- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.741
Aynen cano inşallah sana da iyi aksamlarSabah yeni başlangıçlara yelken açalım. Inanın çok istiyorum 10 kilo fazlam var. Aşırı yiyorum ve evet mutsuzummmmm.. o yüzden 5şubat başlangıcm olsun. Herkese iyi akşamlar.. Sabah görüşürüz
Aynen canim.spor yapmayinca rahat edemiyoruz.faydasida olmuyorki.Sağol canım ya sorma bı yanda yanda sis di boğazlarım ama biraz daha iyim ben gene biraz dikkat ettim ama spor yapamadım spor yapmayınca kendimi kötü hissediyorum
Çok iyi geçmiş günün canım tebriklerİyi günler kızlar napiosunuz nerelerdesiniz
Şimdi tartıldım 77.1 çıktım iyi gene 78 bekliyordum:)
Almam gereken kalori 1.740
Benim dün aldigim kalori 909
Sporda yaptım
40 dk lesile
30 dk pilates yaptım
Bugün de dikkat etticem spora da tam gaz devam inşallah
Siz siz olmuyorrrr sizde gelinnnn yarış yapalım spor yapalım birbirimizi motive edelim
Çok az var hedefine zaten. Çok yakında ulaşırsın merak etme. Güne güzel bir başlangıç olmuş.Selam canlar.bu gün tartildim. Baslangic kilom malesefff 55.9.Hedef kilom simdilik 50.kahvaltita 1 haslanmis yumurta,yarim avakado,2 tane krep, 1 bardak kahve yanina bir isirik cikolata. (Kücük isirik)bundan sonra daha hafif tutucam
Çok geçmiş olsun.İyi aksamlar kızlar naptiniz bugün
Ben hastayım sabah iyidim ama öğleden sonra boğazlarım disti kulaklarım ve dislerim bile ağrıyor işleri zor yaptım spor yapamicam bugün
Gel bekliyoruz sabaha :)Ayyy ayyyy kimleri görüyorum ben...
Nasılsınız kızlar..
Güncel kilomu yarına yazarım. Mutlak yarın başlıyorum.
Çok özledim burayı yaaaa
Çok iyi vermişsin paptyacim hedefi yarilamissin zaten kalanı da gider inşallah çabucakBen 3 haftadır çok dikkat ediyorum.
65.4 ile başladım. Dün 62.7 idim. 59.9 ü görene kadar devam edeceğim.
Sporumu yapıyorum genelde.
Aynen canım ya bu saatten biraz daha dikkat ederimm üzülme sen verirsin bacimmNazlma nasilsin görüşmeyeli çok oldu yaaa.
Kewooo geçmiş olsun. Börek yenmiş neyse emziriyosun.
Ne güzel vermissin1 güne masaAllah canimNapiosunuzzz kızlar nasıl gidiyor gününüz
Eşim doktora götürdü boğazlarım felekat ilaç verdi emzirdiğim için çok fazla ilaç veremedi sprey ağrı kesici verdi
Ama esim dedi gel börek alalım yiyelim hayır diyemedimmm bı porsiyon börek yedim bu saatten sonra biraz daha dikkat edicem
Ama sabah tartildimm ben sok dün 77.1 bugün 76.6 çıktım 500 Gr gitmiş
Sagol canim iyiyim.sen nasilsin?aynen baya oldu.özledim kizzNazlma nasilsin görüşmeyeli çok oldu yaaa.
Kewooo geçmiş olsun. Börek yenmiş neyse emziriyosun.
sağol canım bakalım yarın kaç cikicamNe güzel vermissin1 güne masaAllah canim
Sagol canim iyiyim.sen nasilsin?aynen baya oldu.özledim kizzsenin ikinci oldumu canim?oglus kac yasinda?benim cadilarda büyüdü. Büyük 7 yasinda ilkokula gidiyor,kücük 5 yasina basicak nisanda
Cnm iyiler ervayi babası uyutuyor bende küçük cadimla takılıyorum sen napiosunSelam kizlar...
Nazlma oglus martta 5yasi dolacak. Anaokuluna başladı bu sene. Ikıncı yok valla böyle iyi ilerliyoruzhayırlısı.. Bi ara çok istedim ama kiloları düşününce dedim olmaz hiko önce kilo ver. Maşallah kızları büyütmussn.
Kewooo cadılar nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?