Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar hepinize kocamaaaan bi maşallah ne güzel kilolar vermissiniz öyle ... Ne kadar zamanda verdiniz.... Emzirerek zayıflayan var mı ... Benim 7 aylık bi kızım var...cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler
Canım aramıza katılabilirsin. Emzirmeler püf nokta bol sıvı özellikle su almaktır. Emzirmen kadınlara tatlı yedirmelerinin sebebi de arkasından çok su içilmelidir. Sen suyu çok iç. Süreli yağ vitamin falan senin vücudundan gider. Bizim gibi beslensen de sütün olur.
Kızını da Allah bağışlasın. Aramıza hoşgeldin

Sporda. Yapmıştım 45dkcanim 8kestane yedim sen bisey yazmadin..okullar tatil yasasinnnn öğretmenlerle öğrencilerin ortak yani iste bu.6.siniflara sınav yapacaktım havalara uçacaklar
Günaydın. Canım din akşam misafirim vardı. Yazmamadım. Spor da yapamadım. Ohhhh be güze tatil. Benim yerine de dinlen. Özelden yazdığım mesajı aldın mı

Tabi ki bize katılabilirsin. Aramıza hoşgeldin

teşekkür ederim tatlım

akşam saat 10.30 yarım ekmeğe yakın bir ekmeğin arasına tulum ve kaşar peynir koyup yedimmmm.. çok kötü yaaaaaa

kızlar biliyorsunuz belki ben yıllarca sigara içmiş bir insanım. gün geldi 1 paket, gün geldi 2 paket içtim. ve bugün benim sigara illetinden kurtuluşumun yıldönümü...
en son sigaramı 8 ocak 2012'de içmiştim. bu8gün yıldönümüm...bu inanılmaz bir mutluluk...sizinle paylaşmak istedim...
işraddemi kullanark sigaradan kurtuldum, darısı kilolarımın başına artık....

Kızlar hepinize kocamaaaan bi maşallah ne güzel kilolar vermissiniz öyle ... Ne kadar zamanda verdiniz.... Emzirerek zayıflayan var mı ... Benim 7 aylık bi kızım var...cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler
Canim aramizda hala emzirenler var bizimkiler daha buyuk gerci benim kizim 18 aylik olduAma ben 6 aylikken basladim butun dogum ve emzirme sirasinda aldigim kilolari verdim (15 kg)cok agir diyetler de yapmadim ben yaklasik6 7 ayda verdim sonra birazini geri aldim son 3 kilom kaldi sen de katilabilursin aramiza agir diyetler yapma gerek bileyok buna yavas olsun kalici olsun
Bebegin kac aylik oldu canim senin tabi katilabilursin hergun menu paylasip cumalari tartilip bildiriyoruz
Sporda. Yapmıştım 45dkcanim 8kestane yedim sen bisey yazmadin..okullar tatil yasasinnnn öğretmenlerle öğrencilerin ortak yani iste bu.6.siniflara sınav yapacaktım havalara uçacaklar
Ohh sehra bol bol uzan dinlen arkadasim
akşam saat 10.30 yarım ekmeğe yakın bir ekmeğin arasına tulum ve kaşar peynir koyup yedimmmm.. çok kötü yaaaaaa
eet canim kotu ama bunu sabahtan duzenleren aksama oyle acikmazsin arada kotu olursan 1 bardak sute tarcin koy ic cok daha iyi canim birdaha olmaz bosvet unut gitsin

İradeN icin kutlarim canim eminimcok sey degismistir hayatinda en basta saglik kazandin

hoşgeldin canım

Kızlarr günaydınnn umarım hepiniz iyisiniz.bugün ben de daha iyi olacam inşallah dertleşme yeri gibi oldu ama oğlum ishaldi moralim bozuktu canım sıkkın ol

unca kendini yemeğe veren şanssız gruptanım .dün biraz abarttım(

bebişini allah bağışlasın hatta herkesin bebeklerini. Hoşgeldin benim de 7 aylık bir oğluşum var kilolarla başım dertte bakalım azimle sağlıkla bu kiloları verecez inşallah

Günaydın çıtır arkadaşlarım benimGüne güzel uyandım inş. güzel ve kaçamaksız sonlandırırım.Gece 200 mekigi söz verdigim gibi çektim kızlar.Ama 160tan sonra yine hem kasıgımda hem belimde agrı oldu ama sizlere 200 yazdıgım için 200 zar zor tamamladım.Acaba yanlış bi hareket mi yapıyorum alete yanlış mı oturuyorum?Oglum kardan korkuyprdu.Az önce camda biriken karları verdim eline önce 'korku 'dedi.Sonra sevinip güldü.Üç kez alıp atınca eli üşüdü 'soguk'dediBirazdan eldivenlerini giydirip çıkartıcam.Biz korkuyoruz üşür hasta olur diye ama dr. kara yatırın diyor:44:

Komik vede vahim bir olay yaşandı kız kardeşimin beş yaşındaki oğluna mahçup olmamalıyım,tv de yabancı ve kilolu bir kadaın çıkmış kardeşim bu kadını sevmiyorum dey arkadaşyince çocuk :teyzemde kilolu ama onu seviyorsun demesin mi?vay arkadaş ya

Ebrucum kizimi uyuttum Simdi dinlenme vakti
canım akşam oglum yine tam 12 ye 10 varken uyuduAma bu akşam mamasını erken verip 11:30da uyumuş olucak inş.
Senin işin çok zor canım.Yememene sevindimAkşam eşim 11 gibi yine boza sahlep tutturdu baktı bende isteksizlik devam ediyor karadayı dizisine daldı sahlep kaldı
Özge ben hawar ve 88li emzirirken başladık ben bitirdim onlar devam emzirmeye.Ben oglum 8 aylıkken başladım.Sütünü kesmeyerek fazla sıkmayarak az ama sık yiyerek bol su içerek
Hyır canım geç kalamdın.Aramıza hoşgeldin.Beraber veririz inş.
Böyle yıldönümüne can kurban helal sana

Geçmiş olsun tekrar canım.Ama sen kendini yemege vurunca yavrun iyileşecek mi.Öyle olsa yer derdim emin ol.

yeni glen arkadaşlar hoşgeldinizz

Ebru Kendini zorlamam hareket yaparken bide biraz ısın ondan sonra yap hareketleri, oğlunlada oyna bol bol karda dr diyor soğuktan bişey olmaz sıcak hasta eder, soğuk diye çok giydiriyonuz sonra terliyor, sonrada hasta oluoy gibi...

Papatya tebrik ederim seni, siğaradan sonra emimin çok şey değişmiştir yaşamında
en basiti nefes alış verişin bile değişmiştir, benimde 2 yılı geçti bırakmışlığımmm

Ösge tebrikler yememişsin, aburcuburu,
Sahree keşke burasında tatil olsa o kadar yogun hissediyoum ki kendimi

dük akşam kızımı dr götürdük gıda alerjisi yüksek çıkınca dr alerji testi yaptı yumurta beyazına alerjisi çıktı, bu alerji kızımın bağışıklık sistemini zayıflatıyormuş ondan dolayı sık sık bronşit oluyormuş, bir dolu ilaç yazdı şimdi bunu kullanacaksınız, girip olursa bunu kullanacaksınız, bronşit olursa bu, çok hastalanırsa bu falan gibi, diyet verdi yumurta beyazının girsdiği hiç birşey yemiyecek tavuk ta tabi 3 ay sonra kontrol dedi, hastalanırsa hemen getirin dedi

dünkü menüme gelince
sabah 3 kuru kayısı 9:30 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 1kk peynir, 1 kaşık pekmez
öğlen 12:30, 4 yk yeşil mercimek, 4 kuru biber dolması, 1 uno light ekmek
ara15:30 1 ayva,1 küçük armut
akşam dr olduğumuz için, eve 21:00 da geldik o saatte yenmiyeyim diye 2 kjaşık yoğurt ve 1,5 kaşık yulaf karıştırıp yedim
2,5 litre su 2 fincan yeşil çay spor yok

eşim akşam çiko lamıştı ama yemedim aslında canım çok çekti ama dedim yapma dur bir cuma olsun, eğer cuma tartıca eksi çıkarsam gömülecem çiko yaaa

Kızlar hepinize verdiginiz cevaplar üzere teşekkür ederim.,, yalnız siz cidden citir olmussunuz... Ben size kart kaçmaz miyim :)

çok geçmiş olsun canım anne sütü veriyorsan sütün bağışıklığını güçlendirir.tekrar aci şifalar diliyorum yavrucuğuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…