Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikom harikasınBende akşama 2 mil yapıcam.Günde 3 dl ince esmer ekmek hahı verdim kendime.ÖGLEN 4 yk ama akşam makarna pilav asla yok!!!!!!
haydi kızlar

Bayadır oglanın okul sayesinde erken yatışıyla düzene giren akşamlarım ve yapmaya çalıştıklarım kararlarım.

7:30 :evde mis gibi kahvaltı ediyorum
Dizi izlemeye başladım ve izlerken leslie yada slim in 6 yapıyorum.(haftanın 4 günü yapıcam artık)
Gündüz tesbihatlarımı çekiyorum
Yatmadan 30 dk kitap okuyorum.Kitaplık yaptırıp yeni kitaplar almak istiyorum.Her ay 2 kiato bana 2 kitap ogluma.
ÖgLEN 4 yk geçmeyecek akşam hiç makarna pilav tüketmeycegim bir süre.
Haftanın iki günü yogurt kürü,2 günü alkali su yapıcam.
Hergün şekersiz kahve yanında 1 çiko serbets klııcam kendime.

Hadi kızlar yapabiliriz sıkılaşmaya var mısınız

Ebruş gün boyu güzel geçiyor. Planlar da müthiş. Uygulicagına eminim ben.
Oglanı uyutuyorum uyusun tv izlerken Leslie yapmayı umuyorum inşallah.
Bugün akşama kadar iyiydim yine nefs durmadı. Oglumun cips inden yedim biraz.
Sabaha eksi görmek istiyorum. Yok yok spor yapmam gerek

merhaba kızlar
ben çok kötüyüm biraz kilo vermiştim geri aldım
toparlanmam lazım motivasyona ihtiyacım var, tam yarışma gruplarına bakıyorum balktım yazmışsınız sevindim

Günaydın kızlar. .
Leslie 20 dk ile karşınızdayım. Kilomu merak ediyorum ama akşam yine cısslar yedim. Akşama kadar iyi gidiyorum neoluyorsa akşam oluyor yiyorum off dur demem gerek.hadi herkes silkelensin.

Hawarım nasılsın nerelerdesin kızcelerin nasıllar

merhaba kızlar
uzun zamandır yazmıyordum burada.
spor yapmaya hala devam ediyorum. haftada 4 gün yapmaya özen gösteriyorum ve yine hala boğazımı tutamıyorum...
bu sabah kilom 63,9 idi.

Kızlar
Hawar gitme sakın burdanNe güzel menüler paylaşıyordun bir ara
winnnnnnnnnn olumlama kaynagım o zaman sabah bizde papatyam gibi yapalım .Ben her sabah 1 mil yapıcam evden çıkmadan.Akşamda 2 mil günaydın 1 mil yapıldı vs diye yazalım
Papatyam kilo korumak istesek koruyamayız.Ama sen 4 senedir kilo koruyor sıkılaşıyorsun

dün:
sabah:1.dl kızamrış kepek,1 dl peynir,5 zeytin,1 mama kaşıgı pekmez,yeşilçay
ara:10 adet fındık,1 kurabiye
ögle:4 yk nohut,4 yk pilav,turşu
ara: 4 tahıllı bisküvi
akşam:1 bardak yogurt kürüm,yeşilçay

spor:1 mil leslie
sabah -800

Merhaba arkadaşlar bende diyet yapıyorum 6. Haftam bu 70.7 den 66.6 ya düştüm bu sabah haziran annelerindenim bende bizim diyet günlüğü bozuldu gibi bişey kendime yeni çıtır anneler arıyorum :)) siz birbirinizi çok iyi tanıyosunuz maşallah aranıza katılabilir miyim

Pilise hoşgeldin. Bizde toparlamaya başlıyoruz.

Kızlar selamlar..
Bugün 5 günlük diyete başladım ..
Dün 74.6
Bu sabah 74.0
Yarına 73 görücem inanıyorum.
Sabah patates yedim. Oglanı uyutim yine patates haşlıcam.

Bu saate kadar iki litre limonlu su içmişimdir. Şişeye koyuyorum İçmesi kolay oluyor.

Ebruş önerin güzel bugün akşam dan Leslie ye başlıyorum o zaman.

Aramıza hoşgeldiniz :) pilise :)

Teşekkür ederim :)
Sabahları standart rejim kahvaltısı haşlanmış yumurta zeytin peynir salatalık ve form çayı
Ara 3 kuru kayısı
Öğlen 4-5 yk bulgur pilavı 2 köfte
Akşam üZeri bi küçük magnum yedim o yüzden akşam yemeği yemedim çok su içemedim 1 lt kadar şimdi yüklenirim yatana kadar
Sabahları da mekik çekiyorum
Sizden görüp leslie de baktım onu da denicem inşallah

Menüm

Sabah 3 kucuk patates haşlanmış

Ara Türk kahvesi

Ögle 3 patates

Akşam 3 patates

Ara çay 2 parça pişmaniye

Spor yapmadım . Yaparsam Leslie yaparım yazarım

Aramıza hoşgeldin Can'ım bizde bozulur gibi olduk ama tekrar toparlıyoruz yılbaşına kadar ulaşmak istegimiz kiloya hedef koyduk sen de koy hedefini başla bizimle...

Ayyy ne çok özlemişim buraya menü yazmayı şimdi bu sabah yeni bir diyete başladım 21 gün sürecek sabah ki kilom 61.900 ve bugün ki menüm sabah diyet programım gelmediği için kendi kafama göre beslendim

Kalınınca 2 bardak ılık su

SABAH

ARA
1 MANDALİNA

ÖĞLEN

ARA

ARA
3 tane ceviz 12 badem

Aksam Yemeğinden 15 dk önce bitki çayımı içtim
AKŞAM

2 litre su içildi

Gece yatmadan yapılan sporlarım
KALÇA EGZERSİZİ : 3*10
YAN MEKİK : 3*10
SUQUAT : 3* 10

Aramıza hoşgeldin Can'ım bizde bozulur gibi olduk ama tekrar toparlıyoruz yılbaşına kadar ulaşmak istegimiz kiloya hedef koyduk sen de koy hedefini başla bizimle...
Hoşbuldum :) ben 60 kilo olmak istiyorum ilk hedef ama yılbaşına kadar olur mu bilemiyorum boyum 1.62
1.5 yaşında kızım var doğumdan sonra ilk defa rejim yapıyorum. Şimdiye kadar iyi devam ettim bırakmıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…