Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ebrucum menünü beğenndim valla iyi sabretmişsin cnm ben olsam hepsini yerdim hepsi çok severek yediğim şeyler

BUGÜN:Aç karınla elma sirkeli su
09:30 =1 dl.çavdar,1 yumurta sarısı,3çeri domates,2 kkpeynir,çay
11:45 =türk kahvesi
15:00 =günde yediklerim yukarıda yazdıklarım ve çay
17:30 =yeşilçay
18:50 =1 kase çorba,2 kaşık ıspanak,2 kaşık yogurt

Spor:
15 dk. zumba dansı
200 mekik çekicem yatmadan çekince yine yazarım.

Yatmadan yeşilçayımıda içerim

ben gidiyorum arkadaşlar iyi geceler herkeseee.. kızım hasta biraz onunla ilgileneyim ve kızalarımı uyutayım.

menüm sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda dilim ekmek 3 zeytin 1kk peynir bi ka banımık pekmez 4 çay
ara yarım elma
öğle yoğurtlu makarna 2 yemek kaşığı
ara 1 nescafe görüyosunuz artık azalttım kahvemi süperim ben süperimmmm süperimmmmm
akşam 1 tabak sebze çorba yarım kaşık ucuyla patlıcan kebabı 1 dilim ekmek
ara çay 1 mandalina bi kaçtane kestane
spor ev temizliği
birazdan daha doğrusu çocklar uyuyunca sporumu apıcam yoksa yaptırmıyolar bana
yapıcaklarımı söyleyim
100 ip atlama
50 sağ bacak
50 sol bacak 20 tanede mekik
az sonrada yeşilçayımı içicem

MenUn guzel canim. Kahveyide gunde 1 kere icmen cok iyi

haklısın canım ama canım çekti uzun zamandır yememiştim .abarttımmm yarın telafi ederim ya mekik çekmeye çalışacağım.

okula gidemedim
12de 10badem iki kuru incir
1buçukta iki yumurta iki çavdar 6 zeytin 3kk peynir salatalar çay
dörtte iki mandalina bir bardak ayran
7de üç kaşık keşkek bitti(yine yapcam yakında çok güzeldi yağsızdı)bir kase karnıbahar 1 kanat ayran iki bardak..salata bolca.birde bir ısırık oğlumun kaşarpeynirli gözlemesi 3 leblebi

beş tane kestane yiyeyimmi papatya sen ne dersen onu yapcam

ben gidiyorum arkadaşlar iyi geceler herkeseee.. kızım hasta biraz onunla ilgileneyim ve kızalarımı uyutayım.
Geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda iyileşir.

Menünü begendm canım kahveyi tiryaki olmana ragmen kısa sürede 1 e indirdin bravo

Kızlar yukarı çıktım çay koyuyolardı 1 bardak içicektim ama yalancı profiterolü görünce ben evde içtim çok çay deyip ogluşla bi üst kata çıktım.Hayda orda çerez feln eve zor attım kendimi.Birde bugün yedin zaten bundan da ye nolcak demezler miAz önce yeşilçayımı ve 4 yulaflı yedim.Günü kapattık yarın saglıklı düzenli bir gün geçirmek istiyorum

Ebrucum kizimi uyuttum Simdi dinlenme vakti

çok geçmiş olsun canım...
canım menünü beğendim. ama ben kestane il eilgili fikir yürütene kadar sen büyük ihtimalle kararını vermişsindir.
ben menünü özellikle de patates kısmını hiç beğenmedim. biz lokma patates yesek sehra bizi topa tutar alimallah....
pilav çok olmamış mı be güzelim...Pirinç ya hiç olmayacak yada az olacak...

ben meyvesiz yaşayamam. özgecim sırf senin hatrın için cuma akşamı hoşbeş yada kremalı bisküvi yiyeceğim.
kızlar akşam 20:30 gibi komşularım bastı evi...çay, sohbet derken 22:30 da anca gittiler. yani benim spor yalan oldu...offf yaz kim nazar etti bakayım bana...

Papatyacim muhtemelen ben nazar ettim masallah diyorum bakKomsulari ebruyla ben gonderdik
Canim ben daha oncede soyledim senin beslenme aliskanligini cok takdir ediyorum saglikli besleniyosun muhtemelen ailenin de bunda payi buyuk. Esim bana hep biskuvi cocugu der oyle yetistigim icin kendisi masallah yemedigi sebze yok gibi. Meyveyle arasinda ozel bi bag var zaten.imreniyorum size var mı?:84:
Bu arada cok hossun hatirim icin yicen demek ben bu jestin altinda kalmam ben de sırf senin hatrin icin pasta yiycem yoksa aklima bile gelmemisti yani
Kizima gelince saol canim masallah gercekten bugun oglen uykusu karisik oldu ama toparladik cok sukur erken kalkinca butun duzen saglandi.

Cildirmaya az kaldi doktorum nerde?????kizlar esime yemek hazirladim yiyor ok ac kalcak hali yok gec geldi bu saatte yiyor acim ekmegin ucundan koparip yemege banasim var ( merak etme ebrucum seni yari yolda birakmiycam)
Neyse yemek yerken mutfaga gectim oyalandim o da neeeeeKapi caldi cocuk 1 torba dolusu biskuvi getirmis tlfonda demis bikac cesit biskuvi koy tutku albeni atistirmalik eti cin min iste birde demezmi bunlarin cogu kakaolu ben sevmem diye gotur ozaman yarin geri ben de yemem dedim iyi dedi eti cinle salep icti offf offf hak mi revami bu yaaa gece gece

Kızlar hepinize kocamaaaan bi maşallah ne güzel kilolar vermissiniz öyle ... Ne kadar zamanda verdiniz.... Emzirerek zayıflayan var mı ... Benim 7 aylık bi kızım var...cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler

Kızlar maşallah size nazar değmesin başarılar dilerim ben de hamilelik sonrası kilo vermeye çalışıyorum 52 ile hamile kaldım 77 ile doğuma gittim 68 kilo iken kendi çabama 62 ye düştüm eski kilomu istiyorum emzirdiğim için rejim yapmıyorum sadece dikkat ediyorum sizi görünce ben de aralarına katılsam mı geç mi kaldım diye düşündüm yine de yazmaya karar verdim

Sporda. Yapmıştım 45dkcanim 8kestane yedim sen bisey yazmadin..okullar tatil yasasinnnn öğretmenlerle öğrencilerin ortak yani iste bu.6.siniflara sınav yapacaktım havalara uçacaklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…