Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyam ohh ne güzel tatil .Ünvanı hakediyorsun.Ben şanslıyım gördüm seni odanı inş. bu yazda görüşürüz canım.
88 li yinede çok degil canım.Bir çiko cips ıvırzıvır kaloriis kadar asla olamazlar ceviz ve hurma!!!
Zuzuum snei okurken benim dilim damagım kurudu kıs ( Maşallah ogluna inş benim yavruda imanı kuvvetli olur.

Biz otelimizi tuttuk kızlar.İnş güzel geçer tatil.Gerçi bizim eşimle beklentimiz çok yüzksek olmuyor o yüzden sanırım hep iyi otele denk üdşüyoruz.Yda onlarla yetinmek balkonda sohbet edip ogluş uyuyunca çay içmek bile bir huzur...Tatil demek kafa dinlemek gezmek demek zaten.Çok uykusuzum kızlar.Yiyip yatınca sorun yok ama sahura kalkınca zor dalıyorum ttok karınla uykusuz oluyorum.Ama sahur bir sünnet hem namazımda kalmamış oluyor kalkınca.

papatyam çok iyi görünüyorsun canımm
zuzum ama sen bunu az yiyerek hakettin canım

Papatyam harikasın..

Zuzu wqlla Tebrikler canım arkadaşım.bende bazen 40 oluyor bazen 38 inan bazen de 42 ..
Bi tam istedigim orana gelemedm:'(

Ebruli1820 canım benim tatiliniz keyifli geçsin inşallah.

Beni sorarsanız keyif li yim. Oglum la gezdik akşam. Dolaştık yürüdük. Sosyete pazarı gibi pazar kurmuşlar buraya. Gittim baktım. Çok güzel bluz lar vardı 5 tl ye hemde.
8 tl ye kitap vardı. Alim mi almayim mi diye direndim böğürtlen kışı da vardı. Ama cebimde para kalsın istedim. Kv adanaya gitti günler önce. Eşim de cumartesi gelecek. Kv cuma günü.. dedim oglanın acil bişeye ihtiyacı olur .. haftaya da kurulcakmş o zaman alırım dedim. Kitap okumayı roman özellikle cok özledim
..

Hani benim gençliğiiiiiiiiiimmmmmm

Bekar hallerim, sınırsız pazar günü uykum,
Dagınık Odam, hergün yada gün aşırı kuaföre girişim, anı yaşamam, vs vs vs

uzaaaaaaaaaaaaarrrrrrr da uzaaar.

Neyse iyi geceler kızlar mucuk

2 dl çavdar,1 karnıyarık,1.5 bardak ayran

100 oklava
50 tam mekik
Ogluşla dışarıda futbol oynadık :)) geçen gün bende kitapçıya girdim.Bakındım ama hangisini alsam bilemedim.Bu yönüm doğumdan sonra baya geri kalmış.Toplam 3 kitap Anca okumuşumdur.Bögüetlen kışı beni kötü etkiler diye okumayı düşünmüyorum winnnnn canım.Mesnevi tarzı okumuştum 2 ay önce yine o tarz okumayı düşünüyorum .Şu papatya menekşe kahve kokulu hikayeler seriside güEl sanırım.Face ig buraya daha az zaman ayırıp yarım saat kitap yarım saat tesbihat dualarıma zaman ayırsam daha faydalı olur benim için.Bu arada tartıda harika bir rakam gördüm :))

Merhaba kızlar
Misafirim. Var. Spor yapmadım bu akşam. Şimdi namaz kılacağım. Sonra da kitap okurum biraz. Sonra sahur derken saat 2-3 oluyor.
Teşekkürler kızlar. Sporu daha çok yapabilsem aslımda. Bu aralar. Haftada 3 yapıyorum. Bana göre en az 4 gün olmalı.
ebruli1820 inşallah tatiliniz güzel geçer.

İyi geceler kzlar
Misafirleri atlattim dun, pek istedigim gibi olmadi hic oturamadim onlarin yaninda ama yemekler guzel olmustu.,
Ebrucum ins tatiliniz guzel gecer, bencede en guzeli kafa dinlemek basbasa huzurlu olmak en guzelui..
Papatya gayet iyi gorunuyorsun, sizin meslekten nefret eder oldym esim sayesinde ama ins o unvan sana cok yakisacak darisi benim kocama
Wisdom ahhh o eski gunler dimi, hiic sorumluluk olmadan aksdama kadar yatmak kitap okumak bisiklet surmek benimde gecmiste kalan guzel anilarimdan.. bisiklete binmeyeli ne kadar uzun zaman oldu bilmiyorum cok ozledim..
Zuzu masallah sdana onca is yapmissin.. gule gule kirletin.. oglusa da ayrica masallah

Yarin uzun bi aradan sonra oruc tutacagim ins kolay gecer su anda midem eksiyo sanki degisik bisey oldum.. halbuki iftarda da fazla yemedim davetteydik
Menum
1 kase tavuk corbasi, 4-5 kasik manti, 2 parca tavuk, 1 dlm baklava, 1 top dondurma
Aslinda yazinca baya da yemisim yaw sahurda acikirim korkusuyla fazla kacirmam ins

İftarda
1 kase çorba 4 lokmalik pide 1 kase cacık 2 çorba kaşığı kadar patlıcan musakka 3 çatal patates kizartmasi 1 bardak Fanta
2 bardak çay
Turk kahvesi yanında 3 kare bitter su 1.5 litre

Canım şimdi sezonda daha pahalıdır orası önceden rezerve olsaydı belki daha uyguna olurdu... Ne tarafları düşünüyorsunuz? Bizde Allah kısmet ederse Ağustos sonu Bodrum'da olacağız...

Selam kızlar hepinizi okumaya çalışıyorum bu aralar apartmanda bir tadilat var dış cephe yapılıyor komşuların cogu ya tatilde ya Köyü'ne gitti iki üç kişi kaldık apartmanda ustalarda uğraşıyoruz yatında bende usta var terasın yerlerine köpük koydurduk yarın kalebodurları döşenecek diyetle ilgili fazla birşey yazmamıyorum malum hiç o havalarda değilim sizi okuyup iç geçiriyorum ama size söz Ramazan sonrası bomba gibi aranızda olacagımm harika menülerle.....

Sahur : 2 minik dl kızarmış çavdar,1salata ,kk peynir ve Yıgurt kürüm

Araser : evet ama aniden eşim hemen gitmek istedi öne çektik tatili canım.

Papatyam biz hiç yapmıyoruz spor en azından sen Ramazan'da bile bırakmadın tebrik ederim istakrrlı oldugun için canım

Lajobam çok degil menün .1 tabak mantı degil tadımlık yemişsin hepsinde gayet iyi bence
Zuzummm menün iyi canım yüzün gülücek bu hafta eminim :))

Araser sağol canım tatilin kötüsü olmaz dimi :)) kolay gelsin tadilat zor iş.Bitince temiz temiz oturursun inş.Senin resimli harika ve az yediğin menülerini hepimiz özledik ve yine aynı şekilde Ramazan sonrası yaparsın yine canım!

kızlar iftar: çorba, 1 kaşık et, 1 kaşık pilav
yarım saat yürüyüş, 2lt su
mahalle iftarı vardı dün. abartmadan yedim, kalanları da verdim anneme eve götürdü. rüzgar vardı biraz kızım üşütmüş, biraz ateşi var şimdi. sahura beraber kalktık mecburen, pek uyuyamadı..
sahur: yoğurt, az peynir, domates, salatalık, 1dl ekmek, 2 yumurta

Merhaba kızlar
Sağolun ya. Ben spor yapma konusunda istikrarlıyım da yeme konusunda da performansımı pek düşürmüyorum. Ama yine de bu hafta verdim azıcık. Ilk günlerde sahurda çok yiyordum acıkmayayım diye. Ama şimdi yiyemiyorum bile.
88li çok geçmiş olsun.
Areser kolay gelsin canım sana.
Lajoba bizim meslek zor. Kafa hep meşgul. Şimdi ben güya izindeyim ama evde de ara sıra çalışıyorum. Ama biizm meslek çalışana zordur. Bilgisayar oyunları ile Günlerini geçiren meslektaşlarım da var malesef.
Yurtdışına gidip geldikten sonra belki bi hafta ege falan yaparız. Ben isterim ama maddi durumlarda önemli.
Ancak oğlum büyüyor ve. Benim onjnla geçirebileceğim çok az Zaman'ım kaldı. Birkaç sene sonra bizimle tatil bile istemeyecek belki. Onun için Şartları zorlayıp gitmek istiyoruz

88 li menüleri gayet iyi ve az canım.Kızın inş iyileşir ateşi düşer.
papatyam haklısın büyüyene kadar bol bol vakit geçirmek anı biriktirmek öpmek koklamak lazım:)
İş yeri haftaya iftar vericek ama normal bir restoranttta.Bizde tarihi güzel bir yere kendi kendimiz gidelim dedik .10 kişi gidicez inş. güzel geçer ekmeksiz herşeyden ölçülü yerim bol bol yürüycez zaten arabayı evde bıraktım.Ve namazımızı tarihi büyük bir camide kılıcaz inş.

Kızlar iyi geceler.. Akşam üstü eşim geldi. Haberin yoktu sürpriz yapmak istemiş. Ay nasıl özlemişim bir bilseniz. Ogluş da feci özlemiş. Akşam dışarı cıktık yemek yedik. Oglanla durabildigimiz kadar işte. Sonra bi kutucuk cıkardı. Ayy ben şok tabi. Evlilik yıldönümümüz için. Sürpriz

Nasıl mutlu oldum anlatamam kızlar. Cok begendim .. inş sizde begenirsiniz
Şimdi oglanı yatırıyorum . Uyusun film izlicez yani inşaallah .

Olumlama olummlamaaaa full olumlama.
:

hayırlı akşamlar kızlar...
bugün baya bi yürüdük.. önce bayram alışverişi için cnr a gittik. hoşuma giden hiç bir şey bulamadım her zamanki gibi... oradan çıktık bi de foruma gittik. gezdik dolaştık geldik evimize...
eşim tutturdu sınırsız iftar yiyelim diye... yok dedim olmaz. hem onca para vercez, yesem bana zarar, yemesem parana yazık.. zar zor vazgeçirdim. bi gün gelelim buraya deyip durdu...
iftarda: 1kepçe çorba, 3 küçük köfte yedim. 3 saat yürüyüş sanırım. 2lt su

kızım sanırım diş çıkaracağından ateşlenmiş. ishal de olmuştu gece. bi de kulaklarını çekiştirip durdu. dualarınız için çok teşekkür ederim.
ebruli afiyet olsun canım. inşallah günün güzel geçmiştir.
papatya bence de gezin oğlunla imkanlar dahilinde. büyüdüğünde hatırlayacağı güzel anıları kalsın.. küçükken babamla gittiğimiz yerler gelir benim aklıma. hep gülümserim onları düşündükçe... ayda bi sultanahmete gider, köfte yerdik. arada beraber çıkıp dondurma alırdık.. lunaparka, sinemaya falan götürürdü... aslında belki hepsini toplasam 10-15 defa bile değildir, maddi durumumuz pek iyi değildi ama işte akılda kalıyor insanın çocukluğu... ben de o yüzden hep çocuklarla iyi vakit geçirme derdindeyim...
areser inşallah kısa zamanda toparlar, eski menülerine dönersin
wisdom çok güzelmiş, hayırlı olsun, güle güle kullan canım..

sahurda 1 küçük pide zeytin peynir domates salatalık 1 bardak çay içtim ardından türk kahvesi
iftarda
2 kepçe çorba 1 yemek kaşığı semizotu 1 küçük pide yedim
ardından tiramisu yaptım bugün tvde gördüm cnm çekti valla 1 dilim ondan yedim
2 bardak şekersiz çay
kahve
birazdan bitki çayı içerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…