Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Banada banada yolla fotolarını......bende yeşil cay içmeye başladım bi de şu hibikus cayı vardı ondan içeceğim aksama yogurt kürünü de haftada iki kez yapmak istiyorum...su zaten bol içiyoruz tekrar toparlanalım valla menüler yazalım ben motivasyon suan cok iyi birbirimize destek olalım

Sıcaaaaaaaaakkkk coooooookkkkk sıcaaaaaaaaakkkk .. yanıyor yanıyooor bura.

Regl de yaklaşıyor. Stres sıkıntı üstümde .. bir de sıcak beni mahfediyor.
biz yanıyoruz. oturduğum yerden sırtımdan sular akıyor. seni düşünemiyorum. nasıl sıcaktır kimbilir oralar

Ne güzel yürüyüş yapıyorsun en azından valla iki gündür yemeyince baya fark etti tartıda eksileri görünce mutlu oluyorum hastaneden dönünce haber ver canım inşallah bişey çıkmaz....
canım bi türlü nasip olmadı bugün gitmek. baya bi koşturdum sonunda vazgeçtim. iyiyim şükür şimdilik

Bugun ki menüm
Sabah

Ara :

Öğlen

3 kasık yoğurt, 3 kasık tahıllı Meyveli müsli ve yanında küçük bir armut yedim
Aksam

Bu saate kadar 2,5 litrede su içtim spor olarak sayarsak 2 saat ev işi Yaptım...

İyi aksamlar arkadaslar ben bugunku menumu yazip kacayim oglum bu saat oldu yeni uyudu
Sabah
2 dlm ekmek
Soganli yumurta
3-4 zeytin
Domates salatalik biber
Yesil cay

Ara
7 otlu cay ,kahve

Oglen
3-4 y.k fasulye
1-2 yk.pilav
1 kase yourt
1dlm ekmek

Ara
Kayisi

Aksam
1 kase tarhana corba
1dlm ekmek
Kavun

Ara
1 top dondurma

Arkadaslar bu arada yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.benim icn cok degerli tek tek cvp yazamiyorm kusura bakmayin..buraya yazmanin faydasini gormeye basladim normalde coktan kacamak yapmistim ama menu yazacam die utaniyorjm yemiyorum:)

Arkadaslar bu arada yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.benim icn cok degerli tek tek cvp yazamiyorm kusura bakmayin..buraya yazmanin faydasini gormeye basladim normalde coktan kacamak yapmistim ama menu yazacam die utaniyorjm yemiyorum:)
Çok iyi gidiyorsun canım bugun ki menünü beğendim 1 top dondurmadan bir şey olmaz süpersin cuma günü eksileri göreceksin tartı da....

Akşam arkadaşlarım bendeydi.Yemegim vardı ama sıcakta istemediler.Buzluktan poça çıkardım kahvaltılık çay ,karpuz,onlarda bişiler almışlar Allah ne verdiyse sohbetle yedik içtik.Onlar gidince oglumu uyututum ama sıcaktan klimayla zor uyuduk bu ne ya.Kliması olmayanlar ne yapıyor diye içlendim gece gece
DÜN:
SABAH:1 domates,1 biber,1 salata
ARA:tarçınlı türk kahvem
ÖGLE: 2 tane avuç içi kadar mangalda tavuk,1 kepçe yougrt,1 kepçe makarna,1 bardak yogurt,yeşillik salatası
ARA: 1 dondurma
AKŞAM:1 mini ev poçası,1 dl karpuz,3 tane çigköfte,2 zeytin,kk peynir ve bol şekersiz çay.

Bir sürü şey vardı ama yemedim.Cuma kaç çıkıcam çok merak ediyorum.

ARASER harikasınAkşam dışarıda diyet yemende büyük iradeGörsellerin benide motive ediyor.

İKONİA süper gidiyorsun.Ki emziren bir anne olarak harikaaaaaaaaaaaa 1 top dondurmadan bişi olmaz 2-3 top yiyebilrisin ki sen emzirdigin için hayli hayli yiyebilirsin.Üstüne onca spor helal olsun valla ne diyimSütlü tatlı küçük bir kase yiyebilirsin bu arada canın çekerse

Utanmak lazım kızlar emziriyor,hem spor hem cıssssss yok meülerde

Menün güzel olmuş canım sabah ekmek yememişsin? Aksamda o masayı gördüm gene azla kapatmışsın tarcınllı kahve yi nasıl yapıyorsun bende deneyimm....

Cok tesekkur ederim insallah tartiyada yansir.benim vermeye calistigim kilolar dogum kilosu deil malesef daha onceden kalanlar o yuzden cabuk gitmiyor ama ins burda gitsin de kurtulem ya artik:)

Slm arkadaslar bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
2,5 dlm ekmek
Peynir 2 zeytin
Domts salatalik biber
Yesil cay

Ara kahve

Oglen
1 kase sutle musli

Ara
2 dlm ekmek+ peynir
1 kucuk seker
Rezene

Aksam
1 tbk patlican yemegi
1 dlm ekmek
Kavun

Ara 1 kupa kahveli sut
Bu arada 3 lt su 3 mil leslie

Iyi geceler bugun ki menüm
Sabah

Ara : az Sütlü şekersiz Nescafé, küçüklerinden 1 armut
Sabah geç kahvaltı yaptıgım için Öğlen bir sey yiyemiyorum
Aksam 18.30 gibi

2 litre su içmişimdir herhalde spor yerine çocuklarla vapur gezisi yaptık gittiğimiz yerde Koru vardı orda biraz Yürüdük....

İKONİA emiren bir anne için menün gayet güzel.Acıkmanda normalGece acıkırsan süt en hafifi .Meyze şekere dönüşür o saatte.Ben kk peynir atardım agzıma misal.Yogurt yerdim.Ki sporada diyelim

Araser manü harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaHemde yürüyüş Ve dışarıda olmana ragmen çok hafif ve saglıklı beslenmen büyük irade canım

Selam canlar bugun kimse bildirim yapmamış bende sabah erken çıktığım için bildirim yapamadım gerçi yatın Sabah'ta erkenden görümcemin yazlığına gideceğiz kalkınca unutmadan tartılacagım ben bugünkü menümü paylaşayım

Sabah
Dışarda kahvaltı yaptık kahvaltı tabağı söyledim
Peynir, yumurta domates salatalık zeytin ve 1 tatlı kasığı bal 2 dilim ekmek
Şekersiz cay

Ara
Sade Türk kahvesi

Ikindi vakti
Tavuklu salata, 1 kutu ayran (yine dışardaydım)

Akşam
Cocuklar tost istedi ben kendime yapmadım ama kızımın yarım kalan tostunu yedim (maalesef)

Şimdide zerdeçal, zencefil tarçınlı yogurt kürü yaptım yiyorum
Spor falan olmadı bugun sokaklarda dolaşma spor sayılırsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…