Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

MasaAllah oglusa.Ne zaman basliycak okula. Benimki 2019 basliycak kismetse.aynen Kilo verib hamile kalirsan daha iyi olur.hamilelik icinde iyi olur.

Kiz super gecirmissin bu günü Bravo Sana.bayildim.sen bu gidisle hemen verirsin.
Canlar Ben her gün bisiklet sürüyorum disarda. Spor niyetine degilde ihtiyac.kizimi okula onunla götürüyorum.biraz uzakta okul.yürüyerek gec kaliyoruz.onuda spordan sayalimmi

İnşallah canımmm valla daha da yapicaktim küçük cadim uyandı

Sayilmami baci sayılır tabi

Ne yapsak kardir dimi

Hosgeldin canim.cok memnun oldumBiz 2013 2014 baya Kilo verdik kizlarlasonra biraktik yine biraz aldik4 sene sonra yine basladikbebegin ne kadarlik canim?
Sagolasin canim bebegim 4 u doldurdu 5 e giriyor amacim saglikli beslenerek kilo vermek. Bana sizin gibi grup lazim tek basina olmuyor 6 sybat itibari ile basliyorum

Sagol cnm 4 aylik bebis var 162 boy 80 kiloyum en az bi 17 kilo hedef koydum kendime 5 ay kadar surede ekmek turevleri ve kilo aldiran ne varsa6 subatta basliyorum ins
Oyy maşallah Allah bağışlasın bebisini rabbim korusun çocuklarımızı

Yaparsın canım biz buraya yazarak ne kilolar verdik sen de verirsin insallah

Kizlar günaydın.. Bugün yürüyüş yapamadım annem anjiyo olacak. Birazdan hastaneye gidicem. Yürüyüş yerine evi toparladım. Mis oldu. Eliptik yapacaktım yine kendime yenildim. Pöfffff neyse iyi adım attım 16 bin e yaklasmistim.

Sagolasin canim bebegim 4 u doldurdu 5 e giriyor amacim saglikli beslenerek kilo vermek. Bana sizin gibi grup lazim tek basina olmuyor 6 sybat itibari ile basliyorum
Allah bagislasin minnosuverirsin canim kilonu.
Kuzum gecmis olsun annecigineRabbim sifa versinAminnn..

Günaydınn canlar napiosunuz ben iki günden beri hastayim boğazlarım çok kötüydü bugün daha iyimmm

Hikom geçmiş olsun nasıl annen iyi mi

88li,peri tozu,nazlma nerelerdesiniz

Günaydınn canlar napiosunuz ben iki günden beri hastayim boğazlarım çok kötüydü bugün daha iyimmm

Hikom geçmiş olsun nasıl annen iyi mi

88li,peri tozu,nazlma nerelerdesiniz
Canim gecmis olsun kuzum.simdi benim bogazim agriyorbu aralar cokkk mesgulum.dün ehliyet sinavim vardi.kazandim cok sükürbu gün kizimin kresde töreni vardi.baya kosusturmaca.siz nasilsiniz

Kizlar nerelere dagildiniz geneeBeni acaip Gaza getirdiniz her zamanki gibi55.7 basladim bu gün tartildim 54.6 olmusumdevam devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…