Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kimse gelmiyor benimde yazasısm gelmiyor kızlar instgram takip ettgim başka yerler var ve ben 53 hedefi50 ye indirip daha azimle devam edicem.
DÜN: 1 dl ekmek,kk peynir,5 zeytin,hibuskus çayım
ara:2 mandalina,ıhlamur
ögle:1 kase çorba,2 dl ızgara tavuk,1 bardak ayran mevsim salata
akşam:1 kepçe çorba,1 kepçe kabuska,1 ince dl ekmek salata

hastayım kızlar .Herşeyin başı saglık.Sonra fit bir eş,dinamik bir anne ve kendinizn özgüveni için diyet ve spor şart.

geçen hafta : 64.5
bu hafta : 64.4
giden : 100

aslında daha eksiyi görmüştüm ama dün hastalandım sanırım ondan sonuç böyle
artık kimseler uğramıyor (

Hayırlı sabahlar kızlar .hedef 53 te kalmak ve sıkılsşmak
Hasar çok iyi vermiştim canım ben buradayım artık menüde yazıcım bıraktırmıyor hiç burayı!!!

çok geçmiş olsun ebrum. geç oldu ama... aynı şekilde ben de çok ıssız olduğundan giresim gelmiyor

Bugün
Sabah

Ara

Akşam(18:00)

Bugün evdeydim kızlar temizlik yaptım .Kurabiye yaptık Oglumla kv akrabalar çayla yediler onlarda irmik tatlısı yapmışlardı yemedim.Malum yarın tartı günü :)
Spor : 30 dk yürüyüş 100 mekik yemizlik:)

ebru dönmene sevindim canım,

geçen hafta 64.4
bu hafta 63.5
giden 900

dün aşure yedim iki kez yoksa 63.3 görmüştüm dün sabah

Kilo bildirimi
Geçen hafta:55.5
Bu hafta:54.9
giden:600
gelen:yok
Hedef:53 te kalmak

Regl günüm ona regmen eksiyim.54.7 yi görmüştüm ama regl nedeniyle biraz artışta ama geçen haftaya göre -600 .Akşam yemeklerinde ekmeksiz tek çeşit ve perşembe akşamları yemeden yogurt kürü ile kapatıcam artık.

Hawarım canım burdayım zaten ama kimse gelmiyor diye yazasım gelmiyordu.900 çok iyi canım.Aşure ayı yiycez tabi ama az az :)

ebruli1820 regl olaman rağmen 600 çok iyi bir rakam canım
doğru diyorsun aşure yiyeceğiz ama abartmamak lazım
ama arkadaş çok ısrar edince kıramadım yedim akşam akşam

Kızlar nasılsınız nerdesiniz bakem?Ben bugün su böregi ve tatlı yapıcam.Erkenden yiyip akşamı erken kapatıcam.Spora agırlık vermem lazım.Yarın annem eşure yapabilir bende yerim hawarım ama az!!! Arkadaşlarla plan yaptık inş ord da dikkat edicem.Bu hafta 400 eksi hedef koydum kendime.

Kızlar hafta sonu relaks takıldıktan sonra bu sabah detos suyum ile yeni bir haftaya başladım bakalım.
Papatyam spor yapmanda güzel birşeyçBen yese yedim nasılsa deyip yapmam mesela.Ama sende sporla yediklerini yakıyorsun ne güzel .

Ayy kızlar noldu bize yaaaa diğer diyet topikleeine baktım da şimdi nasıl özendim millet coşmuş hedefler, kilolar sporlar gırla gidiyor bizde tık yok yani bende kurallar koyalım mesela her gün 2 litre su kesin içilecek, 1-2kupa yeşil çay, 30 dk spor bişeylerden tekrar başlayalım hadi nolur....

Arzum haklısın.EEE nerde kalmıştık??
Her akşam düzenli menü ve spor paylaşılsın.Menü eliştirileri ciddi ciddi eleştiriler yapalım.Az yiycek çok efor.
Dün:Aç karınla başlayıp gün içinde 1.5 lt detos suyum
sabah: 2 dl kepek ekmegine yagsız tost
ögle:1 kepçe( türlü,yogurt)1 küçük karton bardakta aşure
ara:4 kare bitter,1 elma
Akşam:1 tabak sulu köfte,4-5 yk makarna,mor lahana salatası
ara:bol şekersiz çay ve 3 burçak eşimle dizi keyfi yaptık.
sonra eşim oglnı uyutmaya arabayla tura çıktı bende leslie 6 mil yaptımDuş aldım .Bugün belim biraz agırıyor o yğzden ama bu akşam yani haftada 4 kez yapıcam.Sabahta oglanı bırakınca mekik suguat yapıcamBu akşam annem aşure yapıcak oraya geçicem.Sadece aşure yerim hem yemek hem aşure agır gelir Rabbim nefsimi tutabileyim

Kızlar toplanalım sıkılaşlım artık.Akşam leslie yaptım bu akşamda oglan uyuyunca yapıcam.Sporu bırakmam inşallah papatyam gibi hayatıma oturur ve hiç gitmez.

Dün
sabah: 1.5 dl kızarmış kepek tost ekmegi,k peynir,5 zeytin,1 mama kaşıgı bal
ara:10 fındık,2 mandalina
ögle:1o adet misket köfte,mevsim salatası ,4 yk makarna,1 bardak yogurt
ara:1 laviva çiko,yeşilçay
akşam:1 tabak karnıbahar yemegi,6 cin biber,5 yk yogurt

spor:2 mil leslie
1 sürahi alkali su
sabah -500 ile uyandım :)

Kızlar, artık bir dur deme vakti geldi dimi amaaa.. Bundan sonra cıss yok. Şart oldu hatta inat oldu artık. Eşim canımı sıktı kilolu sun dedi. Üzdü beni. Neyse yarın spor diyet başlıyorm

Merhaba kızlar .Bir kutu ekler geldi az önce dagıttım birazda eşşimle ogluma ayırdım .Ben yemiycem tabiki de.Akşam oglumun beslenmesi için ıslak kurabiye yaptım.İş yerine kalanını getirdim dagıttım.Nasıl diye gece degil bugün tadına bakmak için bir tane yedim.Akşam spor yapamadım bu akşam haftanın 3. sporunu yapıcam.Slim in 6 zorladıgı için vücut alışana kadar lesli senso walk ile devam edicem.Yesemde yemesemde haftanın 4 günü mutlaka yapıcam söz verdim vücuduma
winnnnnnn eşine eski fotolarını gösterBu degişimi her nefis kaldıramaz.Sen çok azimlisin biraz spor akşam haffif yemek ideal çünkü biz zaten baya kilolar verdik 2-3 kilo yu sıkılaşarak sporla verebiliriz

Ebruş bırakmak yok ..

Sabah karatay kahvaltı mı yaptık arkadaşla. Şimdi taze fasulye yapıcam kıymalı canım cekti eşim e börek yaparım. Ben yemicem. Şuan midem nasıl rahat boş gibi özlemişim bu duyguyu. Türk Kahvesi de içtik.
Oglan a da çorbası var. O uyuyunca bende kitap okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…