- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Gündeki Menü ve beni yiyip yemediklerim:
SARMA:9 tane( serçe parmagıdan küçük ve çok ince kadın makinadan ince sarıyor herkes tebrik etti)
MERCİMEK KÖFTESİ:3 tane
KABAK TATLISI:2 küçük dl.
BAKLAVA:1 ısırık
KAYISILI CEVİZLİ KURABİYE :Yemedim
POÇA :1 tane
TAVUKLU GARNİTÜRLÜ ÜÇGEN BÖREK:1 tane
PATATESLİ BÖREK: yemedim
GALETE UNLU BÖREK :yemedim
ŞEHRİYELİ KIRMIZI KÖZ BİBERLİ SALATA:1 kaşık
ben gidiyorum arkadaşlar iyi geceler herkeseee.. kızım hasta biraz onunla ilgileneyim ve kızalarımı uyutayım.
menüm sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda dilim ekmek 3 zeytin 1kk peynir bi ka banımık pekmez 4 çay
ara yarım elma
öğle yoğurtlu makarna 2 yemek kaşığı
ara 1 nescafe görüyosunuz artık azalttım kahvemi süperim ben süperimmmm süperimmmmm
akşam 1 tabak sebze çorba yarım kaşık ucuyla patlıcan kebabı 1 dilim ekmek
ara çay 1 mandalina bi kaçtane kestane
spor ev temizliği
birazdan daha doğrusu çocklar uyuyunca sporumu apıcam yoksa yaptırmıyolar bana
yapıcaklarımı söyleyim
100 ip atlama
50 sağ bacak
50 sol bacak 20 tanede mekik
az sonrada yeşilçayımı içicem
ben gidiyorum arkadaşlar iyi geceler herkeseee.. kızım hasta biraz onunla ilgileneyim ve kızalarımı uyutayım.
Papatya iste ben de tatlisiz krize giriyorum off off
Onca abur cubur aldin oylece cekmeceye koydun ne guzell esim de bazen butun gun actim hicbirsey yiyemedim firsat dusmedi der ben de al bi ciko biskuvu ac acligini o anlik bastir derim yok cani hic cekmiyomus uzayli gibi goruyorum oyle deyince insanin cani ciko cekmez mi hiccc
Bosver uyu ne sporu uzat ayagini al hosbesi citir citir yeeee
Aksamlari baya hafif kapatiyon bu aralar gozumden kacmadi meyve guzelii
NeLson buncacik yiyip hala ayakta durabiliyon mu kiz hani aksam yemegi cok az yemissin duzensiz sagliksiz olmus sanki
Bizeyeter karbonhidrat yemissin kiz sen sadece bugun sabah yok 6 kasikpiric pilavi yenir mi vicdanin sizlamadi
Geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda iyileşir.ben gidiyorum arkadaşlar iyi geceler herkeseee.. kızım hasta biraz onunla ilgileneyim ve kızalarımı uyutayım.
menüm sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda dilim ekmek 3 zeytin 1kk peynir bi ka banımık pekmez 4 çay
ara yarım elma
öğle yoğurtlu makarna 2 yemek kaşığı
ara 1 nescafe görüyosunuz artık azalttım kahvemi süperim ben süperimmmm süperimmmmm
akşam 1 tabak sebze çorba yarım kaşık ucuyla patlıcan kebabı 1 dilim ekmek
ara çay 1 mandalina bi kaçtane kestane
spor ev temizliği
birazdan daha doğrusu çocklar uyuyunca sporumu apıcam yoksa yaptırmıyolar bana
yapıcaklarımı söyleyim
100 ip atlama
50 sağ bacak
50 sol bacak 20 tanede mekik
az sonrada yeşilçayımı içicem
Ebrucum kizimi uyuttumSimdi dinlenme vakti
çok geçmiş olsun canım...ben gidiyorum arkadaşlar iyi geceler herkeseee.. kızım hasta biraz onunla ilgileneyim ve kızalarımı uyutayım.
canım menünü beğendim. ama ben kestane il eilgili fikir yürütene kadar sen büyük ihtimalle kararını vermişsindir.okula gidemedim
12de 10badem iki kuru incir
1buçukta iki yumurta iki çavdar 6 zeytin 3kk peynir salatalar çay
dörtte iki mandalina bir bardak ayran
7de üç kaşık keşkek bitti(yine yapcam yakında çok güzeldi yağsızdı)bir kase karnıbahar 1 kanat ayran iki bardak..salata bolca.birde bir ısırık oğlumun kaşarpeynirli gözlemesi 3 leblebi
beş tane kestane yiyeyimmi papatya sen ne dersen onu yapcam
ben menünü özellikle de patates kısmını hiç beğenmedim. biz lokma patates yesek sehra bizi topa tutar alimallah....sabah: akşamdan ıslatılmış 5 tane kuru kayısı ve suyu ile beraber. yarım çay bardağı süt ile nesle kk mısır gevreği
öğle: 1/6 oranında gözleme, bol yeşillik ve bir közlenmiş kırmızı biber ile salata
ikindi: patates salatası ( yağlı ve büyük bir cam kase)
5*6 bardak çay, 1 bardak karışık form çayı,2 litre su
spor: 50 dak egzersiz
25 dak lesie ile yürüme
10 dak dans
pilav çok olmamış mı be güzelim...Pirinç ya hiç olmayacak yada az olacak...BEN ÖĞLEN HAŞLANMIŞ YUMURTA
İKİ ZEYTİN
6 KAŞIK PİRİNÇ PİLAVI
YARIM TABAKTAN AZ FIRINDA PATATES VE YARIM KASE YOĞURT
AKŞAM:BİR TABAK YÜZÜK ÇORBASI BİRAZ BÖREK
haa öğleden önce Türk kahvesi içmiştim.
ben meyvesiz yaşayamam. özgecim sırf senin hatrın için cuma akşamı hoşbeş yada kremalı bisküvi yiyeceğim.Papatya iste ben de tatlisiz krize giriyorum off off
Onca abur cubur aldin oylece cekmeceye koydun ne guzell esim de bazen butun gun actim hicbirsey yiyemedim firsat dusmedi der ben de al bi ciko biskuvu ac acligini o anlik bastir derim yok cani hic cekmiyomus uzayli gibi goruyorum oyle deyince insanin cani ciko cekmez mi hiccc
Bosver uyu ne sporu uzat ayagini al hosbesi citir citir yeeee
Aksamlari baya hafif kapatiyon bu aralar gozumden kacmadi meyve guzelii
NeLson buncacik yiyip hala ayakta durabiliyon mu kiz hani aksam yemegi cok az yemissin duzensiz sagliksiz olmus sanki
Bizeyeter karbonhidrat yemissin kiz sen sadece bugun sabah yok 6 kasikpiric pilavi yenir mi vicdanin sizlamadi
Ebrucum kizimi uyuttumSimdi dinlenme vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?