Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sbh 1 dlm cavdar ekmegi
Az krem peynir
Az kahvaltilik sos
1 catal beyaz peynir
1 catal yunurta

Ara 1 dilim patatesli kek

Ara turk kahvesi orta

Aksam
Brokoli salatasi 2 yk kadar
1 yemek kasigi kuru fasulye

Canim hic yemek istemedi aksam.
Yesil cay icerim.

Araser guzel basladin. Guzel devam ediyorsun masallah. Makarnanin yanina yogurt eklersen kan sekerini yukseltmez ve gec acikirsin. Aklinda bulunsun.

Bugün
Sabah: çeyrek sandiviçim
Ögle: 1 kepçe çorba,1kepçe mantar sote ,1 kepçe Yıgurt ,1 dl ekmek
Ara:1 armut,1 bitter çiko
Akşam:2 biber dolması
Ara:Tğrk kahvesi

1lt alkali limonlu maydınozlu suyum
3 fincan bitki çayım
3.5 lt su
Arkadaşlara gittik sadece kahve içtim.
Öglen Profiterol vs hayır dedim.

Araser akşam olmamış canım.Öglen az yedigin için akşam karbonhidrat besleniyorsunSpor yaptıysan
Hadekam menün güzel.Patatesli keki erken saatte yedigin için gözüme batmadı çok.
Winnnnn canım geçmiş olsun ogluna.Gofret yemeyeydin keşkeWc egitime başla bırak olmaz canım.Kararlı olucaksın sabırlı olucaksın gezmeye gidicem yok gece yatak batmasın vs sebep ne olursa olsun evden çıkmayıp 2 hafta bunu ögretmelisin canım.Sabret lütfen birazcık ve kış gelmeden halletmen lazım üşür paşamız.

Akşam yemeginden sonra yenilen meyve şekere dönüşüyormuş kızlar .Ara ögünler de yiyelim.Akşam şekersiz çay ,kahve bitki çayları tüketelim.

Kızlar oglan iyi hasta sabaha kadar öksürdü durdu. Bayramdan sonraya kaldı wc eğitimi.
Neyse dün kü menü mü yazim de.

Sabah ıspanaklı salata 1 dilim peynir

Ara 2 gofret yeşil çay

Ögle 1tabak taze fasulye

Ara şekersiz Türk Kahvesi

Akşam ıspanaklı yeşil mercimekli salata
1 bardak acılı şalgam

Ara Yarım şeftali 10 adet üzüm
3 erik

Akşama kdr evde dolandım durdum ..
Sabah saat 9 da tartıl dım 72.5 dim. Daha geç tartılsaydım daha eksi olurdum wc ye cıkmamıştım.

Yarına 71 görmeyi umut ediyorm. Kış geldi benim ıspanak salatam her gün menüde olur inşallah ..
Ist daki ablam bi sürü kıyafet almış bana. Bayram da Adanaya gelecekler. Bayramlıklarım hazır yani
Oglanın da pantolon var üstüne tshirt yada ince bir çeket felan alabilirim. Cumartesi arkadaşımın kızının dogum günü var. Ona gidicem sonra anneme geçerim inşallah. Oglan a alırım bişeler.
Neyse gün güzel ben güzel fuhuş olumlama

Bugün kü menüm

Sabah 1 yumurta yagda
1tabak ıspanak salatası

Ögle yarım kase pırasa
2 yemek k pirinç pilavı

Ara yarım bardak sade Nescafe

Akşam yok meyve yicem dicem olmicak.

Oglan cok hasta .. kötü öksürüyor sabahtan bu yana geçmek bilmedi. Canım cok sıkkın o yuzden. Sabaha saglık ocağına götürücem.

Menün güzel canım.Ama akşam yemeginden sonra yenen herşey kilo yapıyormuş.Özellikle meyve şekere dönüşüyormuş.Diger ara ögünlerde tüketirsek daha iyi olur bizim için
geçmiş olsun hikom şimdi nasıl?Menün gü,zel olmuş akşamı inş hafif ve erken kapatmışsındır

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra kilolarımla aranızdayım aranızdayım
biraz temizlik bviraz misafir bu haftayı da atlatırsam çok yoğun günler beni bekliyor

wisdom01 geçmiş olsun, ebruli1820 çok haklı oğlun iyileşince başla çok kışa da bırakma , gerçi ben ocak ayında vermiştim tuvalet eğitimini ama hava daha sıcak olsa daha iyi olacaktı sende kendini hazırla psikolojik olarak

ebruli1820 canım bende sana katılıyorum bütün mesele akşam az yemekte

hadeka , M maviduvar1 , lajoba , osge1989 unuttuğum varsa kusura bakmayın umarım herkes iyidir

Dünki menün:
sabah: 2dl çok tahıllı peynir sürülmüş ekmegim,1 kaşık kahve
ara:1 avuç kuru siyah üzüm
ögle: 3 yaprak sarma,1 servis kaşıgı yogurt,1 gül böregi
ara:5 diyet bisküvi,1 elma
akşam 1 bardak yıgurt kürüm,yarım dl domates

3.5 lt su
1 fincan bitki çayı
100 yarım mekik
50 alt karın
30 çapraz mekik

Kilo bildirim

geçen hafta:54.8
bu HAFTA:54.8
gelen:yok
giden:yok
hedef:53 te kalmak

3 haftadır kilo koruyorum ya Korumak istedigim dönem koruyamadım böyle istikrarlı olamadım Neyse almaktan yerimde saymak iyidir.Vücut alıştı akşam yememege tabi direniyor.Ama direnci sporla kırıcamAkşam burger istediler onalra yaptım.Yemedim sofraya oturmuyorum diye biraz söylendi bizim bey Zayıfmışım hastalanıcakmışım yemeye yemeye artık ondan hiç bişi istemiyor gidelim şunu yemeye dediginde hep erteliyormuşum.Milletin karısı kocası götürsün gezsin yesin diye can atıyor sen istemiyorsun diyor ben sen kiloluyken hiç laf ettim mi ekisi gibi gelirken onu bunu al yada geç saatte canın bişi çeksin diyor Bende sen dedin diye degil yaşım genç senin yanında niye daha çııtr oglumun yanında ay ne genç anne demisinler ki dedim.Kilo hem görüntü olarak hem saglık olarak iyi bişi degil dedim.kARIN ne küçük gösteriyor aaa eşin nasıl zayıflamış vs duyunca sırıtıyorsun ama dedim evet orası öyle ama tamam burda kal o zaman aç yatma vs vs öyle konuştuk biraz.Bayram geliyor temilige başlamma lazım hadi kilo bildirimleri görelim canlar.Bugün öglen tatlı var yiycem.Akşam yemedigim burgeri bu akşam yapıp yiycem

Bildirim günü

Geçen hafta perşembe : 72.6

( perşembe akşamı anneme gitmiştim. Cuma günkü kilomu bilmiyorum)

Bugün : 71.6

Giden :1000 gr
Gelen : cıııksss

Musmuttttluuuyuuuummmm.
Inşallah sabaha 70 i görmek istiyorum.

Kızlar bayrama kadar ne kadar kilo verirsek o kadar iyi .. Bayram temizliği felan derken gr lar gitsin. Dün geceden cok uykusuzm. Oglanla Ögle uyusunda bende uyurum .
Kurban oldugum biraz daha iyi cok şükür.

Hikmet gecmis olsun ogluna. Masallah 1000gr gitmis waaaaawwwww diyorum.
Hawar hosgeldin bomba gibi gld÷in. 1000gr vererek.

Ebrulim burada kimse cok kilolu degil zaten. Bi esinin istedigi olsun bi seninki. O da hakli kendince.

Bugun tursu yaptim ilk defa banusultanin destegi ile.

Koltuklari sildim. Oturma odamin halisini yikadim. Oyyyyy kollarim koptu.
Simdi cok aciktim. Kepekli galeta ve cay ile ara ogun yapacagim.

Gecen hafta 58.1
Bu hafta 57.6
Giden 500 gr cok sukur sonunda azicik gitti. 3 haftadir ayni kilodaydim.

WİNNN canım bende bayrama 53 ile girmek istiyorum.Oglunun iyi olmasına sevindim yatıp dinlenseydin sende.1 kilo ve yine 71 lerdesin Hadi spor yapalım tempolu bol terlemeli
hadekam yarım kilo çok iyi ohh kıyamam kız ne çok iş yapmışsın

İyi akşamlar çıtırlarım.
Bildirim akşama kaldı tüm gün kosturunca..
Gecen hafta tartilmamiştim..
Önceki hafta 63.9 dum..
Pzt 64.8 leri görmüşken
Bu hafta 63.8 ile haftayı kapattim şükür. .
100 gr da olsa eksideyim.

Ne yedim bugun
1 kase müsli
1kase tarhana ve 1 dilim ekmek
Taze fasulye ve 1 dilim ekmek
Bol sekersiz cay
Aksam da yarim dilime fıstık ezmesi sürüp yedim..canım cekti. .
Hepsini fazlasiyla yaktim bugün. .
Sabah 1 saat yuksek tempolu yürüyüş
Öğleden sonra da 2 saat orta tempo 1 saat hafif tempolu yürüdüm. .
Toplam 800 cal yakmisim..
Üstüne bir de temizlik yapinca fena yorulmusum kizlar..
Benden bu kadar öpüyorum. .

Banusultan amma cok yurumussun masallah.

Menum
Sbh 2 dlmcavdar ekm
3 zeytin
Yarim kk koy peyniri
1 tatli kasigi recel

Ara 1.5 kepekli galeta 2 parca peynir

Aksam 10 hamsi 1 brdk kola 1 dlm ekmek bol salata yarim kase mercimek corbasi

Aksam fazla kacirdim bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…