- Konu Sahibi maviduvar1
-
Kız sen ne ettin 2 bardak sumu olurmuş ... Ben su içmesem açlıktan olurum herhalde ... Onunla karnımı doyuruyorummenüm
sabah elmalı sirkelisu
kahvaltıda 1 dilim ekmek içini oğluşa dışını ben yedim 1 haş.yumurta 2kk peynir tuzsuz 2 zwytin çay
ara türk kahvesi
öğle misafirlerim vardı 5 mercimek köftesi 1 dilim kek 1 dilim patatesli tart yedimm 3 bardak çaty
ara nescafe
akşam 1 tabak çorba 2 mercimek köfte
spor çocuklar uyuynca yapıcam
su 2 bardak
İnanmıyorum hala istifra etmedin miO kadar lahana çorbası içmene ragmen birde canın lahana turşusu mu çekti pesss Tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum
ay bi kıkırdadım menün görünce kız insan onca lahana çorbası içti diyelim ki...bide lahana turşusu çekermi insanın canı bide yermi ay allah iyiliğini versin bide kilo vermeni nasip etsin sen beni güldürdün cumada sen gül emi
ebruu sakın yeme evde keçi boynuzu var mı katır kutur işey beyaz leblebi var onu ye..sanki wafle katır kutur bişey deli mi ne..yeme sakın.yada ye ya sal gitsin göbeğini..reglin nezman.yakınsa bir lokma bitter al yada çıtır dediydiya pekmezli süt iç
nice hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum..inşallah her yıl artarak sevginiz muhabbetiniz devam eder...dümdüz göbeğin de buna eşlik ederkızlar aslında konuyu uzatmanın pek bir manası yok diye düşünüyorum..sizlerin canı benim yüzümden sıkılsın istemiyorum.ama rumuzunu hatırlamadığım arkadaşın belki hassas olduğu bir dönem olabilir.hepimizin hayatında hassas olduğumuz başka zaman hiç ters anlmayıp tabiri caizse ti ye alıp tamamen farklı bir zamanda aynı duruma aşırı tepkiler verebiliriz.o sebeple ben bu durumu her ne kadar adım çıkmış olsada psikopata anlayışla karşılamak taraftarıyım sizde öyle yapın...mevlana gibin ne olursan ol yine gel dirim ben bu arkadaşa..ve yine dengesiz olabilirim dirim.diriz ....dirler...bebişi vardı sanırım allah muhafazana strese neyim girer böyle basit bi olaydan ötürü benim de canım sıkılır o zaman..ben bütün samimiyetimle yine kalbimdekini söylüyorum...aksi halde ben 'BEN'olmam zaten..hani bi arkadaş demişya daha nazik olabilirdin diye oda samimiyetle ifade etmiş düşüncesini hani taşın altına elimi koydum diyen...ama işte ben ben olmazdım o zaman..ben ebruyu okadar severim ok adar atışırım ilk onada neler demiştim veya ösgeye arıza demiştim 50kilosun hala zayıflamaya uğraşıyorsun gibi geçmişte..ama onlar kalitelerinden hiç bir zaman ödün vermediler..vermemeliler...sonrada kabullendik birbirbirimizi..veya onlar beni:26:benden yana bir sorun yok yani kızlar...ben bu ortamda tek gereksiz şahsiyet olarak meslektaşım olan kişiyi görüyorum...çünkü benim hakim arkdaşım da var doktor arkadaşımda öğretmen arkadaşımda hiç okul okumamış ilkokul arkadaşımda...mühim olan okunan üniversite veya ismimizin başına yaftalanan kariyerimiz değildir hocam..insanlığımıza eşlik eden fikirlerimiz ve duygu dünyamız manevi değerlerimizdir...bundan yoksun olduğu zaman insan doktor olur organ mafyasına hizmet eder hakim olur adaletsiz kararlar verir eğitimci olur sirklere adam yetiştirir...kalın sağlıcakla...
BUGÜN: 1 bardak elma sirkeli su
10:00 =1dl.çavdar,kk peynir,4zeytin,4 çeri domates,1 salata,1 çatal tahinpekmez,çay
11:30 =türk kahvesi
12:30 =1 elma,8 çubuk kraker
14:30 =1 tabak yogurtlu makarna,yarm brdak meyve syu
17:00 =yeşilçay
18:30 =2 kaşık keşkek
Spor:100 mekik
100 plates hundert
Şuan yeşilçay içiyorum 3 kare sütlü çiko yidim bile nelson
herkese merhaba;
bugün neden bilmem canım sıkkın. içim daralıyor. aslında bir sıkıntım da yok ama içimde şöyle bir boşvermişlik var...
akşama misafirim var. börek, browni falan yaptım.
menümü yazıp çıkayım
10:30 her zamanki kahvaltım. ama ekmek yerine bazlama yedim.
14:00 2 mandalina
14:30 2 lokma browni
15:30 yeşilçay
17:30 bir adet karnıyarık, 2 yk pilav
umuyorum misafirlerle az yerim. yemem demiyorum. evsahibiyim.
nelson nasıl içiyorsun o çorbayı hem de gün boyu .ben lahana sarmasını çok severim de çorbası ???????
inşallah cume gübü yüzün güler....
sabah : lahana çorbası-- 2-3 bardak siyah çay
ara: bitki çayı, yarım greyfurt, yarım portakal, 1 elma, 1 lokma çikolata
öğle: lahana çorbası
ara: bitki çayı, lahana çorbası
akşam : lahana çorbası, 2-3 parça lahana turşusu (canım çekti)
ara: portakal (daha yemedim yiyeceğim)
su: 2,5 litre su içtim.
500 ip atlama, ama daha spor yapmadım.
11bucuk 3kk peyn birbucuk tavada yüm 6zeytin brokolibiberdomtessalatalik bir dilim kizarmisekmek çay
Ara biravuc cevizbademuzumkayisi karışımı
50dk yürüyüş
Havuz nescafe
Besbucuk bir kase pirasa salata
Yedibucuk bur cupra bir dilim beyazekmek salata
Su iki litre
Papatyaaaa seni osledimmm(Ebru nettin bize yaw hiç tanımıyorum ben bu Elif'i renk vermiyor hiç.sir gibin mubarek.ne kadar deli anlasam da ona göre davransam chetos yicem yiyemiyorum korkumdan üstüme atlar deyu benden dengesizine catmayimda
Sabah : 5 zeytin 2 çatal peynir bi yumurta 1 dilim t.b.ekmegi
Ara 1 parça kırmızı lahana 4 kasık merc.corbasi
Ara bi elma
Aksam bi küçük tabak bulgur pilavı, bol salata, yarım kase yogurt
Azicikta sıktığım meyve suyundan ictim ( o kadar sıkıyorum herkese bide sikacagi yıkamak var :) içmeden yapamadım )
İns canım ... Aynen öyle oluyo... Bazen sabahlatiyo benim kız beni öyle olunca geç kalkıyorum onunla birlikte uyuyorum tabi uyursa... O zaman öğleyi kaynatip az az yiyorum...Canım biz seninle ekibiz bu hafta . İkimizin bebeği küçük onun için birbirimizi güzel güzel yönlendirelim
Sen öğle yemeği yemedin mi canım yoksa benim gibi geç yatıp geç mi kalkıyorsun
Bir de sabah peyniri yumurtayı sakın ihmal etme aç kalmadan meyvelerle destekleyerek ye
Olacak bence hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcaz isteyip de yapamayacağımız bir şey yok biz kadınların
Himmm canım cok sagol... Bende cooook okudum hatta okuduklarımı öğrendiklerimi yaptım , denedim... Cok şey denedim sutum icin fakat teorikteki hersey pratikteki gibi olmuyo malesef... Umuyorum sütüm artar.. Süt duasına çıkacağım yakindaErken vakitte bir kuru incir bol su
Kahvaltı iki bardak çay iki dilim ekmek bir dilim peynir beş zeytin bir yumurta küçük porsiyon yeşillikli salata bir lokma çikolatalı ekmek
Arada bir elma bir armut bir aktivya
Akşam iki dilim ekmek bir porsiyon bol yoğurtlu ıspanak bir kase çorba sonra da az şekerli kahve
Üç litre su 200 mekik
Sütüm normale dönüyor çok şükür yine yürüyüşlere başlicam yakında
Minikkelebek canım istediğini sor bana emzirme dönemi için bayağı bir şeyler okumuştum elimden geldiğince yardımcı olurum canım
Ne azimli kizsin masallahsabah : lahana çorbası-- 2-3 bardak siyah çay
ara: bitki çayı, yarım greyfurt, yarım portakal, 1 elma, 1 lokma çikolata
öğle: lahana çorbası
ara: bitki çayı, lahana çorbası
akşam : lahana çorbası, 2-3 parça lahana turşusu (canım çekti)
ara: portakal (daha yemedim yiyeceğim)
su: 2,5 litre su içtim.
500 ip atlama, ama daha spor yapmadım.
Bian once bi oglan yapip ekmegin icini ona yedirmem ve menume ekmegin ici oglusa yazmak istiyorum ekmegin ici kizceme yazmak isterdim ama kizim istahsiz yemiyooomenüm
sabah elmalı sirkelisu
kahvaltıda 1 dilim ekmek içini oğluşa dışını ben yedim 1 haş.yumurta 2kk peynir tuzsuz 2 zwytin çay
ara türk kahvesi
öğle misafirlerim vardı 5 mercimek köftesi 1 dilim kek 1 dilim patatesli tart yedimm 3 bardak çaty
ara nescafe
akşam 1 tabak çorba 2 mercimek köfte
spor çocuklar uyuynca yapıcam
su 2 bardak
Kiz olimpiyatlara mi hazirlaniyon biz burda ipi zor atliyoz bozuluyorum aaaaaayaptığım toplam sporları yazayım: 700 ip atlama, 100 mekik, 6 dak karın hareketleri, 45 dak hafifi tempoda koşu, 35 dak plates
Erken vakitte bir kuru incir bol su
Kahvaltı iki bardak çay iki dilim ekmek bir dilim peynir beş zeytin bir yumurta küçük porsiyon yeşillikli salata bir lokma çikolatalı ekmek
Arada bir elma bir armut bir aktivya
Akşam iki dilim ekmek bir porsiyon bol yoğurtlu ıspanak bir kase çorba sonra da az şekerli kahve
Üç litre su 200 mekik
Sütüm normale dönüyor çok şükür yine yürüyüşlere başlicam yakında
Minikkelebek canım istediğini sor bana emzirme dönemi için bayağı bir şeyler okumuştum elimden geldiğince yardımcı olurum canım
Himmm canım cok sagol... Bende cooook okudum hatta okuduklarımı öğrendiklerimi yaptım , denedim... Cok şey denedim sutum icin fakat teorikteki hersey pratikteki gibi olmuyo malesef... Umuyorum sütüm artar.. Süt duasına çıkacağım yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?