- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Canim bir tek araogunde 3 meyve fazla olmus . Bir de bu kadar spor birgun icin agir olmazmi sporcu degiliz ki onlar cok agir idmanlar yapip ona gorede cok saglam yiyorlar iddaya da girsen kendine cok yuklenme derim kaldi ki biz bayaniz gunde 30 dk bizler icin yeterliymissabah: 1 yumurta, kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek
ara: portakal, elma, erik ( birer tane sayılır)
öğle:1yk pirinç pilavı, 1 porsiyon patates yemeği, salata
akşam: haşlanmış karnıbahar, haşlanmış domates soslu ve yoğurtlu kuru biber (koca bir tabak yağsız ve az tuzlu), 1 lokma ekmek, 2 yk kavrulmuş et
2 bardak karışık bitki çayı, 3-4 bardak siyah çay, 2-3 litre su
spor, çok spor yapmam lazım çokkk: 30 dak koşu, 30 dak yürüyüş,200 mekik, 500 ip atlama ve 40 dak plates yapmayı düşünüyorum,
yarın lahana diyetine başlayacağım. 2-3 gün yapacağım. umarım gider kilolarım
Canim hic merak etme biz de ayni yollardan gectik tanidik hikaye yani ben de kizim 6 aylikken diyete basladim pardoonn saglikli beslenmeye abur cuburu acil kesmen sart onun icinde yediklerini yaz biz de fikir verelim yavas yavas duzene girersinKizlar lutfen benide araniza alin,cok takmaya basladim kilomu,oglum 5. Ayinibitirdi,ama diyet yapamiyorum,abur cubur yemeyi hayatimdan atamiyorum,ihtiyacimdan fazlasini yiyorum,karnim doyuyo ama gozum doymuyo,bu kiloya aliskin degilim psikolojim bozuldu,annem bile farketmis,aglamamak icin zor tuttum,esim eliptik bisiklet aldi yarin gelir,3ay sonra yakin bi arkadasimin dugunu var en azindan 60a dusebilsemcok konustum kizlar kusura bakmayin ama beni en iyi sizler anlarsiniz
Hem rakibim hem yoldasim nasilsin canim ne tesdauf ben de bugun kacirdim ama ne kacirmaksevgili ortağım zuzu tebrik ederim, gerç, b,z pek yaroşamadık bu hafta sen nete giremedin , bende bu aralar giremiyorum pek,
ösge, sehraa, papatya, nelson, diğer arkadaşlar sizileride kutlarımmm
ebruu sende üzülme hiç olmazsa kilo almadınn
yeni örtimmm össgeeee, hadi bakalımmm biz bu haftada yeneriz bunları yawww
gerçi ben bu hafta sonu evde olmıyacağım, hafta sonunu arkadaşlarla geçireceğiz, çokk uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla buluşacağız hafta sonu, bir evde toplanacağızzz, amam dikkat etmeye çalışacam yediklerime umarımm kaçırmam
çünkü bu gün çok yedimmm
Bu msji okuyunca keske yazmasaydin dedim sehra kendi uslubunca sana olumlu bi msj yazdi kabul edip etmemek gibi bi tercihin var sonucta kabul etmediysen hic cvp yazmayabirdin hepimiz senin adina uzulup sana cvplar yazdik ama hicbiri etkili olmamis sanirimCahil ile sohbet etmek güçtür bilene,cahil ne gelirse söyler diline değil mi dostlar?yazık sana bak izah edeyim suskunluğum sindiğim için değil cahillerle uğraşılmayacağını bildiğim içindir kendini olmuş zanneden arkadaşım olmamışsın hamsın TAM olduğunda evvela beni bul lakin dostun dibiyim ben aynalı sazanıma duyurulur.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene,cahil ne gelirse söyler diline değil mi dostlar?yazık sana bak izah edeyim suskunluğum sindiğim için değil cahillerle uğraşılmayacağını bildiğim içindir kendini olmuş zanneden arkadaşım olmamışsın hamsın TAM olduğunda evvela beni bul lakin dostun dibiyim ben aynalı sazanıma duyurulur.
Sehra,zorisimbuldm,minik kelebek sizlerde kilo bildirimi yapın ki kimin 1. oldugu belli olsun.Kilo veren ve koruyan(kendim hariç)tebrik ediyorum.
1) Ebruli - Nelson
2) Papatya -Zuzuu
3) Hawar -Özge
4) Sehra - Elff
1. grup 3. gruba karşı ve 2. grup 4. gruba karşı yarışacaklar.Hem kendi aralarında hemde grup olarak yarışacaklar.Hakeden saglıklı ve kaçamaksız beslenen kazasın.Ama en önemlisi dostluk kazansın
canım ben de bir eğitimciyim ve bir öğretmen olarak şunu biliyorum ki ne söylediğin önemlidir ancak nasıl söylediğin daha önemlidir.tatlı tatlı üsluba ve adaba yaraşır şekilde de uyarabilirdi sonuçta arkadaşta susmuş birşey dememiş niye hala üzerine gidiyorsun değilmi ama.şimdi diyeceksiniz sana noluyor? diyorum ki lütfen adil olalım madem amacımız bir o zaman düşmanca tavırlar içine girmeyelim.ben de arkadaşın regl muhabbetini okumaktan keyif almıyor olabilirim....
Canim yarisacagini soylemismiydin gozden mi kactinyoksa ebru yaris icin kurallari acikladi sen int giremedin okutamadin sanirim kendi gelsin bi formul buluruz olmadi haftaya dahil olursun sen gene menunpaylas motivasyonunu kaybetmeKızlar ya bennn:2:
Canim yarisacagini soylemismiydin gozden mi kactinyoksa ebru yaris icin kurallari acikladi sen int giremedin okutamadin sanirim kendi gelsin bi formul buluruz olmadi haftaya dahil olursun sen gene menunpaylas motivasyonunu kaybetme
Canım eğer beni kabul edersn ben sana yoldaş olabilirim... Gerçi katılmayacağımı söylemiştim ama... Seni görünce dayanamadım ... Senin kilon azdı galibaBen okudum biliyorum kilo bildirimi yapılacaktı ama başta yazdım ya canım ben kızım yüzünden gece girebiliyorum çoğunlukla bu hafta yarışta olmak istiyorum
Ebrucum birsey diycem 1. Ve 3. Takim 2. Ve 4. Takim diye eslestirdin ya bunun sebebini ben anlaysmadim mesela minik kelebek ve zorusimbuldumda katildi bu hafta onlarin rakip takimi kim olcak yeni arkadaslar gelirse tek takim bosta kalsbilir 1 olan 2. 3. Olan takim olsa cok mu basit olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?