Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

88li git canım sen bir doktora.bir sorun var ki ihtiyaç duyuyorsun yemeye.
4000-5000 kaloriyle alınır canım kilo haklısın.bu yeme ataklarinda bari düşük cal.bir seyler tercih etsen.miktar çok olsa da zarar az olur en azından.

hurmaya daldım ben. en azından hurma yiyince kg almıyordum. hoş sabahtan beri yemediğim kalmadı yine ya neyse...

Merhaba kızlar
Diyet spor hak getire. Fazla yememeye özen gösteriyorum ama hareket yok. Az yesem de olmuyor.
88li iltifatların için çok teşekkür ederim. Ben seni bilmiyorum ancak istersen faceden beni ekleyebilirsin canım.
O yeme krizleri bende de oluyor ara sıra. Ben de tutamıyorum boğazımı. Sonra da çok pişman oluyorum. Kalorisi az gıdalarla atlatmaya çalışabilirsin belki.

papatyacım ekledim seni :)

bugün gittim markete öyle midem bulanmış ki bi çikoya gitmedi elim.. badem ceviz kuru meyve falan aldım. bu da bi adım benim için... bir kaç güne düzelirim sanırım ctesi jillian a başlamayı düşünüyorum...

Günaydın kızlar
Ebru seni rüyamdaggördüm sabah esimi geçirdimtekrar uuyudum o zaman gördüm iyusin dimi sen eşin ben aynı yerde calisiyomusuz büyük bi tekstilde sonra öğle molasina çıkıyoruz ikimiz rejim yaptığımız için 2 portakal bir muz alarak çıkıyoruz yyemek haneden sonra bahçeye gidiyoruz sen sigara icerken birden caddeden bi araba sesi emire araba carpiyo ama hızlı değil çok yavaş hemen panikleyip hastaneye görüyoruz çocuğu çok şükür bisey yok diyip aynı şeyleri söylüyorum ben sadece kolunun bi çatlak alçıya alındı ama ağlayarak uyandım emir hasta filan değil dimi

Zuzuummm Oglum iyi bizde iyiyiz canım.Rüya bu hayır olsun inşallah.Sigarada içiyormuşum he Toton açık kalmış kısss Bence iş meselesi ve benim işle ilgili yaşadıklarımla kaynaşmış Sahi bursadan geçicem o mu malum oldu neSagsaglim varalım evimize yabak kurt düşürdün içime

88li nazar mı degdirdik canım yemeeeeeeeeeeeee.........
Banusultan canım seni gördügme sevindim :)
Zzuum iş konusunu askıya al bak ben ara yaşta bıraktım çok zorlandı ve hala alışamdı 6 yaşına gelince düşün derimçTabi karar senin.Yarın sizin ordan geçicez.

Tatilin yarın son günü yola çıkıcaz ( Her güzel şeyin bir sonu varmış.Geze geze gidelim hem sana yedirmek istedigim iki şehrin meşhur yemeklerinden yedircekmiş.Yedir son gün dedim zaten 5 gündür bişi yemedin diyor :) İnş kilo almamışımdır alsamda vericem evelallah facebooktaki takip ettigim sayfadaki alkali sular beslenme şekli ve boş migde düz karınla uyanmak iyi hissetitiyor bana kızlar.

Ebruli rüya işte bu biliyorum icmedigini işe gelince dediğin gibi bi okula başlarında küçük ondan sonra inşallah :)

Menüm sabah AC karnına kahve
Kahvaltıda arkadastaydim 3 zeytin 2 çatal yumurta 3 çatal peynir 2 dilim kızarmışekmek 5 bardak sşekersizcçay
Ara kahve 1 ciko
Öğle yokara nescafe
Akşam fırında balık uzun zamandır cnm çekiyordu ramazanda millete ayıp olmasın diye almaşık ekmeksiz bir kilo balığın yarısını yemisimdir valla :) domates salatalık
Su 2 litre
Spor bi kaçdefa merdiven indim cçıktım :)
Yarınssabah kahvaltıda arkadaşlarım gelecek abartmam inşallah
Bu arada 65.700 çıktım yarın sabah bi daha tartilcam yazarım yine

8 88li eklemişsin canım. Ama senin foton yok hiç.
ya aslında face i sadece eski arkadaşlarımla görüşmek için açmıştım(hatta eşim açtı). tlf yoktu. öyle resim paylaşmayı falan sevmiyorum ben... arkadaşlara bakıyorum işte, arada konuşuyoruz.

88li nazar mı degdirdik canım yemeeeeeeeeeeeee.........
ebrucum geçti çok şükür. ne olduğunu çözemedim. dün akşam, daha önce yediklerimi birine anlatıyorum, yuh dicem ama ayıp olur diye susuyorum dedi. siz düşünün halimi.
engelleyemiyordum durumu. sizin değil de kendi kendime nazarım değmiştir benim. öyle bi göz var ki bende... ağzımdan maşallah barekallah eksik olmaz ama... eşimin tabiriyle 'öküz öldüren' cinsten. en çok da kendime, eşime, çocuklara değer...

kızlar inşallah devamı gelir. bugün jillian a başladım. tam 1 ay kaldı doğum günüme. akşam eşimi ikna edebilirsem yürüyüşe başlamak istiyorum. sabah 72,2 dim. haftaya 69 olsam iyidir.
çocukları da eve getirdim dün. en çok da bebiş sevindi kalabalığı görünce...
ufaklığın iştahı çok kapandı ona moralim bozuk biraz. pek emmiyor. normalde bu aylarda daha çok emmesi lazım. kilosu da diğerlerine nazaran daha düşük. memeyi bırakır diye korkuyorum, daha çok küçük

Selamlar çıtırlar.
88 li sicaklardan yemiyordur bebeğin canım. Biz bile çok yemek seçer olduk bu ara.
Kilomu bilemiyorum maalesef.tartı işini halletmem lazım. Bozulduysa yenisine bakarım artık.
Öpüyorum hepinizi.

Evimdeyim kızlar.Ogluş düzene girmişti sabah 8 akşam 10 .Feribotta 10 da tam uyudu.İnş düzeni değişmez .Kv kp kahvaltıya çağırdı uyanınca oraya gidiceZ .Ordan anneme geçerim.Öneden olsa şimdiden başlarsın çm yıkamaya.Ama yarın son günüm kasmıycam neydiiii olduğu kadar:)) akşama yavaş yavaş yıkarım.evim tenizde bir süpürge toz tamamdır .pazrtesi napıcaZ oğlanla bakalım.

88 li canım benimkide öyle biz bile öyleyiz.Sıcaktan açıkbüfe ve ben geçen yıl yediğimin çeyreğini yemedim.İnş bu iştahsızlık az yemekle douma hissi burda daa devam eder.

Banusultan tartılıcam bende bakalım yarın sabah korkuyorum kaç kilo aldım acaba?

Artık Türk kahvemi tarçınlı içicem
Yine sabah dışında ekmek tüketimiycem( tatilde bile böyleydi)
Haftada iki gün yogurt kürüme devam edicem .
Cacık hem uyku hem doyurucu hem serinletici arzu Hanım'da tarifi var.Akşamları bu olucak yaz bitene kadar inş.
Veeeee kitap ve sporrr Ogluş bu şekilde uyku düzenini bırakmazsa 10 dan sonra 45 dk spor 30 dk kitap :))

Kv bol kalorili sofra kurmuş kp bol kalorili pastane ürünleri almış yidim tabisi :)) Ordan anneme geçtim hamurişi ile kapanışı yaptım (Ama yarın yeşilçay badem maden suyumu hazırladım çantaya attım.Acıktıça sebil yanımda bol bol su içicem .Dönüşüm muhtelem olcak .
Oglum 10 da aynı saatinde uyudu dilimi ısırayım inş böyle devm eder.Bende dalıcakmışım namazımı kılayım dedim şimdi çm asıp kitap okurken uyurum artık.İyi geceler kızlar

Selamm kızlar ben geldimmmm ramazandan beri hiç tartılmadım en son 63 lerdeydimmm ramazan + tatil bana ne getirmiş yarın sabah ac karnına tartılıp başlayacağım diyetime kaldığım yerden şimdiden size yazarken yeşil çayımı demledim içine de bir çubuk tarcın attım içiyorum hepiniz yiyisinşzdir inşallahhh hafş bakalım kaldığımız yerden devam Ağustos 29 tatile gideceğim tekrar o zamana kadar 60 kilo olmak hedefim yarın sabah tartılıp yazarım size cuma da bildirimimi yaparım inşallah gelir gelmez işlere başladım 2 makine çamasır yıkadım astım, terası yıkadım üst katı sildim süpürdüm banyoyu temizledim cok yoruldum şimdi ben yatar hepinizi öpüyorummmm

merhaba kızlar...
çok kötü bi gece geçirdim yaa.. öyle sıcak ki. bi de yatakta 3 kişi yatıyoruz. terden öldüm tüm gece. wisdom sen nasıl dayanıyorsun tatlım bu sıcaklara. bi de karın ağrısı var günlerdir, bitirdi beni.. size bişey danışcam bi de ben
bi kaç akrabanın öss ye girmesi sebebiyle puanlara baktım, çok düşmüş sanki puanlar. hele ki ilk girdiğim seneye göre... benim okuduğum bölüm de pek işe yarar değil. sadece eşim istedi bi de okuması kolay diye yazmıştım. o ara hukuk da aklımı karıştırmış olsa da avukatlık bana göre olmadığından vazgeçtim. şimdi seneye ALLAH izin verirse okul bitiyor benim. psikolojik danışmanlık ve rehberlik veya psikoloji okumayı düşünmeye başladım. bunu hem çocuklara daha iyi annelik yapabilmek, hem de aileden gelen ve genetik olan, psikolojik bi hastalık var ve çocuklarda görülebilme ihtimali var. onun korkusundan düşünüyorum. seneye ALLAH izin verirse kızım da okula başlayacak. bi küçüğünün de kreş yaşı geliyor. geriye tek ufaklık kalıyor, ki annemin bu bölümü okumam için bakmaya razı olacağını düşünüyorum. bi de okul başladığında 2 yaşına yakın olacak, bakması kolay olur... ben de zaten test çözmeyi bulmaca gibi gördüğümden sabah bu saatlerde bakabilirim. zaten arada can sıkıntısından soru çözdüğüm olur benim. sadece biraz daha sözel ağırlıklı çalışmam gerek. eskiden sözel yapamıyorum diyordum; ama yıllardır 1-2 saat çalışıp sınava girmekten ona da aşina oldum. bi de ben ev işlerini hiç sevmiyorum bildiğiniz gibi ve evde oturmak bana göre değil. ama birşeyler de yapmak istiyorum. çalışmayı düşündüm ama çocukların bana ihtiyacı varken, ihtiyacım olmayan parayı kazanmak için onları boşuna annesiz de bırakmak istemiyorum. okumayı seviyorum elimde de imkan varken neden olmasın diyorum..

ama sıkıntılar da var tabi... okula devam etmem gerekecek. genelde benim ders saatlerim çocukların okul saatine denk gelir diye düşünüyorum. sözel bi bölüm yapabilir miyim, tereddütlerim var. bi de tabi 10 yaş küçük çocuklarla okuyacağım ve bitirdiğimde 32-33 yaşında olurum değer mi bilmiyorum. bi yandan da çocukların tam ergenlik zamanlarına denk gelir, faydalı olurum diye düşünüyorum. büyüğü 13-14 yaşında oluyor. kafam çok karışık açıkçası. size de bi danışayım dedim... çok uzun oldu yaaa özür dilerim. düşün düşün mahvoldum yine

Günaydın kızlar
I ikonia aramıza hoşgeldin.
areser bu hafta benim de çok dikkat etmem gerek. Az sonra tartılacağım. Bakalım neler oldu. Bi hafta da azıcık toparlamak istiyorum. Sporumu da yapayım.inşallah verebiliriz canım.
8 88li istedikten sonra bu hayatta herşey olur. Bende büyük öğrencilerim var. Bizde Anlayış gösteriyoruz. Zaten bi miktar devamsızlık hakkın olacak. Bence sen önce bölümü kazanmaya bak. Eminim 5 çocukla okumak isteyen bi bayana tüm hocalar yardım edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…