- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.901
genelde son lokma kalana kadar yemiyorum canım. diğer türlü genelde ben de tutamıyorum kendimi. bugün tek çatal alırım dedim, revani çok hafifti, yarım dl yedim. ALLAH tan çocuklar azıcık bırakmış :) bi de tavuk göğsü vardı annemde ama onu yerken katı yağ yediğimi hissettiğimden 2 çatalda bıraktım. aslında yağını da az koymuş ama...88Li catalin ucu ile alinca nasil devam etmiyorsun. Ben tadina bakiyorum. Biraz sonra baktigimda tabagi bitirdigimi fark ediyorum.
yaparsın ALLAH ın izniyle sıkma canını... ben de 7 ay önce doğum yaptım. daha yeni verdim hepsiniÇok heveslendim sizlere ben de verebilir miyim acaba 2 ay once doğum yaptım hızla 10 kilo gitti 10 kilo kaldı gitmiyo sizi okudukça belki gaza gelirim 70 kiloyum şu an hedefim 60 hadi hayırlısı bakalım
Aramıza hoşgeldin. O dönemde daha hızlı gidiyor kilolar.Çok heveslendim sizlere ben de verebilir miyim acaba 2 ay once doğum yaptım hızla 10 kilo gitti 10 kilo kaldı gitmiyo sizi okudukça belki gaza gelirim 70 kiloyum şu an hedefim 60 hadi hayırlısı bakalım
Bu modelin tek renklisi oymuş canım.Diger 3 model siyahlıydı begenmedim.Rengarenk turkuaz lı bembeli başka bir model aldım eşim begendi gösterdi bende çok begendim.Bana diyene bak sen neler neler yapmışsın canım ya yorulmuşsun.Yeşilçay benim çekmecede ramazan sonrası içicem inş.Uykusuzluga iyi gelen çayları okurken yeşilçayın uyku açtıgını okudum.O zamandan beri ne sahur ne iftarda içmedim.Hayirli iftarlar canlarim
Ebruli masallah atom karinca gibisin. Evde is kvde is.
Yeni ayakkabin turkuaz mi
Mayokini gule gule kullan canim. Reglken tesbih cekilir kuzum.
Bugun kv mutfak dolaplari mutfak cam kapi yerler sildim. Ellerim parcalandi deterjandan. Butun gunumu aldi. Ben mi cok inceliyorum bilemedim. Ve coook yoruldum.
Sonra koydum kafayi azicik uyuyayim diye birakmadi cocuklar. Kucuk oglusu uyuttum ben uyuyamadan kalktim.
88Li cok guzel kilo verdin masallah.
Papatyam unvanin geldi mi merak ettim
Yesil cay aldim dun. Okul doneminde gunde iki tane iciyordum. Yine baslamaliyim dedim. Dun itibari ile iciyorum.
Wc problemi yasiyorum burada. Bol su iciyorum ama yeterince sebze yok mutfak kulturlerinde. O da beni olumsuz etkiliyor. Yesil cay incir kayisiya sarildim.
Sağol canım.Evet herşey karşılıklı.Senin yapmaman gayet normal.Biz hiç gelin kaynana olmadık.Sancı çekerken ben agladım o agladı hiç unutamıyorum mesela hastanede bana evladı gibi baktı.Daha bir kere kavga agız dalaşı yapmadık.O yüzden bu zamana kadar kırmadık birbirimiz.İnşallah böyle devam eder.SAygı olunca sevgi de oluyor karşılıkklı tabiMerhaba kızlar
Ebruli güle güle kullan canım.
Kızlar benim kv Duymasın bunları. Maşallah ne diyeuim. Herşey karşılıklı işte. Ben kv ile bayramdan bayrama görüşüyorum. O da eşimin hatırına ve annemin sıkıştırmaları nedeniyle.
Hadeka maalesef gelmedi. Bekliyorum. Allah'ın izniyle olacak ama ben hemen olsun istiyorum. 15 gün geçti hakettiğimin günün üstünden. Beklemek beni deli ediyor.
Zuzum kuzum bu ne hırs ramazanda noldu sana maşallah diyeyim dilimi ısırayım totonu kaşı ne diyim daha sana benSahurda
4 çatal kıymalı yumurta 5 çatal peynir 2 fincan çay ekmek yok 3 bardak su
İftarda 1 yemek kaşığı taze fasulye 2 yemek kaşığı makarna 1 kaşık yoğurt 1 küçük parça haşlama tavuk ekmek yok 1 dilim baklava 2 tane hurma
2 bardak çay 2 bardak su turk kahvesi
1 saat yürüyüş
Allah kabul etsin tatlım.Ohh tv keyfi yapmışsın yürüyüşede bravoKızlar hayırlı sahurlar.
Yarın kadir gecesi Oruc tutmamak olmaz dımı .. allahım inş kabul eder. Sahuru erken yaptım mecbur uyu uyan sersem gibi oluyorum .. tv na bakıyorum suan. Oglan uyuyor kv ler uyuyor. Tv bana kaaaaaldıııı;sbh 8 de ogluş uyanıyor ama tv izlemei özledim.
Bugün akşam üstü ogluşla yürüyüşe cıktık. O baston da tabi. Deniz kıyısında 1 saat yürüdüm nerdeyse. Her akşam yapıcam inş.
Herkese iyi geceler. Dua larda buluşalım
kızlar bugün 66,4 gördüm tartıda. ama ne oldu iftara gittik dışarı veee koca iftar menüsünü yedim... iyi de yürüdüm aslında.. neyse pilav makarna yoktu, tek sıkıntı kadayıftı. onun dışında idare ediyorum.
eşimin eski öğrencisi gördü beni ne kadar kilo vermişsin diyor... genelde görüştüğümüzde hep hamileyim ondandır dedim. gülüştük...
temizliğe başlamışsınız ne güzel... ben yapamıyorum ne yazık ki.. zaten huysuz olan kızımı bi de yaz günü üşüttüğüm için iyice huysuzlaştı... bi de öksürüğü var, onu rahat bırakmayan. bal da veremiyorum. bugün anneme bıraktım kızımı, çocukları alıp gittik. o birşeyler yapmış, rahatlatmış sağolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?