Ben geldim canlar.Feribot sırasındayız.Çm as ütü yerleştir vs bakamadım size.Çok özledim sizi diyeti aç karınla uyuyup uyanmayı
Dönüşüm muhteşem olucak.Ve ve ve spor şart bana kabinlere girince bunu daha iyi anladım
Kitap aldım bugün olumlama şükür tevekkül ve tesbihat önceleliklerim olucak artık.Bedenimi de ruhumuda yenileme çalışmalarına bAşlıycam inş.!
Papatyam salgın varmış dikkat et canım.Çok geçmiş olsun.Dönüşte müsait olursak her ikimizde inş görüşebişirz .Ararım seni canım.Bende yağlı vs yiyemiyorum yoğurtlu aparatif karpuz vs iyi geliyor migdeme .
Winnnn kıyamam ki sana ben.Bu kadar hassas olmasaydık keşke
sende benim gibi içleniyorsun herşeye
Oğlun eşin yanında saglıgınız yerinizde ve olumlama :))
Araser Ohh kızkıza da başka keyifli olur.İnş bende dönünce eşim izin verdi kızlarla hafta sonu arkadaşın yazlığına bir kaçamak yapma niyetindeyiz:)
Kepingg canım önce evladın rızkı .Benimde sütüm azalıyordu biraz artırıyordum.Sık sık saglıklı yiyip az az uzun vade de kilo verirsen sürün etkilenmez Allah'ın izniyle .Çok iyi başlangıç yaptın inş hedefine ulaşırsın.
Banusuktanım ne güzel dikkat etmişsşn.Oo spor aşkı hepimize gelmeli papatyam bizede yolla bu istikrarlı spor aşkını:))
88 limm nerelerde geziyon?
Lajobam btlkbram nell nerdesiniz?