Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sevgili ortağım zuzu tebrik ederim, gerç, b,z pek yaroşamadık bu hafta sen nete giremedin , bende bu aralar giremiyorum pek,
ösge, sehraa, papatya, nelson, diğer arkadaşlar sizileride kutlarımmm

ebruu sende üzülme hiç olmazsa kilo almadınn

yeni örtimmm össgeeee, hadi bakalımmm biz bu haftada yeneriz bunları yawww
gerçi ben bu hafta sonu evde olmıyacağım, hafta sonunu arkadaşlarla geçireceğiz, çokk uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla buluşacağız hafta sonu, bir evde toplanacağızzz, amam dikkat etmeye çalışacam yediklerime umarımm kaçırmam
çünkü bu gün çok yedimmm

Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene,cahil ne gelirse söyler diline değil mi dostlar?yazık sana bak izah edeyim suskunluğum sindiğim için değil cahillerle uğraşılmayacağını bildiğim içindir kendini olmuş zanneden arkadaşım olmamışsın hamsın TAM olduğunda evvela beni bul lakin dostun dibiyim ben aynalı sazanıma duyurulur.

Canim bir tek araogunde 3 meyve fazla olmus . Bir de bu kadar spor birgun icin agir olmazmi sporcu degiliz ki onlar cok agir idmanlar yapip ona gorede cok saglam yiyorlar iddaya da girsen kendine cok yuklenme derim kaldi ki biz bayaniz gunde 30 dk bizler icin yeterliymis
Canim hic merak etme biz de ayni yollardan gectik tanidik hikaye yani ben de kizim 6 aylikken diyete basladim pardoonn saglikli beslenmeye abur cuburu acil kesmen sart onun icinde yediklerini yaz biz de fikir verelim yavas yavas duzene girersin

Hem rakibim hem yoldasim nasilsin canim ne tesdauf ben de bugun kacirdim ama ne kacirmak
Yarindan itibaren purrr dikkat yoksa cumaya gumlerizz

Bu msji okuyunca keske yazmasaydin dedim sehra kendi uslubunca sana olumlu bi msj yazdi kabul edip etmemek gibi bi tercihin var sonucta kabul etmediysen hic cvp yazmayabirdin hepimiz senin adina uzulup sana cvplar yazdik ama hicbiri etkili olmamis sanirim
Ayrica cahil dedigin insan ogretmen canim.Patavatsiz olabilir tarzi degisik olabilir ama cahil????

Son düzenleme:

iyi geceler arkadaşlar öncelikle tüm arkadaşlara bu yolculukta azim ve sabır diliyorum.kadınlar kulübünün 5yıllık müdavimiyim ve ben de doğum kilolarımı verirken burdan çok destek aldım.yazılarınızı okurken sehra arkadaşın bizeyetere yazdıklarını gördümde bizeyetercim öncelikle merhaba azmine hayranım topiğini de takip ediyorum çıkar böyle insanlar sen de az psikopat değilmişsin hani, ne demişler anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.

kızlar ancak girebildim kilo bildirimi yapıcam ama neler oluyor ya topikte

başlangıç 68 bu kilo vermeye başladığım kilo doğru anladım heralde
hafta başında 62
şimdi 61 geldim:)
gelen yok
giden 1 kilo
hedef 51

Simdi kizlar ben bugun kendimi astim hem de ne asmak evdeyken istahim kapaliydi disari bi ciktik acildi.
09.30
1 dlm cavdar
Kk peynir
2 zeytin
5 ince dlm sucuk 1 yumurta
1 catal recel yesilcay
11.30
1 mandalina
14.30
Nescafe 1 dilim pasta
18.30
Esimle buyuk boy pizza aldik 4/1 esim yedi gerisini beennnnnnKocis ac kaldiii dermisim yok yok pek istahi yokmus oglen cok yemiste .biraz patateste yedim 1 bardak kola
Sonra soda 1 albeni
Tam eve giderken her zaman gittigimiz waffle bizim evin yakinlarina acmis kocis gordu hemen durdu nasil sevindi eve de siparis varmis gece soyleriz dedi
Ben soylemedim ama 3 catal esimin tabagindan yedim
Eve gelir gelmez tartildim butun verdigimi almisim

canım ben de bir eğitimciyim ve bir öğretmen olarak şunu biliyorum ki ne söylediğin önemlidir ancak nasıl söylediğin daha önemlidir.tatlı tatlı üsluba ve adaba yaraşır şekilde de uyarabilirdi sonuçta arkadaşta susmuş birşey dememiş niye hala üzerine gidiyorsun değilmi ama.şimdi diyeceksiniz sana noluyor? diyorum ki lütfen adil olalım madem amacımız bir o zaman düşmanca tavırlar içine girmeyelim.ben de arkadaşın regl muhabbetini okumaktan keyif almıyor olabilirim....

elif sen benim yoldaşım mı oldun şimdi ya..sana uyarsam ben aç kaldım arkadaşım ya...o nasıl menü öyle..yarın çok dikkat etmeliyim..ben eve yeni geldim kızçeler..bazen insan yanılabiliyor işte naparsınız..papatya şimdi seni daha iyi anlıyorum anladınız siz onuhepinize hayırlı geceler..hepinize...

Kızlar ya bennn:2:

Eger okumadiysan bastan okuyabilirsin ben ve diger arkadaslar bizeyetere olumlu msjlar yazdik ozellikle benim msjima bakabilirsin bence gayette adil olduk ve ben dahil herkes arkadsin uzuntusuyle ilgilendik samimi davrandik
Uzatmaya gerek olmadigi icin o msji yazdim ystune neden gideyim ki bizler 5 6 arkadas 1 yildir hos sohbet ediyoruz ve dozu hic kacirmadik en onemlisi kimsede kotu niyet yok
Sana noluyor demiycem arkadsini savunmak istemissindir normal sma savunulcak bi durum yok bence

Kızlar ya bennn:2:
Canim yarisacagini soylemismiydin gozden mi kactinyoksa ebru yaris icin kurallari acikladi sen int giremedin okutamadin sanirim kendi gelsin bi formul buluruz olmadi haftaya dahil olursun sen gene menunpaylas motivasyonunu kaybetme

Canim yarisacagini soylemismiydin gozden mi kactinyoksa ebru yaris icin kurallari acikladi sen int giremedin okutamadin sanirim kendi gelsin bi formul buluruz olmadi haftaya dahil olursun sen gene menunpaylas motivasyonunu kaybetme

Ben okudum biliyorum kilo bildirimi yapılacaktı ama başta yazdım ya canım ben kızım yüzünden gece girebiliyorum çoğunlukla bu hafta yarışta olmak istiyorum

Anladim canim ebru gelince msjina cvp yazar listeyi o hazirliyor cunku bir formul bulunur

Ben okudum biliyorum kilo bildirimi yapılacaktı ama başta yazdım ya canım ben kızım yüzünden gece girebiliyorum çoğunlukla bu hafta yarışta olmak istiyorum
Canım eğer beni kabul edersn ben sana yoldaş olabilirim... Gerçi katılmayacağımı söylemiştim ama... Seni görünce dayanamadım ... Senin kilon azdı galiba

Ebrucum birsey diycem 1. Ve 3. Takim 2. Ve 4. Takim diye eslestirdin ya bunun sebebini ben anlaysmadim mesela minik kelebek ve zorusimbuldumda katildi bu hafta onlarin rakip takimi kim olcak yeni arkadaslar gelirse tek takim bosta kalsbilir 1 olan 2. 3. Olan takim olsa cok mu basit olur

Zorisimbuldm ,canım hem ugramadın diye hemde kişi kalmadıgı için desem bana kızma lütfen.Ama bak ne kadar temiz kalpli insanlarsnz ki kendi kendinize minikkelebegimin güzel teklifiyle eş olabilirsinizBizler 1 seneyi geçkin tanışıyor ve anlaşıyoruz.Ve bugüne kadar böyle bi sorun olmadı aramızdaBiz yeni insanlara kalbimizide topigimizide sonunakadar açtık.Ama gelir gelmez topigin böyle çirkin yazılarla kirletmeniz beni çok üzdü.Bizeyeter arkadaşımızıda sevgiyle karşıladık ve sehranın adım atmasına karşın helede bi ögretmene böyle cevap yazmasaydın keşke.Üstüne arkadaşınıda bu işe karıştırmışsın.Ne sizlere nede bu yeni topige bu yakışmadıİnş. topigimizin sayfaları bi daha böyle şeylerle kirlenmez.Herzaman dostluk sevgi ve güzel menülerle dolup taşar....

Canım kafa şuan durmuş durumda şu yazışmalar yüzünden.İdrak edemedim tekrar fikrini anlatır mısın ?

Gece gece benim de moralim bozuldu. Yeni topige nazar degdi diyorum cok uzuldum gercekten
Fikir degil de birsey anlamadim sorayim dedim simdi diyelim 9 kisiyiz 1 kisi es bulamyinca yarisamiyor ya
Eger takimlarinda hepsi birbiriyle degilde 1 ve 3 2 ve 4 ... Diye yarisirda 1 takim teke kalir gene yarisamaz dedim
1 2. 3. Olan takim olur ysni neden butun takimlar birbiriyle yarismiyor diye sordumcanim

Zorisbuldum istemedi herhalde ... Amaaan zaten iyi günümde değilim ....
en iyisi.... Neyse... Hepinizi öptüm ... Bütün gece sipaciklarimla cidal var bizim evde...
tayli rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…