- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Ben bayılırım o doktora... Seneler önce keşfetmiştim kendisinievde keyif yapiyorum trt1de ayca kayayi izliyorum ne tatli bi doktormus bu ya...ben bu doktor kadarim iste azcikin totom var hepici bu
kızlar cuma günü tartı günümüz.aç karınla,çıplak ve mümkünce wc çıkıp tartılıyoruz.kilo bildirimi yapıyoruz.cuma günü yarışmacı eşler degişecek.kim düzenli menü yazacak ve yarışmaya katılmak isterse söylesin.ona göre eşleri belirliycem.
Kızlar cuma günü tartı günümüz.Aç karınla,çıplak ve mümkünce wc çıkıp tartılıyoruz.Kilo bildirimi yapıyoruz.Cuma günü yarışmacı eşler degişecek.Kim düzenli menü yazacak ve yarışmaya katılmak isterse söylesin.Ona göre eşleri belirliycem.
çok teşekkür ederim herkese....allahım bi kurtulsam şu yaralardan. şimdi mandalina yiyeceğim. daha doğrusu suyunu emeceğim...
Kızlar cuma günü tartı günümüz.Aç karınla,çıplak ve mümkünce wc çıkıp tartılıyoruz.Kilo bildirimi yapıyoruz.Cuma günü yarışmacı eşler degişecek.Kim düzenli menü yazacak ve yarışmaya katılmak isterse söylesin.Ona göre eşleri belirliycem.
Evet olan oldu ve ben kendimi bakkalın önünde buldum.Ama iki bakkal gezdim bu bitter karam gurme gofteri bulmak için.Tadı enfesSevinme sehra sporlarımı yapıp yakıcam bunu Özgecim düünüyorumda çavdar yada tam bugday ekmegim bitince böyle bi azim heleki karda kayan yerlerde gidip katiyen almaya gitmem beyaz ekmek yerim.Ama söz konusu çiko olunca kendimi kaybettim
Dr kubilayi ben cok takip ediyorum haftada 3 4 serbest ogun veriyo be yersen ye diyo ki sen yiyemiyon zaten ama adam cikolatayi yasaklamis cunku vucudu ele geciren birsey
Ebru bu arada bu biskuvi beni sarmadi ya katir kutur cikolatali olmasina ragmen yulaflimi ozledim ben tülayyyyyy geri donnn yulaflimi verin bana ( sehra hep senin yuzunden uzum uzume baka baka misali ben de espri yapiyorum)
canım çok geçmiş olsun bu bahsettiğin beyaz beyaz pamukçuk şeklinde mi?eğer öyleyse dr.gazlı steril bezle günde birkaç kez sil demişti tabi karbonalı su yap bir fincana bezi ıslatıp sil veya bu su ile gargara yap.
menümm
sabah 09:25 2 dilim uno denge light, tulum peyniri, 1 yumurta haşlama, 1 yk pekmez
ara 1 elma
öğlen 12:30 1 kase tarhana çorbası, 1 dl ekmek, 4yk pırasa
ara 15:15, 1 ayva 4 kestane
ara: 16:30 3yk yoğurt, 1,5 kaşık yulafla karıştırdım
akşam18:30 4yk kıymalı karnıbahar yemeği, bolca salata
2 lt su birazdan yeşil çay içerim, kızım erken uyursa leslie yapacam
sabah: beyaz peynir, yarından az susamlı simit
ara: portakal
öğle: salata, ızgara balık --çok yedim(
akşam: çorba , salata
ara: süt 8 belki)
su: 2 litre.
spor yapmadım ama : 100 mekik, 30 dak yürüyüş ve gücüm kalırsa 40 dak plates kapacağım.
papatyaaa
maş. taş gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?