Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İyi geceler kizlar
Sohbetiniz bol olsun, masallah fiyim de nazar degmesin
Ben kac keredir mesaj yaziyorum gonderemeden bisey cikiyor. Reglden sonraki oruclar cok yordu beni tabi uykusuzlukda var. Bu saat oldu oglan yeni uyudu sahurdan sonrada yatmam 5 i buluyor sabah da erkenden kalkinca sersem gibiyim. yarin memlekete gidiyoruz 1 ay kadar annemlerdeyim. Bu rarada tuvalet egitimi isi amma yordu beni yaa daha kucuk diye mi, yoksa bizim oglan biraz inat iyemi bilmiyorum bazen guzelce soyluyor yada ben wc gidelim deyince gule oynaya gidiyor bazen tam tersi kabus gibi.. tek sevindirivi yani bu aralar gece bez baglamama ragmn kuru kalkiyor sabah wc ye gidiyor.. heleki kizdigim zaman daha da beter dun mesela altina kacirdi diye kizdim biraz niye soylemiyorsun falan diye bi sonrakinde pijamasini cikarip mutfagin ortasina yapti yanimda engel olamadim ve sinirden kudurdum desem yeri ama mecburen susutum bidahakine tuvalete gidelim tamam mi annecim dedim bi dahaki sefere kendi gelip soyledi.. iste bizde durumlar boyle..

Ebrucum faize hic bulasmayin canim, paraniz ins baska turlu de degerlenir ama helalinden olr.. tatile ne zaman gideceksiniz? ins mutlu guzel bi tatil gecirirsiniz.. masallah sana kv ninde bisuru isini yapmissin

Papatya unvanindan dolayi ister istemez bi cekingenlik olusuyor insanda ama insan seni tanidikca rahatliyor.. senin kv deki durum bence onun hayatindaki karmasadan kaynaklaniyor.. benim kv de cok iyidir dusuncelidir ama arada kizdigim zamanlarda olmuyor degil.. ama dusunuyorum da en de pek mukemmel gelin sayilmam, kv sik sik arayim sorayim gidip grlelim onunla oturmalara toplantilara gideyim bayramalarda vs temizligini yapayim ister ve ben bunlarin nerdeyse hic birini yapamam.. sanirim biraz eltimden dolayi.. birazda cok sevmiyorum surekli icli disli olmayi, isime karisilmasini ve o bunu demis su sunu demis olaylarini..

Wisdom oohh keyfini cikar tatlim benim yerime de sahilde dalga sesleriyle az kitap oku yaw bu aralar cok istiyorum sahil dalgalar kafa dinlmek ama kismet olmuyor bi turlu.. bi de bisiklete binmek resmen aseriyorum gibi yok olmuyor arkadas kismetsizmiyim neyim

Banucum cok gecmis olsun canim, baklava yerine baska kolay bi tatlida yapabilirsin canim kasma kendini illa baklava icin.. masallah cok beceriklisiniz ya nerde ben baklava degil yufkasini kendim actigim borek bile yapamam usenirim

lajoba tuvalet eğitimi zorlu bi süreç. Benim oğlum yıllarca kaçırdı altına. Ne doktorlara görürdüm ne testler yapıldı. Çözemedik. Sonra 2. Sınıfa giderken Birden bıraktı kaçırmayı. Üstelik eğitime başlarken ne kitaplar okudum. Netten okumadığım yer kalmamıştı. Inşallah sorun olamadan halledersin.
Iyi tatiller diliyorum bu arada.
Biliyorum unvanımın ( inşallab beklediğim gelirse) insanlar üzerinde tuhaf bi etkisi oluyor. Çünkü bizim ülkemizde çok büyütülüyor. Egosu tavan meslektaşlarım yüzünden. Ben de eskiden gözümde büyütürdüm. Insanlar beni tanıdıkça aslında egosu Sıfır biri olduğumu görüyor. Ancak kv nedense insanlara beni farklı tanıtıyor.eeee akrabalara falan ben bunları ettim de papatya ile aramız iyi değil diyemeyeceğine göre papatya havalı bizi beğenmiyor demesi daha kolay.

M maviduvar1 haklisin canim gercekten zorlu bi surec.. ve zor olan bu sureci etrafimizdakiler daha da zorlastiriyorlar.. iftar davetlerinde karsilastigim buyuklerimin daha kucuk degilmi ogrenemez, hic gelismemis annesi bu bakamamissin sen falan diyemeleri yuzunden cildirmak uzereydim.. normalde cok kafama takmam kim ne derse desin der gecerim ama konu evlat olunca acaba yanlis yoldamiyim yetemiyormuyum ogluma, gercekten bakamiyirmuyum diye hep kendini sucluyor insan.. cok sukur gecti geciyor zorluklar.. aslinda kacirmasi problem degilde pijamasini cikarip bilerek yapmasi sinir ediyor beni.. ay bak sen soyleyince hatirlafim ve utandim bende kucukken cok kacirirdim altima
Evet bencede kv kolaya kacmis zaten millet de hazir inanmaya aman onun unvani var isi gucu maddiyati iyi bizi begenmez tabiki diye.. Ne diyelim Allah herkesin gonlune gore versin..
Bu aralar kendimi sorguluyorum da hep farkediyorum ki mutsuz oldugum cogu konunun aslunda suclusu da benim.. esime en cok kizdigim hatalarin ardinda hep kendi hatalarim var.. o yuzden bos adememisler cuvaldizi kendine igneyi baskasina batiracaksin diye.. insan kendi hatalarini gunahlarini gorunce baskasina kizamiyor.. bu konuya da nerden nasil geldim bilemedim kafam karisik ya yazilarimda karisti

hayırlı sahurlar kızlar
3 gündür öyle çok yiyorum ki gelmeye yüzüm kalmadı
bütün ramazan dayandım da sonunda patladım. olacak iş mi...
7 kg vermiştim, 8 olur diyordum, sözde 64e düşecektim
67,5 tum iftardan önce, halbuki pazar 66,3 görmüştüm, off yaa
göbüş de çıktı
umarım burda son bulur tekrar düzen tuttururum

merhaba çıtır anneler...benide alın aranıza..3,5 yaşında oğlum 1,5 yaşında kızım var..69 kiloyum pazar günü diyete girdim..süper gidiyor..kararlıyım 55 e düşeceğim bende çıtır anne olacağım..bu arada 100 kilo olduğum dönemler oldu..al ver al ver olmuyorrr..bu son olsun dedim ve işe koyuldum..evlenmeden önce 55 tim herkes gibi :) özledim o hallerimi

bu arada sporda yapıyorum ve kalorisi az yiyecekleri bolcana tüketiyorum..bol su içiyorum..iştahımı bastırıyorum..işte böyle kızlar..alıyor musunuz beni aranıza

Geçmiş olsun canım.Aslında kremler 1 senelik .Misal geçen yıl aldıgımı bu yıl kullanıp atıyorum bitmesede ama eşimle kendiminkini bitmesezse kullanıyorum bişi olmadı şimdilk.Menün güzelmiş.
Ohhhh keyifler yerinde.Kendinle başbaşa kalmk istiyor bazen insan.Bizde ogluşu çocuk klubüne bırakıp hergün 1 saat keyif yapmak birlikte yüzmek istiyoruz.Dedigin gibi bayram sonrası bende tatil sonrası güzel menülerle dönücem.Aslınd kışın daha kolay geliyor bana diyet ve spor yapmak.İpleri biraz sıksak yazın keyfini çıkarırdık şimdi

Artı olayı temizlik yemek çm bm olmaması
Eşimde öyle seviyor ama çocuk için şimdilik böyle.İnş bizimkide büyüyünce sisinki gibi bize ayak uydurur
Haklısın yatırmıycam faize canım başka şekilde degerlendiricem.Tatil yarın başlıyor bayramla birleştirdim 11 gün Ne güldüm ogluşuna ya pijamayı çıkartıp yapmışAynen inatlaştıkça bizimkide öyle yapardı .Dişini yumruugnu sıkıl la havle çekip gel annecim çiçekleri ıslayım vs sakince anlatmak laızm
Herkes bişiler der benim çocuklarım 1 yaşında ögrendi diyen bile oldu Onları boşver her çocuk farklıdır ve farklı tepsikiler verip farklı zamanlarda ögrenir.Sonuçta ben şöyle teselli ediyordum.İlla ögrenicek ömür boyu altına yapıcak,inatlaşıp bez baglatacak hali yok Ve bende kendimle ilgili susarım içime atarım ama anneligime laf söyletmem söyleyeninde alnını karışlarım işte o kaaaa
İnsanız ramzanda kan şekeri düşüyor ki sen çocuklarla onca efor ...............gayet normal canım yemen.

Hoşgeldin aramıza.Evlatlarını Allah bagışlasın.Azimle olmasan 100 kilodan buralara düşmezdin bravo yine yapabilrsin .

Lajoba senin oglanla benim Oglan arasında 2 ay falan var sanırım. Benim oglanı mart2013 dogumlu. Bende güya yazlıkta ögretecektim. Kv ile beraber. Daha yaz yeni geldi buraya. Aşırı esen bir yer ve soguk .. havuzdan cıkarınca dişleri titriyor o yuzden 5dk fazla kalamıyoruz. Yani neyse bahaneler cok. Inş eve gidince başlıcaz. Ve korkuyorum nasıl ögrenicek diye. Cünkü tam dediklerimi anlamıyor. Yada anlıyor da inada bindiyor. Yazlıktayız iyi güsel hoş da yoruldum gerçekten burda. Eve gitsek de düzene geri girsek diyorum. Ama ev de sıcak poff. . Bak bende senin gibi karıştırdım iyi miii.
Kitap bugün alıcam. Sosyete pazarı gibi bir yer kurulmaya başladı yeni kitaplar da geçen hafta gördüm. Inş bugün gidip alıcam. Ama öyle deniz kenarında kitap okuma .. malesef. Ben anca Oglan ı uyuturken okurum.
Sende kimseyi kafaya takma. Kimsenin agzı torba değil kş büzesin de sussunlar. Her kafadan bir ses cıkar . Illa benim yaptığım dogru yu sana yaptırmaya çalışırlar. Ee peki benim dogru larım ne olacak dimi amaa.
Herkese he sizsiniz de geç.

Hoşgeldin keping. Ben de bi zaaamanlar 100 yakın bişeyden döndüm. 93 kiloydm. Şimdi ler de 73 .. ben yapabildiysem herkes yapar .
Evlatlarını allah bağışlasın Güle güle büyüt maşallah . Bende bi tane Oglan 28 aylık.
Uzun zamandır diyet spor modunda değilim. Senelerdir diyet yapınca yeterrrr dedigim yer tam da bu aralar. Ahh ahh. Bana kuş wisdom derlerdi .. neyse hoşgeldin

Selamlar kızlar.
Bugün biraz daha iyiyim çok şükür. Eşim kızıyor hastayken tutma orucu diye.ama kaldı 2 gün nasıl bırakayım kıyıp ta.dinlene dinlene yapıyorum işlerimi. Olduğu kadar artık. Zaten neredeyse bütün komşu ve arkadaşlar ailelerine gitti.gelecek aman aman kimse kalmadı. Ona göre ben de küçük çaplı tutacağım hazırlığımı.
lajoba sakin ol canım. Kızma çocuğuna. Çok küçük daha o.
winn maşallah ne iyi kv den varmış. Herkes kizim der de kızı gibi davranan zor bulunur.
papatyam o ünvanı hakkiyla alip en güzel şekilde tasiyacak bir insan varsa o da sensin canım. Ama en önemlisi adının önüne koymayı başardığın alcakgönüllü,iyi kalpli,merhametli sıfatları ki iyi ki seni tanımışım dedirten de bunlar zaten arkadaşım.

Dünkü sahur
1 tane simit 2 fincan çay
İftarda 1 tabak kurufasulye yarım simit kalmasın ziyan olmasın diye oglusun yarısını yedim sabah tartıda 65.5 i gördüm
Halbuki su düzenli iciyorum 2 litreyi bulmuştu yatana kadar bana su yariyo galiba moralin bozuldu çok

iftar sahur simit yediğinden şişkinlik yapmıştır canım. gider bir kaç güne sıkma canını.. benim tartı da şu an 69,2 gösteriyor... neyse yine de mutluyum. dün bi tane daha ferace sipariş etmiştim çok beğenip, o geldi... bayramdan sonra anca gelir diyordum, çok mutlu oldum. üstelik tam istediğim gibi çıktı maşallah... bi de en küçük bedeni 38 oluyor bunların, ben de 38 almıştım. tıpkı mankenin üzerindeki gibi oldu. ben bu gazla akşam bir şey yemem herhalde :)

çocuklara vialand sözü vermiştik. biletleri aldım bugün. 1 kişi 85tl ydi. toplam 6 kişi 147tl ye geldi :) ufaklığı da anneme bırakırım artık... birazdan da annem gitcem inşallah, eşim bekliyor. beraber gezip birşeyler bakıcaz, belki eşarp falan alırım kafama göre bulursam

BANUSULTAN sağol canım yatırmam
ZUZUUU moralin bozulmasın.Simit tok tutuyor çok hemde kurufasulye şişkinlik vs benide fazla çıkartır hep kurubaklagiller.Takma yarın eksi görecegine eminim.
88Lİİİ helallllllllllll ne diyim sana onca yol çocuklar üşenmek sıfır yürüme aşıgı hatunBende istedim ama daha küçük biraz büyüsün orası için dediler.Her yere gidiyon da yakınız ama benimle hiç yürümüyon

iftar menüm
dünkü yediğim simitten sonra 1 tabak ayriyetten makarna yememek için 1 kaşıkla olan makarna salatası yaptım kendime onu yedim bana ceza olsun hiçte acıkmadım yetti 2 bardak çay
su 5 bardak

Hoşgeldin aramıza.Evlatlarını Allah bagışlasın.Azimle olmasan 100 kilodan buralara düşmezdin bravo yine yapabilrsin .

hoşbulduk kızlar..az önce sporumu yaptım..yarında orucumu tutacağım..yediklerime o kadar çok dikkat ediyorum ki..bu defa kararlıyım gidecek bu kilolar..öncesi sonrası resimlerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum :)

bu arada amim kızlar..Rabbim çocuklarımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip etsin..

Yeni kalktım kızlar.Oğluşa kahvaltı hazırlıyorum.Niyetliyiz Eşimle.Tesbihatlarımı çekerim bir süpürge tutarım evim temiz nasılsa.Yvaş yavaş aklıma gelenleri valize koymam lazım.Bugün tatil için bişiler bakarım akşama dogru .Bugün dua beklermiş ölülerimiz Kur'an okumak lazım.Rüyamda Araserin üst katına ev bakmaya gittik sonra indim Araser süpriz yaptım sarıldık felan :))

Arefe günü Besmele ile bin İhlâs okuyanın günahları affedilir ve duası kabul olur." (Ebu-ş şeyh)
Bir hadis-i şerifte:
“Kim ihlâs suresini Arefe gününde öğle ile akşam arasında bin defa okursa Allah (cc), ona ne isterse verir.” buyrulmaktadır.
“Azîz, mübârek kardeşlerim! Pek çok selâm. Bizim memlekette eskide Arefe gününde bin İhlâs-ı Şerîf okurduk. Ben şimdi bir gün evvel beş yüz, Arefe’de dahi beş yüz okuyabilirim. Kendine güvenen birden okuyabilir.”
Hadis-i şeriflere göre; "İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir." (Ebu-ş şeyh)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…