- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.481
Şuan 66 sın galiba yılbaşına kadar 6 kilo zor olur 63 hedef koy istersen...Hoşbuldum :) ben 60 kilo olmak istiyorum ilk hedef ama yılbaşına kadar olur mu bilemiyorum boyum 1.62
1.5 yaşında kızım var doğumdan sonra ilk defa rejim yapıyorum. Şimdiye kadar iyi devam ettim bırakmıcam inşallah
Evet haklısın çünkü haftada 500-600 ge veriyorum ortalama o zaman 63 olsun hedefim daha fazla verirsem ne ala :)Şuan 66 sın galiba yılbaşına kadar 6 kilo zor olur 63 hedef koy istersen...
Evet Canım cuma kilo bildirim günü ben de şuan 61.900 üm hedef 59Evet haklısın çünkü haftada 500-600 ge veriyorum ortalama o zaman 63 olsun hedefim daha fazla verirsem ne ala :)
Bi de kilo bildirimi cuma günleri mi yapıyosunuz
Oh ne güzel az kalmış benim eşimde rejimde o da bi ayda 7 kilo verdi :)Evet Canım cuma kilo bildirim günü ben de şuan 61.900 üm hedef 59
Çok da kaçmamış sporda yapmışsın aksam daha kalorisi düşük seyler tüketebilirsin böyle durumlarda karnıyarık da yağ da kızartılmıştır sanırım...Bugünki menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık form çayı
Öğlen malesef hamurişi yedim gündeydim
Akşam bi orta boy karnıyarık yarım dilim ekmek
2 lt su
Spor 30 mekik 15 er basen hareketi biraz da yürüdüm :)
Bugün fazla kaçtı
Evde olsam hiç yemezdim de kv deydim yiyemem diyemedim yok kızartılmış değildi patlıcanlar fırınlayıp sonr aüdtüne iç harcını koyuyo :)Çok da kaçmamış sporda yapmışsın aksam daha kalorisi düşük seyler tüketebilirsin böyle durumlarda karnıyarık da yağ da kızartılmıştır sanırım...
Menün gayet güzel canım şpor yapılmış bol su içilmiş bitki çayı içilmiş daha ne olsun gayet iyi....Dün ki menüm
Sabah 1,5 gaşlanmıl yumurta zeytin peynir form çayı
Öğlen nohut yoğurt
Ara yeşil çay 160 kcal bisküvi
Akşam nohut yoğurt bikaç çatal makarna
Çayın yanında iki kuru incir ve hurma yedin 1 tane
3 lt su
40 mekik
Sağol canım bol su içmeye gayret edicem sporda azda olsa yapmaya çalışıyorum işte :)Menün gayet güzel canım şpor yapılmış bol su içilmiş bitki çayı içilmiş daha ne olsun gayet iyi....
Miktar önemli nohut ne kadar yedin?Begendim menünü.Günde de 1 çeşit salata ,1 tuzlu 1 tatlı olarak azar azar yersin.Akşamda çorba salata gibi hafif kapatırsan sorun olmaz.Dün ki menüm
Sabah 1,5 gaşlanmıl yumurta zeytin peynir form çayı
Öğlen nohut yoğurt
Ara yeşil çay 160 kcal bisküvi
Akşam nohut yoğurt bikaç çatal makarna
Çayın yanında iki kuru incir ve hurma yedin 1 tane
3 lt su
40 mekik
spor prensesisabah 40 dk slim in 6 yaptım kızlar
Normal bi porsiyondan daha az yedim öğlende yediğim akşama göre biraz daha fazlaydı amaMiktar önemli nohut ne kadar yedin?Begendim menünü.Günde de 1 çeşit salata ,1 tuzlu 1 tatlı olarak azar azar yersin.Akşamda çorba salata gibi hafif kapatırsan sorun olmaz.
spor prensesi
Arzum harika başladın
biz ona cuma sendromu diyoruzAy şaka gibi ya dün sabah 66.3 çıkmıştım ama bu sabah şok 66.8 çıktım kilo bildirim günü olacak iş miydi bu :)
Valla bilmiyorumki bende şok pldum tabiki görünce bu arada dün doğumgünümdü çayla ince bi dilim de pasta yemiştimbiz ona cuma sendromu diyoruzNohut fasulye gibi baklagiller artı yapar beni hep.Perşmebe akşamı sebze yada köfte salata daha iyi olur tartı için.Sende et ayran nasıl artı çıktın yaw?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?