Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Araser menun tiramisuya kadar iyi gitmis bence. Ciko ve pide de var gerci. Ama bunlar hayatimizda hep olacak. Azar azar yiyip kilo almamaya bakmak lazim.

Bugunku menum
Sbh ceyrek simit domates salatalik roka maydonoz 1 dlm peynir 4 yesil zeytin

Bol cay

Ogle musakka 2 servis kasigi
1 servis kasigi taze fasulye
1 kepce mercimek corbasi
1 dilim kepek ekmegi
Yarim dilim irmik tatlisi sutlu
2 bardak cay

Aksam
2 salatalik tursusu yaptigim tursular olmus. Cok sevindim. Tesekkur banusultan.
1 servis kasigi kuru fasulye
Yesil cay limonlu

Simdi normal cay.

hadeka çok iyi düne göre eksi görmen, ben artıdaydım bu gün çok kilo vermiş gibi dün bütün gün tıkındım bu gün dikkat ettim ama çerez biraz fazla kaçtı gibi bide bir az önce leslie 3 mil yaptım 5 ay sonra umarım devam edebilirim ama hafta içi çok zor
haftaya yetiştirme kursları da başlayacak 5 te eve gelecem yemek yap ye çocuklarla uğraş evi topla pek zaman kalmaz gibi

bu arada topik gerçekten çok sessi,z alışkın değilim bu sessizliğe

Arkadaslar merhaba oncelıkle hepınızın ewladı hayırlı olsn allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.bende cıtır anne olarak aranıza katılmak ısterım bılgı eksıklıgım yok kılo verme konusunda cok sukur fakat motıwasyona bırazda fırcaya ıhtyacm war belkıde vermem gereken rakam az oldgu ıcın cok ustune dusmuyorum . Benıde arabıza alırmısınız

Bugün
Sabah

Ögle : yarım simit
Ara : sade nescafe
Akşam(17:30) :1 tabak pastırmalı kuru fasulye,1 dl çavdar,1 kuru sogan ,1 yk pilav dan tattım
Ara: Misafirlerle 1 dl ıslak kek
Spor :2 saat yürüdüm gündüz
50 suguat-30 tam mekik bunu hergün düzenli yapıcam bakalım bir ayın sonunda ne olucak ? Kızlar izin bitti oğlumun okulu ile koşturdum.İşte daha çok okuyup takip edebiliyorum sizi evde tel elime almak istemiyorum pek.Oglumla Eşimle vakit geçiriyorum .Daha sık burda olalım.Sabahki hibuskus çayı tavsiye ederim

Hadelim menüler süper!
88 li şimdi anladım
Arzum son menü tiramisu olmasaymış iyiymiş
Kumsal su hoşgeldin aramıza

Kumsal su hosgeldin
Kendindden ve hedeflerinden bahseder misin bize

Pazar menu kizlar
Sabah citir ekmek 1 dilim soganli yumurta bi tatli kasigi ciko cay

Aksamustu bi avuc cekirdek
Yarim ekmek kofte ayran cay bugunluk bu katar
Midem cok kotu
Keske daha az yeseydim. Millet yerken yedim. Sanki ben dikkat etmiyorum cok citirim

Ebruli sporlu sade menulerin cok hos. Misafirle sade 1 dlm kwk de iyi bence. Bazen ben kendimi kaybediyorum.

Hibiskys cayi ben kisin cok icerim. Bol c vitamini icerir hastaliklara karsi bagisiklik sistemini guclendiriyor. Ama siyah cayimdan da vazgecmem

Slm kizlar
Dun piknige gittik. Sonrasi wc problemim basladi sabah limonlu ilik su ictim

Kahvaltim 2 dilim kek. Gece gece incirli kek yaptim esim istedi.

Simdi dersim bos.
Yesil cay iciyorum. Davul gibiyim davul. Dun de esim dizi indirdi netten. Bugun yuruyus yapacagim dizi karsisinda. Dun yapacaktim indirme islemi uzun surdu. Ustune keke basladim.

Slm kizlar
Dun piknige gittik. Sonrasi wc problemim basladi sabah limonlu ilik su ictim

Kahvaltim 2 dilim kek. Gece gece incirli kek yaptim esim istedi.

Simdi dersim bos.
Yesil cay iciyorum. Davul gibiyim davul. Dun de esim dizi indirdi netten. Bugun yuruyus yapacagim dizi karsisinda. Dun yapacaktim indirme islemi uzun surdu. Ustune keke basladim.

Merhaba kızlar.İzin bitti bugün iş başı oglanda kreşe başladı.Aglamış kp gidip konuşmuş sağolsun.Yoksa içeriye almıyor özel gibi degil daha katı kurallı bir okul.Dün kv bahçeeye çagırdı herkes ordaydı hamur kızarmıtşlar çay demlediler ordan annem balık yapmış kardeşlerim gelmişti.Ama yemeklerim sabahtan hazırdı sular kesik olmasına ragmenEE yemegim bu akşama kaldı hazır yanına makarna yaparım.Oglum agladıgı için sabır ve aglamaklı bir izin geçirdim Allahımın izniyle inşallah bunuda atlatıcaz bizEşim en büyük destekçim(herkonuda her zor zamanımda oldugu gibi)Bugün su böregine hayır dedim.Sabah masamda kavala kurabiyesiArkadşaım edirneden almış çok mutlu oldumİyi niyet biraz vijdan birazda merhamet inanın hiç bişi kaybetmeyiz burda kaybetsek ahirette kazanırız.Şimdi ben 7:40 kalkıyordum.Şimdi bir saat erken 6:40 kalkıcam namazı kılıcam.7:20 oglan servise binicek.8 e kadar spor yapıcam

Bu sabah eksi ile uyandım regl ragmen.1 kilo gidicek cumaya kadar söz demiştim bakalım?5 haftadır aynı kilodayım bu arada ama bu sabah eksilerdeyim.

kızlar dün bi aynaya baktım kahkaha attım resmen. sanki kafamı başkasının vücuduna koymuşlar gibi. bildiğiniz şişko oldum. bugün de en acilinden yürüyüşe başladım. 10km yürüdüm eşimi ikna edersem akşam bi 5 daha yürürüm. yediklerime de dikkat ettim sayılır. yürüyüşe başlayınca da gaza geldim. sonu gelir mi bilinmez ama ben bu vücudu daha fazla istemiyorum

Dün manüm gayet az ve ölçülüydü.Taki ogluş uyuyunca eşimle çay keyfi yapana dekEdrineden gelen kavala kurabiyesi 3 adet sabah 800 gr olarak bana geri döndüBu sabah oglum agladıgı için ekmeksiz bir gün geçiriyorum.Akşama ıspanak oglumla bana eşimede mücver yapıcam makrna çorba olucak.Ama ben tek çeşit ıspanak ve yogurt çorba salata gibi beslnicem artık.Mekik suguaT bi aylık programa devam bugün 4. günüm bakalım vücudumda incelme olucak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…