Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatya ozelden yaz fettah da cekebilirim.
Ayrica tesekkurler.

Bugun arabanin tatlisini ismarladik dostlara ve ben de yedim uc dilim.
Cift araba cok masrafli ama ihtiyac da. Kiz kardesim ve esi cift araba kullAniyorlar.

Spora devam taktir ediyorum. Benim genlerim uyusuk sanirim.

ben geldim kızlar. yine uzun ve yorucu bi gün...
çocukları alıp Üsküdar a gittik. bi ara ufaklık kayboldu, ödümüz koptu. sonra bulduk çok şükür... vapur, yürüyüş, temiz deniz havası iyi geldi( aslında dün de eminönündeydik, çocuklar yoktu, tatsız geçti. bugün onlar için gittik) dönüşte de çocukları anneme bıraktım geri. annanem de ordaymış, onu da görmüş oldum...
önceki gün iftar: çorba, azcık turşu, biraz yaban mersini gece de yoğurt
dünkü sahur: 2dl ekmek, 2yumurta, domates peynir, yoğurt, badem ceviz
iftar: 4 hurma, çorba, 4 lokum, 1kaşık pilav bol bol yürüyüş...
şimdi de badem ceviz hurma yaban mersini yedim. birazdan da sahur yaparız inşallah...
yine dünle aynı sahur ( aslına bakarsanız hergün aynı :)

88li sen böyle anlattıkça istanbula olan özlemim giderek artıyor.
Çok şükür çocuğu bılmuşsunuz. Bşz öyle yurtdışında bi kaybettik de ölüyorum sandım elin memleketinde. O yanında olmadığımızı anlayınca geri dönmüş de buluştuk öyle. Rabbim Çocuklarımızı korusun.
Sahuru yaptım. Yatıyorum. 5 gibi namaza kalkarım inşallah.
Iyi geceler.

amin canım. valla İstanbul gibi bir şehir daha yok sanırsam. küçükken bi yurt dışı hevesim falan vardı. şimdi vapura binip gezerken hep şükrediyorum, böyle bi şehir daha yok. en güzeli İstanbul diye...
özleteyim özleteyim gel de buluşalım :)

Hayırlı sahurlar kızlar.1.5 saat yürüdük .Deniz havası Ohh miss.Veeee dondurma veeee waffle hayır dedim :))Eşimle ekmegi fazla kaçırdığım shurımuzu yaptık namaz kılıp yatıcam .
Hadekam Haklısın ama 1 poça ile yürüyüş artık onca temizlik açılmıştım canım ( Oruçluyken daha az yediğimi fark ettim!Arabanızı kazasız belasıZ kullanın canım.Ögrenirsin ve alıştın mı o rahatlığa vazgeçemezsin İnan :))
Papatyam benimde tesbihatım çok var daha Arada sanada çekerim yazarım özelden canım.Rabbim dileklerimizi kabul eder inş.
Zuzum menün yine çok güzel canım
88li senin nerde oturup bi uçtan bi uca çocuklarla ona yürüdüğünü kızlar bir öğrense şoke olurlar :)) çok yürüyor kızlar bildiginiz gibi degil:))Bu konuda Üşenmeiğin için tebrik ediyorum seni arkadaşım :))
Banum iyi fikir.Bu hafta regli rağmen 53.9 Hedefim hadi bakalım :))
Winnnn eve gelince düZene girip kuş olarak sahalara döneceğinden şüphem yok .Motivene ihtiyacım var!

88lim yine az tadımlık yemişsin bravo diyim tartıda da yüzün gülüyor bu yüzden canım !

Günaydın kızlar
88li eskiden çok gelirdik. Çok gezdim. Ama 4-5 yıldır gelmiyoruz artık. Fakat cidden özledim. Şu anda planlarımız da yok. Bu yaz için henüz tatil planı yapmadık. Yurtdışına çıkacağız ama ben onu tatilden saymıyorum. Benim Ayağım suya değmeli.
Ebrucum Allah razı olsun canım. Biliyorum tatlım. Sen de okuyorsun. Benim biterse sana yardım ederim canım.

Yeni uyandım kızlar.Çok geç yattım.Ew dünde yürüyüş temizlik vücut yorulmuş.
Papatyam bende deniz aşıgıyım tatil demek deniz ve güneşin altında yatmak :)) Kemer düşünüyoruz bu sene nasipse.Eşim her yıl farklı bi yere gitmek yeni yerler görmek istiyor.Bu sene sende burda olursan şayet papatyam yine görüşmek isterim :)

Ay çok sevinirim. Buralarda olursam evimde ağırlamak isterim seni.
Kemeri biz pek sevmşyrouz. Yani aslında ben genel olarak Antalya'yı sevmiyorum.
Taze fasulye yapıyorum akşama. Kalanını buzluğa atacağım. Ramazanda iki akşam üstüste fasülye koymak istemiyorum sofraya.

Papatyam ben datça çıralı gibi bunglow salaş yerler olur dedim.Ama oglum denizden korkuyor havuz istiyor.Benim için temiz hava bol yeşilliklli salaş böcek sesleri ile kahve içtiğim bi balkon yeter .Çünkü herşey dahile gittiğiniz halde eşim gezmeyi yeni yerler yeni tatlar yemesi sever eee otelden yararlanamadıktan dışarıda para ile yedikten sonra bir anlamı yok.Bense otelde durmak şanzlogda güneşlenmek ve hep yüzme taraftarıyım.Eşimde diyor 2 gün bunglow çıralı tarafı 4 günde otelde kalalım diyor.Buda benim için çok yorucu olur.Valiz topla yerleştir vs....Otelde çocuk klübü olması otele iten bizi diger etken.Geçen yıl 1 saat bu yılda beraber vakit geçirmek adına her gün 1-2 saat bırakırız diyoruz .Tavsiye varsa otel bunglow yazarsanız sevinirim
Papatyam inş görüşürüz bir foto çekinip kızlara atarız :))
Sehram ile de buluşma ayarlıycam bu yaz

Ebrucum haklısın aslında. Senin oğlun küçük henüz. Biz oğlumuz 6 yaşını bitirdikten sonra salaş tatiller yapmaya başladık. Ama her yıl 2 gün de olsa otele gidiyoruz. Hala istiyor aslında kaydırak falan.
Canım söylediğin yerlerde bungolov Tarzı bi yer bilmiyorum malesef.
Inşallah görüşebiliriz. Ne güzel olur.

Teyzeleri ilk vesikalık fotomuzu çekildik :)) 2 saat yürüdük Eşimle.Anneme geçtik eşininde benimde başımız tuttu ( kv uğradık kp kalın köfte yaparım dedi.Güllaç canım istemişti Güllaç almış :)) yiyecem kızlar kusura bakmayın:)) Yemek yapmışım neyse yarın akşama yemegi hazır en azından .hayırlı iftarlar

İftara misafirlerin vardı 2 ABIM yengeleri 2 de teyze kızları yeğenler gülüş cümbüş geçti küçük oglusun doğumgününü kutladik 4 çeşit yemek yaptım sadece 1 tabak çorba icebildim içim almadı tika basa yemis gibi oldum
1 dilim oglusun pastasindan bir bardak çay ekmek yok
İftardan sonra 1.5 litre alkali suyunu içtim
Spor bugün fevkaladenin fevkinde spor yapmış oldum merdivenlerden in çok in çok bacakların agridi cnm hala yemek istemiyo birazdan kavun atistirip niyetlenip yatarım

Zuzummm maşallah diyelim canım sana ya.Valla migden küçüldü !Ogluşa mutlu ailesiyle mutlu yıllar canım.Can bu evlatlar can!Bende geç kalktım diye birazdan yiyip yatıcam.

Kızlar sahurumu yaptım. Fazla birşey yemedim. Yiyemiyorum artık. Ilk günler sahurda çok yiyordum.
Yarın o kadar çok işim var ki. Çalışmam gereken raporlar var. 2 gün çalışıp izin alacağım bayrama kadar.

İyi geceler kizlar
bana bi akil verin lutfeeen
Sali gunu esimin is arkadaslarini iftara davet ettim
Sizce menum nasil ana yemekte kararsiz kaldim

Mercimek corbasi
Kiymali gul boregi
Pilav
Tavuk sote-et sote
Tatli hazir olacak muhtemelen
Mevsim salata
Kozlenmis patlucan biber salatasi
Cacik
Meyve
İftariyelikler

bence gül böreğini cıkar canım.öbürlerı yeterde artar bıle:)

Güle güle kullan ebruli1820 canım ne derler ayağında paralansın iyi günlerde giy tatlım...

Bizde seni özledik kız geç evinden bol bol yaz bize gerçi Ramazan dolayısıyla pek giremiyorum bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…