Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Lajobam sağol canım.Ne komik yazmışsın gülümsettin beni:))face diyete başlıyorum arzu hanım var.O kadar saglıklı güzel besleniyorki onun gibi bir düEn oturtmalıyız.Kaç senedir 51 kilo ve spor hayatının parçası kitap okuyor tarçınlı Türk kahvesi ve detoks suları çapamı biri.
Toplarlanırız inş hepimiz .Wc eğitimi ne durumda ?

88limm psikiyatrik degil olay canım nefsimizi çok kısıtlayınca böyle oluyor.Çok nasıl bu kadr kilo aldın ki anlamadım çok az yediğin için Niğde'nin küçülmesi gerek.Toparla kendini yine yapabilirsin ama az az Can'ın bişeyi istediğinde yemelisin arada canım .Sonra böyle yeme patlaması yaşamamak için

Öncelikle başımız sağolsun kızlar(Allah rahmet eylesin(
Ogluşla akşama kadar havuzdaydık.Bol bol yüzdüm ve yiyemiyorum :0 şaşkınım.Yemek sonrası tam 2 saat merkezi gezdik.Tabanlarım yanıyor valla.88li gibi hergün yürüsem nolurum diye düşünmeden edemedim :))
Akşam:1 kepçe çorba,1 kepçe cacık,2 yk ezme,2 yk patates salatası,1 domates dolması,çoban salata,3 çatal tireliçe
Yazınca çokmuş gibi gelmesin.Geçen yıl 11 çeşit tatlıdan 9 unu yerdim:/ Yağlı yemek makarna pilav yok hafif yoğurtlu salaa meze tarzı yiycem inş kıZlar

Nerdeniz kızlar diye sormuycam:) Araser denizde papatyam ailesiyle btlkbram hamişiimin durumunu biliyorum winnn yazlıkta özgem bol bol ahireetimi güzelleştiren paylaşımlar yapıyor Allah razı olsun eee herkesten haberim nasıl mı var?Bu da sır :) Lajobam 88 li banum yok onlarda olsa tamamdır.Ama buranın yeri apayrı bizim için tabisii...Tatil harika ve hiç yemek yiyemiyorum.İlk kez kilo almadan dönücem sanırım:) bol bol cacık soguk meze salata ekmeksiz.Çok sıcak oldugu için mecburen light asitli içiyorum .Oglum bu sene büyümüş teyzeleri.Bize hiç engel degil yüzüyor duruyor vs bizde bol bol keyif yapıyoruz.Yüzüyoruz bol bol yürüyoruz havuzda sporlara katılıyorum çok zevkli:) Spor salonuna inmedim .Çünkü kahvaltı sonrası geziyoruz ve akşam yemegi sonrasıda öyle etrafı geziyoruz nerde ne var vs ee öglen havuzda yüzüyorumSalona gerek yok :)) Hiç eve dönesim yok iş güç yemek vs poff.Hepinizi seviyorum biz bir aileyiz...

Kızlar yarın akşama evimde olucam inşallah. Coook özledim evimiii. Beni temizlik bekliyor ama olsun evim sonucta yapıciiiimmm tabi .. son akşam yürüyüşümüzü de yaptık Oglum la. O baston unda tabii. Tam iki saat yürüdüm 1 saat denizde oglanla yüzdük. (O simitte) yani güzel geçti .. Yarın havuz deniz girmem. Yeter artık bu kadarı kafi.
Iki gündür hafif besleniyorm. Bel cevrem inceldi gibi valla. Akşam yürüyüşten önce bir brdk kola bir dlm yaş pasta yarım simit az peynir yedim di. Eee Yürüyünce kesin eridi. Karnım gurul gurul .. Oglan daha yeni uyuyor. Bezelye yemegi yicektim aşırı canım çekmşti. Ekmeksiz yesem mi bilemedim belki karpuz peynir yerim. Neyse evime bir dönim. Spor diyet başlıcam kısmetse. Irademe bakem

Mucuk

selam canlar
bayram düzensiz geçti maalesef ama 4 kilonun 1 kilosunu aldışım maalesef yarından itibaren düzene giricem inşallah gelelim bugünkü menüye
sabah 2.5 dilim( beyaz ekmek )artık olmuycak soframda 6 zeytin yarım kk peynir 2 çatal tost peyniri bu turuncu gibi olandan 2 bardak çay 2 tatlı kaşığı kadar ev yapımı şeftalii reçeli
kahve 2 kare küçük çikolata su 2 litre belkide geçmiştir
ara yok
öğle 1 tane simit bi bardak meyve suyu
ara yok
akşam ekmeksiz yeşil mercimek 3 kepçe 2 bardak çay
türk kahvesi 3 bardak su
şimdi beşibiyerde çayımı içip yatıcam allahın izniyle
iyi geceler hepinize öppüyorum

günaydın kızlar...diyete tam gaz devam..hergün düzenli minumum 2 saat denizdeyim..akşam sporumu yapıyorum....yediklerimee çookk ama çookkk dikkat ediyorum...bol su tüketiyorum..eşim bile cildin çok değişti demeye başladı..aslında kilo olarak şuan çok iyi görünüyorum ama yola devam..55 olunacak işte o kadarrr

Selamlar fıstıklar.
Ebrucum iyi eğlenceler canım. Şu bir hafta bitse de biz de gitsek.
Winn sana da kolay gelsin canım. Ev gibisi yok.
Keeping iyi gidiyorsun maşallah.
Ben ne iyi ne kötüyüm beslenme konusunda.orta karar gidiyorum.yine bogazlarim şişti doktora gideceğim birazdan.keyfim yok .demişken papatyam sen nasıl oldun güzelim.

Merhaba kızlar
Banucum çok yeşekkür ederim canım. Daha iyiyim.
Sen tatile mi çıkacaksın canım.
Keping maşallah çok güzel gidiyorsun.

2 hafta sonra bizde tatile gidiyoruz erdek tarafına ev aldık opuyoruz bu sene böyle küçük bi tatiller idare edicez inşallah bu aralar calismak var aklımda kvler köyde küçüğe bir sene daha baksalar büyük oglanida Komşum ilgilenecek öyle bi konuştukddün esimede anllattim onunda kafası yattı ama kvler bakatmi bakmazmi bilmiyorum artık evde sıkılıyorum çok çalışmak istiyorum 8 yıl ara verdim inşallah hayırlısı olsun kvler rrazı gelseler keşke iş hazır sayılır (

Kızlar E V İ M D E Y İ M..

Akşam 7yi geçiyordu eve geldiğimizde. Biraz temizlik yaptım. Toz lar gitti. Yazlıkta ses yoktu Oglan gece kolay dalıyordu uykuya. Bizim evin önünden arabalar geçiyor. Tren hattı yakın Vee havaalanı uçaklar evin üstünden geçiyor nerdeyse. Cok ses oluyor. Uykusu biraz zor oturacak gibi bir aydan sonra . Zorlu bir gece beni bekliyor. Sıcagnı demiyorum bile. Feciii feciiiiii..
Yarın öglen e kadar derin temizligi bitirmem gerek öğlen aşırı sıcak olacak klima açıp oturucaZ mecbur.
Ayyy bu dertlenmelerim hep sıcaktan valla.yoksa Evimi cok seviorm .. .neyse iyi geceler yarın başlıyorum diyet faslına. Spor olarak da sauna da temizlik gibi düşünün

Iyi geceler öpüldünüZ

Merhaba kızlar
Zuzu ben seni öğretmen sanıyordum canım ya. Çocukların büyük aslında. Kv yi neden çağırıyorsun.
Wisdom hoşgeldin evine. Alışır Kuzucuk bir kaç güne.
Benim olduğum yer çok serin. Kışlık pijamalar ve yorganlar yatıyoruz. Bu hafta bitiyor sefam. Yaşadığım yer de çok sıcakmış.
Deniz tatili içşn arkadaşlarla program yapıyoruz.
Bi taraftan da ev temizlenecek. Halılar yıkmaya gidecek. Duvar koltuk cam kapı silinecek. Bi tarih ayarlayıp halletmem gerek.
Şimdilik iyi geceler herkese.

Yok cnm değilim küçük 4 yasında büyük 8 yasında birbirlerini idare edemezler cnm bunun kısımda var tepedeyim allah muhafaza ayağı kayar bi yeri kırılır kardan buzdan kvmin kvsi var çok yasli o olmasa gelecekler ama :)

zuzum bence çalışmak için çocuğu köye gönderme( yanlış anlamadım di mi? ben çalışayım küçük köyde babaannesinde kalsın diyorsun) 4 yaş anneye çok ihtiyacı olduğu bi zaman ha diyince göremeyeceksin de... bu zamana kadar beklemişsin, az daha bekle okula başlasın bence... ben çocuklara 1 gün gitmesem kızım anne çok özledim diye dibimden ayrılmıyor (o da 4,5 yaşında) küçüğü farkında değil pek. büyüklerinin de umrunda değil. en çok kızım etkileniyor, farkedebiliyorum bunu. niye bırakıyorsun dersen, inan eşim annem bu kadar ısrar etmese hiç umrumda olmaz, ama dediklerini yapmayıp, ilerde daha zor durumda kalmaktan korkuyorum... ramazan, hastalık dışında bu kadar uzun zaman da bırakmamıştım. şimdi de sınavlar var ve kızımın çenesi çok düşük hiç rahat vermez. neyse 1 gün kaldı, yarın alıyorum inşallah...
ebrulim geldim canım, gezmiyorum pek, eşim işe başladı, yorgun geliyor eve. benim de sınavlar bitsin, gezerim az az inşallah :) sana iyi tatiller.
bu arada papatya canım seni gördüm.(ebrulinin face den. izinsiz eklemedim seni) çok güzelsin maşallah... yaşın dışında tam olması gerektiği gibi görünüyorsun, ama çok gençsin maşallah barekallah... inşallah tez zamanda duan da kabul olur hayırlısıyla...
winn eve gelmene sevindim, insanın evi gibisi yok. kilolarımız aynı oldu artık, yakında geçebilirim seni

Zuzu lütfen bana kızma. Aç kalınacak kadar yokluk söz konusu değilse hic bir çocuk evinden ayrı kalmamalı bence.bugünün hayattaki son günün olduğunu farzet.önceliğin ne olurdu.

Tartimin pil yuvası bozulmuş. Daha da yeniydi.çocuklar mı halletti acaba.kilomu bilmiyorum.aldım mı verdim mi.sinir oldum sabah kalkınca.tamir olmazsa yenisini alacağım artık. Buzdolabı çamaşır mk.gibi bir demirbaşı sayılır evin benim için.
Winn kolay gelsin canım. Diyarbakır dan biliyorum o cehennem sıcaklarını.
88 lim sen ne yaptın kilo işini.7 gunde 7 kilo alınmaz bence ya.oluyorsa esim de alsa keşke.

Zuzu lütfen bana kızma. Aç kalınacak kadar yokluk söz konusu değilse hic bir çocuk evinden ayrı kalmamalı bence.bugünün hayattaki son günün olduğunu farzet.önceliğin ne olurdu.
Sanırım küçükte okula başlayana kadar askıyaalicam cçalışmayı haklisiniz çok şükür cnm allah yardım ediyor evin taksitlerini kolay oduyoruz kendi ihtiyaclarimizida karsiliyoru z sırf rahat odeyelim sıkıntı cekmiyelim diye aldığımız evi kiraya verdik 2 yıl sonra büyük oğlumun ilkokulu bitiyo arkadaşlarından öğretmeninden ayirmayalim dedik o zaman tasinicaz o zaman belki giderim ise insallah

88 lim sen ne yaptın kilo işini.7 gunde 7 kilo alınmaz bence ya.oluyorsa esim de alsa keşke.
73, küsür çıktım geçende banucum. günde ortalama 4-5 bin cal alıyorum belki daha fazla. bilmiyorum..
midemde acayip bir şey var. bi çorbada tıkanan ben, dünyaları yiyorum, doymuyorum. önce psikiyatriste, sonra tahlil falan yaptırmaya... ya midemde bir şey var, ya tamamen psikolojik, belki de şeker falan ne biliyim işte... moralim bozuldukça daha çok yiyorum

Gelelim dünkü menüye
Sabah 1.5 hhaşlanmış yumurta 7 zeytin 1 KK peynir küçükbir dilim ekmek
Ara 2 gofret nescafe
OÖğle yok
Akşam 1 tabak kuru fasulye 2 yemek kaşığı kadar pilav cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…