- Konu Sahibi maviduvar1
-
Papatyacim super menulerine 200 gr sasirtici tek ihtimal geliyo aklima oda kas kutlenin artiyo olmasi ki bu super bence. tartinin ne soylediginden cok nasi gorundugun onemli ben eminim diyetten cok yaptigin spor senin vucudunu sekillendircek
Mesela benim esim spora sirf kilo almak icin gidiyodu kas kutlesini arttirmak icin yani.
Takilma bence sen uzun vadede odulunu alcaksin
Nelson
Beslenmene cok dikkat edemedim ama yaptigin sporlarin odulunu fazlasiyla almissin kisa zamanda ulasirsin ins. Hedefine canim
Bizeyeter canim kucuk bi bebegin var Allah askina kendini neden uzuyosun bir bilsen karsidaki arkadas ne kadar iyi kotu bi iletisim oldu aranizda ama duzeltilebirdi
Mutlu olmucaksan burada zorlayamayiz tabi ama kendini uzme onemli olan bu
Ebrucum inan dune kadar ben de 200 gr vermistim dedim resmen cok az yedim niye boyle oldu 1 gun bile etkiliyo senin de mutlaka bi sebebi vardir canim haftaya gidicektir eminin bence bu sekilde nefsimize hakim olmayi ogreniyoruz
Ben seninle yoldas olmaktan cok memnundum ikimizde elimizden geleni yaptik
Bende seninle yoldaş olmaktan çok memnunum sana layık olamadıgım için bugün çok mutsuzum inan
Özge (500)
Ebruli (0)
Toplam:500
Zuzuu(700)
Hawar(800)
Toplam:1.500
Sehra: bilinmiyor
Papatya:200
Toplam:bilinmiyor
Kızlar sehra bilirim yapmadı.Ama 1.300 vericek hali yok.Bu yüzden bu haftanın kazanan grubu Hawar ve Zuzuuu tebrikler kızlar
VEEEE bu haftanın en çok kilo veren yeni katılan arkadaşımız NELSON(1 KİLO)
Bende seninle yoldaş olmaktan çok memnunum sana layık olamadıgım için bugün çok mutsuzum inan
Kaynanamla çaya bisküvi bana bana yiyorumAma çikolatalı pasta yemiycem haketmedim zaten
Canım bu hafta baktınız yağlarım eriyobiliyo..Minikkelebek :etkisiz eleman olmak istedigin için kararına saygı duyarak yarışa eklemedim seni canım.Ama istedigin zaman gel ugra katılım yap bekleriz herzaman.
Bizeyeter:Canım sende istemedigin için katmadım.Yanlış anlama sakın.Ama seninde burda herzaman yerin var bekleriz.
1) Ebruli - Nelson
2) Papatya -Zuzuu
3) Hawar -Özge
4) Sehra - Elff
1. grup 3. gruba karşı ve 2. grup 4. gruba karşı yarışacaklar.Hem kendi aralarında hemde grup olarak yarışacaklar.Hakeden saglıklı ve kaçamaksız beslenen kazasın.Ama en önemlisi dostluk kazansın
Papatyacim super menulerine 200 gr sasirtici tek ihtimal geliyo aklima oda kas kutlenin artiyo olmasi ki bu super bence. tartinin ne soylediginden cok nasi gorundugun onemli ben eminim diyetten cok yaptigin spor senin vucudunu sekillendircek
Mesela benim esim spora sirf kilo almak icin gidiyodu kas kutlesini arttirmak icin yani.
Takilma bence sen uzun vadede odulunu alcaksin
Nelson
Beslenmene cok dikkat edemedim ama yaptigin sporlarin odulunu fazlasiyla almissin kisa zamanda ulasirsin ins. Hedefine canim
Bizeyeter canim kucuk bi bebegin var Allah askina kendini neden uzuyosun bir bilsen karsidaki arkadas ne kadar iyi kotu bi iletisim oldu aranizda ama duzeltilebirdi
Mutlu olmucaksan burada zorlayamayiz tabi ama kendini uzme onemli olan bu
Nelson tebrikler canim
İlk yarismamizin birincileri Hawar ve zuzu ayri ayri tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?