- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.761
MasaAllah oglusa.Selam kizlar...
Nazlma oglus martta 5yasi dolacak. Anaokuluna başladı bu sene. Ikıncı yok valla böyle iyi ilerliyoruzhayırlısı.. Bi ara çok istedim ama kiloları düşününce dedim olmaz hiko önce kilo ver. Maşallah kızları büyütmussn.
Kewooo cadılar nasıllar
Kiz super gecirmissin bu günü Bravo Sana.bayildimEvittt menumu yazimm
Sabah
Bı porsiyon börek
Öğlen
Yayla çorbası
Ara yok
Akşam
Bı kepçe mercimek
Bı kepce pırasa yemeği
Yoğurt
Ara
Elma
Portakal
Sporlarim
57 dk pilates
20 dk lesile
30 dk jillan
Veeee perttim
İnşallah canımmm valla daha da yapicaktim küçük cadim uyandıMasaAllah oglusa.Ne zaman basliycak okula. Benimki 2019 basliycak kismetse.aynen Kilo verib hamile kalirsan daha iyi olur.hamilelik icinde iyi olur.
Kiz super gecirmissin bu günü Bravo Sana.bayildim.sen bu gidisle hemen verirsin.
Canlar Ben her gün bisiklet sürüyorum disarda. Spor niyetine degilde ihtiyac.kizimi okula onunla götürüyorum.biraz uzakta okul.yürüyerek gec kaliyoruz.onuda spordan sayalimmi
Selam bende katilmak isterimAyyy canlar cok mutlu oldum.gelinnnn verelim kilolari.biz birlikte cok iyi timizayrildik buradan cogumuz Kilo aldik
Ne yapsak kardir dimiİnşallah canımmm valla daha da yapicaktim küçük cadim uyandı
Sayilmami baci sayılır tabi
Hosgeldin canim.cok memnun oldumSelam bende katilmak isterim
Hoş geldinn bahsetsene kendinden birazSelam bende katilmak isterim
Sagolasin canim bebegim 4 u doldurdu 5 e giriyor amacim saglikli beslenerek kilo vermek. Bana sizin gibi grup lazim tek basina olmuyor 6 sybat itibari ile basliyorumNe yapsak kardir dimi
Hosgeldin canim.cok memnun oldumBiz 2013 2014 baya Kilo verdik kizlarla sonra biraktik yine biraz aldik 4 sene sonra yine basladik bebegin ne kadarlik canim?
Sagol cnm 4 aylik bebis var 162 boy 80 kiloyum en az bi 17 kilo hedef koydum kendime 5 ay kadar surede ekmek turevleri ve kilo aldiran ne varsa6 subatta basliyorum insHoş geldinn bahsetsene kendinden biraz
Oyy maşallah Allah bağışlasın bebisini rabbim korusun çocuklarımızıSagol cnm 4 aylik bebis var 162 boy 80 kiloyum en az bi 17 kilo hedef koydum kendime 5 ay kadar surede ekmek turevleri ve kilo aldiran ne varsa6 subatta basliyorum ins
Allah bagislasin minnosuSagolasin canim bebegim 4 u doldurdu 5 e giriyor amacim saglikli beslenerek kilo vermek. Bana sizin gibi grup lazim tek basina olmuyor 6 sybat itibari ile basliyorum
Kuzum gecmis olsun annecigineKizlar günaydın.. Bugün yürüyüş yapamadım annem anjiyo olacak. Birazdan hastaneye gidicem. Yürüyüş yerine evi toparladım. Mis oldu. Eliptik yapacaktım yine kendime yenildim. Pöfffff neyse iyi adım attım 16 bin e yaklasmistim.
Amin cnm ins hepimiz ama eskiye gore cok zor sankiOyy maşallah Allah bağışlasın bebisini rabbim korusun çocuklarımızı
Yaparsın canım biz buraya yazarak ne kilolar verdik sen de verirsin insallah
Allah bagislasin minnosuverirsin
Sagol cnm
Ins canim ama zorlaniyorum artikPeritozu hosgeeeldnnnn kilomuz hemen hemen aynı ymis. Gidicek bu kilolaaar
Canim gecmis olsun kuzum.simdi benim bogazim agriyorGünaydınn canlar napiosunuz ben iki günden beri hastayim boğazlarım çok kötüydü bugün daha iyimmm
Hikom geçmiş olsun nasıl annen iyi mi
88li,peri tozu,nazlma nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?