- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.061
Güzel telaşlar bunlar canım tatilde bol bol dinlenirsin artık...,Günaydın kızlar
Ben de yolculuk öncesi hazırlık var. Nereye koşacağımı şaşırmış durumdayım.
Herkese güzel günler dilerim.
Offf canım yaaa orayı düşünemiyorum bugun burası biraz esiyo Neyseki evi temizlemem lazım hiç bir şey yapasım gelmiyor sıcaktanSıcaaaaaaaaakkkk coooooookkkkk sıcaaaaaaaaakkkk .. yanıyor yanıyooor bura.
Regl de yaklaşıyor. Stres sıkıntı üstümde .. bir de sıcak beni mahfediyor.
Banada banada yolla fotolarını......bende yeşil cay içmeye başladım bi de şu hibikus cayı vardı ondan içeceğim aksama yogurt kürünü de haftada iki kez yapmak istiyorum...su zaten bol içiyoruz tekrar toparlanalım valla menüler yazalım ben motivasyon suan cok iyi birbirimize destek olalımARASER harikasın yaO negüzel görsellik özendim.Ben işyerinde plastik bardak kapta kahvaltı oyüzden görsel burdan paylaşmıyorum kızlara telefondan atıyorum. Hairka başladın bence verirsin Sıcaklar aynen çok kötü bunaltıcı
88lim Evet Rabbim bize yardım etmiş böyle olsa napardıkBuranın tadı ayrı bende buradan vazgeçemem asla Anlık vs watsap kolayımıza geliyor kızlarla ordan yazışıyoruz.
İKONİA fazla bişi yok gayet iyisin ve emziren bir anneye göre cıssısz güzel bir menü
PAPATYAM burdan da yazayımİnl tatilin güzel geçer
biz yanıyoruz. oturduğum yerden sırtımdan sular akıyor. seni düşünemiyorum. nasıl sıcaktır kimbilir oralarSıcaaaaaaaaakkkk coooooookkkkk sıcaaaaaaaaakkkk .. yanıyor yanıyooor bura.
Regl de yaklaşıyor. Stres sıkıntı üstümde .. bir de sıcak beni mahfediyor.
canım bi türlü nasip olmadı bugün gitmek. baya bi koşturdum sonunda vazgeçtim. iyiyim şükür şimdilikNe güzel yürüyüş yapıyorsun en azından valla iki gündür yemeyince baya fark etti tartıda eksileri görünce mutlu oluyorum hastaneden dönünce haber ver canım inşallah bişey çıkmaz....
Çok iyi gidiyorsun canım bugun ki menünü beğendim 1 top dondurmadan bir şey olmaz süpersin cuma günü eksileri göreceksin tartı da....Arkadaslar bu arada yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.benim icn cok degerli tek tek cvp yazamiyorm kusura bakmayin..buraya yazmanin faydasini gormeye basladim normalde coktan kacamak yapmistim ama menu yazacam die utaniyorjm yemiyorum:)
Akşam arkadaşlarım bendeydi.Yemegim vardı ama sıcakta istemediler.Buzluktan poça çıkardım kahvaltılık çay ,karpuz,onlarda bişiler almışlar Allah ne verdiyse sohbetle yedik içtik.Onlar gidince oglumu uyututum ama sıcaktan klimayla zor uyuduk bu ne ya.Kliması olmayanlar ne yapıyor diye içlendim gece gece
DÜN:
SABAH:1 domates,1 biber,1 salata
ARA:tarçınlı türk kahvem
ÖGLE: 2 tane avuç içi kadar mangalda tavuk,1 kepçe yougrt,1 kepçe makarna,1 bardak yogurt,yeşillik salatası
ARA: 1 dondurma
AKŞAM:1 mini ev poçası,1 dl karpuz,3 tane çigköfte,2 zeytin,kk peynir ve bol şekersiz çay.
Bir sürü şey vardı ama yemedim.Cuma kaç çıkıcam çok merak ediyorum.
Cok tesekkur ederim insallah tartiyada yansir.benim vermeye calistigim kilolar dogum kilosu deil malesef daha onceden kalanlarARASER harikasınAkşam dışarıda diyet yemende büyük irade Görsellerin benide motive ediyor.
İKONİA süper gidiyorsun.Ki emziren bir anne olarak harikaaaaaaaaaaaa1 top dondurmadan bişi olmaz 2-3 top yiyebilrisin ki sen emzirdigin için hayli hayli yiyebilirsin.Üstüne onca spor helal olsun valla ne diyim Sütlü tatlı küçük bir kase yiyebilirsin bu arada canın çekerse
Utanmak lazım kızlar emziriyor,hem spor hem cıssssss yok meülerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?