Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çok iyi geçmiş günün canım tebrikler

Selam canlar.bu gün tartildim. Baslangic kilom malesefff 55.9.Hedef kilom simdilik 50.kahvaltita 1 haslanmis yumurta,yarim avakado,2 tane krep, 1 bardak kahve yanina bir isirik cikolata. (Kücük isirik)bundan sonra daha hafif tutucam
Çok az var hedefine zaten. Çok yakında ulaşırsın merak etme. Güne güzel bir başlangıç olmuş.

İyi aksamlar kızlar naptiniz bugün

Ben hastayım sabah iyidim ama öğleden sonra boğazlarım disti kulaklarım ve dislerim bile ağrıyor işleri zor yaptım spor yapamicam bugün
Çok geçmiş olsun.

Ayyy ayyyy kimleri görüyorum ben...
Nasılsınız kızlar..

Güncel kilomu yarına yazarım. Mutlak yarın başlıyorum.

Çok özledim burayı yaaaa
Gel bekliyoruz sabaha :)

Ben 3 haftadır çok dikkat ediyorum.
65.4 ile başladım. Dün 62.7 idim. 59.9 ü görene kadar devam edeceğim.
Sporumu yapıyorum genelde.
Çok iyi vermişsin paptyacim hedefi yarilamissin zaten kalanı da gider inşallah çabucak

Gunaydinnnnnn hayırlı sabahlar canlarrr

Hikom süper başlamışssin güne
Cadinin servisini bekliyorum bende küçük cadı uyuyor gene tartilcam bakalım dün spor yapmadım aldın mı eşim işten gelirken sordu çiğ kofteee hayirrrrrrrr Didim içim yana yanaaa
Olsundu tartıda eksi görmeye deger

Günaydin canlarrrr.hikom ne güzel yürümüssün kiz.devammmm
Kevser aynen bende büyük cadini okula digerini krese yolladim. Menümü aksama yazarim.spoe yapicam bu gün.

Napiosunuzzz kızlar nasıl gidiyor gününüz

Eşim doktora götürdü boğazlarım felekat ilaç verdi emzirdiğim için çok fazla ilaç veremedi sprey ağrı kesici verdi

Ama esim dedi gel börek alalım yiyelim hayır diyemedimmm bı porsiyon börek yedim bu saatten sonra biraz daha dikkat edicem

Ama sabah tartildimm ben sok dün 77.1 bugün 76.6 çıktım 500 Gr gitmiş

Hey oğluşu okuldan aldım geldim.
Oğlusa çorba yapıyorum.
Tartıldım...
Veee 79.8 başlangıç bu olacak..

Şimdiden 10 bin adım tamamlandı. Oğlusa çorbasını verip bi türk içerim. Az isim var onu halleder, eliptik yaparım

Ne güzel vermissin1 güne masaAllah canim
Nazlma nasilsin görüşmeyeli çok oldu yaaa.

Kewooo geçmiş olsun. Börek yenmiş neyse emziriyosun.
Sagol canim iyiyim.sen nasilsin?aynen baya oldu.özledim kizzsenin ikinci oldumu canim?oglus kac yasinda?benim cadilarda büyüdü. Büyük 7 yasinda ilkokula gidiyor,kücük 5 yasina basicak nisanda

Selam kizlar...

Nazlma oglus martta 5yasi dolacak. Anaokuluna başladı bu sene. Ikıncı yok valla böyle iyi ilerliyoruz hayırlısı.. Bi ara çok istedim ama kiloları düşününce dedim olmaz hiko önce kilo ver. Maşallah kızları büyütmussn.

Kewooo cadılar nasıllar

Sağol can
sağol canım bakalım yarın kaç cikicam

Cnm iyiler ervayi babası uyutuyor bende küçük cadimla takılıyorum sen napiosun

Evittt menumu yazimm

Sabah
Bı porsiyon börek

Öğlen

Yayla çorbası

Ara yok

Akşam
Bı kepçe mercimek
Bı kepce pırasa yemeği
Yoğurt

Ara
Elma
Portakal

Sporlarim
57 dk pilates
20 dk lesile
30 dk jillan

Veeee perttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…