- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
1) Ebruli - Nelson
2) Papatya -Zuzuu
3) Hawar -Özge
4) Sehra - Elff
1. grup 3. gruba karşı ve 2. grup 4. gruba karşı yarışacaklar.Hem kendi aralarında hemde grup olarak yarışacaklar.Hakeden saglıklı ve kaçamaksız beslenen kazasın.Ama en önemlisi dostluk kazansın
Canım eğer beni kabul edersn ben sana yoldaş olabilirim... Gerçi katılmayacağımı söylemiştim ama... Seni görünce dayanamadım ... Senin kilon azdı galiba
Canim bebegin kucuktu daha demi bizimkiler dana oldu artikKızlar bugün
Erken iki incir bol su
Sabah beş zeytin bir dilim peynir iki dilim kepekli ekmek domates salatalık yeşillik biraz çikolata sürdüm ekmeğe iki bardak çay
Arada bir aktivya birkaç kaşık dünden kalan taze kabak yemeğinden bir dilim peynir çeyrek simit( çok acıktım )
Akşam iki dilim ekmek bir kase yayla çorbası
İki bardak çay 4 tarhana çayın yanında
Bayağı sebze tükettim önümüzdeki hafta et tavuk balık yicem
Bir de kızlar ben emzirme döneminde ayda iki kilodan fazla verilmemesi gerektiğini okumuştum
Ben fazla mı verdim bu hafta kiloyu acaba
Göğsüm sanki küçüldü sütüm etkilenir mi diye biraz korktum
Sporu azaltıp sadece mekik mi çeksem birkaç gün
Beni kimse kutlamamışben bir kilo verdim diye çok sevindim çok mutlu oldummmmm
Canim bebegin kucuktu daha demi bizimkiler dana oldu artik
Bence 6 ogun beslen ve aralara meyve sut ekle. Sabahlari bol yesillege devam .sen simdi sık emzirince kurt gibi acikirsinda. Menun cok kotu degil ama saatleri de onemli iste senin gec yatip gec kalkman zaten biraz isi bozuyo bunu dengeleyemezmisin misin canim senin acindan soyluyorum boyle olunca mecbur gece birseyler yiceksin cunku
Günaydın papatya ve diger kızçeler.Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:123:Eşimi çok seviyorum ve iyiki onun gibi kalbi temiz bir insanla evlenmişim
Zorisimbuldm ,tebrik ederim canım yeni gördüm..
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım benim...rabbim uzun ve mutlu bir hayat verir inşalah size
Günaydın papatya ve diger kızçeler.Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:123:Eşimi çok seviyorum ve iyiki onun gibi kalbi temiz bir insanla evlenmişim
Canim bi ômür boyu ayni duygulari artarak tasimani diliyorum...Günaydın papatya ve diger kızçeler.Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:123:Eşimi çok seviyorum ve iyiki onun gibi kalbi temiz bir insanla evlenmişim
Yavrular ablamdayim cepten yazıyorum inanın ancak müsait oldum bugun cok yogun bir gündü
Başlama 67.7
Gecenhafta 58.1
Bu hafta 57.7
Gelen yok
Giden 400gram
En önemlisi regliyim ve ikinci yogun gunüm beni bir senedir biliyorsunuz ve ben regliyken fazla çıkarım ona rağmen vermişim.kizlar hepinize cok teşekkür ediyorum papatyacim seninle cok güzel bir haftaydı.basladigimdan bu yana en güzel haftalarımdan biriydi.bence hepimiz kazandık bu yarışta ve kazanacağızda...
Keske papatyacimla devam etsek ama elf leymişim seni tanımak istiyorum elf kimsin Nesin necisin yakınlık kurmak icin ve senin icin chetos tatlı vs yememek icin bisiler bulmam lazım sende anlat ne kadar psikopatsin tanıyayim seni...
Bizeyeterrrrrrr gelelim sana...ben sana sayfaları doldurma derken kalbimden geceni Didim yalan yok,bencil olduğunu düşündüm sanki biz oturmusuz bekliyoruz sabah bunu yedi birazdan ne yicek acaba deyu.sayfada hep sen..nefes alisini bilem yazcek gibin.isimiz gücümüz var bizimde dakikaları kolluyoruz bide bana çemkiriyorsun parasını mı vermiyosun deyu ne ayıp acı biber sürerim ağzına.ama benim kalbime yumsacik dokunan bir yanını keşfettim senin....bir insan eğer daha yeni tanıdığı birinin bir lafına içerleyip yataga yatip uyuyorsa o insan hassastir ve bas tacidir...seninle yoldaş olsak epruuudan bilem fazla sevebilirim seniburalardaysan el et göz kirp bana
elif sen benim yoldaşım mı oldun şimdi ya..sana uyarsam ben aç kaldım arkadaşım ya...o nasıl menü öyle..yarın çok dikkat etmeliyim..ben eve yeni geldim kızçeler..bazen insan yanılabiliyor işte naparsınız..papatya şimdi seni daha iyi anlıyorum anladınız siz onuhepinize hayırlı geceler..hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?