Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

teşekkür ederim canım...ama kilo vermeye çalışıyorum. 62,4'üm. 60 olmak için uğraşıyorum. seni de aramıza alabiliriz hemen...tabi kilolarla problemin varsa...

pek sayılmaz. 55 kiloyum ama daha zayıf gösteriym. şimdilik gerek yok gibi

çok güzel menü olmuş.. çok beğendim

Ebrucum moralim 0 ın altinda.ben butun gun spordu ev temizligiydi ugrastim az da yedim sonra ne mi oldu esim renkli badem sekeri getirmis.hadi dedim 1 tane tadayim canim cekti diyee anamm git gel git yedim bi tatli geldi 6 7 tane yemisimsir. Regl olcam burnumun dibine getirmis birdaha sakin getirme dukkandaku cekmecene koy ordan ye askm dedim
Sahlep icin de icmekten baska care birakmamislar cidden bosver genele bak baya disiplin olduk bence

Bu senaryo bana hicte yabanci gelmediciko icin dag bayir asarim hic farketmez

11.00
2 dilim cavdar
Kk peynir
2 zeytin
2 catal recel yesilcay
14.30
Nescafe
3 form biskuvi
1 avuc badem
17.00
.1 kivi
19.00
1.5 kepce corba
4 y.k karnabahar
1 dlm ekmek ayran

Yesilcay 6 7 8 . . . Badem sekeriiii

ohhhhh sefam olsun.....
3 mil leslie mi yaptım. 48 dakika....
az sonra duş, sonra uyku, sabah 6'da yeni güne uyanış.........
bu hafta iyi gaza geldik. sonucu ne olacak çok merak ediyorum. bir de benim yoldaşı merak ediyorum. nerelerde bu sehracık acaba...
ebrucum haftaya yarışacak takımları belirledin mi kafanda...
merak ediyorum beni kiminle eşleştireceksin...

11.00
2 dilim cavdar
Kk peynir
2 zeytin
2 catal recel yesilcay
14.30
Nescafe
3 form biskuvi
1 avuc badem
17.00
.1 kivi
19.00
1.5 kepce corba
4 y.k karnabahar
1 dlm ekmek ayran

Yesilcay 6 7 8 . . . Badem sekeriiii

özgecim menünün akşama kadar olan kısmını pek beğenmedim...meyve falan yenmiş olacak iş mi? yulaflı, bitter dururken..ama akşam ki badem şekerleri süper olmuş...
renkli renkli renk katmış menüne dermişimmmm...
canım be keşke 1-2 tane de kalsaydın...
akşama kadar gayet güzel. meyve de harika olmuş..........

Papatya yorumun cok hos Eet baya renk kattilar gunume canim elimde degil ki vucudum istiyo yaklasti gunum diye
Elimde olsa ahhh bi olsa

kızlar metebolizmam çok yavaş çok canım sıkılıyor form çaylarından içmek istemiyorum sonra üç tane içsem kar etmiyor bağımlılık yapıyor kötü bir kısırdöngü((
bende bir saat önce bu yüzden bir portakal bir mandalina yedim hatta biraz incir pestili iyi bir fikri olan var mı?

sabah elmalısirkeli su
kahvaltıda 1 tabak tarhana çorbası zeytin 1 dilim ekmek
ara tane tuzsuz etimek 1 badak az şekerli ıhlamur içtim
öğle 1 tabak makarna yoğurtlu
ara yarım elma 1 dilim muz oğluştan kalanlar
1 bardak tuzsuz ayran
türk kahvesi 1 saat arayla bunlar
akşam yemek kaşığı semizotu yoğurt ekmek yok
birazdan yeşilçay içerim
spor 25 mekik
100 ip atlama
sağ-sol bacak ama hareketi
gangnam style oynadık çocklarla karın bölgesi çok acıyo ya mekik çektim diyemi acaba kızlar
su yarım litre

papatya eğer antibiyotik kullanıyorsan yan etki olarakta çıkıyor ben uzun süre antibiyotik kullandığım için bebeğimin ağzından pamukçuk çıktı o zaman beni emiyordu sütten geçti ilaç dr.götürünce yazdığım şeyi söyledi v e gerçekten şükür işe yaradı birde vücut savunmasız kalınca çıkıyor aftlar.tekrar geçmiş olsun

Baya çay demledim.Ogluşu uyutunca eşimle içecektik.Ogluşu uyuttum bi baktım kocişte koltukta uyumuş.Koca çay bana kaldı.Kahvaltıda içerim sevmem.Bende sporlarımı yaptım duşumu aldım şimdi 1 bardak çay içeyim bari dedim size bakarken.

Zuzuuumm,özgecim ve papatya menülerinizi begendim.Ama artık begendiklerimi begen butonuna basıp belirticem.Kötü menülere yorum yapıcam.Malum kalabalıklaştık yetişemem sanırım.

BUGÜN:Aç karınla elma sirkeli su
09:45 =1dl.çavdar,1dl.peynir,1 közlenmiş biber,çay
11:45 =sahlep
14:30 =sulu köfte,1dl.çavdar,3 kaşık yogurt
16:45 =yeşilçay,bitter gofret
18:30 =2 kaşık y.mercimek,3 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yogurt,3 salata turşusu
20:30 =yeşilçay

Spor:
200 oklava
125 mekik
100 hundert plates

Şimdide çay içtim.

Papatyacım aklımda bişiler var tabi.Ama bazı terddütllerim var özelden mesajla sizlerinde fikrini almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…