- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.021
Selamlar çıtırlar.
88 li sicaklardan yemiyordur bebeğin canım. Biz bile çok yemek seçer olduk bu ara.
Kilomu bilemiyorum maalesef.tartı işini halletmem lazım. Bozulduysa yenisine bakarım artık.
Öpüyorum hepinizi.
yaa ne yazık ki yemek istediğinden huysuzluk yapıyor. çorba falan çok seviyor, emmek pek istemiyor. ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. inşallah tamamen bırakmaz88 li canım benimkide öyle biz bile öyleyiz.Sıcaktan açıkbüfe ve ben geçen yıl yediğimin çeyreğini yemedim.İnş bu iştahsızlık az yemekle douma hissi burda daa devam eder.
canım herkes sen değil ki... bi kere yaptım o hatayı. sınavda soruların altında derse devam etmeme nedeniniz yazıyordu. 4 çocuğum var biri daha 6 aylık diye yazdım. sınavım iyi geçmesine rağmen bırakmıştı adam. haklısın yavaştan çalışmaya başlayım en iyisi. zaten kaybım olacak bir şey yok ortada.
yok canım yaa. sabah eşim de sitem etti zaten gömlekleri yıkamadım diye. ev işi hiiiç sevmiyorum. evin halini bi görsen, adım atacak yer kalmadı yine. bi bulaşık diziyorum makinaya bi de yaparsam çorba falan. evden kurtulmak için istiyorum okulu. eve de bi yardımcı oooh miss... ben de senin yapıklarını yapamam ki... hepimiz farklı farklıyız. bana kalırsa sen de tekrar hazırlanıp ist da bi bölüm yazabilirsin. gerçekten çok düşük puanlar. hele ki benim bölümü okuması da kolay, devam sorunu da yok.88LİMM ne diyim ben sana helal olsun.Onca kişinin bm çm ütü yemek ve bunlara ragmen az yiyip çok efor ve okumaya fırsat buluşun canım.Bölümünü bitir hayırlısı ile psikolojide okursun sen bu istekle bence okuda.Annen bakar yardımcı olursa senide içinde büyük bir istek var oku bencede.Ama ben okuyabilirmiydim 5 çocugum olsa hayır.Tek çocukla dondurdum okulu devam edemiycemde sanırım.
Gunaydin arkadaslar,
Dunku menum:
Oglen
1tabak taze fasulye
1kase yourt(zencefilli tarcinli)
1,5dlm ekmek
Aksam
3 kucuk biber dolma
1 kase yourt(zencefl-tarcin)
1 dilim ekmek
Aksam yatmadan once kahveli sut
İnsallah fazla olmamistir.:-(
Bide 3 lt su,1 kupa rezene
Bu sabahkileri aksam toplu yazayim en iyisi cok daginik oluyo..:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?