Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Şuan 66 sın galiba yılbaşına kadar 6 kilo zor olur 63 hedef koy istersen...

Bugünki menüm

Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık form çayı

Öğlen malesef hamurişi yedim gündeydim

Akşam bi orta boy karnıyarık yarım dilim ekmek

2 lt su

Spor 30 mekik 15 er basen hareketi biraz da yürüdüm :)

Bugün fazla kaçtı

Çok da kaçmamış sporda yapmışsın aksam daha kalorisi düşük seyler tüketebilirsin böyle durumlarda karnıyarık da yağ da kızartılmıştır sanırım...

Bugun ki menüm
Sabah kalkınca bitki cayım

15 dk sonra
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

KAHVALTI
1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 kasık Menemen, 1 simit, domates salatalık şekersiz cay

ARA
1 bardak süte toz karışımım

ÖĞLEN
8 yemek kasığı pırasa yemeyi, 2 dilim kepekli ekmek, 1 kase yogurt içine 1 salatalık

ARA
1 çay bardağı süt, 1 mandalina

AKŞAM
1 kepçe çorba, 2 tane etli biber dolması, 2 dilim kepekli ekmek, 1 kase yogurt

2 litre su

SPORLAR

Sabah :
25 dk yürüyüş

Gece :
3*10 = düz mekik
3*10 = sguat
3*10 = kalça egzersizi
30 sn = plank
3*10 = twist

Çok da kaçmamış sporda yapmışsın aksam daha kalorisi düşük seyler tüketebilirsin böyle durumlarda karnıyarık da yağ da kızartılmıştır sanırım...
Evde olsam hiç yemezdim de kv deydim yiyemem diyemedim yok kızartılmış değildi patlıcanlar fırınlayıp sonr aüdtüne iç harcını koyuyo :)

Ooo nerde bu kızlar nerde menüler hadi ebruli1820 hasta onu anladık diğerleri nerdesiniz

Bugun ki menüm pek iç açıcı degil ama yine de yazacağım

SABAH

Kalkınca bitki çayımı içtim

Arkadasa Kahvaltıya gittik cok kaçırdım o yüzden yazmayacağım neler yediklerimi

ARA
Şekersiz Türk kahvesi (bu aradan sayılmaz aslında ama yazıyım dedim)

ÖĞLEN
yok (kahvaltı öyle bir doyurucuydu ki acıkmadım)

ARA
1 mandalina

Yemekten 15 dk önce bitki çayım

AKŞAM
1 kıymalı dolma, 2 kaşık yogurt, 2 dilim kepekli ekmek

SPORLAR
Sabah

3*10 : yan mekik
3*10 : squat
3*10 : kalça egzersizi

Gece
Lesli ile 1 mil

2 litre de su içmişimdir herhalde

Dün ki menüm

Sabah 1,5 gaşlanmıl yumurta zeytin peynir form çayı

Öğlen nohut yoğurt

Ara yeşil çay 160 kcal bisküvi

Akşam nohut yoğurt bikaç çatal makarna

Çayın yanında iki kuru incir ve hurma yedin 1 tane

3 lt su

40 mekik

Menün gayet güzel canım şpor yapılmış bol su içilmiş bitki çayı içilmiş daha ne olsun gayet iyi....

Miktar önemli nohut ne kadar yedin?Begendim menünü.Günde de 1 çeşit salata ,1 tuzlu 1 tatlı olarak azar azar yersin.Akşamda çorba salata gibi hafif kapatırsan sorun olmaz.
sabah 40 dk slim in 6 yaptım kızlar
spor prensesi

Arzum harika başladın

Miktar önemli nohut ne kadar yedin?Begendim menünü.Günde de 1 çeşit salata ,1 tuzlu 1 tatlı olarak azar azar yersin.Akşamda çorba salata gibi hafif kapatırsan sorun olmaz.

spor prensesi

Arzum harika başladın
Normal bi porsiyondan daha az yedim öğlende yediğim akşama göre biraz daha fazlaydı ama

Bugünki menüm

Sabah 10.00--- 1,5 yumurta zeytin peynir salatalık form çay

13.30------ 1 muz 3 kare çikolata

15.30------ 1 kepçe çorba

18.00----- dışardaydık sade döner yedim ayran ile

Akşamdan sonrada bikaç kuru kayısı ile şekersiz çay

Bugün spor yapmadım 2 lt kadar su

Ay şaka gibi ya dün sabah 66.3 çıkmıştım ama bu sabah şok 66.8 çıktım kilo bildirim günü olacak iş miydi bu :)

Ay şaka gibi ya dün sabah 66.3 çıkmıştım ama bu sabah şok 66.8 çıktım kilo bildirim günü olacak iş miydi bu :)
biz ona cuma sendromu diyoruzNohut fasulye gibi baklagiller artı yapar beni hep.Perşmebe akşamı sebze yada köfte salata daha iyi olur tartı için.Sende et ayran nasıl artı çıktın yaw?

biz ona cuma sendromu diyoruzNohut fasulye gibi baklagiller artı yapar beni hep.Perşmebe akşamı sebze yada köfte salata daha iyi olur tartı için.Sende et ayran nasıl artı çıktın yaw?
Valla bilmiyorumki bende şok pldum tabiki görünce bu arada dün doğumgünümdü çayla ince bi dilim de pasta yemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…