Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

iyi bayramlar çıtır anneler..ikramları fazla kaçırmayın lütfen..gidecek bu kilolar..çıtır anne olacağız hep bareber.
bu arada ben bol su tüketiyorum..hergün 1 saate yakın yürüyorum..düzenli spor yapıyorum evde..yarın tam 1 hafta olacak diyete başlayalı..şeker tuz ve unu kestim..akşam 7 den sonra ağzıma lokma koymuyorum..bakalım yarın kaç kilo vermişim yazarım..kilo verdiğimi hissediyorum..ideal kilomuz dışındaki kiloları yok yere taşıyoruz..verdiğim her bir kiloda sanki hafifliyorum..zayıflamak çok güzel..

Araser gözünaydın mı demeliyim bilemedim .Hayırlısı buymuş demek.
Ben çalışmaya başladığımdan beri 1 günde. Hekesi gezip 2.3. Gün tatil ilan ediyorum kendime.Ogluş dışarlarda 12 lere kara ben peşinde bacaklarda hal yok.Çm as topla valize yerleştir modundayım.yarısı kaldı daha .Yavaş yavaş yapıyorum oğluma daha çok. Akşm ayırıyorum.Arife gecesi güzel 53lü rakam gördüm.Ama malum kırmak adına ikramları yiyiyıruz.Tatilde de yerim ama yüzerek gezerek belki kurtarırım durumu.

Merhaba kızlar
2 gündür çok hastayım. Affedesiniz kusma ishal Sancı. Delirmek üzereyim. Sancıdan namaz bile kılamadım bugün hiç. Yediğim çıkıyor. Doğru dürüst birşey de yiyemiyorum.
Ebruli iyi tatiller canım. Ne zmana nereye gideceksiniz.
Areser hayırlısı olsun canım.

M maviduvar1 cok gecmiş olsun canım üşüttünmü yoksa yediğin bir sey mi dokundu acaba
ebruli1820 ne zaman çıkıyorsunuz canım tatile bende Salı günü Arkadaşımın yazlığına gideceğim Eşler yok cocuklarla gideceğim bayan bayana kısa bir tatil yapıp hafta sonu döneceğim
keping maşallah canım sana yaaa baya sıkıya almışsın ne güzel ben daha o moda giremedim gireceğim inşallah....

İyi geceler herkese.
Keeping açılışı güzel yaptın devamı da olsun sağlıklı yaşam planının. Haydi bakalım.
Papatyam geçmiş olsun arkadaşım. Yediklerinden mi acaba.
Ebrucum ben de toparlanıyorum yavaştan. 10 gün kaldı. Regl olunca kiloya falan bakmadım. Fazla da kacirmadim bayram da.bir de spora başlasam harika olur.
Araser gözün aydın canım. Allah isteyenlere versin inşallah. Bizim gibi ununu eleyip elegi asanları pas geçsin.

Keeping açılışı güzel yaptın devamı da olsun sağlıklı yaşam planının. Haydi bakalım..

sağol canım..geçen hafta bugün başlamıştım..69,8 idim..sabah tartıldım ve şokkk oldum..tam tamına 65,4 geldim..yaklaşık 4.5 kilo verdim..fazla ödemi attım birazda yağ yaktım sanırım..fakat şu bir gerçek yediklerime çok dikkat ettim şu 1 haftada..kalorisi çok az olan şeylerden bolca tükettim..mesala kavun,kiraz,salatalık,galete çubuk,yoğurt vs vs..acıktıkça su içtim..inşallah devamı gelir..yalnız kızım tam 18 aylık..biraz sütüm azaldı sadece onun için üzülüyorum..

Günaydın kızlar
Çok teşekkür ederimherkese. Neden böyle oldum bilmiyorum ama mahvoldum. Bugün daha iyiyim. Sancım ishalim azaldı. Yemekler falan Gözüme çok itici görünüyor.
keping maşallah sana. Tebrik ediyorum.

Kızlar merhabalar.. bayramda misafirlermiz vardı. Annem ablam lar abim ler de geldiler güzel geçti. Ama onlara doyamadım. Üç saat falan kaldılar. Yemek bulask yanlarında cok oturmadm
Hatta bayramın ilk günü aradım babamın mezarına gidiyorlarmış. Cok zoruma gitti ben neden onların yanında değilim dedim. Bekar hallerim aklıma geldi. Ne güzel akraba ziyaretleri ablam larla gezmeler aklıma geldi. Cok kötü oldum. Sonra dedim kocam oglum yanımda. Onlar benim ailem dedim. Yine de ilk gün aglayarak geçti.
Neyse olumsuzluk yok iyi düşünüyoruz iyi oluyor. Cok yiyorum ve bel cevrem yine genişliyor. Üzgünüm kızlar ne güsel kilo verirm diyodum veremedim günlerdir tartı ya cıkamıorm korkumdan. Akşam ogluşla yürüyüşe çıkarız. Her gün 2saat yürüsem toparlarm sanırım . Kv nin misafirleri de bugün gidiyor. Yemek falan hafif şeyler yerim.

Papatya geçmiş olsun canım ya. Hafif yiyecekler tüket.

Keeping seni okuyunca diyete başladığım ilk zamanlar aklıma geldi. Güzel gr lar gitmiş. Bu azmi yitirme hedefine kadar. Aferim

Ebruş hazırlıklar başladı desene. Cdden ne zaman gidiyordun. Ben bayramda gidiceksiniz sanmıştım.

Banu o spor aşkı bixe de gelse keşke dimii

Areser ben sana ne demiştim tatlım kendini strese soktuğuna değmedi dımı:*

Ben geldim canlar.Feribot sırasındayız.Çm as ütü yerleştir vs bakamadım size.Çok özledim sizi diyeti aç karınla uyuyup uyanmayıDönüşüm muhteşem olucak.Ve ve ve spor şart bana kabinlere girince bunu daha iyi anladım Kitap aldım bugün olumlama şükür tevekkül ve tesbihat önceleliklerim olucak artık.Bedenimi de ruhumuda yenileme çalışmalarına bAşlıycam inş.!

Papatyam salgın varmış dikkat et canım.Çok geçmiş olsun.Dönüşte müsait olursak her ikimizde inş görüşebişirz .Ararım seni canım.Bende yağlı vs yiyemiyorum yoğurtlu aparatif karpuz vs iyi geliyor migdeme .

Winnnn kıyamam ki sana ben.Bu kadar hassas olmasaydık keşke sende benim gibi içleniyorsun herşeye Oğlun eşin yanında saglıgınız yerinizde ve olumlama :))
Araser Ohh kızkıza da başka keyifli olur.İnş bende dönünce eşim izin verdi kızlarla hafta sonu arkadaşın yazlığına bir kaçamak yapma niyetindeyiz:)

Kepingg canım önce evladın rızkı .Benimde sütüm azalıyordu biraz artırıyordum.Sık sık saglıklı yiyip az az uzun vade de kilo verirsen sürün etkilenmez Allah'ın izniyle .Çok iyi başlangıç yaptın inş hedefine ulaşırsın.

Banusuktanım ne güzel dikkat etmişsşn.Oo spor aşkı hepimize gelmeli papatyam bizede yolla bu istikrarlı spor aşkını:))
88 limm nerelerde geziyon?
Lajobam btlkbram nell nerdesiniz?

İyi geceler kizlar
Ebruum buralardayim guzelim sadece yazacak yuzum yok okuyup cikiyorum tabi bide bayram, annemlerde olmam yogunluk vs..
ve baklava sevmeyen ben her gittigim yerde baklava yedim bayram cikolarindan sevdigim bi kac markaninkine hayir diyemedim, turk kahvesinin yani bittersiz olmadi, oglusun yarimlari cope gitmedi, aman teyze o kadar ugrasmis ne verdiyse yedim ayip olmadi, kimsenin gonlu kalmadi.. amaa benim gobek kocaman oldu, midem yandi eksidi gaz sancisindan duramadim.. bu bayramda boyle bitti sukur.. ve ben bugun aksam yemegi bile yemedim sirf ceza olsun diye ins yarin ve sonraki gunler daha dikkat etcem yaxik degilmi onca emege ve vucuduma..

Papatya cok gecmis olsun, dikkat et kendine
Wisdom kiyamam sana.. bende ailemden ayri gecirdigim guzel zamanlari hep eksik hep buruk geciririm.. napalim canim kismet boyleymis demekki elimizdekine sukretmek lazim.. onlarin bizden uzakta da olsa iyi oldugunu bilmek de guzel.. ve kocalarimizla ogullarimizla huzurlu mutlu olmak da guzel, cok sukur..
Ebrum iyi tatiller her anininin tadini cikar bebegim
Areser hayirlisi olsun canim Allah isteyenlere versin, kimseyi evlatsiz birakmasin bizleri de evlatlarimizla sinamasin.. amiin
Keping masallah guzel baslamissin, ama sutun etkilenmeyecek sekilde beslen guzelim gerci bebegin 18 aylik olmus Allah bagislasin ama yinede anne sutu onemli.. ins ideal kilona ulasirsin..

kızlar yüzüm yok gelmeye. 7 günün bana maliyeti nerdeyse 7kg oldu. 72,2 dim bu sabah. yarın da yaz okulu sınavlarım başlıyor, ne zamana toparlarım bilmiyorum. ben de yeme bozukluğu var kızlar, en kısa zamanda psikiyatristle görüşmeliyim, eşim ilaç yazar falan diyor ama bu böyle olmayacak. ne zaman diyeti bozup bir şey yesem, kendimi durduramıyorum, ne bulursam yemeye başlıyorum. son 1 haftada olan da buydu... boşa gitti emeklerim...

ebrucum iyi tatiller sana güzelim
papatya çok geçmiş olsun
win bazen ben de özlüyorum bekarlık zamanlarımı, sadece kendimden sorumlu olmayı, kafama eseni yapmayı. ama çok şükür yavrularımız var, onlarsız bi hayat düşünemiyorum..
lajoba tatlım bana dönmüşsün, aman sen dikkat et
keeping iyi gidiyorsun, maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…