Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

evde keyif yapiyorum trt1de ayca kayayi izliyorum ne tatli bi doktormus bu ya...ben bu doktor kadarim iste azcikin totom var hepici bu

evde keyif yapiyorum trt1de ayca kayayi izliyorum ne tatli bi doktormus bu ya...ben bu doktor kadarim iste azcikin totom var hepici bu

ohhhhh süper. ben de sömestr tatilin dört gözle bekliyorum. gerçi bize tatil yok ama yıllık iznimden kullanıcam. bir hafta da rapor almayı planlıyorum. bir master öğrencim tez bitirecek ama evde okurum artık tezini...oğlumla vakit geçirmek, gönlümce uyumak evimde olmak istiyorum.

papatyacim tebrik ederim 8ocak senin miladin olsun ikinci dogumgunun olsun.cunku kendine birkac yil omur daha eklemis oldun...dunde benim esimin d.gunuydu
sabah 5badem
12.iki cavdar birsucuklu yumurta 3kk peynir 7zeytin salatalar cay iki banim tahin pekmez
ara 15.00 bir avuc sari leblebi iki tam ceviz 5badem
16.305kasik kurufasulye bir cavdar
18.00 18.45 spor
19.00 bir kase kereviz bir parca et
esim aksam geldi pastaneden pasta almak yerine kendim yaptim yagsiz ve az sekerli saglikli olsun diye.yaparken ogke vaktiydi iki kasik kakolu pudinginden yedim ama dedigim gibiydi yani.guzelde oldu. .su uc litre olmustur sporda var bitki caylarida.

papatyaaaaaa bende degilde esimde o aftlardan olur hasta olunca klenekort diye bir krem var eczaneden al onu ise yaradigini soyler hep esim.bude bi bant var after diye eczanede gordum aldim esim icin henuz kullanmadI ama iyi diyorlar.canim ya icim sizladi durumuna.bu durumda ders nasil anlatiyorsun iskence resmen

Son düzenleme:

canım merhaba;
menünü beğendim...inşallah bu hafta faydasını göreceğiz ikimizde...
aft için kara dut pekmezi kullanıyorum. inşallah geçer en kısa zamanda.
şimdi dersler bitti finaller devam ediyor. ben de bitirdim sınavlarımı, kağıtları okudum. notları girdim internete...
ama iki yıl önceydi galiba. ağzımdaki aftlardan konuşamıyordum bile ve asistanımı yollamıştım bir hafta derslere...
sigarasız yaşam süpermiş...bunu ancak içip te bırakan birisi bilir...
düşünsene sigarayı bırakıyorsun ve tamn bir sene sonra vücudunun metabolizma hızı normal bir insanla aynı seviyede oluyor. benim kilo veremememdeki yada az vermemde ki en önemli etken bu. menülerime rağmen benim manken olmam gerekti. metabolizma çalışmıyor ki az yesen ne olur
dişimi de yarın yada cuma günü çektireceğim. kurtulacağım bu işkencede..
şu söylediğin bant ve ilacı da bir sorayım eczaneye...
benim dünkü menüm nasıldı? okudun mu?

Kızlar cuma günü tartı günümüz.Aç karınla,çıplak ve mümkünce wc çıkıp tartılıyoruz.Kilo bildirimi yapıyoruz.Cuma günü yarışmacı eşler degişecek.Kim düzenli menü yazacak ve yarışmaya katılmak isterse söylesin.Ona göre eşleri belirliycem.

tabi ki ben ben ben....yenilen pehlivan güreşe doymazmışşşş

Merhaba herkese bugün o kadar soğuk ki dışarıda fırtına var eşim de evde erkenden girip yazayım dedim bu arada ben de cuma tartılır yazarım bir düzenli mönü de yazarım kiminle eşleştirirseniz mühim değil

Bugün erken bir kuru incir bol su içtim kızım uyuyunca yattım
11'de kahvaltıda bir dilim beyaz ekmek
Bir dilim beyaz peynir
Beş zeytin çok az zeytin yağına bandım
Bir soğanlı yumurta
İki bardak çay çok az şekerli
Bir de kaynananın bahçesinden yaptığı vişne reçelinden 7 tane vişne yedim balını yemeden

Günde 3 litre bazen daha fazla su içerim
Kızımı sallıyorum şu an uyursa koşu bandında yürüyüş ve 100 mekik çekeceğim

Ebrucum afiyet olsun canim sekersiz iciyordun degil mi?
Papatya ayy o aftlar benim basimin belasi resmen dunyam karariyor.cocukkenden beri hep cikiyor ki hergun dislerimi duzenli fircalarim ben.:44:cok gecmis olsun canim bian once gecer insallah da kurtulursun.

Kızlar show tv saba tümerde 8 ayda 35 kilo veren çocugu dr. kubilay anlatıyorDr. kubilaya eşimin arkadaşı gitmişti.115kilodan 78kiloya düştü.Tanıyamadık ilk gördügümüzde.Söyledigi 6 ögün,sabah erken kahvaltı,akşam 6-7 aarası akşam yemegi ve bol su.Kola ve çikolata yememiş hiç

ay canım inşallah. allahım bir de o kadar kocamanlar ki konuşamıyorum bile.

Ebrucum markete inince aldimcikolata kaplı lifli form biskuviden benim aldigim 56 gr icinde 4 tanevar kalorisi 218 yaziyor

Dr kubilayi ben cok takip ediyorum haftada 3 4 serbest ogun veriyo be yersen ye diyo ki sen yiyemiyon zaten ama adam cikolatayi yasaklamis cunku vucudu ele geciren birsey
Ebru bu arada bu biskuvi beni sarmadi ya katir kutur cikolatali olmasina ragmen yulaflimi ozledim ben tülayyyyyy geri donnn yulaflimi verin bana ( sehra hep senin yuzunden uzum uzume baka baka misali ben de espri yapiyorum)

Ebrucum markete inince aldimcikolata kaplı lifli form biskuviden benim aldigim 56 gr icinde 4 tanevar kalorisi 218 yaziyor
O zaman tanesi 54 kalori oluyor

Sen yulaflınla mutluysan onu ye o zaman.Seni sen yapan yulaflın zatenReklamda gördüm eti karam bitterli gofret.Ayyy çok canım çekti özgeeeKorkuyorum bakkala gitmeye kar nedeyile ogluşla kayıp düşerim diye:18:Ama yualflı kesmez beni çikolatalı bişiler yemem lazım krize girdim

Papatyacım çok geçmiş olsun.İlaç kullanda çabucak geçsin

Aynen yulafli yemezsem lakabim olmaz baska sebebi yok yani
Gecen ben de kizima ciko aliyodum tam yaninda karamin bitteri vardi o reklamdakibden cektim elimi alsam yerdim sonra denerim dedim

Kızlar benim felaket midem bulanıyor ... Ne gündüzüm var ne gecem... Bu da beni mahvediyor..Uyku duzenimiz hic Yok .. Doğru düzgun uyudugumuzda Yok ya...az önce fark ettim.. Ustteki disimizin biride patlamış sanırım ondanmis emmek istemememizin sebebi... Alttan 2 tane vardi zaten...Emzirme konusundaki tavsiyeleriniz icin hepinize cok teşekkür ederim... Kızım artık ek gıda alabildiği icin cok şükür biraz rahatladım ... Bu süt konusunda çektiğimi, yaptığımı bi ben bilirim bi Allah... Oğlumda da böyleydi ... O zaman hem o inatciydi hem ben... Cekerdide cekerdi beni...süt olsun diye özel seyler yapar yerdim... Yalan degil yapardida ama... Hiç kilo veremedim o donemde... Şükür almadım da ama... Şimdi kızım cok hazirci... Ağzına aksın istiyo .., bende artık yemek istemiyorum...(tabi kendimi tutabilirsem)... Siz bana yeni bi ümit kapisisiniz umuyorum istikrarlı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…