Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Dışarıda olupta başarabilenleri 2 kat tebrik etmek lazım.Biz evde yeegi kendimiz belirleyip yagını tuzunu az atabiliyoruz saat düzenine uyabiliyoruz ama çalışanlar daha zor.Ayy ne güzel senin adına sevindim.Banada gündekiler kız yeter artık çok vermişsin dediler imrenerek.Çünkü en hafifi 90 kiloHabire tabagıma bişiler koymaya çalıştılarAma biz seninle 50 yi bile görürüz merak etme yoldaşım

Oglusun dogumgununde 50 olursun canim ebrucum bu arada benim migdem cok bulaniyo ve tansiyonum dusmus gibi hissediyorum bi tuhafim yani( cikolata yememenin yan etkisi olsa gerek)

Oglusun dogumgununde 50 olursun canim ebrucum bu arada benim migdem cok bulaniyo ve tansiyonum dusmus gibi hissediyorum bi tuhafim yani( cikolata yememenin yan etkisi olsa gerek)

Olabilir canım.Çünkü biz gün içinde bitter yulaflı illabişiler atıştırdıgımız için bünyemiz alışık beklenti içinde.Dün bi garipti zaten ama bugün kabak tatlısı,yarım baklava yiyince bomba gibiyim gülme sehraGece ogluş uyuyunca mekik çekicem

Acliktanmis ebruuu yemegimi yedim tuzlu ayran ictim gozlerim acildi resmen

sehra karşı takım almış başını gidiyor baksana...nerdesin ya....
menümü yazıyorum hemen
06:30 akşamdan ıslattığım 3 adet kayısı
07:30 1 adet salatalık, 1 çeri domates, 3-4 çatal peynir, 3 zeytin, 1 dilim çavdar, yeşilçay
10:30 1 adet cennet elması
12:30 1 kepçe çorba, 1 porsiyon fırında makarna
15:00 yeşilçay
17:00 bir kivi
18:00 1 kepçe çorba, 3 yk taze fasülye, 1 yk pilav, salata, yoğurt
şu anda yeşilçay

Papatya senin bu yarista menu anlaminda zorlanmadigini dusunuyorum menulerinde bi degisiklik yok bunu cok iyi anlamda soyluyorum cunku zaten menulerin hep guzeldi tatli falan yemiyon zaten
Spor icin ozveri gosteriyosun ki buda takdire sayan yorgun argin gelip spor yapiyosun keske ben de tatli yemesem sevmesem bi yanim hep eksik gibi meyve yemedigini dusun belki anlarsin ebruyla beni meyvesiz menu cikarmak zorundasin ne kadar uzucu dimi
Neyse rakip olarakta son bisi diyim bosuna yorgun argin spor yapma yenicez siziiii cunku

Son düzenleme:

diyosunnnn...........
canım benim tatlıyla hiç aram yoktur. bugün markete gittim. bir sürü abur cubur aldım. hepsini yerleştirdim çekmeceye. öyle duruyor. oğlum yer onları geliş gidiş. kremalı bisküviyi, hoşbeşi ve 9 katı severim. ama yemesem de olur. fakat meyve öyle mi...krize girerim vallahi...
yapıcam sporumu yapmaz mıyım...
menülerim genelde birbirine benziyor ama bazen yemekhanede ki yemek iyi olmuyor. bu soğukta bugün bindim arabaya dışarı gittim. yoksa okulun kantinin de pide ekmek arası var. yermiyim hiç.

sabah: akşamdan ıslatılmış 5 tane kuru kayısı ve suyu ile beraber. yarım çay bardağı süt ile nesle kk mısır gevreği
öğle: 1/6 oranında gözleme, bol yeşillik ve bir közlenmiş kırmızı biber ile salata
ikindi: patates salatası ( yağlı ve büyük bir cam kase)

5*6 bardak çay, 1 bardak karışık form çayı,2 litre su

spor: 50 dak egzersiz
25 dak lesie ile yürüme
10 dak dans

Son düzenleme:
BEN ÖĞLEN HAŞLANMIŞ YUMURTA
İKİ ZEYTİN
6 KAŞIK PİRİNÇ PİLAVI
YARIM TABAKTAN AZ FIRINDA PATATES VE YARIM KASE YOĞURT
AKŞAM:BİR TABAK YÜZÜK ÇORBASI BİRAZ BÖREK
haa öğleden önce Türk kahvesi içmiştim.

bir diyetisyen tarafından arkadaşıma verilmiş. herkese farklı diyetler etki eder biliyorum ama bunuda deneyeceğim sanırım.. sizinle de bu listeyi paylaşayım istedim.

çorba diyeti

sabah: 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir

ara: meyve, maden suyu

öğle. 1 kepçe çorba, 1 ayran , yağsız salata

ara: 1 meyve, galeta

akşam: 1 kepçe çorba, 1 ayran , yağsız salata

ara: 2 meyve, 1 bardak ayran veya yoğurt

NOT: ÇORBALAR YAĞSIZ PİŞİRİLECEK

bir haftada spor destekli olursa 1,5-2,5 arasında kilo verdiriyormuş.

Papatya iste ben de tatlisiz krize giriyorum off off
Onca abur cubur aldin oylece cekmeceye koydun ne guzell esim de bazen butun gun actim hicbirsey yiyemedim firsat dusmedi der ben de al bi ciko biskuvu ac acligini o anlik bastir derim yok cani hic cekmiyomus uzayli gibi goruyorum oyle deyince insanin cani ciko cekmez mi hiccc
Bosver uyu ne sporu uzat ayagini al hosbesi citir citir yeeee
Aksamlari baya hafif kapatiyon bu aralar gozumden kacmadi meyve guzelii
NeLson buncacik yiyip hala ayakta durabiliyon mu kiz hani aksam yemegi cok az yemissin duzensiz sagliksiz olmus sanki
Bizeyeter karbonhidrat yemissin kiz sen sadece bugun sabah yok 6 kasikpiric pilavi yenir mi vicdanin sizlamadi

spor yaparken artık çok yoruluyorum. istediğim kadar uzun süre spor yapamıyorum. kendimi çok halsiz hissediyorum..neden arkadaşlar??

evet tatlım buğün düzenssiz oldu. ama yediğğm patates salatası çok oldu diye akşam yemedim. birde öğlen bol yeşillik ve bir közlenmiş ırmızı biber ile salata yapmış onu yemiştim.onu unutmusum. düzelyetim orayıda :)

10.30
2 dilim cavdar
2 catal recel
2 catal krem peynir
2 zeytin
Yesilcay
13.00
1 mandalina 1 elma
14.30
1 kasik yogurt
1 kasik eriste kizima yediriken yedim
16.00
Nescafe
2 yulafli 11badem
18.30
1 tabak ispanak yemegi
1 dilim cavdar
1 bardak ayran
2 salatalik tursusu

Bi de 3 kasik cremole yedim ben yaa
Yatmadan yesilcay icicem birde

spor yaparken artık çok yoruluyorum. istediğim kadar uzun süre spor yapamıyorum. kendimi çok halsiz hissediyorum..neden arkadaşlar??

Yeterli enerji almadigindan iyi bi sabah kahvaltisi meyven sebzen yogurdun sutun etin boyle dagitsan gun icinde hepsinden yeteri kadar alsan vucudun halsiz kalmaz canim

Sadece 1 hafta denemek kaydiyla bence iyi ve verdirir gercekten

Sadece 1 hafta denemek kaydiyla bence iyi ve verdirir gercekten

bu hafat denemeyi düşünüyorum. mümkün olduğunca uymaya çalışacağım. 11 günüm ve 1,9 kilom kaldı. eğer bu hafta bunu uyuglar ve 2 kilo verirsem. diğer haftaya kendimi çok kasmadan diyetime devam edebilirim.

Gündeki Menü ve beni yiyip yemediklerim:
SARMA:9 tane( serçe parmagıdan küçük ve çok ince kadın makinadan ince sarıyor herkes tebrik etti)
MERCİMEK KÖFTESİ:3 tane
KABAK TATLISI:2 küçük dl.
BAKLAVA:1 ısırık
KAYISILI CEVİZLİ KURABİYE :Yemedim
POÇA :1 tane
TAVUKLU GARNİTÜRLÜ ÜÇGEN BÖREK:1 tane
PATATESLİ BÖREK: yemedim
GALETE UNLU BÖREK :yemedim
ŞEHRİYELİ KIRMIZI KÖZ BİBERLİ SALATA:1 kaşık

iyi sabretmissin tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…