Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kız sen ne ettin 2 bardak sumu olurmuş ... Ben su içmesem açlıktan olurum herhalde ... Onunla karnımı doyuruyorum

İnanmıyorum hala istifra etmedin miO kadar lahana çorbası içmene ragmen birde canın lahana turşusu mu çekti pesssTebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum

inşallah güzelim sende kilo verirsin. yok istfira etmedim karnım tok ama rahatsız etmiyor beni.....2-3 parça lahana turşusu derken bir tabak turşu yedim :) :) :)
spor yapacağıma daki az tuzdan sanırım enerji doldum daha spor yapacağım

amin tatlım umarım pazartesi (son tarih cuma ama cumaya kadar belemek ve diyet yapmak bende strest yapıyor) gününe kadar şu 1,4 kiloyu verirde rahat nefes alırım. ve diyetime rahat rahat devam ederim.. dua edn arkadaşlar ve yol gösterin yanlışlarımı söyleyinnn

Sana uyuz oldum sehraa öncelikle bi arkadaş demiş ya diyerek yeni okuduğun mesajdaki nickimi hatırlamıyor ayağına yatmışsın hiç yakıştırmadım sana hala o kadarlarında üstüne kendini hoşgörülü ilan etmişsin pessssss
Bir insan kendine döner de kusura bakma demeyi akıl eder yahu ben ben olmam filan bırak bu lafları
Ben bu mesajı okuyunca senin iyi niyetli olmadığını hala milletle dalga peşinde olduğunu anladım
Hepimiz kalbimizdekileri söylüyoruz seninki ne kalpmiş bi kusura bakma diyemedi
Taşın altına elimi koydum dememe dalga geçmeye çalışmışsın doğru yazdım baktım kimse böyle yorum yapmamış
Ben dayanamam hiç haksızlığa öğrencilerimize de bunu anlatmıyor muyuz hep
Bir de sana cevap yazmayız katılanına kaliteli diğer türlü kalitesiz mi olunuyor bu lafında gene çok fesat bi gönderme var yine suçlanma belirtisi yokkk
Bir de mesleklerde ilgili söylediğinle yazılanların hiç ilgisi yok konuyu bilerek bambaşka bir yere taşımışsın
Bir de kabullenilebilecek biri olmak ne kötü yahuuuuu

ebruli hadi tatlım biraz daha spor 30 dak yürü hiç olmazsa....

inşallah tatlım cumaya kalmadan şu kilolarımdam kurtululrumm..ben yaptığım çorbayı çok sevdim gerçekten.. gerçi çırbadan çok lahana yemeği görünümünde. brenderden geçmedim. tane tane lahana çorbam (yemeğim)
içine bolca pul biber ve karabiber attım. tadını çok sevdim ben.. üst üste 3-4 gün yiyebileceğimi düşünmüyorum ama 2 günde bir sıkıntı oluşturmuyor benim için..

Son düzenleme:
11bucuk 3kk peyn birbucuk tavada yüm 6zeytin brokolibiberdomtessalatalik bir dilim kizarmisekmek çay
Ara biravuc cevizbademuzumkayisi karışımı
50dk yürüyüş
Havuz nescafe
Besbucuk bir kase pirasa salata
Yedibucuk bur cupra bir dilim beyazekmek salata
Su iki litre

Papatyaaaa seni osledimmm(Ebru nettin bize yaw hiç tanımıyorum ben bu Elif'i renk vermiyor hiç.sir gibin mubarek.ne kadar deli anlasam da ona göre davransam chetos yicem yiyemiyorum korkumdan üstüme atlar deyu benden dengesizine catmayimda

yaptığım toplam sporları yazayım: 700 ip atlama, 100 mekik, 6 dak karın hareketleri, 45 dak hafifi tempoda koşu, 35 dak plates

Nelson onca çorbaya bu ne enerjiidiyim sana.Bende 100tlsine iddaya girsem biriyle belki hırslanırım.Ama eşim gönlümü almak için waffle yemeye götürdü.Üzgünüm ve bugünki utanç menümden ve motive olamamamdan dolayı çok özür diliyorum.

Sehracım ,napalım canım bende nellson arkadaşımı tanımıyorum ama tanıyıp kaynaşıcaz.

11.00
1.5 dlm cavdar
Kk peynir
3 zeytin
2 catal recel
Yesilcay
14.00
Nescafe.2 yulafli.1 avuc badem
15.00
2 kurukayisi
16.00
1 mandalina
19.00
1 tane ispnakli pirasali gozleme( evde degildim)
1 bardak cay
Biraz oncede 3 kasik puding yedim esimden cikolata istememek icin zor tutuyorun kendimi resmen krize girdim.

SABAH-öğle
yeşil çay
1 yumurta
1dilim 39.8 kl tam tahıllı ekmeğim
kk peynir
5 zeytin
1 saat kartopu oynadım vallaa canım çıktı
akşam
1 kase domates çorbası
fırında tavuk
1 dilim tt ekmek
pilates 45 dak
ve gece gece kartopu 30 dak
3 kare bitter fıstıklı çikolata

aferin sana sehra laf yetiştirmen kadar menünde güzel olmuş yeme tabi o chetosları sonra bende yerim madara olmayalım burda hadi canım sadece 1 hafta da ben anca açılırım şansına

Canım biz seninle ekibiz bu hafta . İkimizin bebeği küçük onun için birbirimizi güzel güzel yönlendirelim
Sen öğle yemeği yemedin mi canım yoksa benim gibi geç yatıp geç mi kalkıyorsun
Bir de sabah peyniri yumurtayı sakın ihmal etme aç kalmadan meyvelerle destekleyerek ye
Olacak bence hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcaz isteyip de yapamayacağımız bir şey yok biz kadınların

Erken vakitte bir kuru incir bol su
Kahvaltı iki bardak çay iki dilim ekmek bir dilim peynir beş zeytin bir yumurta küçük porsiyon yeşillikli salata bir lokma çikolatalı ekmek
Arada bir elma bir armut bir aktivya
Akşam iki dilim ekmek bir porsiyon bol yoğurtlu ıspanak bir kase çorba sonra da az şekerli kahve
Üç litre su 200 mekik

Sütüm normale dönüyor çok şükür yine yürüyüşlere başlicam yakında

Minikkelebek canım istediğini sor bana emzirme dönemi için bayağı bir şeyler okumuştum elimden geldiğince yardımcı olurum canım

İns canım ... Aynen öyle oluyo... Bazen sabahlatiyo benim kız beni öyle olunca geç kalkıyorum onunla birlikte uyuyorum tabi uyursa... O zaman öğleyi kaynatip az az yiyorum...

Himmm canım cok sagol... Bende cooook okudum hatta okuduklarımı öğrendiklerimi yaptım , denedim... Cok şey denedim sutum icin fakat teorikteki hersey pratikteki gibi olmuyo malesef... Umuyorum sütüm artar.. Süt duasına çıkacağım yakinda

Ne azimli kizsin masallah Caninin tursu cekmesi de bu ne perhiz bu ne lahana tursusu dedirtiyor
Bian once bi oglan yapip ekmegin icini ona yedirmem ve menume ekmegin ici oglusa yazmak istiyorum ekmegin ici kizceme yazmak isterdim ama kizim istahsiz yemiyooo
yaptığım toplam sporları yazayım: 700 ip atlama, 100 mekik, 6 dak karın hareketleri, 45 dak hafifi tempoda koşu, 35 dak plates
Kiz olimpiyatlara mi hazirlaniyon biz burda ipi zor atliyoz bozuluyorum aaaaaa

ben emzirirken hiç açlığa tahammülüm yoktu o kadar çok yerdimki gözüm hiçbişey görmezdi siz iyi dayanıyosunuz ne güzel sporda yapıyosunuz emzirirkende çok kalori harcanıyo ben spor yapmazdım dünyayı yerdim yinede kilo almıyodum emzirmeyi bırakıp yeme düzenimi değiştirmeynce kilo almıştım en kısa zamanda kilolar gidecek bu gidişle bide bu 200 mekiği nasıl çekiyoun bi alet var onlamı

Canım ben sütüm azalmadan kilo vermenin yollarını araştırmıştım internette doktorların emziren annelere önerdikleri beslenme diyeti var bir de her ay iki kilodan fazla kilo verilmeyecekmiş
Ayrıca ben bazal metobolizma hızımı hesapladım
Burdan günlük yaptığım egzersizlere göre almam gereken kaloriyi hesapladım
İçim rahat yedim hem de kilo verdim
Ayrıca dişlerim kemiklerim etkilenmesin diye ek olarak suda eriyen kalsiyum kullanıyorum tavsiye ederim
Demir hapı yani Demir eksikliği için hap kullanıyorum doktorum yazmıştı hem bebeğe de Demir geçiyor
Sütün artması için bol su iç canım bende soğan yemek bulgur yeşillik rezene anason hurma da çok faydalı olmuştu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…