merhaba kızlar...
çok kötü bi gece geçirdim yaa.. öyle sıcak ki. bi de yatakta 3 kişi yatıyoruz. terden öldüm tüm gece. wisdom sen nasıl dayanıyorsun tatlım bu sıcaklara. bi de karın ağrısı var günlerdir, bitirdi beni.. size bişey danışcam bi de ben
bi kaç akrabanın öss ye girmesi sebebiyle puanlara baktım, çok düşmüş sanki puanlar. hele ki ilk girdiğim seneye göre... benim okuduğum bölüm de pek işe yarar değil. sadece eşim istedi bi de okuması kolay diye yazmıştım. o ara hukuk da aklımı karıştırmış olsa da avukatlık bana göre olmadığından vazgeçtim. şimdi seneye ALLAH izin verirse okul bitiyor benim. psikolojik danışmanlık ve rehberlik veya psikoloji okumayı düşünmeye başladım. bunu hem çocuklara daha iyi annelik yapabilmek, hem de aileden gelen ve genetik olan, psikolojik bi hastalık var ve çocuklarda görülebilme ihtimali var. onun korkusundan düşünüyorum. seneye ALLAH izin verirse kızım da okula başlayacak. bi küçüğünün de kreş yaşı geliyor. geriye tek ufaklık kalıyor, ki annemin bu bölümü okumam için bakmaya razı olacağını düşünüyorum. bi de okul başladığında 2 yaşına yakın olacak, bakması kolay olur... ben de zaten test çözmeyi bulmaca gibi gördüğümden sabah bu saatlerde bakabilirim. zaten arada can sıkıntısından soru çözdüğüm olur benim. sadece biraz daha sözel ağırlıklı çalışmam gerek. eskiden sözel yapamıyorum diyordum; ama yıllardır 1-2 saat çalışıp sınava girmekten ona da aşina oldum. bi de ben ev işlerini hiç sevmiyorum bildiğiniz gibi ve evde oturmak bana göre değil. ama birşeyler de yapmak istiyorum. çalışmayı düşündüm ama çocukların bana ihtiyacı varken, ihtiyacım olmayan parayı kazanmak için onları boşuna annesiz de bırakmak istemiyorum. okumayı seviyorum elimde de imkan varken neden olmasın diyorum..
ama sıkıntılar da var tabi... okula devam etmem gerekecek. genelde benim ders saatlerim çocukların okul saatine denk gelir diye düşünüyorum. sözel bi bölüm yapabilir miyim, tereddütlerim var. bi de tabi 10 yaş küçük çocuklarla okuyacağım ve bitirdiğimde 32-33 yaşında olurum değer mi bilmiyorum. bi yandan da çocukların tam ergenlik zamanlarına denk gelir, faydalı olurum diye düşünüyorum. büyüğü 13-14 yaşında oluyor. kafam çok karışık açıkçası. size de bi danışayım dedim... çok uzun oldu yaaa özür dilerim. düşün düşün mahvoldum yine