Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün ki menümü de yazıyım artık 1 hafta menü yasamam herhalde malum tatilde Olacağım

Sabah :
2 dilim kepek ekmegi, domates Salatalık, zeytin, az bişey yağda yumurta, bir iki Çatal patates kızartması

Öğlen : yok

Ara : Nescafé maalesef 3 ü 1 arada (kuaförde o vardı)

Aksam : tavuklu salata, ayran

Gece : Nescafé express(soğuk olanından)

Araser tebrikler hedefine ulasmissin. Masallah sana. Ve kocaman bir alkisssss

Wisdom canim senin menu de guzel. Meyve suyu ve makarna yerine ayran makarna yada yogurt daha dengeli olurdu.

Butun gun temizlik aksam misafir sonra ev topla uc makina utu ve hala bitmedi. Iflas etti bedenim.
Simdi uzatacagim bacaklari dinlenecegim. Bugun kucuk bi halim vardi onu yikadim cocuklarla balkonda cok zevkliydi. Uzun zamandir yikamamisim.

Menu
12.30 kahvalti
3 sb su
6 zeytin 1 kk light peynir bol yesillik
1 dlm kepek ekmegi
Az omlet

Ara yesil cay
Yarim kase sutlac

Aksam
1 kase sutlu tarhana
1 dlm kepek ekmegi
1 tabak yaz turlusu

Bol cay
Gun icinde 3 lt su
Spor yok

çıtır hatunlar merhaba
sizleri çok özledim, umarım herkes iyidir geçmişi pek okuyamadım
ben bayağı kilo aldım her tatil olduğu gibi, 3 gün oluyor evime kavuşalı dün boya yaptık bu gün temizlik, temizlik bir kaç gün daha sürer kızlar, sonra aranızda olacağım, bir an önce aldıklarımı vermem lazım

Hosgeldin hawar.
Tatil donusu kilolarla geldik. Normal.
Bomba gibi bekliyoruz.

Bugunku menu
Sbh iki dlm cavdar ekmegi
Bi porsiyon biber kavurmasi cay

Ara 2 kare cikolata minik

Aksam
1 kase mercimek
1 kase cacik
4 kasik bulgur
Ustune yesil cay.

Ben geldim.Hafta sonu yine iltifatları topladımda geldim
Bugün
Sabah

Akşam :5 tane mangal karışık köfte
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 ayran
1biber

Akşam biraz avm de yürüdük .Sonra kv orda bol sohbet curcuna bol şekersiz çay içtim sadece . Cıss yemedim hiç.Herkes motive oldu ne güzel.Geçmişi yarın okuyup tek tek yorum yaparım.Kitap okuyup yatıcam

Hawar hoşgeldin canımTatil dönüşü oluyor hepimizde normal bu canım .Öxledik seni

Araser harika kilo erdin en çok kiloyu azmi hırsı sen yaptın.Tebrik ediyorum canım

Hadekam menülerin çok güzel canım aman nazar değmesin bu motivasyonumuza kızlar :)
Hikom zati az ve güzel besleniyor ve uyuyor diyetine .

Tesekkurler ebrulim.
Bu sabah arkadaslarla bulusup kahvalti yapacagiz. Insallah cok kacirmam. Dikkat etmeye calisacagim.

Hadekam olan olmuş.Bal börek degil ya dondurma ama yemeseydin daha iyi olurdu tabi.Kahvlatını güzlece yap canım afiyet olsun.
Güne güzel başladım inş. güzel sonlandırırım.
sEHRA delüsü hani döndüydünnnnnnnn nirdesin sehra nirdesin

Bugün
Sabah
Standart oldu kepeke ekmek üzerine süzme peynir be sade kahve
Ögle
Çorba,ekmek, sütlaç
Ara:6 tane tam buğdayılı bisküvi ve bitki çaylarım
Akşam : 2 dl kepek,2 kk peynir ,4 kare dl karpuz,1 avuç üzüm bol şekersiz çay,4 yk yoğurtlu biber

Banyo wc yıkadım ,2 posta çm astım ,Ogluşu yıkadım şimdi uyutmaya çalılıyoruz namaz kılıp yatıcam inş

Nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrr??- 400 ile uyandım Regl ragmen cumaya göre daha eksi olursam waffle ile ödüllendiricem kendimiGüne alkali limonlu maydonozlu su ile başladım iyi gidiyorum sonuda iyi biter inş.

selam canlar,bu kilolar cok inatci,tartilmiyorum korkumda.iki gundur plates yapiyorum,bacaklar,kalcam cok fena agiriyor ama iyi geldi.
bugun,az yedim sanki,boyle tok tok degil karnim.yemek yemek istemiyorum,cok.midem kazinmazsa smothiyle gunu bitirmeyi dusunuyorum.
Bugunn,sabah kahvaltıda ,kavrulmuş yumurta,ıki dilim ekmek,peynir.
1,5litre su,,saat 11 e dogru,pancar,armut ve kefirden yaptığım smoothi.
Oglen,3-4tane.balik.köftesi ve bir tabak bulgur kofteli mercimek corba.
Arada pasta yedim,kendi yaptığımdan,hic şekersiz ve krem.peynirle yapmıştım.bir tek keki Iste hamurdan. Ayyy böyle yazınca ne cok yemisim.Akşamı gene pancar,armuut kefir üçlüsünün. Smoothisiyle bitmeli.kizim uyumusken biraz göbek mekiği ceksem ıyi olacak.

Tebrikler canimmcanim :)) Ayyy Insallah bende kilo verebilir yaaa,cok hirs yaptim,ama bakalim.

Dün
Sabah :2 dl kepekli yagsız tostum
Öğle
Kıtır tavuk sebze çorba salata
Ara
Kuru üzüm ve yogurt
Akşam
Salata ortak tabiki:)
Bol bitki çayı ve detoks suyumu içtim eksi uyandım azda olsa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…