- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.941
Geçmiş olsun canım.Aslında kremler 1 senelik .Misal geçen yıl aldıgımı bu yıl kullanıp atıyorum bitmesede ama eşimle kendiminkini bitmesezse kullanıyorum bişi olmadı şimdilk.Menün güzelmiş.Banucum nasıl oldun canım.
Hafta sonu denize gitmiştik. Krem bozulmuş sanırım. Acıdan Ağrıdan kıpırdayamıyorum. Yanıyorum cayır cayır. Kremi geçen yıl almıştım. Yapı olarak yanmaya çok musaitim. Onun için kremsiz çıkmam.
Göbeğim çok fışkırdı bugün. Neden bilmiyorum. Tartı da çok gösteriyor.
Akşama tarhana Çorbası Fırında patlıcan musakka ve bulgur pilavı yapacağım. Yanına da cacık...
Ohhhh keyifler yerinde.Kendinle başbaşa kalmk istiyor bazen insan.Bizde ogluşu çocuk klubüne bırakıp hergün 1 saat keyif yapmak birlikte yüzmek istiyoruz.Eki Görüntüle 1583402
Kızlar mutluluğun resmiiiiii
Inanır mısınııııızzzz????
Oglan ögle sonu uyuttum. Kv dedi sende denize git. Kv nin üvey kızı kv nin oglu denize gittik. Yüzdüüüüüümmmm güneşlendiiiimmmm.. tam tamına 2saat
Cook iyi geldi. Güneşlenirken müzik dinledim. Enerji depoladım ..
sonra eve geldik oglan uyandı. Onunla da bi saat yürüyüş yaptım. Oglan baston da tabii..
Akşam ekmek arası köfte yedim. Malesef. Ama olsun o kdr yüzdüm yürüdüm.
Güzel yoruldum
Artı olayı temizlik yemek çm bm olmamasıPapatyam menü cok güzel. Afiyet olsun. Cildin rengi açık direk kızarırsın. Ben az kızarıyorm sonra esmerleşiyorum. Bugün iyi güneşlendim karardım. Tartı yı da kafana takma .. Ramazan bitsin bayramdan sonra bomba gibi döneriz inşallah . Ben anca eve gidince güzel menü ve sporla dönücem inş.
Ebruli merak ettim şimdiden .. bayram sabahı fofo bekliiceeem. Tatili yapıorum da nasıl . .bir aydır Burdayız sadece bugün tatil yaptığımı hissettim. O da malum oglandan birde burdaki havalardan. Bugün lerde yaz ayını hissediyoruz.
Kuzu otelin güzel yanı bulaşık yemek olayı olmıcak. Az ve öz
Eşimde öyle seviyor ama çocuk için şimdilik böyle.İnş bizimkide büyüyünce sisinki gibi bize ayak uydururwisdom01 goyoğraf bi harika...
Hangi tatil daha iyi bilmiyorum valla. Ama büyük kocaman otellerde ben çok yoruluyorum. Bi yemek yemek için dakikalarca yiyecek topluyorum. Ama onların da havuzu falan büyük oluyor.
Biz 2 senedir Ege'de küçük apartlarda kalarak tatil yapıyoruz ve sevdik. İstediğimiz koyda denize gidiyoruz. İstediğimiz yerde yiyoruz.
Ay ben bunları size yazarken banyoda bi gürültü duydum. Oğlum uyanmış. Çıkarmış banyonun ortasına. Halıları attım makineye. Çamaşır suyuyla yıkadım banyoyu. Üşüttü herhalde
wisdom01 sana özelden mesaj attım canım.
Haklısın yatırmıycam faize canım başka şekilde degerlendiricem.Tatil yarın başlıyor bayramla birleştirdim 11 günİyi geceler kizlar
Sohbetiniz bol olsun, masallah fiyim de nazar degmesin
Ben kac keredir mesaj yaziyorum gonderemeden bisey cikiyor. Reglden sonraki oruclar cok yordu beni tabi uykusuzlukda var. Bu saat oldu oglan yeni uyudu sahurdan sonrada yatmam 5 i buluyor sabah da erkenden kalkinca sersem gibiyim. yarin memlekete gidiyoruz 1 ay kadar annemlerdeyim. Bu rarada tuvalet egitimi isi amma yordu beni yaa daha kucuk diye mi, yoksa bizim oglan biraz inat iyemi bilmiyorum bazen guzelce soyluyor yada ben wc gidelim deyince gule oynaya gidiyor bazen tam tersi kabus gibi.. tek sevindirivi yani bu aralar gece bez baglamama ragmn kuru kalkiyor sabah wc ye gidiyor.. heleki kizdigim zaman daha da beter dun mesela altina kacirdi diye kizdim biraz niye soylemiyorsun falan diye bi sonrakinde pijamasini cikarip mutfagin ortasina yapti yanimda engel olamadim ve sinirden kudurdum desem yeri ama mecburen susutum bidahakine tuvalete gidelim tamam mi annecim dedim bi dahaki sefere kendi gelip soyledi.. iste bizde durumlar boyle..
Ebrucum faize hic bulasmayin canim, paraniz ins baska turlu de degerlenir ama helalinden olr.. tatile ne zaman gideceksiniz? ins mutlu guzel bi tatil gecirirsiniz.. masallah sana kv ninde bisuru isini yapmissin
Papatya unvanindan dolayi ister istemez bi cekingenlik olusuyor insanda ama insan seni tanidikca rahatliyor.. senin kv deki durum bence onun hayatindaki karmasadan kaynaklaniyor.. benim kv de cok iyidir dusuncelidir ama arada kizdigim zamanlarda olmuyor degil.. ama dusunuyorum da en de pek mukemmel gelin sayilmam, kv sik sik arayim sorayim gidip grlelim onunla oturmalara toplantilara gideyim bayramalarda vs temizligini yapayim ister ve ben bunlarin nerdeyse hic birini yapamam.. sanirim biraz eltimden dolayi.. birazda cok sevmiyorum surekli icli disli olmayi, isime karisilmasini ve o bunu demis su sunu demis olaylarini..
Wisdom oohh keyfini cikar tatlim benim yerime de sahilde dalga sesleriyle az kitap oku yawbu aralar cok istiyorum sahil dalgalar kafa dinlmek ama kismet olmuyor bi turlu.. bi de bisiklete binmek resmen aseriyorum gibi yok olmuyor arkadas kismetsizmiyim neyim
Banucum cok gecmis olsun canim, baklava yerine baska kolay bi tatlida yapabilirsin canim kasma kendini illa baklava icin.. masallah cok beceriklisiniz ya nerde ben baklava degil yufkasini kendim actigim borek bile yapamam usenirim
Herkes bişiler der benim çocuklarım 1 yaşında ögrendi diyen bile olduM maviduvar1 haklisin canim gercekten zorlu bi surec.. ve zor olan bu sureci etrafimizdakiler daha da zorlastiriyorlar.. iftar davetlerinde karsilastigim buyuklerimin daha kucuk degilmi ogrenemez, hic gelismemis annesi bu bakamamissin sen falan diyemeleri yuzunden cildirmak uzereydim.. normalde cok kafama takmam kim ne derse desin der gecerim ama konu evlat olunca acaba yanlis yoldamiyim yetemiyormuyum ogluma, gercekten bakamiyirmuyum diye hep kendini sucluyor insan.. cok sukur gecti geciyor zorluklar.. aslinda kacirmasi problem degilde pijamasini cikarip bilerek yapmasi sinir ediyor beni.. ay bak sen soyleyince hatirlafim ve utandim bende kucukken cok kacirirdim altima
Evet bencede kv kolaya kacmis zaten millet de hazir inanmaya aman onun unvani var isi gucu maddiyati iyi bizi begenmez tabiki diye.. Ne diyelim Allah herkesin gonlune gore versin..
Bu aralar kendimi sorguluyorum da hep farkediyorum ki mutsuz oldugum cogu konunun aslunda suclusu da benim.. esime en cok kizdigim hatalarin ardinda hep kendi hatalarim var.. o yuzden bos adememisler cuvaldizi kendine igneyi baskasina batiracaksin diye.. insan kendi hatalarini gunahlarini gorunce baskasina kizamiyor.. bu konuya da nerden nasil geldim bilemedim kafam karisik ya yazilarimda karisti
İnsanız ramzanda kan şekeri düşüyor ki sen çocuklarla onca efor ...............gayet normal canım yemen.hayırlı sahurlar kızlar
3 gündür öyle çok yiyorum ki gelmeye yüzüm kalmadı
bütün ramazan dayandım da sonunda patladım. olacak iş mi...
7 kg vermiştim, 8 olur diyordum, sözde 64e düşecektim
67,5 tum iftardan önce, halbuki pazar 66,3 görmüştüm, off yaa
göbüş de çıktı
umarım burda son bulur tekrar düzen tuttururum
merhaba çıtır anneler...benide alın aranıza..3,5 yaşında oğlum 1,5 yaşında kızım var..69 kiloyum pazar günü diyete girdim..süper gidiyor..kararlıyım 55 e düşeceğim bende çıtır anne olacağım..bu arada 100 kilo olduğum dönemler oldu..al ver al ver olmuyorrr..bu son olsun dedim ve işe koyuldum..evlenmeden önce 55 tim herkes gibi :) özledim o hallerimi
bu arada sporda yapıyorum ve kalorisi az yiyecekleri bolcana tüketiyorum..bol su içiyorum..iştahımı bastırıyorum..işte böyle kızlar..alıyor musunuz beni aranıza
merhaba çıtır anneler...benide alın aranıza..3,5 yaşında oğlum 1,5 yaşında kızım var..69 kiloyum pazar günü diyete girdim..süper gidiyor..kararlıyım 55 e düşeceğim bende çıtır anne olacağım..bu arada 100 kilo olduğum dönemler oldu..al ver al ver olmuyorrr..bu son olsun dedim ve işe koyuldum..evlenmeden önce 55 tim herkes gibi :) özledim o hallerimi
bu arada sporda yapıyorum ve kalorisi az yiyecekleri bolcana tüketiyorum..bol su içiyorum..iştahımı bastırıyorum..işte böyle kızlar..alıyor musunuz beni aranıza
iftar sahur simit yediğinden şişkinlik yapmıştır canım. gider bir kaç güne sıkma canını.. benim tartı da şu an 69,2 gösteriyor... neyse yine de mutluyum. dün bi tane daha ferace sipariş etmiştim çok beğenip, o geldi... bayramdan sonra anca gelir diyordum, çok mutlu oldum. üstelik tam istediğim gibi çıktı maşallah... bi de en küçük bedeni 38 oluyor bunların, ben de 38 almıştım. tıpkı mankenin üzerindeki gibi oldu. ben bu gazla akşam bir şey yemem herhalde :)Dünkü sahur
1 tane simit 2 fincan çay
İftarda 1 tabak kurufasulye yarım simit kalmasın ziyan olmasın diye oglusun yarısını yedim sabah tartıda 65.5 i gördüm
Halbuki su düzenli iciyorum 2 litreyi bulmuştu yatana kadarbana su yariyo galiba moralin bozuldu çok
Hoşgeldin aramıza.Evlatlarını Allah bagışlasın.Azimle olmasan 100 kilodan buralara düşmezdin bravo yine yapabilrsin .
Hoşgeldin keping. Ben de bi zaaamanlar 100 yakın bişeyden döndüm. 93 kiloydm. Şimdi ler de 73 .. ben yapabildiysem herkes yapar .
Evlatlarını allah bağışlasın Güle güle büyüt maşallah . Bende bi tane Oglan 28 aylık.
Uzun zamandır diyet spor modunda değilim. Senelerdir diyet yapınca yeterrrr dedigim yer tam da bu aralar. Ahh ahh. Bana kuş wisdom derlerdi .. neyse hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?