Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

yarın biraz spor yapıp daha fazla su tüketmeliyim.yeşil çayı bir hafta içtim tadını sevmediğim için tarçın ve karanfil koydum içine ama bağırsak tembelliği yaptı bana ama hangisinden oldu emin olamıyorum

İYİ GECELER.

Yesilcay bagirsak tembelligibyapmaz bildigim kadariyla. Caykurun teneke kutuda bergamut aromalisi var bi dene derim Su da cok cok cok onemli olmazsa olmaz en az 2 lt canim

Günaydın kızlar. Hepimize az kalorili, bol hareketli, bereketli, hayırlı bir hafta diliyorum.

Sende gözleme yemediğin için aynı özveride bulundun canım!evet yarış olmasaydı kesin yerdim.Hiç cıss temedin hatta yulaflı bile.Karnım açlıktan agrıyıor ama cuma günü için deger ve söylediklerin beni daha da gaza getiriyor İnan!

Aaa rakip grup papatya günaydın ve yine iyi geceler canım:)

günaydın kızlar

sabah erken kalktık bebiş erken kalktı doğal olarak
sabah:meyveli yoğurt,bir küçük parça beyaz ekmekle iki zeytin.iki kaşık bal.

Cem Yılmaz güzeldi aksam.menumude yazdım molada.ama kk sorun var yazıyordu.az uyuyum uyanayım yazım menümü papatyam tasalanma canım benim...yemedim seni düşünerek ama bak kasa kasa hasta oldum yataklara neyim dustum olmekvar dönmek yokk

ay kıyamam canım çok geçmiş olsun. yeme yeme. benim de dişim kötü hala. ağrı yok ama alt azı dişim apse yapmış yemeği çiğnerken üst dişle temasa geçerse yada değerse inaılmaz ağrıyor. bu sabah yediklerimi biraz çiğnedim biraz löp diye yuttum acıdan. 10:30 da ilaç saatim. bekliyorum dört gözle...

Kızlar geçmiş olsun ikinizede.Sanki bende hasta olucam.Halsizlik ve göz sulanması var:18:

Gecmis olsun kizlar ben de fenayimEsimle kizimda hasta benden gecti onlarada.3 4 gundur nezle gibiydim bugun kolumu kaldircak halim yok canim hicbisi yapmak istemiyo butun gun yatsam keske

sabah 11 iki çavdar iki kk peynir 5zeytin çay salatalar fındık kadar simit ve katmer fındık kadar(yemedim papatyacım tuttum kendimi)
ara 12buçuk bir gibi birbuçukmandalina 1bardak ayran
öğle 1kase keşkek ayran
havuz nescafe bir minik ısırık çiğköfte(oğlumun dürümünden)kendim almadım seni düşündüm...
yarım mandalina
akşam karnıbahar ayran ikikaşık keşkek 1 çinekop
avm de hiç bişey yemedim eşimin karşısında su içtim adam sildi süpürdü masayı.atlayacaktım üstüne ama bozuntuya vermedim.benim popomun genetiği böyle lafını iskenderin yanında yedircem ben ona.cem yılmazda mısır yemeyim deyü sarı leblebi almıştım üç dolu avuç sarı leblebi yedim 10gibi.
nasıl papatyam
heeee su 4litre belkide..
spor 40dk

Ösge, Sehraa çok çok geçmiş olsun, kendinize iyi bakın kızlarr, sağlın var sanırım

bayağı gaza gelmiş herkess, artık bu cuma ne olur bilmeem merak edi,yorum doğrusu,
ben bu sabah tartıldım artıdaydım 300 gr, sanırım bağırsaklarımla ilgili

geldim yemeğimi yedim gidiyorumm, akşama görüşürüzzz
kızıma bakan olsada bende gtsem şu cem yılmazın filmine

geçmiş olsun kızlar.allah şifa virsin hepimize hepinize.bitkiçayına yönelin.ebru ösge sizde kola için kaloriferin üstüne koyun ısınsın.asidi kaçsın daha faydalıöyle dediydi ayça kaya epruuuuuuuuuu ya kadın bana dava açarmış şaka yaptımmmm

Hawar sehraa sagolun kizimi uyuttum sporumu yapcam bu halde yaris olmasa asla yapmazdim
Cok guldun mu sehraa cem yilmazda heralde ben senden daha cok begendim.

güldüm güldüm ya..komik adam ama benim ona önerdiğim bazı espirileri yapmamış okadarda dedim.cemcim bak böyle giderse 2sene değil 20sene daha standup sana haram olur didim ama kime dedim niye dedim.hiç laftan anlamıyor bu çocuk hiç..ben elçiye zeval olmaz olayına da çok güldüm.graham bell birde erkeklerin beyne kan gitmeme olayına doğru gerçektenponçik doğru ya..ortaya salata da biz özel bir milletin güzel evlatlarıyız..bir daha dünyaya gelsem yine türk olmak isterdim.seviyorum bizim bu saflığımızı...salata olayıda little little in to do middle:)aklıma geldikçe gülüyorum bazı şeylere.ama bir öncekini canlı seyretmiştim stand up.canlı olunca daha çok gülmüştüm.deli:)ama alyansını da takmış takdir ettim kendisini hemide ahuyu:)

ıphone olayı..dün molada çıkarmaya utandım yeminlen:)yazdım menümü ama gitmedi portalda sorun var didi.ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kasığın nasıl

Malesef ben hic canli izlemedim orda olsam izlerdim muhtemelen.biz de ayni seyi konustuk esimle canli izlesek cok daha keyif alirdik diye.
Ben ing. Muhabbetine cok guldum tabi bir de tlf muhabbetine zeki adam anlatis tarzi sekli
En son lokumu da yiyip bitirdi olayi

Kış kıyamette salosun bunaldım diye arabayla bıraktı.
Sehracım kasığım iyi zorladım sanırım ama sevinme kasığım kopsada bu gece yine mekiğe vurucam kendimi:)
Özgecim geçmiş olsun göze geldik :)Günde dua ettim biz kazanalım verelim kiloları diye:)
Gündeyim oğluş uyurken yedim şimdi çay keyfi.Normalde 4 çeşit kuralı var ama bu abla açık büfe gibi ve 10çeşit yapmış hemde bol bol

Off ebru 2 gun ust uste zor bi sınav veriyosun hakikaten .evde olmayinca cok daha zor.
İns. Duan kabul olur canim ama cidden hangi grup birinci olursa olsun cuma gunu ilk defa bu kadar kilo verilmis olcak. Ben bu hafta regl olcam az kaldi ama ona ragmen umutluyum
Bir de ust komusumun kizi gordu beni apt. Girerken bakti bakti ayyy taniyamadim ne kadar zayiflamissin oyle dedi ( duydunuz mu papatya sehraa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…