Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ayyy evet ebrum ne güzel dedin... eve sadece uyumaya gelmeye razı olurdum( çocukları işin işine katmazsak) oysa ki şu halime bak hep evdeyim bari pdr yazayım psikoloji çalışması zor iş. pdr ye eşim de izin verir. kafa gitti benim yine, çalışmakla bozdum.
karın ağrım geçmedi, bi de mide başladı.yarın dahiliye ve psikiyatriste randevu aldım. aslında pek sorun kalmadı ama tahlil falan yaptırmış olurum.
areser evet çooook sıcak. RABBİM ramazan da merhamet etmiş bizlere, püfür püfürdü hava.
adanayla izmiri düşünemiyorum bile

Menum;
Sabah:1 haslanmis yumurta
peynir,5 Zeytin
domates biber
2 dlm ekmek
biraz patates kizartmasi(az yagda)(esime yapmistim dayanamadim:-(
cay
Oglen: 1 tane biber dolma
1 kase yourt
1 dlm ekmek
Ara: kahveli sut,kiraz
Aksam: 1 tabak kuru fasulye,salata,1 dlm ekmek,1-2 dlm karpuz
Sabah 50 dk yuruyus,1 mil leslie,3,5 lt su,1kupa 7 otlu cay,1 kupa rezene

Bugun biraz fazla olmus ama buna da sukur sabahtan beri doyma hissim yok sanki canim hep kek kurabiye tarzi seyler istiyooo:---(

günaydın kızlar...
areser ne güzel başlamışsın diyete. ben de kıtlıktan çıkmış gibi yemiyorum ama tam diyet modunda da değilim. dün akşam kalmasın diye bir sürü köfte yedim mesela ama abur cuburu kestim çok şükür. iki akşamdır eşimle yürüyüşe de çıkıyoruz. inşallah dediği gibi bırakmaz yine.
çocukları gönderdim, bugün kursla darıcaya gideceklermiş. 3 küçük benimle. ilk defa yalnız bu kadar uzaklaşıyorlar evden...
öğlen de minikleri anneme bırakır, hastaneye giderim artık.
siz neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor. özledim burdaki muhabbeti.

Günaydın kızlar
Ben de yolculuk öncesi hazırlık var. Nereye koşacağımı şaşırmış durumdayım.
Herkese güzel günler dilerim.

Hayırlı sabahlar kızlar.Menü yazmaya fırsatım olmuyor.Akşam yemekten sonra eşimi yegenleri akrabaları ile avm ye gittik yürümüş oldum ama 1 donrdurmayıda migdeye götürdüm.Yemek yiyemiyorum eşimle oglum yiyiyorhakkımı dondurmadan yana kullanıyorum.Bugün ekmeksiz beslenmeye başldım.Günde 1 kez tarçınlı tük kahvem,1 maden suyu sade içiyorum.Yeşilçaylarımı ve maydonozlu limonlu vs bitki çaylarımıda içiyorum.Akşma oglanı tv açıp 30 dk kitap okudum.Yürüyüşte tamam.Oglanı uyutunca yemegimide yaptım.Sizler napıyorsunuz bakim?

ARASER harikasın yaO negüzel görsellik özendim.Ben işyerinde plastik bardak kapta kahvaltı oyüzden görsel burdan paylaşmıyorum kızlara telefondan atıyorum.Hairka başladın bence verirsinSıcaklar aynen çok kötü bunaltıcı

88lim Evet Rabbim bize yardım etmiş böyle olsa napardıkBuranın tadı ayrı bende buradan vazgeçemem aslaAnlık vs watsap kolayımıza geliyor kızlarla ordan yazışıyoruz.

İKONİA fazla bişi yok gayet iyisin ve emziren bir anneye göre cıssısz güzel bir menü

PAPATYAM burdan da yazayım İnl tatilin güzel geçer

Sıcaaaaaaaaakkkk coooooookkkkk sıcaaaaaaaaakkkk .. yanıyor yanıyooor bura.

Regl de yaklaşıyor. Stres sıkıntı üstümde .. bir de sıcak beni mahfediyor.

Ne güzel yürüyüş yapıyorsun en azından valla iki gündür yemeyince baya fark etti tartıda eksileri görünce mutlu oluyorum hastaneden dönünce haber ver canım inşallah bişey çıkmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…