da yalnız gittik sanırım.

ebruli1820 ayırlı olsun canım ayakkabı çok önemli. rahat rahat uzun yürüyüşler yapman için. ben de eşim başka türlü benle yürümüyor diye puma aldırdım ona. malum ben yürümeye başladımmı duramıyorum, ayakkabı dayanmıyor adama.

zuzu08 menüler çok iyi gidiyor. mideler küçüldü hepimizin.

wisdom01 özledik valla. bir an önce dön sen

M maviduvar1 maşallah oğluna, ne güzel bu havada bile tutuyor. benimki de 3 gün bıraktı, gerisinde tuttu. zaten yemekle pek arası yok. geçen sene de tutmuştu baya. dayanamaz diye kaldırmadığımda sahursuz tutuyor, mecburen hep kaldırıyoruz.

lajoba yaz günü kıymalı börek bence de ağır olur biraz. afiyet olsun...

bence gül böreğini cıkar canım.öbürlerı yeterde artar bıle:)
bende börek olmasın lajobammmm
Güle güle kullan ebruli1820 canım ne derler ayağında paralansın iyi günlerde giy tatlım...
sağol canım
Kırma bizde yaparız Börek hep fazla olarak geliyor iftar yemeklerinde bana.Onun dışında menün güzel canım.

Herkes öyle söylüyor.Çocuk küçük keyif yapmakta istiyoruz eşimle.Belki büyüdügünde ppatyam gibi o zamnalarda bizde böyle kahvalatılı salaş canımız nerde hangi saate isterse orda yiyecegimiz yerlere gideriz.Birde karadeniz turu büyüsün inş.

88 lim sağol canım.Ama benden çok sana lazım yürüyüş ayakkabısı NaZAR DEGDİRDİK SANA Olur öyle arada krizler

merhaba kızlar
lajoba börek fazla bence. gerisi gayet iyi.
sağolun kızlar. oğlum evde benden görüyor sanırım. yemekle de çok alakası olmadığından tutuyor. bazen ben kızacağım diye saklıyor benden. bazen unutuyor dondurma yiyor.

Selamlar çıtırlar.
Araser en azından tartıl canım ya.ipin ucu kaçiyor yoksa.ben de ramazanda kiloya takılmayı sevmiyorum ama bayramdan 2 hafta sonra tatile gidiyoruz nasipse.en azından aldıklarımı vermeliyim.25 günüm var toparlanmam için.
88 li sen arada abartsan da genelde iyi gidiyorsun.olan olmuş takilma boşver. Ben de tatlı yedim iftardan sonra burnumdan geldi inan.midem deli etti kaç saat.iftar sahur arasında bir şey yemek yok artık bana.
benim büyük kızım da çok istedi bu sene tam tutmayı orucunu ama nasip olmadı kuzuma hastalıktan. Bugün yine doktora gideceğiz. Yine başa döndük.öksürük kusma ateş. Ne mikrobu bu anlamadım bir gitmedi evden kızlar ya.bezdik inanın artık. ramazanın tadına varamadik.Allahım başka dert vermesin bunu da savsın me diyelim.

Kızlar merhabalar.
O gece size eve gidicez bayramda dedim. Sonra eşim aradı. Bayramda da ordayız dedi. Teyze leri hkmt lerde kalsınlar özledik demişler. Yani daha Burdayız. Evimi çok özledim ama burası da Cok güzel. Bi kere terledigimi hatırlamıorm. Ama evimde olsak sıcaktan yatamazdk . Klima da sürekli açık kalmıyor malesef. Ee elektrk faturası. Neyse daha Burdayız .. ara ara girip bakarım yazdıklarınza.
Dün sabah regli oldm iki gündür de dkkt ediorm yemiyorum cok. 73.2 yi gördüm 400 gr eksiyim .. mutlu oldum yarına inş 72 yi görürüm. Suan limonlu su içiyorum.

Iftar menüleri süper. Ne ara nasıl hepsini hazırlıcaksnZ öyle. Ben yapamazdm sanırım.

Banucum geçmiş olsun tatlım. Iyi kontrol ettir kızını. Vücudunda enfeksiyon war dır vücudu savaşamıodur. Dikkat edin

ebrum ben kendime göre bulunca çifter çifter alıyorum zaten :) normal ayakkabım yok hepsi yürüyüş ayakkabısı :) malum ne zaman nereye yürüyeceğimiz belli olmuyor :)

banucum çok geçmiş olsun kızına... sana da...mide çok kötü yaa.. bizde de anadan kıza geçiyor sanırım. annanem, annem ben hep mide ağrısından şikayetçiyiz...

papatyam olur o kadar. ben de yanlışlıkla yerken sesimi çıkartmıyorum, aklına gelince bırakıyor. sanırım oruçlu birine yemek yerken hatırlatmamak gerekiyormuş

wisdom iyi tatiller sana da. bütün yılın yorgunluğunu at işte. daha ne olsun...

papatyam çocuklar bizden ne görürse onu taklit edeler.Çok nadirdir yapmayan.İnş oglumda yarım gün orucu ile zamanı gelince başlatıcam bende.Maşşalh ogluna!

Banum geçmiş olsun canımBitmek bilmedi hırpaladı yavrucagı bu salgın

WİNN ne güzel işte canım püfür püfür çokcukta rahat uyuyordur.Evinde pişiceksin.Degişiklik temiz hava yararlan bence bol bol.

Arkadaşa aniden karar verip iftara gidicez kızkıza olucaz.Kahvaltı yada aparatif bişiler yapar yeriz amksat gülmek sohbet etmek keyifle.

Geldik doktordan .ilaçlarını içti yattı kuzum.benim de bulantim var bugün. Uzaniyorum ben de.iş güç iftar sonrasına kaldı. Bereket dünden temizlik-çamaşır falan halletmistim.bir yemek hazırlaması kaldı.
Benim canım hep aperatif bir şeyler istiyor iftarda kızlar ya.Salçalı yağlı bir yemek hatta çorba bile yiyesim yok.havalardan mi acaba.karpuz ,kavun,salata, kahvaltı, mezeler hoşuma gidiyor bu ara.fikir verin de çeşitlendireyim menümü.yemekleri az yapsam da artiyor maalesef.

Winn bence de kal istediğin kadar.mutluysan tabii.ev elbette özleniyor.sarayda bile yaşasan yuvam diyorsun.
88 li ben de spor ayakkabı hastası olarak giyecek bir şey bulamiyorum bazen.ya tam topuklu abiyelerim var ya sporlarim.sandalet bakiyorum bir suredir yürüyüşe dayanıklı. Merrell in bir kaç modelinde gözüm kaldı.burada yok bu marka. Ayakkabı olunca denemeden de alınmıyor netten.bakalım.

Banucum çok geçmiş olsun.
Patlıcan salatası yapabilirsin canım. Aynı şekilde kırmızı biberi közleyip salata yapabilirsin. Ben de senin gibi salçalı yemeği çok sevmiyorum ama yapıyorum yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…