Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hadekam ohh ne güzel geçmiş pikniginiz.Çocuklarda eglenmiştir.Menün güzelmiş ama akşam cıss yemişsin
Royem sabah ılık su iç 2 bardak limonlu ve ödem atıcı alkali su çok iyi geliyor bana özellikle limonlu ve maydonozlu olanyogurt kürü yap haftada iki kez onuda çok tuttumdeneyip bana iyi gelen bunnlar.4 çok erken günü kapatmak için!!!!!! 5 te kapatıpğ 8 gibi yogurt kürü yersen eksi görrürsün canım.Plates yapmanı takdir ediyorum

hikom harikasınBende öyle ekmek yiyiroum kahveyle sabahları.Ama sen bol bahratlı yiyorsun dha iyi aslında.hadi mekik suguat başlıyorum ben bugün

Ebrulim ben de is gunlerinde daha duzenli haftasonu daha kotuyum.
Ne guzel kisliklarini hazirlamissin. Emeginin karsiligini kis boyu alirsin. Afiyet olsun. Ben de annemin eline bakiyorum tarhana eriste yaparsa yiyecegiz. Ben yapamam.
Benim de hosuma gidiyor wisdom o krem peynirli ekmekler. Karsidan hos gorunuyor.

Bugunku menum
Sbh 1 dlm kepek ekmegi bir yemek kasigi ici kadar yumurta 4 zeytin 1 yk salca

Ara 3 kucuk incir.

Ogle 2 pogaca ev yapimi
2 erik

Aksam yemeyecektim. Acikirim diye yedim.
1 kase yogurt 1 minik biber dolmasi
4 biber dolmasinin kabugu ( oglanlar yemiyor ziyan olmasin diye yedim )

Az sonra yesil cay icecegim.
Cok yorgunum. Komsum hamile. Ona bi ugrasam. Biraz kitap okusam.

hadekam menün güzel akşamı hafif kapatmışsın canım.Kv annem de veriyor her kış ama kendimce bende ögreneyim kendim yapayım dedim.

Dün menüm çok güzeldi.Kv gittik yemek yedik dikkat ettim fazla yemedim .Ama kuzenlerle waffle yemeye gittik.Ordanda çay içmeye yürüdümde bayaÇok geç gelkik uykum var.Cumaya kadar tartılmıycam.Burda diyet yapan bir abla var.Başladı o da ara ögün yapıyoruz paylaşıyoruz yiyceklerimizi bilgilerimizi.Akşama yemek yemiycem inş. meyve tabagı düşünüyorum bakalım

Sagol Canim,Su Cok iciyorum aslında sadece Bu aralar unutuyorum Hep,halsiz olunca anluyorum anca Su icmedigimi.Ama Iyiye gidiyor.Tesekkur ederim Insallah platesle kilolarimi verir Ve düzenli yaparimda takdirini hak ederim.Günü Erken kapattigim günler, Uc dort duvarlı biseyler dediysem acikmiyorum,Ya da Cok açlık hissetmiyorum.Ama Bazi günler oluyor kosturmaca,Is güç derken akşam yedi sekizi buluyor birseyler yemem.Dengelemeye çalışıyorum.yogurt mayalamam.lazim kac gündürxyogurdum olur olmaz deneyeceğim yogurt kurunu.
Bu kuru bütün gun. Mu yapıyoruz,ya da sade bir ogünde mi?

Hadeka, sagol Canim beni sormussun.Bu aralar cok kosturmacali,kizim buyuyor cok sukur bütün gun onunla ilgilen,disari çıkar,evi topla yemek yap,kendine zaman ayır derken gun Bitiyor.

Bugun bir hafta oldu canirim plates yapali,cok yorgun olduğum halde yaptım platesimi,kizim ızin vermedi tamm ama yaptığım kadar ıyi oldu.
Bugün daha motivasyonluu yaptim çünkü tam ıki kişiden bugun kilo vermişsini lafini duydum :) ki ,kilom halen ayni vücudum sıkılasip forma girdiği Icin oyle görünüyor disardan ama tarti tam versini söylüyor. Neyse tartiya degil neticeye bakalim,bu sefer olucak bu kilo verme isi Insallah.
Onun haricinde stresli bir gundu,sabah kahvaltı normal ama Oglen hep geliştirerek yedim,sonra disari ciktim gene öylesine atıştırmalil bir şeyler,sonra cocukla ilgilen,plates yap,çocuğu uyut derken bu saat oldu.acim aslında,bol su iceyim bari,zaten günüm düzensiz geçti,gece yiyerek sisirmeyeyim.kendimi.

Menüm

Sabah 2 dilim kepek ek üzerine labne yeşil çay

Ara yarım kase üzüm

Öğle

Akşam 1tabak yeşil mercimek yemeği

Ara 1 bardak yeşil çay, 1 şeftali , yarım kase üzüm

Bugün
Sabah:2 dl kepek ekmek üzerine süzme peynir,1 kaşık nescafe
Ögle : 2 minik dolma,1 Gül böreği,4 yk Yıgurt
Ara:1 armut
Akşam:1 kase çorba,1 dl kepek ekmegi

Spor: 59 suguat ,59 yarım mekik
9 a kadar yemeklerimi yaptım.Anneme gittik bişi ymedim orda:) cumayı bekliyorum sabırsızlıkla.Meyve aldım çantama alkali sütunuma yarın hazırlayayım .
Royem haftada iki ke Yıgurt kürü

Hikommm menün ööö güzel

Hayırlı sabahlar kızlar.Kimse menü yazmıyor.Dün güzeldi menüm akşam toplandık 1 dl kek yedim diye yazmak kötü örnek menü olsun istemedim.Sonra 50 suguat,50 bacak,100 meki100 oklava ,50 alt karın yaptım erimiştir inş. Bugüne yine güzel başladım inş akşam yemege oturmayıp yogurt kürümü yiyiyp bitiricem

ROYEM canım yogurtkürü haftada iki kez yapılıyor.Ben perşembe ve başka bir gün olarak yapıyorum

Nerdesiniz hani bildirimler?????????
DÜN ki MENÜM
sabah: 1 dl peynir sürülmüş ekmek,1 kaşık kahve
ara:1 elma
ögle: 1 kae kuru fasulye,1 kase cacık,2 dl ekmek
ara :1 armut
akşam:1 kase çorba
ara: yogurt kürüm

Kilo bildirimi
geçen hafta:54.8
bu hafta:54.8
hedef:53

1.800 kaldı ama yok olmuyor aç yatıyroum .Bende bu hafta şok bişiler yapmam lazım kızlar

Ebruli ben perşembe günü 72.6 ydım. Bakalım yarın sabah kaçı görücem. Annem deydim gr lar gelmiştir kesin.
Yarın menü ve sporlarla aranızda olucam

Gecen hafta 57.9
Bu hafta 58.1
+200 malesef
Diyetle normal yemek arasinda gidip geliyorum. O nedenle bir duzene sokamadim beslenmemi.

Bugunku menuyu de paylasayim
Limonlu ilik su 2 bardak
Sbh 1 dlm kepek
Krem peynir 1 tatli kasigi
Domates sosu
2 zeytin.

Ara nescafe
1 dlm etimek tatlisi

Aksam
1 dlm kepek ekmegi
1 tabak yogurtlu kirmizi biber kavurmasi

Cay veiki gofret minik.
Bol su ve temizlik

Zilhecce ayına girdik çok şükür kızlar.Tesbihat bol bol çekelim dua edelim birbirimize.Hadi atrık her akşam kötü de olsa ne yedigimizi yazalım.Eleştirilmeden toparlayamayız.Spor yapmalıyız .Herkes dönmüştür artık burayı ihmal etmeliyim

Aynen eebrulicim düzenli menü yazmaya devam edelim ben tatil sonrası 61.400 oldum bugun den itibaren yeni hedefimle kk menü yazmaya devam.....

Evettttt hedeflere ulaşılır ama biraz yoldan çıkınca kilo almak kaçınılmaz oluyor ne güzel hedef kiloma düşmüştüm şimdi onun üstüne 1.400 koyarak geldim şimdi kendime yeni bir başlangıç yeni bir hedef koyuyorummm

Başlangıç : 61.400 (14 Eylül)
Ilk hedef : 58,500 (10 Ekim)
Hedef : 57

Evetttt gelelim bugun ki menüme pek iyi olmasada az yedim ama biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu sanki şuan hala acımmm

Sabah

Öğlen

Ara : 1 küçük kurabiye, 1 bardak ayran

Aksam

Labne ve acuka (kahvaltılık sos) sürülmüş ekmek

Gece : 1 bardak süt

2 litreye yakın da su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…