Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

arkadaşlar hepinze teşekkür ederim. sizlerin desteği ile diyetime devam edebiliyorum. bu hafat cuma gününe kadar 1kilo 400 gram vermem gerekli.arkadaşla girdiğim iddia 18 ocakda birtiyor. vermemgereken çokk kilo var.. başarabilir miyim bilmiyorum ama işim çok zor anlayacağınız. lütfen bu hafta menulerimde daha çok yorumlarınızı bekliyorum..gözden kaçırdıklarım ve hata yaptığım yerler olabilir

sabah: 1 yumurta, kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek
ara: portakal, elma, erik ( birer tane sayılır)
öğle:1yk pirinç pilavı, 1 porsiyon patates yemeği, salata
akşam: haşlanmış karnıbahar, haşlanmış domates soslu ve yoğurtlu kuru biber (koca bir tabak yağsız ve az tuzlu), 1 lokma ekmek, 2 yk kavrulmuş et

2 bardak karışık bitki çayı, 3-4 bardak siyah çay, 2-3 litre su

spor, çok spor yapmam lazım çokkk: 30 dak koşu, 30 dak yürüyüş,200 mekik, 500 ip atlama ve 40 dak plates yapmayı düşünüyorum,

yarın lahana diyetine başlayacağım. 2-3 gün yapacağım. umarım gider kilolarım

Son düzenleme:
Sabah (ogle gibi yapabildim)1 yumurta ,
4 zeytin
2 çatal peynir, 1 galeta (ekmegim bitmiş tüm gün galeta yedim)
öğleden sonra 1 kasık tavuklu pilav (2 çatal un helvası) tabağımı yemedim oğluma yedirirken azıcık aldım.
Ara 1 galeta 3 kasık yogurt
Aksam 1.5 kase mercimek çorbası 2 galeta:18:
cok hoş bi menü olmadıgını kabul ediyorum

Sehraaaaa yoksa kilo verdigin için avm de kendini mi ödüllendiriyorsun
Nelson ,bende bi ara ilk başladadıgım zamanlardA senin gbi karnıbahar haşlayıp bol yogrt ve pul biber sepip yiyiyordum.Tadıda fena degil.Yine başlasam iyi olacakYoksa böyle kilo veremiycemBirde wc problemi vardı az önce çözülü:26:Yarın sabah yine tartılıcam bakalım.

00

1 kg verince akşam çok karıştırdım sanırım. midem kadırmadı. istifra ettim.. mısır gevreği ile süt yiyeceğim akşam için. midemi daha fazla zormamayayım bari

evet tatlım ben akşamları genelde kanıbahar ve brokolü haşlayıp yogurtlayıp pul biberleyip yiyorum. hem kalorisi az hemde çok yiyorum. midemi dolduruyor ve uzun süre tokluk hissi veriyor

öğeln biraz az yemişin ama sabah ve akşam güzel bence..

arkadaşlar benimle yarın lahana çorbası diyeti uygulamak isteyen varmı 2-3 gün uygulayacağımm

merhabalar;
öncelikle kilo veren ve koruyan herkesi, 1. olan hawar ve zuzuyu kutluyorum.
sehracım nerelerdesin ya...seni hepimiz merak ediyoruz. kilo bildirimi olan bir günde gelip iki satır yazmadın henüz..en kısa zamanda yaz birşeyler de bizi merakta bırakma...
bir daha ki hafta zuzucum seninle takımız. ama sana kötü bir haberim var. çarşamba regl olucam...
menüme gelirsek:
07:30 her zamanki kahvaltım
okula meyve götürmüş olmama rağmen ara yapamadım
12:00 bir kepçe mercimek, 1 porsiyon iskender
15:30 bir cennet elması
17:30 bir kepçe tarhana çorbası, 1 adet karnıyarık,
az önce türk kahvesi

arkadaşlar benimle yarın lahana çorbası diyeti uygulamak isteyen varmı 2-3 gün uygulayacağımm
Canım Allah yardımcın olsun...
bu iddianın ucuna bişey koydunuz mu yoksa... Sadece kuru kuru mu?
merak ettim sakıncası yoksa:44:

Hocam İskender yaglimiydi Eğer öyleyse iyi bi ödül gunü yapmışsınız
bide şey ya bu cennet elmasının kalorisi cok fazla kızlar haberiniz ola
Ama şimdi farkettim cok erken yemissin zaten yakmissindir hepicigini ins

Son düzenleme:
Canım Allah yardımcın olsun...
bu iddianın ucuna bişey koydunuz mu yoksa... Sadece kuru kuru mu?
merak ettim sakıncası yoksa:44:

100 tl sine iddaya girdik. 100 tl önemli değilde iş ortamında çok konuşuldu bu iddia.. kazanmalıyım.uoksa arkadaşlar çok uğraşırlar benimlee

Kizlar lutfen benide araniza alin,cok takmaya basladim kilomu,oglum 5. Ayinibitirdi,ama diyet yapamiyorum,abur cubur yemeyi hayatimdan atamiyorum,ihtiyacimdan fazlasini yiyorum,karnim doyuyo ama gozum doymuyo,bu kiloya aliskin degilim psikolojim bozuldu,annem bile farketmis,aglamamak icin zor tuttum,esim eliptik bisiklet aldi yarin gelir,3ay sonra yakin bi arkadasimin dugunu var en azindan 60a dusebilsem cok konustum kizlar kusura bakmayin ama beni en iyi sizler anlarsiniz

Yavrular ablamdayim cepten yazıyorum inanın ancak müsait oldum bugun cok yogun bir gündü
Başlama 67.7
Gecenhafta 58.1
Bu hafta 57.7
Gelen yok
Giden 400gram
En önemlisi regliyim ve ikinci yogun gunüm beni bir senedir biliyorsunuz ve ben regliyken fazla çıkarım ona rağmen vermişim.kizlar hepinize cok teşekkür ediyorum papatyacim seninle cok güzel bir haftaydı.basladigimdan bu yana en güzel haftalarımdan biriydi.bence hepimiz kazandık bu yarışta ve kazanacağızda...
Keske papatyacimla devam etsek ama elf leymişim seni tanımak istiyorum elf kimsin Nesin necisin yakınlık kurmak icin ve senin icin chetos tatlı vs yememek icin bisiler bulmam lazım sende anlat ne kadar psikopatsin tanıyayim seni...

Bizeyeterrrrrrr gelelim sana...ben sana sayfaları doldurma derken kalbimden geceni Didim yalan yok,bencil olduğunu düşündüm sanki biz oturmusuz bekliyoruz sabah bunu yedi birazdan ne yicek acaba deyu.sayfada hep sen..nefes alisini bilem yazcek gibin.isimiz gücümüz var bizimde dakikaları kolluyoruz bide bana çemkiriyorsun parasını mı vermiyosun deyu ne ayıp acı biber sürerim ağzına.ama benim kalbime yumsacik dokunan bir yanını keşfettim senin....bir insan eğer daha yeni tanıdığı birinin bir lafına içerleyip yataga yatip uyuyorsa o insan hassastir ve bas tacidir...seninle yoldaş olsak epruuudan bilem fazla sevebilirim seniburalardaysan el et göz kirp bana

Son düzenleme:
Kilo veremeyen beni kim sevsinkilo vermene sevindim canım.Bizi hırpaladıgın yeter git birazda elf hırpala:)Tabi o seni hırpalamazsa:)Bizeyeter katılmak istemedi kimin yüzünden acaba!

Ben biliyorum sen incecik olcan yaza oynucan fingirfingir Nisanda düğünde.mesele göbeğin şarkılar esliginde gobegin sallanmasinsıkılassin:)

Son düzenleme:
bugunki menüm
sabah
yeşil çay
1 dilim 39.9 kalorilik tb ekmeği
yr demet maydanoz
1yumurta
az peynir
6 zeytin
ara
yeşil çay
akşam
pırasa
1 dlim tb ekmeği
spor
45 dak pilates 3mil lesli

menüm sabah elma sirkeli suyum
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 5 yeşil zeytin banımlık pekmez peynir çay
ara nescafe 1 etimek tatlısı
öğle 4 kepçe yoğurt çorbası ekmek yok
ara yarım elma
akşam 1 tabak çorba 1 kaşık patates yemeği ekmek yok tarçınlı yoğurt bi kase
ara kave içebilirim yada yeşilçay karar vermedim daha
spor bugün ev temizledim yarın misafirlerim var 3 çeşit yaptım umarım fazla kaçırmam
patateslitart,mercimek köftesi,kek yaptım zaten 3 kişi gelicek her birimizde 2 şer tane çocuk etti 6 çocuk allah kolaylık versin :)
neyse spor sadece bu kadar ani evtemizliği
su 1 lireen az

zamanla tanırız birbirimizi iyi bi takım oluruz inşallah chetos falan deme bana hemen aklıma düşer gider alır yerim o yüzden sen çok iyi menüler yap sporuda sıkı tutki sana uyayım yoksa çabucak motivem gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…