Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

teşekkür ederim tatlım. umarım hedefime ulaşabililrim

Ebrucum inan dune kadar ben de 200 gr vermistim dedim resmen cok az yedim niye boyle oldu 1 gun bile etkiliyo senin de mutlaka bi sebebi vardir canim haftaya gidicektir eminin bence bu sekilde nefsimize hakim olmayi ogreniyoruz

Ben seninle yoldas olmaktan cok memnundum ikimizde elimizden geleni yaptik

Özge (500)
Ebruli (0)
Toplam:500

Zuzuu(700)
Hawar(800)
Toplam:1.500

Sehra: bilinmiyor
Papatya:200
Toplam:bilinmiyor

Kızlar sehra bilirim yapmadı.Ama 1.300 vericek hali yok.Bu yüzden bu haftanın kazanan grubu Hawar ve Zuzuuu tebrikler kızlar
VEEEE bu haftanın en çok kilo veren yeni katılan arkadaşımız NELSON(1 KİLO)

Bende seninle yoldaş olmaktan çok memnunum sana layık olamadıgım için bugün çok mutsuzum inan

Bende seninle yoldaş olmaktan çok memnunum sana layık olamadıgım için bugün çok mutsuzum inan

Aaa ebrucum askolsun neden mutsuz olasin sen gece gece onune okadar sey geldi yemedin kocisle kotu oldun bizim icin lutfen senin elinde olan bisi degil bu ben bu duzenden dolayi cok memnunum daha coook kilolar vericez seninle biz:13:

Nelson tebrikler canim
İlk yarismamizin birincileri Hawar ve zuzu ayri ayri tebrikler

tebrikler 1. grup başarılarınızın devamını dilerim

Sehra nerdesin bakimHani kilo bildirimin.Bak bizeyeter arkadaşımızıda çok üzdünSana ceza bu hafta avm ye gitmek yok

Kaynanamla çaya bisküvi bana bana yiyorumAma çikolatalı pasta yemiycem haketmedim zaten

Kaynanamla çaya bisküvi bana bana yiyorumAma çikolatalı pasta yemiycem haketmedim zaten

Afiyet olsun canim ben 1 dilim yedim ama hic hayal ettigim gibi zevk alarak yemedim onume ne gelirse yerdim ama pasta disinda hic ciss yemedim zaten aksam pizza yemeye gitcez onuda yerim tamam bu hafta daha dikkat edip 53 olmak istiyorum

başlangıç: 80
geçen hafta:74.4
bu hafta: 74.4
giden: 0
toplam giden:5.6
hedef:58
kizlar beni şimdilik etkisiz eleman olarak görün...
hepinizi tebrik ederim

1) Ebruli - Nelson

2) Papatya -Zuzuu

3) Hawar -Özge

4) Sehra - Elff

1. grup 3. gruba karşı ve 2. grup 4. gruba karşı yarışacaklar.Hem kendi aralarında hemde grup olarak yarışacaklar.Hakeden saglıklı ve kaçamaksız beslenen kazasın.Ama en önemlisi dostluk kazansın

Minikkelebek :etkisiz eleman olmak istedigin için kararına saygı duyarak yarışa eklemedim seni canım.Ama istedigin zaman gel ugra katılım yap bekleriz herzaman.

Bizeyeter:Canım sende istemedigin için katmadım.Yanlış anlama sakın.Ama seninde burda herzaman yerin var bekleriz.

Kızlar inş. grupları begenmişsinizdir.Haksızlık olmasın diye karıştırdım.Papatya ve zuzunun kiloları aynı diye eşleştirdim.Özgeyle bende aynıyız ama geçen hafta beraberddik o yüzden böyle eşleştirdim

Canım bu hafta baktınız yağlarım eriyobiliyo.. haftaya eslestirirsiniz... Kimsenin hakkına girmeyeyim simdi

Ebrucum vatana millete hayirli olsun listemiz hazir.
Hawarcim bu hafta biz hem kendi aramizda yariscaz hem de 1. Grupla yariscaz:13:İyi olan kazansin canim

Son düzenleme:

teşekkür ederm tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…