Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar nerelere dagildiniz geneeBeni acaip Gaza getirdiniz her zamanki gibi55.7 basladim bu gün tartildim 54.6 olmusumdevam devam
Süpersin nazlım. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama son1 hafta hiç spor yapamadım. Herkes hastaydı evde. İshal kusma tek tek bütün ev hastalandı. Tam bitti derken büyük oğlum da bugün hastalandı. Kurtulmaya çalışıyoruz.

Keşke eskisi gibi canlı olsa topigimiz
Selam bende bir zamanlar bu topikle başlayıp güzel dostluklar elde edip hedef kiloma ulaşmak biri olarak (toplam 18 kilo verdim ) bayram sonrası daha da sıkılaşmak 1-2 kilo daha vermek için burda olmak çok isterim var mısınız bayram sonrası başlamaya menüler yazmaya

Selam canım ne güzel maşallah 18 kilo vermişsin bende 18 kilo vermek istiyorum neler yapıyorsun hangi sporu yapıyorsun
Ben varım inşallah yazalım menulerimizi yapalım sporlarimizi da isteğimiz kiloya hedefe ulaşalım inşallah

Vayyy areser demek sende haaa

Kewo kisss bayram sonrasi hep beraber başlayalım inşallah

İlk 6 ay hergün 1 saat yürüdüm daha sonra bir spor salonuna yazıldım şimdi Ramazan die dondurdum ama bayram ertesi hemen spor salonun kapısında olacağım inşallah bayram ertesi hemen başlayalım menüler içilen sular ve mutlaka hergün yapılacak sporları yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…