Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar hepinize iyi temennileriniz için çok teşekkür ederimAma eşim bi iş geregi şehir dışına gitti.Moralim bozuk canım ne temizlik ne yemek ne spor yapmak istiyorİstiyosan gitmeyeyim dedim masumca gitme demem onu zor durumda bırakacaktıAnnecim keşkek yapmış getircek birazdan.

aman boşver be....erkekler bazen ne yaptıklarını bilmiyor.....tabi yaptığı kötü birşeyse de azıcık süründür.....üzme tatlı canını...

akşama misafir var. browni yaptım. bir de patatesli sigara böreği. aZ SONRA AZICIK DA OLSA BROWNİMİN TADINA BAKACAĞIM. SANKİ YANDI BİRAZ.

nice hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum..inşallah her yıl artarak sevginiz muhabbetiniz devam eder...dümdüz göbeğin de buna eşlik ederkızlar aslında konuyu uzatmanın pek bir manası yok diye düşünüyorum..sizlerin canı benim yüzümden sıkılsın istemiyorum.ama rumuzunu hatırlamadığım arkadaşın belki hassas olduğu bir dönem olabilir.hepimizin hayatında hassas olduğumuz başka zaman hiç ters anlmayıp tabiri caizse ti ye alıp tamamen farklı bir zamanda aynı duruma aşırı tepkiler verebiliriz.o sebeple ben bu durumu her ne kadar adım çıkmış olsada psikopata anlayışla karşılamak taraftarıyım sizde öyle yapın...mevlana gibin ne olursan ol yine gel dirim ben bu arkadaşa..ve yine dengesiz olabilirim dirim.diriz ....dirler...bebişi vardı sanırım allah muhafazana strese neyim girer böyle basit bi olaydan ötürü benim de canım sıkılır o zaman..ben bütün samimiyetimle yine kalbimdekini söylüyorum...aksi halde ben 'BEN'olmam zaten..hani bi arkadaş demişya daha nazik olabilirdin diye oda samimiyetle ifade etmiş düşüncesini hani taşın altına elimi koydum diyen...ama işte ben ben olmazdım o zaman..ben ebruyu okadar severim ok adar atışırım ilk onada neler demiştim veya ösgeye arıza demiştim 50kilosun hala zayıflamaya uğraşıyorsun gibi geçmişte..ama onlar kalitelerinden hiç bir zaman ödün vermediler..vermemeliler...sonrada kabullendik birbirbirimizi..veya onlar beni:26:benden yana bir sorun yok yani kızlar...ben bu ortamda tek gereksiz şahsiyet olarak meslektaşım olan kişiyi görüyorum...çünkü benim hakim arkdaşım da var doktor arkadaşımda öğretmen arkadaşımda hiç okul okumamış ilkokul arkadaşımda...mühim olan okunan üniversite veya ismimizin başına yaftalanan kariyerimiz değildir hocam..insanlığımıza eşlik eden fikirlerimiz ve duygu dünyamız manevi değerlerimizdir...bundan yoksun olduğu zaman insan doktor olur organ mafyasına hizmet eder hakim olur adaletsiz kararlar verir eğitimci olur sirklere adam yetiştirir...kalın sağlıcakla...

Son düzenleme:
Minikkelebek üzülme boşver.Bak eşimde hala gelmedi.Anacıgımın keşkegini biraz sonra yiyip yutucam bir hışımla.Gelince yemege felanda çıkmıycam

Saol canım benim.Beni ne kaaaaaaaaaaaa çok sevdigini ve pembe bikinimle kıskanacagını biliyorum

ama yapma adama yazık ya keşkekten az ye bence yemğe çıkma olayı bir gelenekse..veya tatlı deki hadi canım kalk geçenlerde içemediğimiz sahlepi içmeye gidelim de işten yeni gelmiş adamı üzme dirim

keşkeğin hepicini bitir.yemeğede çık sonrada sahlep içsen karşı ki cendermesin sonuçtasonrada aynanın karşısına kendini pembiş pikininlen hayal et

Sehra şuan chetoss,bi sürü çikolta ıvır zıvır yemek istiyorum.Katur kutur bişiler yiyesim hıncımı alasım var kuralları bozasım var waffle yiyesim var varda varrrrrrr

sabah : lahana çorbası-- 2-3 bardak siyah çay
ara: bitki çayı, yarım greyfurt, yarım portakal, 1 elma, 1 lokma çikolata
öğle: lahana çorbası
ara: bitki çayı, lahana çorbası
akşam : lahana çorbası, 2-3 parça lahana turşusu (canım çekti)
ara: portakal (daha yemedim yiyeceğim)

su: 2,5 litre su içtim.
500 ip atlama, ama daha spor yapmadım.

İnanmıyorum hala istifra etmedin miO kadar lahana çorbası içmene ragmen birde canın lahana turşusu mu çekti pesssTebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum

ay bi kıkırdadım menün görünce kız insan onca lahana çorbası içti diyelim ki...bide lahana turşusu çekermi insanın canı bide yermi ay allah iyiliğini versin bide kilo vermeni nasip etsin sen beni güldürdün cumada sen gül emi

ebruu sakın yeme evde keçi boynuzu var mı katır kutur işey beyaz leblebi var onu ye..sanki wafle katır kutur bişey deli mi ne..yeme sakın.yada ye ya sal gitsin göbeğini..reglin nezman.yakınsa bir lokma bitter al yada çıtır dediydiya pekmezli süt iç

BUGÜN: 1 bardak elma sirkeli su
10:00 =1dl.çavdar,kk peynir,4zeytin,4 çeri domates,1 salata,1 çatal tahinpekmez,çay
11:30 =türk kahvesi
12:30 =1 elma,8 çubuk kraker
14:30 =1 tabak yogurtlu makarna,yarm brdak meyve syu
17:00 =yeşilçay
18:30 =2 kaşık keşkek

Spor:100 mekik
100 plates hundert

herkese merhaba;
bugün neden bilmem canım sıkkın. içim daralıyor. aslında bir sıkıntım da yok ama içimde şöyle bir boşvermişlik var...
akşama misafirim var. börek, browni falan yaptım.
menümü yazıp çıkayım
10:30 her zamanki kahvaltım. ama ekmek yerine bazlama yedim.
14:00 2 mandalina
14:30 2 lokma browni
15:30 yeşilçay
17:30 bir adet karnıyarık, 2 yk pilav
umuyorum misafirlerle az yerim. yemem demiyorum. evsahibiyim.
nelson nasıl içiyorsun o çorbayı hem de gün boyu .ben lahana sarmasını çok severim de çorbası ???????
inşallah cume gübü yüzün güler....

Nelson nerdesin.Beni toparla motive et yoksa ben bende olmuycam

slm ebruli ttatlım buradayım.yeme isteğini bastır. yeme lütfen ben spor yapıyorum hadi kalk lesie ile 3 mil yürü ben birazdan geleceğim.. gündüz evde yoktum takip edemedim. bakarım mesajlara birazdan.

Sabah : 5 zeytin 2 çatal peynir bi yumurta 1 dilim t.b.ekmegi
Ara 1 parça kırmızı lahana 4 kasık merc.corbasi
Ara bi elma
Aksam bi küçük tabak bulgur pilavı, bol salata, yarım kase yogurt
Azicikta sıktığım meyve suyundan ictim ( o kadar sıkıyorum herkese bide sikacagi yıkamak var :) içmeden yapamadım )

Şuan yeşilçay içiyorum 3 kare sütlü çiko yidim bile nelson

Kendileri süt dökmüş kedi mübarek ... Neyse konuşmuyorum gerekmedikce... Okkali bi mail yolladım kendisine oturmuştur icine...fena sayılmam canım .. Fazla uzmemeye çalıştım kendimi olan bana oluyo sonra

menüm
sabah elmalı sirkelisu
kahvaltıda 1 dilim ekmek içini oğluşa dışını ben yedim 1 haş.yumurta 2kk peynir tuzsuz 2 zwytin çay
ara türk kahvesi
öğle misafirlerim vardı 5 mercimek köftesi 1 dilim kek 1 dilim patatesli tart yedimm 3 bardak çaty
ara nescafe
akşam 1 tabak çorba 2 mercimek köfte
spor çocuklar uyuynca yapıcam
su 2 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…