- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.281
Sagol Canim,Su Cok iciyorum aslında sadece Bu aralar unutuyorum Hep,halsiz olunca anluyorum anca Su icmedigimi.Ama Iyiye gidiyor.Tesekkur ederim Insallah platesle kilolarimi verir Ve düzenli yaparimda takdirini hak ederim.Günü Erken kapattigim günler, Uc dort duvarlı biseyler dediysem acikmiyorum,Ya da Cok açlık hissetmiyorum.Ama Bazi günler oluyor kosturmaca,Is güç derken akşam yedi sekizi buluyor birseyler yemem.Dengelemeye çalışıyorum.yogurt mayalamam.lazim kac gündürxyogurdum olur olmaz deneyeceğim yogurt kurunu.Hadekam ohh ne güzel geçmiş pikniginiz.Çocuklarda eglenmiştir.Menün güzelmiş ama akşam cıss yemişsin
Royem sabah ılık su iç 2 bardak limonlu ve ödem atıcı alkali su çok iyi geliyor bana özellikle limonlu ve maydonozlu olanyogurt kürü yap haftada iki kez onuda çok tuttum deneyip bana iyi gelen bunnlar.4 çok erken günü kapatmak için!!!!!! 5 te kapatıpğ 8 gibi yogurt kürü yersen eksi görrürsün canım.Plates yapmanı takdir ediyorum
Zilhecce ayına girdik çok şükür kızlar.Tesbihat bol bol çekelim dua edelim birbirimize.Hadi atrık her akşam kötü de olsa ne yedigimizi yazalım.Eleştirilmeden toparlayamayız.Spor yapmalıyız .Herkes dönmüştür artık burayı ihmal etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?