Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

5 )Minikkelebek - Zorisimbuldm

Listeye eklendi.Ve şu grup bu grupla degil.Her grup birbirine rakip olsun.Kimse dışarda kalmasın.Sevgiyle ve güzellikle herşeye çözüm buluruz biz

özge anladım ve hallettim

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak su
11:00 =2dl.kızarmış kepek ekmek,yarm yumurta sarısı,2dl.salam,5 zeytin,1dl.peynir,çay
14:00 =türk kahvesi kv.beraber
14:45 =1 kepçe mantı
16:00 =çay,7 bisküvi,yeşilçay
19:30 =1 kase çorba,1 kase yogurt,3 köfte,1 bardak kola,sogan salatası,patates kızartması(geçen sene kasımdan beri hiç yememiştim)
22:30 =yeşilçay

Spor:1.5 saat yürüdüm

Kızlar bugün
Erken iki incir bol su
Sabah beş zeytin bir dilim peynir iki dilim kepekli ekmek domates salatalık yeşillik biraz çikolata sürdüm ekmeğe iki bardak çay

Arada bir aktivya birkaç kaşık dünden kalan taze kabak yemeğinden bir dilim peynir çeyrek simit( çok acıktım )

Akşam iki dilim ekmek bir kase yayla çorbası

İki bardak çay 4 tarhana çayın yanında
Bayağı sebze tükettim önümüzdeki hafta et tavuk balık yicem
Bir de kızlar ben emzirme döneminde ayda iki kilodan fazla verilmemesi gerektiğini okumuştum
Ben fazla mı verdim bu hafta kiloyu acaba
Göğsüm sanki küçüldü sütüm etkilenir mi diye biraz korktum
Sporu azaltıp sadece mekik mi çeksem birkaç gün

Ebrucum bu sekilde sen de sen de ugrasmazsin hem sonuncu olan takimda daha hirslanir hem
Menune gelince odul gunun icin bence iyi bi menu ben bugun kendimden utandim valla resmen erkek gibi yedim
Esim bile Oldu kendi azcik yedi gerisini sildim supurdum yarindan itibaren 1 kare ciko bile yasak bana
Ama yulafli serbest haa

Canım eğer beni kabul edersn ben sana yoldaş olabilirim... Gerçi katılmayacağımı söylemiştim ama... Seni görünce dayanamadım ... Senin kilon azdı galiba

Canım telefondaydım niye kabul etmimmm ki nolcek
Ben bugün 61 geldim canım valla bana göre kilom az değil ama sen öyle diyorsannn

Canim bebegin kucuktu daha demi bizimkiler dana oldu artik
Bence 6 ogun beslen ve aralara meyve sut ekle. Sabahlari bol yesillege devam .sen simdi sık emzirince kurt gibi acikirsinda. Menun cok kotu degil ama saatleri de onemli iste senin gec yatip gec kalkman zaten biraz isi bozuyo bunu dengeleyemezmisin misin canim senin acindan soyluyorum boyle olunca mecbur gece birseyler yiceksin cunku

Canım kızımı bi uyutabilsem 12 den önce uyumuyor ki ben de bir çok şeyi gece yapıyorum mecburen uykusuz uykusuz geziyorum ama aç kalmam hiç günlük kaç kalori almam gerek araştırdım mevsimlerden Roma adlı site çok faydalı oldu ayrıca doktorların emziren annelere tavsiyelerini ve beslenme önerilerini okudum
Meyveyi çok sık yerim de bu hafta bir iştahsızlık vardı sadece şekerli şeyler canım istedi kendimi zor tuttum

günaydın kızlar;
topikte olan tatsız durumları unutalım. biz 6 kişi başka bir topikte tanışıp arkadaş olduk. bzılarımız fotopraflarımızı koyduk. neye benzediğimizi gördük. yeni yıla başka bir topikle merhaba dedik. bu zaman içinde de bize yeni katılan arkadaşlarımız oldu...aramıza hoşgeldiler, bizi şenlendirdiler...ben yaşanılan tatsız durumların unutulması ve yolumuza kaldığımız yerden devam edilmesi taraftarıyım...
ama şimdi nikini atırlamadığım bir arkadaş "ben de öğretmenim" vs. tarzında birşeyler yazmış...insanları yaptıkları işlerle, eğitim seviyeleriyle kıyaslayarak davranışlarına tepki göstermek yanlış....çok iyi eğitimler aldığı halde görgüden, kuraldan anlamayan insanlar var hayatımızda....

Günaydın papatya ve diger kızçeler.Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:123:Eşimi çok seviyorum ve iyiki onun gibi kalbi temiz bir insanla evlenmişim
Zorisimbuldm ,tebrik ederim canım yeni gördüm..

Günaydın papatya ve diger kızçeler.Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:123:Eşimi çok seviyorum ve iyiki onun gibi kalbi temiz bir insanla evlenmişim

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım benim...rabbim uzun ve mutlu bir hayat verir inşalah size

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım yavrunuzla daha güzel yıllanırız olsun inşallah

Canim bi ômür boyu ayni duygulari artarak tasimani diliyorum...
bense bugün cok sevdigim sevgili kocacimla hic hos bi durumunda degilim...
coook moralim bozuk coook... Neyse yarin evde ...dananin kuyrugu kopar nasil olsa aksama...
ya ozur diler... Ya da susaaar beni iyice cildirtir... Cokk suclu AMA cok

Ebrucum sevginiz daim olsun yuvanizda hep mutlu huzurlu olun insallah:132:

Allah evginizi huzurunuzu daimetsin çocuğunuzla birlikte nice mutlu yıllar

Sehracım merhaba canım benim keşke sen de biraz üslubuna dikkat etseymişsin ben daha yeni okudum tüm yazılanları bu topiği bana bizeyeter başka bir topikteyken tavsiye etmişti çok heyecanlıydı ve kilolaları yüzünden annelik emzirme döneminden de tabi duygusaldı sen öyle yazınca grubu bırakmış üzüldüm valla . Senin tarzın bu olabilir zaten bana bir arkadaşımı hatırlattığın için beni gülümsetiyordun ama sen o yazdıklarını kime yazsan herkes bi cevap verir bi de çemkirmişsin yazmışsın ne bencilsin yazmışsın bu sözler üslup değil kaba kaçmış bence. Bir de kimse seni eleştirmemiş o öyledir filan yazmışlar ben senin arkadaşın olsaydım sana kızmazdım ama canım seni kimse tanımıyor biraz daha tatlı dille konuş derdim dürüstçe.yani şurada zayıflayalım kendimize güvenimiz gelsin diye heyecanla giriyoruz topiğe ne gerek böyle konuşmana insanların heyecanını elinden almaya üzmeye öyle değil mi. Valla okudum okudum en son dayanamadım taşın altına koydum elimi

kendimi kilo almış görünce iştah kalmadı aslında salata yoğurtla falan desteklerdim ama evde bişey kalmamıştı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…