Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

pufffff,halen ayni kilodayim .ama yilmak yok,bugun bir saate yakin plates yaptim.Bu ucuncu gun,ve. bacaklarim cok fena agiriyot.Bacak ve gobek agirlikli gidiyorum hadi hayirlisi.vucudum bu genc yasta bayagi sarkmis,yeni farkedixorum,kendimi toplamam sart...

Selamlar çıtırlar.
2 gündür yürüyüşe başladım yavaştan..istediğim gibi tam tempoda olmasa da hamladigim için normal.giderek açılır jogging hızını yakalarim inşallah.
Royem haftada 1 tartil..diger türlü her gun değişen gramlar moral bozuyor.
Ben menü yazmaya üseniyorum kizlar..ne olacak benim bu halim...

İlk bildirim benden gelsin
Geçen hafta:54.9
Bu hafta:54.8 (regl ragmen)
Hedef :52-53 korumak

Kızlar akşam yemek yemedim 1 kade yogurt yedim.Kışlık hazırlıklarım yavaş ama pes etmeden devam ediyor.Kahvaltılık sos yapıcam bu hafta sonu inş.Akşamda dondurucuya biraz bişiler koydum.Rabbim agız tadıyla saglıkla yeemyi nasip etsin.
Hayırlı cumalar hepinize.Cuma saatine denk gelip bütün dualarımız kabul olur iNŞ.oglmun kreşi başlamasına az kaldı.İnş çok üzmez beni Sabahları daha erken kalkmam daha sabırlı olmama lazım ogluşa karşı iNŞ bununda üstesinden gelicem Rabbimin izniyle.Bu akşam temilizk akşamım bol kalori yakarım.Akşam balık ve bol salata yiycem.Akşama menümü yazarım kzılar.Hadi bildirimleri görelimmmmmmmmmmm

Bu arada eşimin waffle yemek istedigindeki hayırlarıma bu hafta regl ragmen eksi görürsem yiycem hayatım demiştim.Bırak eksiyi artıyı sen zaten zayıfsın başkası olsa can atar gitmek için diyor.Ama olsun dedim ve eksi gördüm h sonu waafle yiycez

Hayırlı cumalar herkese. .
Kilomu yazayım. Bir dünya işim var.
Başlangıç :65.4
Geçen hafta :64.4
Bu hafta :63.9
Giden :500 gr
Toplam giden:1500 gr.
3 haftada fena değil. Yavaş alınanlar yavaş veriliyor.ramazan öncesi kiloma döndüm çok şükür.
Sizlerde durumlar nasıl kızlar.

Sabah yazdığım mesajım çıkmamış sitede..oysa cevaplaya da basmistim..
Bugun 10000 adim yürüdüm kızlar. .
Menum de akşam hariç iyiydi.
Ebrucum istediği için yazacagim yine de.
Sabah
1 dl ekmek
Peynir ceyrek kk
3 dilim karpuz
Yarım çay k. Bal
Ogle ve sonrası 3 bardak ayran
Aksam
1 pors. Keşkek
4 dl ekmek
1 bardak sprite
Aci biber turşusu. .
Haa bir de kuruyemis alışverişi yaparken taze mi diye en minik boy lokumlardan 1 tane tattim.
2 litre su.
2 fincan şekersiz çay. .
Benden bu kadar..Öpüyorum. .

Banusultan ve ebruli supersiniz

Gecen hafta 58.0
Bugun 57.9
Giden 100 gr.
Daha fazlasi olsaydi iyiydi.

Bugunku menum
Sbh 1 dlm kepek ekmegi yarim kase yogurt bi tatli kasigi recel 4 zeytin

Ogle ice tea ve patatesli kek tuzlu olanlardan

Ara iki incir minik bi salkim uzum

Aksam balik palamut. 1 kola 1 dlm kepek ekm
Salata.
Bol su 1 sat@ yuruyus

Gunaydin. Herkese guzel bir haftasonu diliyorum. Birazdan bir daha tartilacagim. Bakalim ayni miyim.

Dün menüm çok güzeldi.Akşam dogum gününe çagırdılar direk oraya gittik.Mahallece lahmacun söylediler.Dayanamadım masalar kuruldu felan kalablıkla yedim.2 tane pasta kesildi çaylar ıvır zıvır çekirdek ne arasan vardı:) 3 çatal birinden 3 taçal digerinden tattım.Gelince başım agrıdı reglden yattım ben.Eşim saolsun oglumu uyutumuş yatırmış.Bugünde dikkat edicem .Şimdi patron 8 kilo baklava aldırdı hadi nefsim mücadele etsin biraz:) yemiycemmmmmmmmmmBugün yapmak istediklerim var bakalım ne yapabilrisem artık.Temilizk ,arkadaşa geçmiş olsuna gitmek,potleşka (kahvaltılık sos),kuaför............................. belki vazcayar anneme gider keyif yaparım planlamadan ne yapabilirsme kardır.

hadekam sende -100 benim gibi :)
banum yarım kilo çok iyiMenün akşam olmamış arkadaşım keşkek(çok kalorili) hemde 4 dl ekmekle Neyse arada oluyor bugün dikkat edelim.Yazalım tabi ya burası çok boş kaldı Tatil memleket neyse kışa az kaldı :)

Ebrulim bugun dune gore -300dum. Cok sukur.
Sbh 1 dlm kepek 3 zeytin 1 kirmizi biber kozlenmis.

Aksamustu piknikte
2 bardak kola 3 kofte yarim sucuk salata ceyrek ekmek
Daha birsey yemem
Semaverde cayimizi icerken kitap okudum dere kenarinda suyun icine masalar koymuslar. Cok dinlendirici bir piknik oldu.

Cocuklara da sort havlu goturmustum suya girdiler. Bizi sıkmadilar.

Ebruli gecmis olsun.bas agrisi kotu olmus. Mahallece dogum gunu kutlamasi da guzel oluyordur ya.
8 kg baklava mi senin o is yerinde kilo almaman mucize. Hepivir zivir birseyler geliyor is yerine. Cok iyi nefis terbiyesi yapiyorsun.

Bugun annene gidip dinlenmissindir insallah.

Yazdiklarim silindi.

menu
2 bardak su
Roka maydanoz dereotu yarimsar demet
1 dlm kepek ekmegi.
3 zeytin iki cubuk patates
1 cay kasigi recel

Ara bir izgara kofte bi lokma ekmek
2 kasik sutlac

Aksam
Yarim kase tarhana 2 kepek ekm
Kabak yogurtlu

Simdi gezmeye gidecegim. Insallah yemem.

Royem senin birden gidecek kilolar bence.direnç noktanı kırar kırmaz.haydi bakalım.
Ayyy oylemi diyorsun banucum :) .insallah dediğin gibi olurda,pek gidecek gibi durmuyor.platese başladım bugun beşinci gun,dun ara vermiştim,yapmayinca bedenim cok gergin,huzursuz oluyor.kızımın sabotelerine ragmen sonuna kadar yaptim.en son saat dört civarı yemek yedim,o saatten bu saate birsey yemedim,acligimda yok,Insallah geceyi yemek yemeden gecieebilirim.kac gündür nedense su icemiyorum,spor sonrasi bir turk kahvesi ve Bol bol su tuketmeli.

Menüm

Sabah

öğle eşimle kahvaltı yaptım. 3 dilim kepek ekmeği yedim .. 1dilimini vişne reçeli yle yedim ..

akşam bişe yemedim sanırım grip oluyorum.
Şuan tylol hot içiyorum.
Ya bir kase üzüm yerim ya da bi kase cacık .. karar verince yazarım..

1 saat ogluşla yürüyüş

Selamlar herkese. .
Royem su ic ki yaglar atilsin vucuttan..Özellikle sabahları aç karnına çok faydalı.
Ebru alkali sular hazirliyor mesela onun tariflerini kullanabilirsin..
Sakın vazgeçme muhakkak vereceksin..çıtır anne olacaksın sen de..
Bugün gezdik dolastik ailece..mini bir piknik yaptık parkta..hava harikaydı. .son sicaklar diye sikayet etmiyorum..çok ozleyecegiz kışın biliyorum.

cok sagol banu sultan,insallah hep beraber citir olacagiz :) ayyy saat burda on bucuk benim.midem kaziniyor,ama yok,dayanicam insallah sabaha :)
buraya kis geldi bile,kolsuz,hirkasiz gezemiyoruz.Bi yagmur bi arada gulumseyen gunes ,yuvarlanip gidiyoz...

Royem neredesin canim
Ben kisi sevmem yazi bahari cok severim. Ama uc gundur sicaktan duramiyoruz izmirde. Uyuyamiyorum.
Bol su ic. Sabah ac karnina iki bardak en az.

Hikom gecmis olsun insallah hasta olmazsin. Uzum cok sekerli. Cacik daha iyi.

Banusultan ne guzel olmus mini pikniginiz. Her firsati degerlendirmek gerek.

Paylastigim menu uzerine bir dilim sutlu tatli ve 1 irmikli top yedim. Yemez olaydim. Midem sisti. Ama arkadas kac cesit hazirlik yapmis. Hamarat masallah.

Dun gece sicaktan uyuyamazken gece 2.30da acliktan midem kaziniyordu 1 elma yedim. Ben cok acikinca, da kan sekerim dusuyor uykudan uyaniyorum. O zamanlara deli oluyorum. Cok kotu oluyor. Yemeden de uyuyamiyorum. Sut elma gecistiriyorum yada badem ceviz.

Kizlar yeri degil belki ama sehit haberleri her gecen gun artiyor. Ciglik ata ata aglayasim var. Bu aksam kac ocak sondu. Kac ananin cigeri yandi. Bitsin artik. Bitsin.

Hayırlı sabahlar kızlar.Şehit haberlerine çok üzüldüm Tartılmadım cumaya kadar da tartılmıycam.C.tesi eve gidince halılları kaldırdım evi sil süpür toz al.Kahvaltılık sos (ajvar)yaptım.Çok ugraşmalı 7 de bitti herşey.SOnra anneme geçtik menemen yaptık.Bir tek kesme kaldı onuda yapıcam inş.Eşim o kadar ugraştın işten gelip hem çocuk hem temizlik kıyamam dediKışın bol bol ekmegime sürüp yerim ben senin kahvaştılık sosunu dedi Çok yoruldum ama degdi.Evime eşime sevdikelrime kendi ellerimle emegimle bişiler yapmak yedirtmek hoşuma gidiyor napimPazar günü kuaför ordan eşimle mangalbaşı kendin pişir kendin ye bir yere gittik ogluş oynadı bizde rahatla yemegiizi yedik.İşte yediklerim daha düzenli oluyor kızlar evde dikkate tmek daha zor mu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…