- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.801
Ay çok sevinirim. Buralarda olursam evimde ağırlamak isterim seni.Yeni uyandım kızlar.Çok geç yattım.Ew dünde yürüyüş temizlik vücut yorulmuş.
Papatyam bende deniz aşıgıyım tatil demek deniz ve güneşin altında yatmak :)) Kemer düşünüyoruz bu sene nasipse.Eşim her yıl farklı bi yere gitmek yeni yerler görmek istiyor.Bu sene sende burda olursan şayet papatyam yine görüşmek isterim :)
İyi geceler kizlar
bana bi akil verin lutfeeen
Sali gunu esimin is arkadaslarini iftara davet ettim
Sizce menum nasil ana yemekte kararsiz kaldim
Mercimek corbasi
Kiymali gul boregi
Pilav
Tavuk sote-et sote
Tatli hazir olacak muhtemelen
Mevsim salata
Kozlenmis patlucan biber salatasi
Cacik
Meyve
İftariyelikler
Güle güle kullanEve yürüyerek geldim Ohh miss.(30 dk) hemen temizliğe başladım.Petekleri temizledim,mutfağın camı perdesi,sil süpür,yemek yap ,Oglışu yıka....Tam yemekteyken eşimin teyzesi Kurabşye ve sıcacık poça açma getirmiş.Kuabiyeden yiycem 1 tane ama hamurişlwrimden sahurda 1 tane yerim.Oruçluyken böyle yemiyordum ama çok acıkmışım.Eşim süpriz yapmış.Pahalı diye almaya kıyamadıgım nıke AirMax spor ayakkabısı almışÇok şaşırdım beklemiyordum Bu akşam keyif yapıcaz sahura kadr uyumayıp film izliycez Ogluş uyuyunca
Bizde seni özledik kız geç evinden bol bol yaz bize gerçi Ramazan dolayısıyla pek giremiyorum bu aralar...Selam kızlar. Evimi özledim. Inşallah diger hafta evimde olurum. Veeeeee wifiiii ay netsiz Hayat hayat değilmiş. Evime gidim de diyete spora başlıcam. Burda yapamadım malesef. Eşim de oglana baston aldı. Bu gece kayınbirader getirecek. Yarın oglanla yürüyüşe başlarım. Gidene kadar ne kadar yürürsem o kadar kar.
Burda hava cpk güzel .. Adana yanıyormuş. Küçük odaya hapsolucaz malesef .. klima açarım.
Ebruş hayırlı olsun ..
Eşinde güzel sürpriz yapmış maşallah ..
Alkali su , ben o şişeyle 2 normal su içtim ,2 de limonlu içtim. Kilom 73.6 .. geldiğim kilo dayım .. aldım eskiye nazaran off offf. Nerdesin 69 lu hallerim.
Papatyam allah kabul etsin. Gr ı da takma kafana ödem dir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?