Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

çok teşekkür ederim herkese....allahım bi kurtulsam şu yaralardan. şimdi mandalina yiyeceğim. daha doğrusu suyunu emeceğim...

evde keyif yapiyorum trt1de ayca kayayi izliyorum ne tatli bi doktormus bu ya...ben bu doktor kadarim iste azcikin totom var hepici bu
Ben bayılırım o doktora... Seneler önce keşfetmiştim kendisini bi tv kanalında ... Zaten ihtisas yapmış bu konuda ...
annem kilo veremiyorum diye yakınıyordu... Diyetisyen nerdeyse aynı onun verdigi listeye benzer bi diyet verdi... 17 kilo verdi.

darisi basıma ... Anneciğim benden zayıf şimdi.. Hayatımda böyle bisi hiç yaşamamıştım :)

ebruli cuma tartılıp çizelge yapmaya çalışacağım ilk seferinde başarılı olamamıştım maalesef.ben de varım kimle eşleşirsem sorun değil sen kafana göre ayarla.

Evet olan oldu ve ben kendimi bakkalın önünde buldum.Ama iki bakkal gezdim bu bitter karam gurme gofteri bulmak için.Tadı enfesSevinme sehra sporlarımı yapıp yakıcam bunuÖzgecim düünüyorumda çavdar yada tam bugday ekmegim bitince böyle bi azim heleki karda kayan yerlerde gidip katiyen almaya gitmem beyaz ekmek yerim.Ama söz konusu çiko olunca kendimi kaybettim

ben bendeee katılmak istiyorumm

çok teşekkür ederim herkese....allahım bi kurtulsam şu yaralardan. şimdi mandalina yiyeceğim. daha doğrusu suyunu emeceğim...

canım çok geçmiş olsun bu bahsettiğin beyaz beyaz pamukçuk şeklinde mi?eğer öyleyse dr.gazlı steril bezle günde birkaç kez sil demişti tabi karbonalı su yap bir fincana bezi ıslatıp sil veya bu su ile gargara yap.

ben de katılmak istiyorum sıkı rakiplerle bu kilo işini bitircem kafamda artık cuma yazarım kilomu

bende yeni çıkan şeyleri denemeyi çok severim hemen alırım görünce geçende aldım ama bana çok tatlı geldi yr yedim ama gerçekten çok güzeldi

grçektende kendimdede farkettim çikolata yada tatlı şeyler yediğimde kendime hakim olamayıp abuk sabuk yiyorum aç duramıyorum ama eğer o gün çikolata falan yada bu paketli abur cubur yemediysem gece falan o açlık bana keyif veriyo nefsime daha kolay hakim oluyorumbide son bi kaç haftadır deneyimlediğim bişeyi paylaşayım 7 de akşam yemeği yedim diyelim hemen açıkmadan çayımı içiyorum onra dişlerimi fırçalayıp falım damla sakızlarından çiğniyorum aklıma hiç atıştırma gelmiyo ben zaten akşam yediğim aburcuburlardan kilo aldığım için eşim yerken bile ağzımda akız olunca yiyesim gelmiyo bide açıktırıyo aç uyumak sabah sırtına yapışmış mideyle kalkmak tartıda eksik çıkmak kadar haz veren bişey yok benim için

sabah: beyaz peynir, yarından az susamlı simit
ara: portakal
öğle: salata, ızgara balık --çok yedim (
akşam: çorba , salata
ara: süt 8 belki)

su: 2 litre.
spor yapmadım ama : 100 mekik, 30 dak yürüyüş ve gücüm kalırsa 40 dak plates kapacağım.

evet canım ya onlardan...bir de karbonatı deneyeyim. teşekkür ederim
menüm:
07:30 yarım dilim ekmek, 1 çeri domates, 1 salatalık, 3 çatal peynir, 1 zeytin, 2 çatal bal, yeşil çay
10:00 7 adet fındık
12:00 bir kepçe çorba, 3 yk et kavurma, bol yoğurt, salata
13:30 türk kahvesi
15:00 2 mandalina,
18:00 3 yk barbunya, 2 kuru biber dolması
az sonra yeşilçay içeceğim.

Yukarıya çıktım.Hiç sormadan sahlep yapmışlar.Dedi saolun ben içtim.Yok bi tane daha iç nolcak.Hem bardaga konulmuş dökelim mi şimdi ziyan etme iç hadi bişi olmaz dedi.Nie bu insanlar bu derece alttatn alttan içmek zorunda bırakıyolar insanıAma o hışımla sporlarımı yaptım ve ogluş uyuyuncada yapıcam söz.

menümm
sabah 09:25 2 dilim uno denge light, tulum peyniri, 1 yumurta haşlama, 1 yk pekmez
ara 1 elma
öğlen 12:30 1 kase tarhana çorbası, 1 dl ekmek, 4yk pırasa
ara 15:15, 1 ayva 4 kestane
ara: 16:30 3yk yoğurt, 1,5 kaşık yulafla karıştırdım
akşam18:30 4yk kıymalı karnıbahar yemeği, bolca salata

2 lt su birazdan yeşil çay içerim, kızım erken uyursa leslie yapacam

canım menünü beğendim ben. bende oğlum uyuyunca hem hürrem seyredicem hem de leslie yapıcam inşallah...

öğlen:sebzeli makarna(yarım tabak hatta daha az)

ara öğün:elma
akşamm:yine bir kaç çatal makarna,bir kase yoğurt,salata,4 izmir köfte küçük bir parça ekmek
biraz önce çeyrek muz(çok tatlı canım istiyor nedense off ya)

istediğim kadar spor yapamadım: 100 mekik, 55 dak yürüyüş yaptım... of ya sporum azaldı niye yapamıyorumkii??*

yoldaşım nerelerdesin...ne menü yorumluyorsun ne de ortalıkta görünüyorsun...iyi misin??????????

papatyaaa
maş. taş gibisin

teşekkür ederim canım...ama kilo vermeye çalışıyorum. 62,4'üm. 60 olmak için uğraşıyorum. seni de aramıza alabiliriz hemen...tabi kilolarla problemin varsa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…