Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İKONİA aramıza hoşgeldin.Evladının rızkı kesilmeden fazla kiloları verebilirsin.Menün güzel begendim.Hergün menü paylaşıyoruz yaptıgımız sporlarıda(3 mil yapmışsın bravo )yazıyoruz.Bu ara herkes tatilde ondan buralar biraz sessiz kaldı.Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.

88LİMM ne diyim ben sana helal olsun.Onca kişinin bm çm ütü yemek ve bunlara ragmen az yiyip çok efor ve okumaya fırsat buluşun canım.Bölümünü bitir hayırlısı ile psikolojide okursun sen bu istekle bence okuda.Annen bakar yardımcı olursa senide içinde büyük bir istek var oku bencede.Ama ben okuyabilirmiydim 5 çocugum olsa hayır.Tek çocukla dondurdum okulu devam edemiycemde sanırım.

ARASER canım hadi başlayalım.Bende az yedigimde saglıklı beslendigimde çok mutlu oluyroum.Namaznı kıldım şimdi yeşilçayımı aldım elime.

+ 2 kilo ile uyandım ama bu yol şişknligi ve dün otelden çok daha fazla kaçırdıgımdan.Bu hafta dikkat edersem gider biliyorum.Sabahları kabıma salata yapıp koyucam arada,bazende meyve ile kahvaltı yapıcam.Yeşilçay içiyrum özlemişim.Tatilde diyet yemekleri yeşilçay spor hepsi vardı ama ben uygulamadım malesef.Neyse geçen yıl 6 kilo almıi koca kış anca verebilmiştim hatırlarsanız.

/*
88 li canım benimkide öyle biz bile öyleyiz.Sıcaktan açıkbüfe ve ben geçen yıl yediğimin çeyreğini yemedim.İnş bu iştahsızlık az yemekle douma hissi burda daa devam eder.
yaa ne yazık ki yemek istediğinden huysuzluk yapıyor. çorba falan çok seviyor, emmek pek istemiyor. ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. inşallah tamamen bırakmaz

canım herkes sen değil ki... bi kere yaptım o hatayı. sınavda soruların altında derse devam etmeme nedeniniz yazıyordu. 4 çocuğum var biri daha 6 aylık diye yazdım. sınavım iyi geçmesine rağmen bırakmıştı adam. haklısın yavaştan çalışmaya başlayım en iyisi. zaten kaybım olacak bir şey yok ortada.

yok canım yaa. sabah eşim de sitem etti zaten gömlekleri yıkamadım diye. ev işi hiiiç sevmiyorum. evin halini bi görsen, adım atacak yer kalmadı yine. bi bulaşık diziyorum makinaya bi de yaparsam çorba falan. evden kurtulmak için istiyorum okulu. eve de bi yardımcı oooh miss... ben de senin yapıklarını yapamam ki... hepimiz farklı farklıyız. bana kalırsa sen de tekrar hazırlanıp ist da bi bölüm yazabilirsin. gerçekten çok düşük puanlar. hele ki benim bölümü okuması da kolay, devam sorunu da yok.

88limm okuyup çalışmadıktan sonrada bir anlamı yok ki okumanınNasip olursa ikinci çocucuk olunca çalışmayı(madden muhtaç olmazsak)düşünmüyoruz.Eşim dışarıdan özderim sigortanı sen çocuklarımıza bakarsın diyor.Meslegim var onunla ilgili dükkan çok ileride yada ev yapımı kurabiye kek vs küçük bir kafe açmak hayalim.İstedigim zaman açıp istedigim zaman kapalı tutacagım çocuklarımın yanıma gelebilecekleri kendime ait bir yerim olsun isterim tabi.Şimdide tutabilrsin ayda 1 yardımcı.Ben bile ayda 1 tutsam mı diye düşünüyorum bu aralar.Cumartesi olmasa yaparım ama böyle zor oluyor.

BANUSULTAN sana yazıcaktım kaldı öyle.Çok güzelsin .....Uzun saç sana yakışıyorAma siyah saçlı yüzün görünmedigi için sarı mı siyah mı bilemedim.Büyük kızın aynı baba küçük aynı sen maşlallah kızçelerine Kü,çük kızın oglumdan 3 ay büyük Yaşıtlar ne güzel seninki kreşe gidiyor sanırım.?Göbüş var biraz onun dışında hiçbirimizin bence kalın bacakları çok fazla göbegi yada baseni yok....Hepimiz artık saglıklı beslenmenin yolunu biliyoruz ve burda büyük bir dostluk kurduk inceldik zayıfladıkkkkkk

ebruli taşınmak üzereyiz tatlım. eşyalar falan eski. hiç gerek yok şimdilik. yeni ev, yeni eşyalar... o zaman istiyorum. olur mu ALLAH bilir. belki de bir kaç ay daha bekleriz.
aslında ben de çalışmayı düşünmüyordum ama pdr çok rahat diyorlar. ataması da çok kolaymış. hem de okul saatlerinde. ve de sadece çocuklarla muhabbet ediyorsun. ondan dolayı düşünmeye başladım. ev çok sıktı beni

Kızlar iyi geceler..

73.1 lerde gidip geliyorum. Daha tam diyet havasına giremedim. Havaaaaa feci sıcak 8 88li inan eriyoruz resmen. Dışarı güzel de olsa Evimin içi daha sıcak malesef. Müstakil evde oturuyoruz. Öglen saatleri oglanı uyuturken klima açıyorum yoksa oglum sıcaktan uyuyamaz.

Yeni arkdş hoşgeldin. O yorulma bende de var malesef. Spor diyet adapte olamıyorum. Cok su içtiğim için biraz da olsun içim rahat dengeliyorum.

Areser tatil agustos ufff en güsel ay .. tadını cıkarın tatlım.

Merhaba kızlar
Bugün uzun zamandır ilk defa iyi beslendim.
Akşam avm ye gittik. Eşime oğluma ayakkabı aldık. Hazırlıklara başladık artık.
Bu akşam spor yapacaktım ama vakit olmadı. Gerçi haftaya da yokum ama 3-5 gün yapmak istiyor. Şimdi kış boyu yediğim için nasıl pişmanım anlatamam.
İstediğim kiloya inemedim bi türlü.

Iyi geceler kızlar bugun ki menümü paylasıyınmm

Sabah : 2 tane haslanmış yumurta
1 kupa sekersiz nescafe
Öglen. : yarım gözleme , 1 kutu ayran
Ara. : bir kase Yogurt ile 2 kasık Müsli
1 şekersiz Türk kahvesi

Aksam : 1 dilim tambugday ekmegi
1 kepçe corba
3-4 kasık kıymalı taze fasulye, salata yogurt

2 litre su içtim spor olarak da 4 saat pazar dolandım bugun

Selamlar herkese.
ebrucum sagol tatlım. Koyu renk saç severim ama eşim sariya bayiliyor.
88 lim kararların hakkında hayırlı olsun canım. Okumanın yaşı yok.
ev işi sevmeyip ev hanımı olmak zor tabii.ben de çok sevmiyorum ama düzen takıntısı olunca 24 saat ev toplarken buluyorum kendimi.bir çekmece bile daginıksa içim rahat etmiyor.
mutfakta vakit geçirmeyi seviyorum ama.yapıp yedirmekten,misafir agirlamaktan çok zevk aliyorum.onfan gitmiyor kilocuklar zaten.tadimlik bile yesem çeşit çok olunca ipin icu kaçıyor bazen.
tartı işini halledemedim.kilomu bilmeyince de motive olamiyorum.gerçi iyi gidiyorum bu ara.bakalım sonuc nasıl olacak.
Dünya kadar tatil alışverişi yaptım. Sonuç evde oturmak olacak gibi duruyor.izinler iptal edildi.hatta gidenler bile geri cagirildı.ülkenin durumu malum.askere polise rahat yok.

Öncelikle hoş geldin canım aranıza aslında bana göre cok fazla değil tek fazlalık olarak Gözüme batan aksam ekmek olmasaymış dolma da az olsa pirinç var die düşündüm yada 2 dolma 1 dilim ekmek olabilirmiş bunun dışında gayet iyi menün tatlım....

Akşam oglanı uyuturkken uyuyakalmışım.Menüm gayet iyiydi ve cumaya kadar tatılmıycam.Kenan sofuogluna çok üzüldüm dünden beri etsikindeyim.Akşama arkadaşlarla buluşabilirz daha kesinleşmedi.Bir sürü ütü birikti Oglum bekledigimizin aksine iki günüdr çok iyi kv aglamıyor dedi Biz tatile doyamadık eşimle diger 1 haftalık tatil için bişiler var aklımızda bakalım aynı zamana denk gelirsek süper olucak İş yerine tük kahvesi getirdim araögün olarak tarçınlı t içicem artık

aynen ebrum yaa.. sabah okuyunca ağladım ben de... çok duygusallaştım bu aralar. sürekli şehit haberleri, savaş konuları, ağlayan anneler.. RABBİM evlatlarımızı bize bağışlasın. ayrıca söylemesem çatlıcam hdp nin meclise girip demokratikleşeceğini umuyordu insanlar, gidip o şerefsizlere oy verdiler. sinirden patlıcam sanki. herşey daha da kötüye gidiyor. RABBİM ülkemizi zalimlerden korusun. AMİN....

Papatyam aunı pişmanlık bende de var.Kışın dişimizi sıksaydık yazın tadını çıkarabilirdik.Çok iyi gidiyorsun menülerin çok saglıklı ve ölüçülü.

88lim kız sen aslında tam şöyle yıgun tempolu bir iş kadını olmalıydınEv sana göre degil Haklısn canım bende bu konuda duygusal ve sinirliyim .
Araser menün harikaa
Banusultan nasip demek lazım plan program yapıyoruz insanız ama ne olacagı belli olmuyor.Giderisniz inşç tatile başka zaman hayırlısıyla.

Hikommmm

ebruli1820 canım ütüleri sorma bende geldiğimden beri yıkıyorum daha ütüye başlamadım tartılmadan nasıl duruyorsun ben her sabah tartının başındayım bugun güzel bir rakam gördüm inşallah Ağustos 29 da hedefim 60 olmak tatilde fotolarda güzel çıkıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…