Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Selamlar kızlar.
Allahın affına mazhar olduğumuz, dualarimizin kabul olduğu, yuvalarımıza bereket, sağlık, geçim yagdiran bir kandil diliyorum hepimiz için.
Gece fenalaştım ben.acile zor attım kendimi.igne,ilaç derken orucu da kaybettik tabii.midem yaptı yine yapacağını.yine de kalan son 3 günü tamamlamayı nasip etsin rabbim insallah. Saglikta oruç tutmak ne kolay ve zevkliymiş.

Banum geçmiş olsun.Hastalıkta Allahtan napalım.Üzülme iyi olursan yarın devam edersin.Bende kas gevişetici içmeseydim gece acilliktim.Kollarım agrıyor biraz o kadar.aMA degdi evim çiçek gibi oldu ohhh miss.Tatile temiz bırakayım evimi

Herkes nerde bakimmmm.BAYRAMDAN SONRA GÖRSEL HAFİF MENÜLER VE BOL SPORLAR yaparız inş.

Merhaba kızlar
Ebruli maşallah. Biz kv ile iyi bi ilişki kurmayı başaramadık. O daha çok hizmet eden önünde ardında Koşan bi gelin istiyordu ben hem yapı olarak buna uygun değilim. Hem de çalıştığım için yapmadım. Doğum yaptım 1 gün sonra geldi. Ameliyat oldum ne aradı ne geldi. 2 kere v taşıdım. Gelmedi. Oğlumu sünnet ettirdim. Bir ay sonra geldi. Buna beNer çok şey yaşadım. Şimdi sadece bayramlarda gidiyorum. Onun dışında asla aramıyorum gitmiyorum.
Banucum çok geçmiş olsun canım.

Sağolun canlar.
Allah razı olsun.
Ağrılar bayağı azaldı çok şükür.
Bayram temizliği beni bekliyor ama mecalim yok.yavaş yavaş elimden geleni yapacağım artık. Öncelik ibadetlerin.gerisi dünya işi.

Zuzu erkencisin.ben 2 de hazirliyorum.3 e kadar çay keyfiyle takılıyorum.
Eşim de işte bakalım yetisebilecek mi sahura.
wisdom sagol tatlım. inşallah bitiririm.cam kapi kolay da mutfak ve banyoda çok detay var.evin geri kalanı temiz zaten.
baklava ve sarma düşündürüyor beni.insan hastalaninca 1 saatlik işler gözünde büyüyor.

Nasılsınız kızlar?Kimse benim soruma cevap yazmamış Akşam iş çıkışı oglana bayramlık alışverişi yaptık baya yürüdük annemle.Yemege anneme ordan kv derken 2 de yattım.Sıcaktan canım sıcak yemek istemiyor soguk bişiler(meze,dondurma,tatlı,..karpuz gibi)bşiler istiyor.Regl yüzünden dün müşterimin getirdigi kurabiyelere saldırdım birazBu akşam iş yerinin iftar yemegi var.Eşim ogluşu alıp gelicek.

BANUM sen iyi ol toparlan yavaş yavaş yaparsın temizligi düşünme.
ZZUZUM TEK KELİME SÜPERSİN
WİNNNNNNNNN özledim canım
PAPATYAM neyi ekersin onu biçersin.Senin kv yaptıklarnın bedelini ödüyor!!!!!

Ebruli ne sormuştun diye baktım. Gözümden kaçmış. Faiz olayı değil mi?
Benim naçizane fikrim bi liramı da bin liramı da asla ama asla faize yatırmam. Oaranın bereketi gidiyor ben bunu yaşadım resmen. Önceki yıllarda aç gözlülük edip faize yatırdığım para resmen eridi bitti. Ben elime toplu para geçtiği zaman 3 e bölüp Euro dolar ve altın alıyorum. Miktar az ise vadesiz hesapta tutuyorum.

Eşimin üvey evlat olması nedeniyle hep baskı altında büyütmüşler. Aynı baskıyı bana da yapmaya çalıştı. Ama olmadı işte. Benim burada hiç akrabam yok. Gönül isterdi ki daha farklı olsun. Ama o hep benden bekledi. 15 yıllık evliliğimde sofrasına 10 kere ancak oturmuşumdur. Ama o beni arar akşama yemek hazırla sende yiceZ derdi. Evine şejir dışından gelen misafirlerini bana getirirdi. Iftara davet eder, ben kurana gideceğim sen eve gir hazırla derdi. Yani ben de örnek çok. Ama akrabalarına beni öyle değişik anlatmış ki....
Akrabaları bana bebek, ev görmeye falan gelmedi hiç. Sordum. Sakın gitmeyin papatya çok kızıyor. Neden akrabaların bana geliyor diye beni azarlıyor demiş.
Bana gelmek isteyen gün arkadaşlarına ( birisinin kızı arkadaşım) papatya kabul etmedi demiş ki haberim yok.
Ünvanımdan dolayı benim çok havalı olduğumu onları beğenmediğimi küçük gördüğümü anlatmış akrabalarına. Siz beni tanıyorsunuz. Ben öyle bi insan mıyım. Esimin teyzesi Anlattı. Daha çok uzar gider. Ben de şimdi nerdeyse konuşmuyorum. Sorduğu sorulara cevap veriyorum o kadar.
Ama arkasından konuşmuyorum. Kv ve kp i karşıma alıp bunların hepsini anlattım. Onlara kırgın olduğumu söyledim.

Önerin için teşekkür ederim canım.Ünvanından bende seni görmeye geldigim gün çekinmedim desem yalan olur.Telefonda ilk konuşacagım zaman bile ikiledim papatya hanım mı canım mı papatya mı ne demeliydim.Ama senin kaç yıllık arkadaş gibi sarılıp beni karşılamanla rahatladım ve tamam bu papatyam dedimİnşallah bu senede görüşmek nasip olurkv seni kullanmaya çalışmış resmen iyi yapmışsın geri çekmekle kendini.Saygı duyup önemli günlerde gidiyorsun görevini yapıyorsun.

Ayyyyyyyy ben siziiiiii severim ya. Papatya ebruli Kıyamam sizeeee..
Sizin içtenliginiz kimde var ayol ( burdaki kızlar da içten yanlş anlamayın)
Ne güsel canciger konuşuyorsunuz.
Papatya snn ünvanın sana karizma katıyor orası yalan değil. Ama yüzünden anlaşılıyor senin melek yüzlü oldugun. Nur yüzlümüzsün sen. Kalbin yüzüne yansımış . Kv nde haketmişti senin gibi birini kaybetmiş derdine yansın.
Bnmde kv aram cok iyi. Nerdeyse bir ay dır evindeym. Bana kızı gibi davranıyor cok şükür . Bakın dedi oglanı uyut sende havuza git diye dedim Oglan ama ee uyucak ben bakarım dedi. Sagolsun ..

Ebrulimm faiz iş i yaş iş. Altın al o daha iyi. Ben pek bilmem bu konuları ama altın daha mantıklı geliyor bana. Bi ara bizde altın alır koyardk kenara Oglan dogmadan önce. Su aralar yapamıyoruz. Tatlişkomun bayramlıgını merak ettim . Ben almadım malum Yazlıktayız. Yeni aldıgım giymediği şort kotu war onu giydiririm.

Bayrama eşim gelecek kısmetse. Annemler de burda ablam ın yazlıgında olacaklar. Ist daki sblam da gelecek face de size ekli olan a. Ögt.. onlarda bizi görmeye gelirler inş.
Yarın da kV nin kıx kardeşi eşi kızı gelecekler. Ev yine kalabalık olacak. Kahvaltı havuz yemek deniz bu dörtlü de gider geliriz diye düşünüyorum ..
Ay ne cok konuştum benden bu kdr.

Ebruli yakın mı tatil günü tatlım.

Papatya sen yurtdışı seyahati diodun o ne zmn ve nereyeee

Bu arada dün iftardan önce ki kilo 73.3

Geldiğim kiloyu koruYorum ama yiyorm kızlar malesef. Gece film izlerken çekirdek yedim

ebruli1820 aaaa gercekten mi
Aslında ben de eskiden yani ortaokulda lisedeyken çok büyütürdüm gözümde bu ünvanları öyle değilmiş. Gerçi çom havalı kendini birşey sanan meslektaşlarım var. Burnu havada insanları küçük gören. Ama ben öyle değilim. Olamam zaten. Işimşn bana getirdiği parasal ve yaşam standartlı anlamında çok avantaj var ama genel olarak egolu bi insan değilim.
wisdom01 çok sağol canım. Sen ne güEl şeyler yazıyorsun bana öyle. Fotolardan öyle görünüyorsam ne mutlu bana. Kv ile aram iyi olsun diye çok fedakarlık yaptım ama o bunun kıymetini bil edi.artık çok da önemli değil.
Kv ile sana da kocaman bi maşallah
Ohhhh tüm aile bir araya gelecek. Tadını çıkar.

WİNNNNN ogluşu hep rengarenk giydiririm yine öyle olucak cırtlak cırlak Özelen bayram sabahı gönderirim resmini teyzesiValla yazlık en keyiflisi kafa nereye sen oraya.Ve 1 haftanın 2 günü yol sayılır.O yüzden bizimkiler degil tatil degil koşturmaca seninki asıl tatil 1-2 ay ohhhKalabalıkla sofralar daha lezzetli akşamlar sohbetle daha keyifli olur.ABLANA bizden selam harikalar yapıyor.İş yerinde bekliycek herkes ailesini git gel yapmayalım dedik.İftara yakın gelicekler.
banummm nasıl oldun?

Btlkbra lajobam hadekam zuzummm 88liii nerdesiniz hanımlar

Banucum nasıl oldun canım.
Hafta sonu denize gitmiştik. Krem bozulmuş sanırım. Acıdan Ağrıdan kıpırdayamıyorum. Yanıyorum cayır cayır. Kremi geçen yıl almıştım. Yapı olarak yanmaya çok musaitim. Onun için kremsiz çıkmam.

Göbeğim çok fışkırdı bugün. Neden bilmiyorum. Tartı da çok gösteriyor.

Akşama tarhana Çorbası Fırında patlıcan musakka ve bulgur pilavı yapacağım. Yanına da cacık...

Kızlar mutluluğun resmiiiiii
Inanır mısınııııızzzz????

Oglan ögle sonu uyuttum. Kv dedi sende denize git. Kv nin üvey kızı kv nin oglu denize gittik. Yüzdüüüüüümmmm güneşlendiiiimmmm.. tam tamına 2saat

Cook iyi geldi. Güneşlenirken müzik dinledim. Enerji depoladım ..
sonra eve geldik oglan uyandı. Onunla da bi saat yürüyüş yaptım. Oglan baston da tabii..

Akşam ekmek arası köfte yedim. Malesef. Ama olsun o kdr yüzdüm yürüdüm.
Güzel yoruldum

Papatyam menü cok güzel. Afiyet olsun. Cildin rengi açık direk kızarırsın. Ben az kızarıyorm sonra esmerleşiyorum. Bugün iyi güneşlendim karardım. Tartı yı da kafana takma .. Ramazan bitsin bayramdan sonra bomba gibi döneriz inşallah . Ben anca eve gidince güzel menü ve sporla dönücem inş.

Ebruli merak ettim şimdiden .. bayram sabahı fofo bekliiceeem. Tatili yapıorum da nasıl . .bir aydır Burdayız sadece bugün tatil yaptığımı hissettim. O da malum oglandan birde burdaki havalardan. Bugün lerde yaz ayını hissediyoruz.
Kuzu otelin güzel yanı bulaşık yemek olayı olmıcak. Az ve öz

wisdom01 goyoğraf bi harika...
Hangi tatil daha iyi bilmiyorum valla. Ama büyük kocaman otellerde ben çok yoruluyorum. Bi yemek yemek için dakikalarca yiyecek topluyorum. Ama onların da havuzu falan büyük oluyor.
Biz 2 senedir Ege'de küçük apartlarda kalarak tatil yapıyoruz ve sevdik. İstediğimiz koyda denize gidiyoruz. İstediğimiz yerde yiyoruz.
Ay ben bunları size yazarken banyoda bi gürültü duydum. Oğlum uyanmış. Çıkarmış banyonun ortasına. Halıları attım makineye. Çamaşır suyuyla yıkadım banyoyu. Üşüttü herhalde
wisdom01 sana özelden mesaj attım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…