- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
kahvaltıya benide çağırsaydın ya bayılırım o peynir çeşitlerine sucuklu yumurta derken ne kadar bacım miktar yazaydın güzel bence ideal herşeyden yemişsin bende seni beğeniyorum nedense seni öğrenci diye düşünmüştüm oğlun kaç yaşında Allah bağışlasın
Sehraaaaa ,nelson benim yoldaşımGit sen ellff ile yap sporunu Hem sen daha yeni hırslandın mekige bense her gece oglum uyutunca yapıyorum kaç tane olursa olsun dikkat et sporum hep var naber
Nelsonn,Canım sehra rakimiz napıyosun sen.Rakibimizi öglen uykusuna yatan üşengeç sehrayı spora davet ediyosun
Canım kaçamak diye yazdığın şeyler gerekli üstelik az yemişsin bu çorba seni bayağı tok tutuyor galiba
Kızlar bugün icin cok başka planlarım varken...aniden sehir disindan kayınvalidelerin gelmesiyle hepsi yalan oldu...birkaç gün kalırlar
zorisbuldum canım kusuruma bakmadiyete devam...şimdi soda iciyorum şimdi... Ama evde coookk sıkıldım ...esimle problemi hallettik gibi tabi bunu daha cok zaman gösterecek ...gercekten hava almaya ihtiyacım var...kızım bugün hiç durmadı dış çıkartıyor sanırım..cok yordu beni... Bi yandan misafir hazirligi... bi yandan o...Fırsat bulursam tekrar ..menümü paylaşır gecmis yaparım ... Şimdilik hayırlı geceler
Biraz önce birkaç kıyafet denedim eskiden bana bol olanlar tabi
Üstüme oldu önceleri girmiyordu bile
Valla tekrar bebek düşünürsem biraz dikkat edicem
İnsan 52 kilodan 77 ye nasıl çıkar
Şükür gidiyor kilolar Şubat'ta kardeşim evleniyor ben böle tombik üffffff kıyafet bakalım bile yok(((((
Canim boy kacti yazdiysan da hatirliyamadim simdi benim 1.58 51 olsam yeter bana mayista 49 dum cok zayif oldu oda .
Hamilelikte baya almissin ben 13 14 kilo aldim malesef aslinda dikkat etsem 8 9 kiloyla bitirirdim cunku gobegim hic yoktu zaten biraz fazla yedim malesef
2. Hamiliegimde ins. Nefsime yenik dusmem :18:
Canım ben 86 lı 3 yıllık evli... 2 kuzulu(biri 27 (erkek)aylık biri 7 aylık (kız ) hayata dair planları olan....Canım benim çok üzüldüm planlarının suya düşmesine
Elinden geleni yap bi de lokmalarını uzun uzun çiğne o zaman herkes çok yedin sanıyor ben öyle yaparım:))
Eşinle sorunlarını halletmeden misafir gelince kötü oluyor ondan halletmene sevindim
Bi de kafama vura vura menülerimi değiştir demişsin ya çok tatlısın ya gerçekten
Canım sen de mi öğretmensin benim gibi izinde misin kendini anlatsana biraz
Sabah 3 zeytin ...biraz az yağda yaptıgım sucuklu Menemen ...1 dilim (büyüktü ) tam buğday ekmegi )geç kahvaltı )
Arada : onun tadı bunun tuzu nasıl olmuş acaba arası (kayınpederim icin baktım , cok seciciyizdirde)
Aksam 2 servis kasığı et
1 kasık pirinç pilavı yarım kase tarhana çorbası ...2,3 kasık yogurt
2 çikolatatatlıdan yememek icin
Bugün acayip stres oldum ama... Bi kutu çikolata yiyebilirdim....
Ara bi dilim ananas, çeyrek muz, 3 zeytin (cok aciktim dolaptaki kalorili seylerdense zeytin yedim :) kapattım dolabı
Niye bu tartı oynamiyo yahu...
Elcevap )spor yapmadığım (Yada yapamadığım icin)
Ama vereceğim kendimden umutluyum :))) Allah'ın izniyle
su haftayı kazasiz bi atlatayım
Canım ben 86 lı 3 yıllık evli... 2 kuzulu(biri 27 (erkek)aylık biri 7 aylık (kız ) hayata dair planları olan....
suan hiiiiiiic bi ise yarayamayan (kuzu büyütüyorum ) göz actirmiyolar bana sagolsunlar....
simdiki mesleğim annelik....onları coook seviyorum hepiniz gibi ama nefes almaya ihtiyacım var....
Yok kuzum ben bi uni. Bitiremedim malesef... Şimdilik lise okuyorum açıktan .... Bakalım esim cok destekçi ...su ara
tepemde çalış çalış diyerek yapiyo bunu sagolsun ama:) devam etmemi istiyo...)bende cooookk istiyorum) birlikte okuruz 'bende bi tane daha okurum senle diyor.... Öyle gülüm be...zayiflayip tekrar kendime güvenimi kazanmaya Cook ihtiyacım var...
sende anlatsan azıcık vaktin varsa
Aslında halimden cok şikayetçi değilim ama bazen cok darlaniyorm.. Gönüllü öğretmenlik yapmıştım bende (Osmanlıca egitmenligi bi ara) öğretmenlik cok güzel bi meslek gercekten... Himmm bide benden bi yas büyükmussun küçük olduğunu düşünmüştüm ..Canım benim bi işe yaramayın olur mu hiç çocuk büyütmek dünyanın en zor işi
Allah yardımcın olsun okumanın yaşı zamanı yok oku canım devam et ben de kilo alınca kendime güvenim zedelendi zayıflicaz inşallah
Ben de 85 liyim evliliğimizin üçüncü yılı bir yaramaz kızım var altı aylık
Türkçe öğretmeniyim mesleğimi çok seviyorum idealist bi tipim
Erkenden üniversiteyi kazanıp öğretmen oldum hep okudum genelde sonra tayinimin çıktığı yerde eşimle tanıştım aşık oldum
Kızıma hamileyken 25 kilo aldım uğrayıp dürüyorum işte kızım huysuz diş yerleri kaşınıyor uykusuz geceler işteeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?