Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Cok sevindim ebrucum bak biz galip geldik:13:Benim de kizim 22.30 gibi uyudu simdi kocisle tv izliyorum yesilcay esliginde
Canim valla ben 51 olayim yeter cunku cidden 49 merak icin hedeflemistim sma herkes cok tepki gosterdi 1 kusi bile begenmedi ki haklilarda hasta gibi durdu 51 ideal benim icin 50.500 de olur oynamalar icin falan.
Sahlebi benim de canim cekti ama hem nescafe hem o olmaz kahve daha agir basiyo bende malesef.Ben de lisede 49 dum ve aynen gobuste benleydi bebeklik fotomda bile gobegim var 3 gunlukken bile

Canım menün güzel.Ama farkında oldugun gibi akşam 2 çeşit yemek hem çorba(1dl.ekmek demek)hemde ekmek.Ama çok güzel sporlar yapmışsın canım tebrik ederim.Günden güne mükemmelleşiyorsun

Özgecim yeşilçayımı içerken az önce yulaflı 5 tane tabaga koydum.1 tanesini yedim.Kaloriye baktım ve diger 4 taneyi yemedim.3.5 paketim var btsin almıycam bir daha.Bakın sizin için araştırıp yazıyorum seçim sizin

1 paket eti burçak kepekli 680
1 paket eti burçak klasik 742
1 paket eti burçak sultani 747
1 paket eti burçak yulaflı 747
1 paket eti form çikolata kaplı lifli bisküvi 199(ilk zamanlar bundan yerdim çok güzel ona dönücem sanırım)
1 paket form mısır ve prinç patlağı 136
1paket eti yulaflı kepekli bsküvi 151

Bu liste tutkular negrolar şaşırtıcı ürkütücü kalori rakamlarıyla uzar gider:18:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
10:15 =1dl.çavdar,kk peynir,menemen(yagsız tuzsuz)çay
12:30 =türk kahvesi
15:00 =1 tabak bulgur pilavı(tuzsuz)3 kaşık yogurt,3 turşu
17:00 =yeşilçay,7 fıstık,3 badem
18:45 =2 ısırık börek,1 kepçe sulu köfte,3 kaşık yogurt,közlenmiş kırmızı biber

Yarım saat öncede yeşilçay 1 yulaflı.

SPOR:
200 oklava
100 mekik
100 hunder plates
gece ev temizligi

Yulafliya vedami edelim diyosun
Ebrucum kakolu diyet biskuviyi ben de yedim cok seviyorum onu da. Olmadi kahvemi onla icerim canimondan kac tane yiycem peki

Yulafliya vedami edelim diyosun
Ebrucum kakolu diyet biskuviyi ben de yedim cok seviyorum onu da. Olmadi kahvemi onla icerim canimondan kac tane yiycem peki

Canım içinde biliyosun 6 tane var.199/6= 33(1 tanesi)
yulaflının 1 tanesi 37 ye geliyor.

Yulafli ona gore daha kucuk cikolatali form en azindan biraz daha dise geliyoEbru cok komigiz ya neyin hesabini yapiyoz pis bogazli olunca boyle oluyooben 2 3 tane yerim duruma gore

Tüm yorumlara çok teşekkür ederim benim kızım 6.ayına yeni girdi emzirmeye devam ediyorum bu nedenle her şeyden yemeye çalışıyorum şekerli şeylerden uzak dürüyorum börek filan az tüketiyorum fazla kaçırırsam yürüyüşü artırıyorum bol su içiyorum az yemekten korkuyorum ama çok yemiyorum inşallah olur zayıflarım.
Ben de yazmaya başlayım yediklerimi
Sabah dokuzda 1 kuru incir bol su
Saat 12'de kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği bir tane kaşarlı yumurta çok az beyaz peynir 5 tane zeytin bir bardak çay bir çay kaşığı şekerle içiyorum çünkü bir çay kaşığı şeker 15 kalori
Burda yöresel incecik tarhana var ara öğün olarak 2 tarhana yedim sütümü de artırıyor
Akşam tavuk sulu tavuk etli çorba ( bir kase ) 1,5 dilim kepek ekmeği
Eşim çok geç geldi o kadar açıktır ki bir tane halley yedim adet olmak üzereyim çikolata canım istiyor ondan yedim
Bir de eşim simit almış aylardır okula gitmediğim için çok özlemiştim simit yedim ne yazık ki
Bugün 40 dakika hızlı tempoda yürüyüş yaptım 70 mekik çektim
Kızım o kadar huysuz ki bütün gün onunla uğraşıyorum uykusu çok sorunlu evde çocuk arabasıyla gezdiriyorum beşikte sallıyorum dizimde sallıyorum çok enerjisiz kalıyorum bazen bugün de öyle bir gündü ondan biraz kaçamak yaptım çünkü simitin kalorisi çok biliyorum Geneldeev işleri yemek kızım spor ben hareket etmeye çalışırım hep inşallah zayıflarım

Ben ancak kızımı uyutup gece girebiliyorum yorumlarınızı okuyorum yediklerimi de gece yazarım ancak
Kızım bugün 12.30'da uyudu eşimle yorgunluktan öldük diş çıkaracak husursuz eli ağzında hep kuzumun

Kızlar bir de geçen gün alışveriş yapayım dedim çünkü kilo verene kadar hiçbir şey almayacaktım mecburen bir tane pantolon aldım ama denerken öldüm resmen aynada kendime bakıyorum kabus gibi kocama bir popo koca baldırlar hep alışık olunca 50- 52 arasına kahroldum eve gelince daha kararlı oldum bu kilolar gidecek yoksa ben bunalıma giricem

canım günaydın hani altınbaşak diyet bisküvi varya marka veriliyormu bilmediğim için biraz da espirili olsun diye kısaca sunta dedim:)))

canım verirsin kiloları üzme kendini.

evet tatlım dün kötü bir menü oldu. midem stresten yediklerimi bile sindiremedi. ama akşam bir bardak süt içtim. buğün daha düzenli beslenmeye dikkat edeceğim

kızlarrr günaydın ,eleştirileriniz içinçok teşekkürler unutmadan yazayım
sabah:bir bardak su
4 ddiyet bisküvi(ekmek yerine)bir kaç lokmada beyaz ekmek
üç çeri domates
üç yeşil zeytin
bir parça peynir
bir kaşık bal

birazdan Türk kahvesi içmek istiyorum

ben de simiti çok severim zaten okula başlayınca simit,tost,ayran ve çay çayyy başka pek seçenek olmuyor ha elma götürürsek çantamızda iyi oluyor.afiyet olsun:))

Son düzenleme:

yaa sorma canım dışarı çıkacak zamman inatla denediğim her seferinde yukarı bile çıkmayan kıyafetlerim var olmayınca canım sıkılıyor belki birazcık ödem falan gitmiştir olur diyorum ama ... nafile bir gün o pantolonlarımın içine girebilirsem çokkkk mutlu olacam ve buraya da yazarım(aaaaahhhhh keşkeeeee):)))

canım günaydın hani altınbaşak diyet bisküvi varya marka veriliyormu bilmediğim için biraz da espirili olsun diye kısaca sunta dedim:)))
Günaydın canım.Sonradan baktım netten gördüm.Afiyet olsun o zaman.

DR. simiti sabah yada ara ögün olarak yarım simit veriyorlar.Tabiki akşam degilCanım tatlı yada simit isterse kahvaltıda ye çünkü akşama kadar kuzucukla ugraşırken yakarsın.Ama akam yediklerimizi zor yakıyorz.Bu yüzden akşamı haff kapatalım az yiyelim diyoruz.Üzülme daha bebegin küçük az uyku çok tempo emzirme hepsi kilo vermene etkenEmzirmeye yeni bıraktım ve uykularıma geri döndüm ve kilo veremiyorummmm:84:

Günaydın kızçeler...Hepimize kaçamaksız bol sporlu birgün diliyorum

günaydın herkese;
kızlar biliyorsunuz dişim çok kötü durumda. apse var. geçince çektireceğim inşallah. bir taraftan da antibiyotik kullanıyorum. bağışıklık sistemim düşünce de aftlar zaten hazırda bekliyormuş. ağzımın içi, dilimin kenarı heryerde aft çıktı. hemen hemen hiçbirşey yiyemiyorum. yediğimi de çok çiğneyemeden yutuyorum. allahım sağlık ne önemli birşey.ağzımdaki minicik yaralar beni mahvetti günlerdir.

Canımçok geçmiş olsun.Herşeyin başı saglık yoksa insnın tadı tuzuda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…