- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #26.981
Yok cnm değilim küçük 4 yasında büyük 8 yasında birbirlerini idare edemezler cnm bunun kısımda var tepedeyim allah muhafaza ayağı kayar bi yeri kırılır kardan buzdan kvmin kvsi var çok yasli o olmasa gelecekler ama :)Merhaba kızlar
Zuzu ben seni öğretmen sanıyordum canım ya. Çocukların büyük aslında. Kv yi neden çağırıyorsun.
Wisdom hoşgeldin evine. Alışır Kuzucuk bir kaç güne.
Benim olduğum yer çok serin. Kışlık pijamalar ve yorganlar yatıyoruz. Bu hafta bitiyor sefam. Yaşadığım yer de çok sıcakmış.
Deniz tatili içşn arkadaşlarla program yapıyoruz.
Bi taraftan da ev temizlenecek. Halılar yıkmaya gidecek. Duvar koltuk cam kapı silinecek. Bi tarih ayarlayıp halletmem gerek.
Şimdilik iyi geceler herkese.
Sanırım küçükte okula başlayana kadar askıyaalicam cçalışmayı haklisiniz çok şükür cnm allah yardım ediyor evin taksitlerini kolay oduyoruz kendi ihtiyaclarimizida karsiliyoru z sırf rahat odeyelim sıkıntı cekmiyelim diye aldığımız evi kiraya verdik 2 yıl sonra büyük oğlumun ilkokulu bitiyo arkadaşlarından öğretmeninden ayirmayalim dedik o zaman tasinicaz o zaman belki giderim ise insallahZuzu lütfen bana kızma. Aç kalınacak kadar yokluk söz konusu değilse hic bir çocuk evinden ayrı kalmamalı bence.bugünün hayattaki son günün olduğunu farzet.önceliğin ne olurdu.
73, küsür çıktım geçende banucum. günde ortalama 4-5 bin cal alıyorum belki daha fazla. bilmiyorum..88 lim sen ne yaptın kilo işini.7 gunde 7 kilo alınmaz bence ya.oluyorsa esim de alsa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?