- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.721
Canim senin ikincimi dogdu?güle güle büyütünTanışmıştık da canım isim olarak hatırlıyorum
Allahım bağışlasın çocuklarını
Haklısın yediklerime az da olsa dikkat etsem
Ve de spor yapsam süper olucak
Ah ah eskiden yürüyüşler platesler yan calisiyordum kendimi çok iyi hissediyorum
Ama başlıcam gene sen yaptığın sporları yazınca valla gaz geldi bana bugün reglin ilk günü ama yarın inşallah bende spor yapicam
Kizlarrrr nereye gittiniz hadi gelin de birbirimizi motive edelim hep beraber
Aynen canım ikinci doğdu bı prensesim daha olduCanim senin ikincimi dogdu?güle güle büyütünsaglikla büyütün .
Bende yarin itibari ile basliyorum.yazicam buraya.baslagic kilolarida yazalim.
Allah razı olsun canım. Ben de bitirdim sonunda 40dk yi. 10000 ı geçtim adım olarak da. Fi var şimdi eşim ısrar etti oturdum onu seyrediyoruz.Tanışmıştık da canım isim olarak hatırlıyorum
Allahım bağışlasın çocuklarını
Haklısın yediklerime az da olsa dikkat etsem
Ve de spor yapsam süper olucak
Ah ah eskiden yürüyüşler platesler yan calisiyordum kendimi çok iyi hissediyorum
Ama başlıcam gene sen yaptığın sporları yazınca valla gaz geldi bana bugün reglin ilk günü ama yarın inşallah bende spor yapicam
Kizlarrrr nereye gittiniz hadi gelin de birbirimizi motive edelim hep beraber
Senden de Allah razı olsun canım ne güzel bende baslicam spora inşallah iyi seyirlerAllah razı olsun canım. Ben de bitirdim sonunda 40dk yi. 10000 ı geçtim adım olarak da. Fi var şimdi eşim ısrar etti oturdum onu seyrediyoruz.
Tesekkur ederim. Basla bir an once bence. Hareketsizlik cok moral bozuyor. Boyle insan kendini de daha iyi hissediyor zaten. Sen kaç kilosun kaça düşmeye çalışıyorsun. Ben bi 90 ı gördüm hayatım ilk defa hem de hamile olmadan. Şimdi 84 um. Artık nereye kadar düşersem. İlk başta bi 68 olayım da.Senden de Allah razı olsun canım ne güzel bende baslicam spora inşallah iyi seyirler
Aynen insan hareketsiz olunca bile üzülüyor spor yapınca kendimi iyi hissediyorum bayadir tartilmiyorum ama tahmini varım 78 ah ah bı düşsem 60 hamile olmadan önce 60 doğuma doksan altiyla gitmistimTesekkur ederim. Basla bir an once bence. Hareketsizlik cok moral bozuyor. Boyle insan kendini de daha iyi hissediyor zaten. Sen kaç kilosun kaça düşmeye çalışıyorsun. Ben bi 90 ı gördüm hayatım ilk defa hem de hamile olmadan. Şimdi 84 um. Artık nereye kadar düşersem. İlk başta bi 68 olayım da.
MasaAllah canimAynen canım ikinci doğdu bı prensesim daha oldu
Amin canım Allah razı olSun
Ay valla tartilmaya korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bayadir tartilmiyorum bakalım ne halde kilom
Aynen canım iki prenses annesiyiz rabbim bütün çocukları korusun iyi ki varlarMasaAllah canimbenim gibi iki prenses annesisin bende aldim Kilo. en iyi Kilo verme dönwmim sizinle oldu.artik dur demek vakti canim bide senin eltin vardi.orda yaziyordu önceleri.nasil eltin?
Gecmis olsun canim.Dikkat et kendine.bende bu gün baya mesguldum.ne yedigime dikkat etdim nede spor yapa bildim. Basim asiri agriyor.ilac aldim.İyi aksamlar kızlar naptiniz bugün
Ben hastayım sabah iyidim ama öğleden sonra boğazlarım disti kulaklarım ve dislerim bile ağrıyor işleri zor yaptım spor yapamicam bugün
Sağol canım ya sorma bı yanda yanda sis di boğazlarım ama biraz daha iyim ben gene biraz dikkat ettim ama spor yapamadım spor yapmayınca kendimi kötü hissediyorumGecmis olsun canim.Dikkat et kendine.bende bu gün baya mesguldum.ne yedigime dikkat etdim nede spor yapa bildim. Basim asiri agriyor.ilac aldim.
Gel gel canım sensiz de olmaz canlansinnn topigimiz eskisi gibiAyyy ayyyy kimleri görüyorum ben...
Nasılsınız kızlar..
Güncel kilomu yarına yazarım. Mutlak yarın başlıyorum.
Çok özledim burayı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?