- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #27.781
Süpersin nazlım. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama son1 hafta hiç spor yapamadım. Herkes hastaydı evde. İshal kusma tek tek bütün ev hastalandı. Tam bitti derken büyük oğlum da bugün hastalandı. Kurtulmaya çalışıyoruz.Kizlar nerelere dagildiniz geneeBeni acaip Gaza getirdiniz her zamanki gibi 55.7 basladim bu gün tartildim 54.6 olmusum devam devam
hey gidi günler heeey
Selam bende bir zamanlar bu topikle başlayıp güzel dostluklar elde edip hedef kiloma ulaşmak biri olarak (toplam 18 kilo verdim ) bayram sonrası daha da sıkılaşmak 1-2 kilo daha vermek için burda olmak çok isterim var mısınız bayram sonrası başlamaya menüler yazmayaKeşke eskisi gibi canlı olsa topigimiz
Selam canım ne güzel maşallah 18 kilo vermişsin bende 18 kilo vermek istiyorum neler yapıyorsun hangi sporu yapıyorsunSelam bende bir zamanlar bu topikle başlayıp güzel dostluklar elde edip hedef kiloma ulaşmak biri olarak (toplam 18 kilo verdim ) bayram sonrası daha da sıkılaşmak 1-2 kilo daha vermek için burda olmak çok isterim var mısınız bayram sonrası başlamaya menüler yazmaya
Selam bende bir zamanlar bu topikle başlayıp güzel dostluklar elde edip hedef kiloma ulaşmak biri olarak (toplam 18 kilo verdim ) bayram sonrası daha da sıkılaşmak 1-2 kilo daha vermek için burda olmak çok isterim var mısınız bayram sonrası başlamaya menüler yazmaya
Kewo kisss bayram sonrasi hep beraber başlayalım inşallahSelam canım ne güzel maşallah 18 kilo vermişsin bende 18 kilo vermek istiyorum neler yapıyorsun hangi sporu yapıyorsun
Ben varım inşallah yazalım menulerimizi yapalım sporlarimizi da isteğimiz kiloya hedefe ulaşalım inşallah
Aynennnn cano kesinlikle başlayalım insallahhhhhhKewo kisss bayram sonrasi hep beraber başlayalım inşallah
Aynennnn cano kesinlikle başlayalım insallahhhhhh
Aynen can valla hey gidi günler gene veririz inşallah birbirimizi motive ederek ben şuan 73 lerdeyim bı 60 olsam keşkeHadi inşallah. Bende 15 18 kilo gitse iyi olur. Vay beee ne.kilolar vermiştik.
Ben 90 kıloyum. Malum 5ay oldu doğum yapalı.Aynen can valla hey gidi günler gene veririz inşallah birbirimizi motive ederek ben şuan 73 lerdeyim bı 60 olsam keşke
Hatta elimden geldiğince menulerimi resimli paylasicam daha motivasyon olurum
Aynen canım sen doğum yapalım yeni oldu verirsin zamanla bacı birbirimize motive olarak inşallahBen 90 kıloyum. Malum 5ay oldu doğum yapalı.
75 bile olsam kar. 70 leri gördüm istemiyorm o kadar.zayif olmayı
Aynen cnm kesinlikle inşallahEski günlerdeki gibi bayramdan sonra yapalım mutlak
İyi uykula canimmhadi inşallah. Şimdi yatayim. Hayırlı geceler
İlk 6 ay hergün 1 saat yürüdüm daha sonra bir spor salonuna yazıldım şimdi Ramazan die dondurdum ama bayram ertesi hemen spor salonun kapısında olacağım inşallah bayram ertesi hemen başlayalım menüler içilen sular ve mutlaka hergün yapılacak sporları yazalımSelam canım ne güzel maşallah 18 kilo vermişsin bende 18 kilo vermek istiyorum neler yapıyorsun hangi sporu yapıyorsun
Ben varım inşallah yazalım menulerimizi yapalım sporlarimizi da isteğimiz kiloya hedefe ulaşalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?