- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Off ebru 2 gun ust uste zor bi sınav veriyosun hakikaten .evde olmayinca cok daha zor.
İns. Duan kabul olur canim ama cidden hangi grup birinci olursa olsun cuma gunu ilk defa bu kadar kilo verilmis olcak. Ben bu hafta regl olcam az kaldi ama ona ragmen umutluyum
Bir de ust komusumun kizi gordu beni apt. Girerken bakti bakti ayyy taniyamadim ne kadar zayiflamissin oyle dedi ( duydunuz mu papatya sehraa)
Oglusun dogumgununde 50 olursun canimebrucum bu arada benim migdem cok bulaniyo ve tansiyonum dusmus gibi hissediyorum bi tuhafim yani( cikolata yememenin yan etkisi olsa gerek )
Papatya senin bu yarista menu anlaminda zorlanmadigini dusunuyorum menulerinde bi degisiklik yok bunu cok iyi anlamda soyluyorum cunku zaten menulerin hep guzeldi tatli falan yemiyon zaten
Spor icin ozveri gosteriyosun ki buda takdire sayan yorgun argin gelip spor yapiyosun keske ben de tatli yemesem sevmesem bi yanim hep eksik gibi meyve yemedigini dusun belki anlarsin ebruyla beni meyvesiz menu cikarmak zorundasin ne kadar uzucu dimi
Neyse rakip olarakta son bisi diyim bosuna yorgun argin spor yapma yenicez siziiii cunku
Papatya iste ben de tatlisiz krize giriyorum off off
Onca abur cubur aldin oylece cekmeceye koydun ne guzell esim de bazen butun gun actim hicbirsey yiyemedim firsat dusmedi der ben de al bi ciko biskuvu ac acligini o anlik bastir derim yok cani hic cekmiyomus uzayli gibi goruyorum oyle deyince insanin cani ciko cekmez mi hiccc
Bosver uyu ne sporu uzat ayagini al hosbesi citir citir yeeee
Aksamlari baya hafif kapatiyon bu aralar gozumden kacmadi meyve guzelii
NeLson buncacik yiyip hala ayakta durabiliyon mu kiz hani aksam yemegi cok az yemissin duzensiz sagliksiz olmus sanki
Bizeyeter karbonhidrat yemissin kiz sen sadece bugun sabah yok 6 kasikpiric pilavi yenir mi vicdanin sizlamadi
spor yaparken artık çok yoruluyorum. istediğim kadar uzun süre spor yapamıyorum. kendimi çok halsiz hissediyorum..neden arkadaşlar??
Yeterli enerji almadigindan iyi bi sabah kahvaltisi meyven sebzen yogurdun sutun etin boyle dagitsan gun icinde hepsinden yeteri kadar alsan vucudun halsiz kalmaz canim
Sadece 1 hafta denemek kaydiyla bence iyi ve verdirir gercektenbir diyetisyen tarafından arkadaşıma verilmiş. herkese farklı diyetler etki eder biliyorum ama bunuda deneyeceğim sanırım.. sizinle de bu listeyi paylaşayım istedim.
çorba diyeti
sabah: 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir
ara: meyve, maden suyu
öğle. 1 kepçe çorba, 1 ayran , yağsız salata
ara: 1 meyve, galeta
akşam: 1 kepçe çorba, 1 ayran , yağsız salata
ara: 2 meyve, 1 bardak ayran veya yoğurt
NOT: ÇORBALAR YAĞSIZ PİŞİRİLECEK
bir haftada spor destekli olursa 1,5-2,5 arasında kilo verdiriyormuş.
Sadece 1 hafta denemek kaydiyla bence iyi ve verdirir gercekten
Gündeki Menü ve beni yiyip yemediklerim:
SARMA:9 tane( serçe parmagıdan küçük ve çok ince kadın makinadan ince sarıyor herkes tebrik etti)
MERCİMEK KÖFTESİ:3 tane
KABAK TATLISI:2 küçük dl.
BAKLAVA:1 ısırık
KAYISILI CEVİZLİ KURABİYE :Yemedim
POÇA :1 tane
TAVUKLU GARNİTÜRLÜ ÜÇGEN BÖREK:1 tane
PATATESLİ BÖREK: yemedim
GALETE UNLU BÖREK :yemedim
ŞEHRİYELİ KIRMIZI KÖZ BİBERLİ SALATA:1 kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?