Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sabahtan beri bebek uyumaz mı uyumadı direndi çünkü ayağımda salladım saatlerce ağladı inatlaştı yeni uyuttum ben zorlanıyorsam bakıcı hiç uğraşmaz şarşaftta sallayamaz.Belki komik gelecek size ama komşum istediğin bir dileğin çabuk olunca irmik helvası yap dilek dile dedi misafir çağırıp Yasin okutuyormuşsun o helvayı gelenle de karıştırıyormuş buna ACELE BACI denirmiş.ben de bebişin uyku düzeni için diledim bir umut ve inanç inşallah olur.

Biz burda genelde dertlesir sohbet ederiz zaten canim hicbir sakinca yok yani zamanla sıkılınca yemek yemicen gor bak
Anneler der ya hep yaptigin banaysa ogrendigin sana diye bizimki de o hesap oldu cektigin mekik bana yarasada yazin dumduz karinla bikiniyi sen giyip gezcen

minik pot kirici yeni dogum yapmis sayolirsin bu denir mi hic simdi sen de kilolari verirsin olur biter canim
Kızlar hepinize verdiginiz cevaplar üzere teşekkür ederim.,, yalnız siz cidden citir olmussunuz... Ben size kart kaçmaz miyim :)

Niye kart kacasin canim askolsun sen de en kisa zaman da citir olursun

Hawarcim canim kizina cok gecmis olsun kolay buyumuyorlar malesef Allah bizlere bagislasin uzuluyoruz boyle durumlarda ama Allah beterinden korusun(amin)

ÖZGECİĞİM DESTEĞİN VE SAMİMİYETİN İÇİN ÇOK SAĞOL.EVET POT KIRDMIŞ RESMEN ŞİMDİ 15 TATİLDE ONU ŞAŞIRMAM GEREK aaaaaaTEYZEM ZAYIFLAMIŞ DESİN COCUK:))ÖZBEK BİR ARKADAŞ VARDI HEP COCUK DERDİ EŞİ DOĞRUSUNU ÖĞRETMİYORUM ÇOK HOŞ SÖYLÜYOR DEMİŞTİ:))

Kizlar sporumu yaptim kahvemi iciyorum kizcem de oglen uykusunda.
Aklima takilan birsey var benim gobegim sis gibi yaa regl yuzunden sanirim Daha var gerci ama gicik oluyorum iste bunca cabaya ragmen ne odemi bu simdi
Bizeyeter canim sakin pes etme en kararli olursan bebegin pes eder sallamak aslinda sakincali ama alistilar bir kereKaldi ki carsafta asla sallama 1 hfta zorluk cekersin en fazla

Cok sagol canım umuyorum öyle olur... Yalnız ben 80/89 daydim umuyorum bi sorun olmaz sizin icin... 2.5 ayda 5 kilo verebildim... Devamlı yapsaydım 15 te olurdu ama iste... Günde 3-4 litre su iciyorm böle bile sutum yok... Kızım bırakacak gibi sanki... (Cok üzülürm bırakırsa) gündüz emmek istemiyo.. benim 2 kuzum var ... Biri 26 aylık biri 6.5 ... Bu kilolarda onlardan yadigar 3 sene önce evlendiğimde 55 tm... 59 la hamile kaldım ... 83 le oğlumu doğdu...malesef kilolarımı veremeden hamile kaldım 72 ile kızıma hamile kaldım 93 le doguma gittim.... Eh iste kendi cabamla 75 im.. Yaza kadar bi 15 verebilsem...

sakın pes etme mama verirsen biberonla seni bırakır mamayı kaşıkla ver vehac hurması ve kuru incir,yeşillik ye süt yapıyor.bebişim beni bıraktı çok üzgünüm emmiyor keşke biberon vermeseydim süt herşeyden kıymetli.kilo almıyor dediler sanki şimdi çok mu kilo alıyor?milleti dinleme ve dirennn başarılar

kar sıkıntı ama çocuklar için keyf biz kar görmek için il dışına çıkarız adanaya kar yağmaz çünkü:))

Malesef ben mamada veriyorum ... Az ama günde 1 filan... Bazen bayıla bayıla Bazende zorla emıyor... Uykuda emzirmeye çalışıyorum ... Sutum az ne yapsam kar etmiyor... Su içmesem hiç olmuyor o ayrı güzel temennilerin icin tesekkur

Kızlar sizin şartlarınz nedir

Zayiflamak istemen yeterli canim bir sartimiz falan yok. Burada birbirimizden guc alarak konusarak bilgi alisverisi yaparak zayıflıyoruz. Arkadasin dedigi gibi asla pes etme ki sutun gitmesin benim ilk cocugum ben de emmez diye tereddut ediyodum ama cok sukur 2. Gunun aksami alisti emmeye ve 18 aylik hala emiyor sen de olumsuz dusunme emzirirken stres yapma onada gecmesin bol bol oksa sev olumlu dusun canim

Pekiiii :)) yalnız ben 10 gün kadar spor yapamam haftaya sınavım var.. Vakit buldukça ona bakmaya çalışıyorm...aksama menümü yazarım ..

Özgecim oglum 1 buçukta uyurdu ama bugün kardeşim gelince uyumamak için aglamaktan inletti evi.2 buççukta zor uyuttu dayısı.Ama az uyudu çok şükür.Akşam yemegini sütünü feln erken verip 11 de ayagıma alıcam.Bakalım kaç dk. sallıycamAma pes etmiycemYemegimi yaptım.6 parça ütü yapabildim.Sporuda o uyuyunca yapıcam.Şimdi yeşilçayımı içiyorum.Bu arada ütü yaparken deprem olmuş ama ayakta oldugum için hissetmedim.Bide böyle konularda olacagı varsa olur der baya soguk kanlılıkla karşılarım.Özge birde nasıl canım sahlep istedi.Şimdi yeşilçayın yerine içeyimmi diye sana sorcaktım ama vazgeçtim.Karlı havada çok güzel olurdu sahlep.Eşim geç geldigi için o saatte gidesim yok.Yoksa öglen içsem bişi olur mu?

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin.Pes etme çünkü ben sezeryanlı oldugum için sütüm gelmedi ama pes etmedim eşime kv çevremdekilere söylentilere direndim.O süt gelicek ve ben emzirme duygusunu oglumla o güçlü bagı yaşıycam dedim ve Rabbime dua ettim.Çabaladımda elektrikli makinelerle sagdım 50cc çıktıysa dr. ve eşie yalan söyleyip 75 cc çıktı dedim.Biberonla mama vermeye kalktılar hep tepkimi gösterdim.Onlarda iyi niyetle tabii çocuk aç kalmasın sarılık olmasın diye ama ben ayrı bir psikolojiyle 2.5 ayın sonunda ve dr. bana vermiş oldugu destekle sütüm geldi çok şükür.Sakın biberon alıştırma seni emmez sonra ben yaşadıgım için söylüyorum canımBol sıvı (çorba komposto su meyve suyu ve huma stil tea çayı)

geçmiş olsun güzelim.

sabah: 1 elma, 1 dilim ekmek
ara: portakal, maden suyu
öğle: mantar sote, salata , yoğurt, bir kepçeden az ayva kompostosu
ara: kuru meyveler
akşam: yoğurt çorbası

Son düzenleme:
merhaba kızlar;
topik şenlenmiş bakıyorum. inşallah akşama hepsini okuyup cevaplar yazıcam. son sayfada gördüğüm iki şey var. onlara cevap yazayım hemen.
sanırım sütün gelip gelmemesi olayı var. benim oğlum 7,5 aylıkken 1500 gram doğdu. 10 gün süt falan gelmedi. mama yedi. inat ettim o sütü getirdim. tamn da 22 ay emzirdim.
nelson menün iyi değil canım. kahvaltı olmadan olmaz. sabah kahvaltı edeceksin ki metabolizman çalışsın.
dişim hala kötü. antibiyotik alıyorum. ya antibiyotik kilo yapar mı yada vücudu şişirir mi...sakata gitmeyelim de cuma günü...

geçmiş olsun tatlım.

bugünkü menüm:
sabah:bir meyveli yoğurt,su
ara:Türk kahvesi,bir elma
öğlen:bir haşlanmış yumurta,biracık lor,bir küçük dilim kaşar peyniri
ara:mandalina
akşam:tavuk göğsü,küçük bir kase kadar nohut yahni,yarım kase yoğurt ve biraz reçel(tatlı canım istiyor abartmamaya çalıştım)

spor:10 mekik çektim yapabilirsem 100 kez bisiklet çevireceğim.

Sabah yarım yumurta,5 zeytin 2 çatal peynir
(valla yediğimi hatırlamıyorum ama 1 dilim ekmek yemiş olabilirim) önüme almıştım ama oğluma bal sürdüm galiba
ogle iki kasık (sebzeli pilav) bi saat sonra 2 kasık soğanli kiyma
aksam 6-7 kasık etli kuru fasulye
bol salata
3 litre suyla bitiririm ins

sabah: 1 elma, 1 dilim ekmek
ara: portakal, maden suyu
öğle: mantar sote, salata , yoğurt, bir kepçeden az ayva kompostosu
ara: kuru meyveler
akşam: yoğurt çorbası
Çok saglıksız bi menüKahvaltını zengin gibi ögle normal akşam ise fakir gibi misalii.Peki açlık duymuyor musun canım?
Hani kahvaltıEkmek mutlaka tüketilmeli(çavdar veya tam bugday)Ekmekten almamız gerekenlerde var.
Canım hani ara ögünlerin(ayran,yogurt,meyve,diyet bisküvi,leblebi,badem,glisirin....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…