Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selam kizlar
Ay dun tartilmayi unutmusum yaa eksiydim de kesin neyse ins bugun unutmam aksam bahcede mangal partisi var erken gitcez gitmeden once tartilirim artik..
Ebruli zuzu ve 88li tebrik ederim super kilo vermissiniz bakalim ben ne yaptum acebaaa
Reglden sonraki tuttugum oruclar daha bi zor geliyor ya oncekilerde pek aclik halsizlik olmuyordu.. son bi kac gun kaldi Allahim sabrini da versin ins..

iyi akşamlar kızlar.
Lajoba nerelerdesin canım ya.özlettin kendini.daha sık ugra.
tartildim geldim.
başlangıç:65.5
geçen hafta:64.6
bu hafta:64
giden:600 gr
hedef:62
ilk defa ramazanda kilo veriyorum kızlar. Benim için büyük başarı.
Afiyet olsun hepinize.öpüyorum.

Merhaba kızlar
Hadeka hakkınızda hayırlısı. Borç ödemek zor ama Allah sağlık sıhhat versin. Para bi şekilde ödeniyor. Allah yardımcınız olsun.
Ben tartılamadım ama bu hafta için de 62.9 u görmüştüm. Uzun. Zamandan sonra 62 li rakam gördüm tartıda.
Kilo verenleri tebrik ediyorum.

Papatya senin icin tesbih okudum.
62Ler ucundan gorunmus tebriklerrrr

Banu sen de guzel vermissin ben burada taryilamiyorum.

88Li catalin ucu ile alinca nasil devam etmiyorsun. Ben tadina bakiyorum. Biraz sonra baktigimda tabagi bitirdigimi fark ediyorum.

dün sahurda 1.5 dilim yağlı ekmek 3 zeytin 2 bardak çay
bugün iftarda 3 haşlama tavuk 2 yemek kaşığı taze fasulye ekmek yok 1 dilim küçük kek
2 bardak çay nescafe
1.5 litre su
2 saat çarşı pazar gezdik kocişimle
iftardan önce biraz zumba dansı yaptık yeğenlerim bende 3 üde beraber oynadık biraz iyi oldu :)

Kızlar iyi geceler .az önce eve girdim .Tempolu birgün oldu.Ogluşla öglen uykusu uyuduk Ohh miss.Öyle iyi geldiki :)) camlarımı sildim perdeleri yıkadım astım.Eşim yoruldun yemek yapma dışarıda yiyelim dedi.Avm ye gittik.Kalori hesabı yapmadan yemeğin tadını çıkardım:))ee Ödülü haketmiştim dimi ama :)) Ayakkabımı değiştirdik mayokini aldım bir tane eşim beğendi hata bir dizide bir kız giydi geçen hafta :) Ordan kv gittim mutfak dolaplarını sildim oda çay koymuş .Ogluş oynadı kv kp komşular sohbetle çayı fazla kaçırdım şekersiz tabi ama uykumu kaçırdı.Nryse yarın tatil ama evi temizliycem inş.kızlar regl iken Tasbihatımı devam edebiliyor muyum??????????Geçmişi merak ediyorum bakıcam hemen

88 lim maşallah canım çok iyi vermişsin!Hakettin az yedin çünkü ve herşeye hayır demen iradenle başardın!
Zuzum evet aynı vermişiz canım:)) Sende menülerinle hakettin bunu.Ramazan olmasına rağmen iradeli azimli döndün aramıza.Görürsün tabi arkadaşım niye görmeyesin.Elalem kaç kilolar veriyor biz niye veremeyelim .Boyum minicik benim:) 1.58 :))
Banumm tebrik ederim arkadasım !600 gr çok iyi.
Lajobam özledik seni kıs meraka ediyorum kilonu??
Paoatyam ne güzel hem spor hemde 62 leri görmüşsün tebrik ediyorum canım
Hadekam bende bir çatal alırsam o tabak biter ya hiç yemiycem yada hepsini (

88Li catalin ucu ile alinca nasil devam etmiyorsun. Ben tadina bakiyorum. Biraz sonra baktigimda tabagi bitirdigimi fark ediyorum.
genelde son lokma kalana kadar yemiyorum canım. diğer türlü genelde ben de tutamıyorum kendimi. bugün tek çatal alırım dedim, revani çok hafifti, yarım dl yedim. ALLAH tan çocuklar azıcık bırakmış :) bi de tavuk göğsü vardı annemde ama onu yerken katı yağ yediğimi hissettiğimden 2 çatalda bıraktım. aslında yağını da az koymuş ama...

bugün biraz şımarttım kendimi... aynadaki görüntümden memnunum aslında kilom da 66,7 ydi ikindide. ama ferace alta doğru genişlediğinden basenlerim çok geniş duruyor gibime geliyor. pantolonla ince gözüküyorum. eşim falan yok iyi dese de taktım kafaya. düz, aşağıya doğru genişlemeyen ferace arıyorum, kafama göre bulamadım. ne pardesü bulabiliyorum ne ferace... huyumdan nefret eder oldum, insan hiç mi bir şey beğenemez yaa
iftar: az çorba, biraz et
sonra bi ısırık brava, 2 çatal tavuk göğsü, yarım dl revani, 2 kaşık makarna

Çok heveslendim sizlere ben de verebilir miyim acaba 2 ay once doğum yaptım hızla 10 kilo gitti 10 kilo kaldı gitmiyo sizi okudukça belki gaza gelirim 70 kiloyum şu an hedefim 60 hadi hayırlısı bakalım

Çok heveslendim sizlere ben de verebilir miyim acaba 2 ay once doğum yaptım hızla 10 kilo gitti 10 kilo kaldı gitmiyo sizi okudukça belki gaza gelirim 70 kiloyum şu an hedefim 60 hadi hayırlısı bakalım
yaparsın ALLAH ın izniyle sıkma canını... ben de 7 ay önce doğum yaptım. daha yeni verdim hepsini

Hayirli iftarlar canlarim
Ebruli masallah atom karinca gibisin. Evde is kvde is.
Yeni ayakkabin turkuaz mi
Mayokini gule gule kullan canim. Reglken tesbih cekilir kuzum.

Bugun kv mutfak dolaplari mutfak cam kapi yerler sildim. Ellerim parcalandi deterjandan. Butun gunumu aldi. Ben mi cok inceliyorum bilemedim. Ve coook yoruldum.

Sonra koydum kafayi azicik uyuyayim diye birakmadi cocuklar. Kucuk oglusu uyuttum ben uyuyamadan kalktim.

88Li cok guzel kilo verdin masallah.
Papatyam unvanin geldi mi merak ettim

Yesil cay aldim dun. Okul doneminde gunde iki tane iciyordum. Yine baslamaliyim dedim. Dun itibari ile iciyorum.
Wc problemi yasiyorum burada. Bol su iciyorum ama yeterince sebze yok mutfak kulturlerinde. O da beni olumsuz etkiliyor. Yesil cay incir kayisiya sarildim.

Merhaba kızlar
Ebruli güle güle kullan canım.
Kızlar benim kv Duymasın bunları. Maşallah ne diyeuim. Herşey karşılıklı işte. Ben kv ile bayramdan bayrama görüşüyorum. O da eşimin hatırına ve annemin sıkıştırmaları nedeniyle.
Hadeka maalesef gelmedi. Bekliyorum. Allah'ın izniyle olacak ama ben hemen olsun istiyorum. 15 gün geçti hakettiğimin günün üstünden. Beklemek beni deli ediyor.

Aramıza hoşgeldin. O dönemde daha hızlı gidiyor kilolar.

Nasılsınız kızlar?Öglen başladım temizliğe Saolsun oglum hiç durmadı arkamdan dağıttı hep.eşim çalıştı bugğn gelince götürdü parka .Her yer mis oldu Derince yaptım.dizlerim yara olmuş.Duş aldım eşimin arkadaşları dışarıda iftara davet etmişler.Kahvaltı hazırlarken yemegimi yapmıştım erçi neyse yarın yeriz.şimdi iftara gidiceZ .Her yerim ağrıyor kas gevişetici içtim.Kahvaltıyla duruyorum hala(Eve gidince bakarım geçmişe öptüm sizi

Sahurda
4 çatal kıymalı yumurta 5 çatal peynir 2 fincan çay ekmek yok 3 bardak su
İftarda 1 yemek kaşığı taze fasulye 2 yemek kaşığı makarna 1 kaşık yoğurt 1 küçük parça haşlama tavuk ekmek yok 1 dilim baklava 2 tane hurma
2 bardak çay 2 bardak su turk kahvesi
1 saat yürüyüş

Kızlar hayırlı sahurlar.
Yarın kadir gecesi Oruc tutmamak olmaz dımı .. allahım inş kabul eder. Sahuru erken yaptım mecbur uyu uyan sersem gibi oluyorum .. tv na bakıyorum suan. Oglan uyuyor kv ler uyuyor. Tv bana kaaaaaldıııı; sbh 8 de ogluş uyanıyor ama tv izlemei özledim.
Bugün akşam üstü ogluşla yürüyüşe cıktık. O baston da tabi. Deniz kıyısında 1 saat yürüdüm nerdeyse. Her akşam yapıcam inş.

Herkese iyi geceler. Dua larda buluşalım

kızlar bugün 66,4 gördüm tartıda. ama ne oldu iftara gittik dışarı veee koca iftar menüsünü yedim... iyi de yürüdüm aslında.. neyse pilav makarna yoktu, tek sıkıntı kadayıftı. onun dışında idare ediyorum.

eşimin eski öğrencisi gördü beni ne kadar kilo vermişsin diyor... genelde görüştüğümüzde hep hamileyim ondandır dedim. gülüştük...

temizliğe başlamışsınız ne güzel... ben yapamıyorum ne yazık ki.. zaten huysuz olan kızımı bi de yaz günü üşüttüğüm için iyice huysuzlaştı... bi de öksürüğü var, onu rahat bırakmayan. bal da veremiyorum. bugün anneme bıraktım kızımı, çocukları alıp gittik. o birşeyler yapmış, rahatlatmış sağolsun...

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar.Dualarda buluşalım inşallah.Böyle günlerde regl olmaktan nefret ediyorumBol bol tesbihat çekerim dua ederim bende.Akşam iftardaki bayanlardan gittikleri sohbet din hakkında konuştuk.Güzel geçti.Tatlı hariç kaçırmadım az yedim.Özgemde sagolsun bilgilendiriyor beni.Şimdi kitap alıp akşamları 30-45 dk tasavvuf ilmihal kitapları okuycam inşallah kızlar.Yüregimi ruhumu temizleme zamanıFaiz haram biliyorum ama bir miktar bişi geçti elime.Altın artık yapmak istemiyorum.Bankaya yatırsam faize o da haram.Sizce???????????????????

Bu modelin tek renklisi oymuş canım.Diger 3 model siyahlıydı begenmedim.Rengarenk turkuaz lı bembeli başka bir model aldım eşim begendi gösterdi bende çok begendim.Bana diyene bak sen neler neler yapmışsın canım ya yorulmuşsun.Yeşilçay benim çekmecede ramazan sonrası içicem inş.Uykusuzluga iyi gelen çayları okurken yeşilçayın uyku açtıgını okudum.O zamandan beri ne sahur ne iftarda içmedim.
Sağol canım.Evet herşey karşılıklı.Senin yapmaman gayet normal.Biz hiç gelin kaynana olmadık.Sancı çekerken ben agladım o agladı hiç unutamıyorum mesela hastanede bana evladı gibi baktı.Daha bir kere kavga agız dalaşı yapmadık.O yüzden bu zamana kadar kırmadık birbirimiz.İnşallah böyle devam eder.SAygı olunca sevgi de oluyor karşılıkklı tabi

Zuzum kuzum bu ne hırs ramazanda noldu sana maşallah diyeyim dilimi ısırayım totonu kaşı ne diyim daha sana ben
Allah kabul etsin tatlım.Ohh tv keyfi yapmışsın yürüyüşede bravo

Hehhe ne güldüm kızHep hamile gördü yazmışsın yaPilav makarna yememişsin.Oruç çocuklar o kadayıf o yürüşle erimiştir canımHarika gidiyorsun nasıl bayılmıyorsun ben olsam açlıktan bayılırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…