Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi geceler
Menu
Sbh 1 dlm beyaz ekmek
Sucuk 1 dilim yumurta
1 kk light peynir 1 tatli kasigi ciko

Ara yesil cay

Ogle nohut yemegi turk kahvesi
Minik lokumlardan 3 tane ve yesil cay

Ara 3 incir

Aksam tas kebabi 1 dlm ekmek

Ayyyy cok yemisim. Allah iyiligimi versin.

Dun arabayi cizdirdim surttum. Moral bozuklugundan yemek yiyemedim. Bugun acisini cikarmisim. Oyyyy oyyyy

Ebrulim stres olma. Oglunun okul gunleri daha guzel gececek insallah. Yemek ertesi gune kalmis ne guzel sana kolaylik. Calisan bayana destek.

88li o kahkahanin ardina 10 km yuruyus cok yakismis. Hadi incecik feracelerin icinde gormek istiyoruz seni. Cuma bildirimle tam gaz basla derim.

ebrum burdayım geldim. hadeka 10u 15 km ye tamamladım bugün de 5km. temizlik yapmam lazımdı. kızımı anneme bırakıp işlerimi yaptım. arın fazlasıyla yaparım inşallah.bugün 5-6 mini poğaça yedim ama öğlendi. onun dışında cıss yok. gitgide daha motive oluyorum. hayırlısı bakalım......

Canlarımmm..Önce menü sonra dertleşme.
Dün: 1 kaşık nescafe,1 avuç tahıllı mini top galetelerden
ögle:fırın poşette 2 adet but,1 kase çorba
ara:1 mandaline,1 elma,2 kare bitter
akşam:1 tabak yogurtlu ıspanak,1 dl çavdar,4 cin biber

3.5 lt su
gün içinde çay bitki çaylarım sıvı olarak hiç birşeyde şeker tüketmiyorum biliyorsunuz!!!!
spor:hergün çok önce hikomun gönderdigi suguat-mekik progmenı yapıyorum.Çünkü kiloludegilim bölgesel göbüş incelsin popoda daha bir şekil olsun deyüüüü

Okul aglamalr ile tam gaz devam.Akşam kuranımı okuyup yattım.İçim ferah uyandım.Bugünde bol bol tesbihat namaz bana daha da güç veriyor sanki kaç gündür regl verdigi şeytani miskinlik olumsuz düşünceler vardı.Yavrucagızım aglamı ama sapolsun kp okula dogru gidiyor şimdi konuşacak müdür ve ögretmeniyle.Dün agladıgım için çok üzülüş akşamdan beri arıyor Üüzlme alışacak diyor inanın böyle zamanlarda moral destek çok önemli.SİZLER İYİKİ VARSINIZ Sporları ve kahvaltımı artık evde yapıcam erken kalktıgım için.EE gece kuşu erkenden uyuyor artık.Hepimiz gerçi erkenden yatoyoruz

dün akşam fazladan 1-2km daha yürüyüş ve bugün de çocukları okula bırakıp 5km daha.çocukların okulundan kek istediler yaptım veee en sonunda tadına bakmak dahi istemedim. eve de yapacaktım vazgeçtim. kekleri götürmek için iki defa, bi de çocukları almak için okula yürüyeceğim inşallah. fazladan yürümesem bile 5-6km tutar. yürümek çok motive ediyor beni. yağmurlar başlayınca napıcam bakalım.
ebrum Rabbim kolaylık versin sana.

Ebruli ben daha tam motive değilim. Şuan oglanı uyutmaya çalışıyorum yani uyumasını bekliyorm uyusun mekik squat yapıcam. Iki gündür annemdeyim güya yakında memlekete gidicektk bir saat sürüyor bir şeyler çıktı gidemedik. Akşama eve geçerim. Yarın da diyetle başlıcam. Iyice saldım iyice.
Eski Karnım yok mekik le hemen şekillendi gibi ama basen den hiiiiç memnun değilim. .
Bende yakında cok sıkı güzel beslenmeyle sporla başlıcam.

hİKOM yarın başlarsın sıkma canını.
Bugün karıştırdım çok.Türk kahve ,nescafe,5i bir yerde,yeşilçay,papayta,ıhlamur,çay Bitki çayı ne içiyorsam iki fincan sadece o gün onu içicem baş dönmesi yaptı.Menümü gece yazarım

Nerdesiniz kızlar?Menüler nerede?Oglum aglıyor okula gitmek istemiyor.Bunuda atlatırız inş.
DÜN:
SABAH: 1 incir 1 dl kızarmış çavdar ekmegine peynir sürdüm,hibuskus çayım
ARA:1 elma,2 activia sade
ÖGLE:1 kase çorba,1 kepçe mantarlı bulgur pilavı
Ara:türk kahvesi, 2 kare bitter
ARA: 1 tane fırın sütlaç
AKŞAM:1 kase ıspanak yemegi

Bu akşam yogurt kürü yiycem belki çorba içerim .Bugüne iyi başladım bakalım .Akşama pazarda oyalarınım sofraya oturmamak için.Suguat-mekik programına devam 1 ayın sonunda bakalım ölçülerde degişim olucak mı?Belki tekrar lipoya gideirm bilmiyorum.Ama oglum uyuyor erken artık 1 sata rahat rahat slim in 6 yada zumba yapabilirim aslında.bAHANEMDE KALMADI geç yatıyor spor yapamıyorum diyemiycem

CUMA GÜNÜ BILDIRIMI
Yeni Başlangıç : 61.400
Gecen hafta : 60.500
Bu hafta : 61.300
Gelen : + 800
Hedef : 58,5

Kızlar biliyorsunuz durumları hergün börek kek pilav olan bir haftanın içindeyim diyet yapmam imkansız sonuçu + 800 gram olarak geldi yine bugun iyi hafta içi 62 leri görmüştüm bu süreç bittikten sonra diyete tam gaz devam edeceğim.....

pazartesi başlangıç: 85
bugün: 82,8
giden: 2,2

dün de 10km den fazla yürüdüm. bugün daha 1km. küçük kızım hastalandı onunla çıkamadım, çocukları bırakıp geldim hemen. büyük oğlum da hasta, annemde kalıyor şimdi. antibiyotik kullanmak istemedim. annem viksler, çaylar vs. veriyor. biraz daha iyiymiş şimdi çok şükür. daha önce zatürre olup hastaneye yattığı için bir kaç senemiz çok önemli atlatması için. sizden pek ses yok. areser kilo bildiriyor sadece, ebrum ve hadeka da menü paylaşıyor.
hadi kızlar toparlanalım hep beraber

Dün:
sabah: 3 diyet galette,1 kaşık nescafe
ögle:1 kepçe nohut,acı turşu,4 y k. pilav,1 bardak cacık
ara:6 adet diyet bisküvi
Akşam:4 yk (10 adet)mantı,yogurt kürü.

Kilo bildirimi:
5 haftadır aynıyımBu hafta burası yogun olmadıgı için kafama yatan yarışmalar var .Çok sıkı bir diyete başlayıp hedefe gelene kadar orda olucam kızlar haberiniz olsun.
Burayıda bırakmıycm tabikide ama orayıda takibe alıcam.

Baskulumun pili bitmis. Bu hhafta tartilamadim. Ilerleme de yok gerilrmede.
Squast ve mekik baslayayim diyorum. 88li bomba gibi donmussun.

Araser canim menulerin yakinda hafifler. Bugun esim pazara gitti. Soylemedigim sebzeleri bile almis cok sevindim. Ben sebze cok severim ama onlar yemiyor diye 2 tane aliyordum sadece. 2 aksam sebze oluyordu. Bu hafta onlara et yapsam da kendime sebze yapacagim.

merhaba kızlar anca fırsatım oldu
geçen hafta 67
bu hafta 66.3
giden 700
hedef 57 umarım bu defa başarırım

88 li tebrik ederim
araser arada olur böyle canım üzülme

Günaydınn kızlar yeni bir haftaya başlıyoruz hepimiz için bol eksili bir hafta olsun şimdi kahvaltımı yaptım yumurta yemeyi özlemişim 2 tane haşlanmış yumurta yedim 1 kupa nescafe içtim bu hafta vücuduma zararlı olan seyleri yemicem olumluma yapalım....

Araser inşallah iyi bir hafta olur hepimiz için.
Hawar 700 çok iyi gitmiş tebrik ederim
Hadekam aynıyzı canım ama özledima artık hiç yemedikelri sebzeleri yapmaz olmutum.Bu akşam bol bol sebze alıcam

DÜN
sabah: 1 dl ekmek,kk peynir,5 zeytin,yarım salata,2 ceviz,,yeşilçay
ara:1 mandalina
ögle : 1 tabak patlıcan yemegi,1 dl ekmek,1 bardak yogurt
ara:1 dl siyah üzümlü kek,yeşilçay
akşam:3 köfte,2 çatal patates ,bol cevizli gavurdagı salatası,1 bardak ayran

Akşam yogurt çorbası ve mantar sote yaptım.1 de kapattım ocagın altını yattım.Akşam gidince makarna yaparım yanına yeter.Tabş ben yemiycem.Çorba ve yemekten yerim.Oglum daha iyiye gidiyor hadi bakalım.Sabah maydonuzlu kürümü içerek güne başladım .Akşama yazarım menümü ama kimse gelmiyor yazmıyor ki

bugünkü menüm
10:30 2 yumurta, 1 ince dl kaşar, 1,5 dl tam buğday ekmeği, yoğurt
12:30 1 elma
16:00 azıcık yaban mersini
17:00 bir tabak yeşil mercimek, 1 dl ekmek, yoğurt
18:00 1 kuru erik
su:2,5lt(3 olur inşallah) spor: 2saat yürüyüş, 45dk eliptik(1 saate tamamlamaya çalışacağım)

Dün
sabah: 2dl kepek ekmegi ile yagsız tostum,6 zeyrin,hibuskus çayım
ara:2 mandalina
ögle:1 kase sebze çorbası,1 tane hasanpaşa köfte,4 çatal diyet tatlı(yarım dl)
ara:sade türk kahvesi,2 form kraker,4 kare bitter
akşam:1 kase çorba,4 yk mantar sote,2 dl kepek
ara:ıhlamur,2 bisküvi

Hastayım akşam bol bol ıhlamur içtik ailecek.Acile götürdü eşim igne yedim.Bugünde kötüyüm ilaçlar anca yarın etkisini gösterir.
88 lim menün çok güzel ve sporlarında öyle

Kızlar hani menülerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…