Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bir yumurta dörthalka sucuktu sanırım.peyniri abarttım ama ya..ruhum öğrenci benim belki mesleğimle alakalı sirayet ediyor bi müddet sonra.tekarar ergenliği hiç çekemcicim amaaa..19mayıs 1985 doğumluyum canım 2007li bi oğlum var.erken evleneneler kervanındanım..ünivi evli olarak okudum 4.yılımda oğluma hamile kaldım son sınavıma girecekken o sabah doğuma gittim ve diplolamamı oğluşla aldım.çalışıyorum fen bilgisi öğretmeniyim..istanbuldayım boyum 1.63 kilomda 50:))))))dermişim işşalalah yarebbim kilom en son 57.7..

ebru sen naptın ya hem üşengeç hem rakipleriyle işbirliği yapıyo takım arkadaşına ısınamıyo takım arkadaşını destekliyeceğine devamlı ben papatyayı özledim elff ısınamadım diyo devamlı şikayet haftayada bana sehrayı ver tamammı bana bu iyiliği yap mutlaka

Canım kaçamak diye yazdığın şeyler gerekli üstelik az yemişsin bu çorba seni bayağı tok tutuyor galiba

yok tatlım bu çorba ile iki günde 1,5 kilo vermeyi hedeflemiştim. ama dayanamayıp başka şeylerde ağzıma attim. lahana çorbası diyetinde olmayan şeyleri yedim. diyette olmayan şeyleri yemekde kaçamak oldu bemim için..buğün o kaçamaklar yüüzünden kalan kilomu veremeyecekmişim gibi geliyor. sabah ola hayır ola. bakalım şu iki günde kaç kilo vermişim belli olur

sporumu yaptım. 3 mil leslie ve 50 mekik de. mekik çekerken ölüyorum sandım aletle olsa da.. ya siz bu 200 mekiği nasıl çekiyorsunuz.....
sehraaaa ama ben de seni özlüyorum. zuzu yok ortalıkta...böyle tadı çıkmıyor ki...
biz şimdi birbirimizi özlüyoz ya sanırsın geçen hafta birinci olduk..........

Kızlar bugün icin cok başka planlarım varken...aniden sehir disindan kayınvalidelerin gelmesiyle hepsi yalan oldu...birkaç gün kalırlar
zorisbuldum canım kusuruma bakma diyete devam...şimdi soda iciyorum şimdi... Ama evde coookk sıkıldım ...esimle problemi hallettik gibi tabi bunu daha cok zaman gösterecek ...gercekten hava almaya ihtiyacım var...kızım bugün hiç durmadı dış çıkartıyor sanırım..cok yordu beni... Bi yandan misafir hazirligi... bi yandan o...Fırsat bulursam tekrar ..menümü paylaşır gecmis yaparım ... Şimdilik hayırlı geceler

bugun spor yapamamıştım içime sinmedi kızımda erken uyudu gecenin 11 de koydum cdyi pilates yaptım 45 dak ardındanda yeşil çayımı içtim şuanda pek mutluyum pilates yapınca mutlu oluyorum içim rahat oluyo

menüm
sabah aç karnına elma sirkeli su bundan sonra onuda içemiycem ama kayınvalidem kızdı valla kızım mideni deliceksin içme şunu diye
kahvaltıda 2 dilim patatesli tart 3 zeytin 1 kk peynir çay
ara 1 küçük muz ve yeşilçay
öğle 1 tabak makarna 1 tane mercimek köftesi
ara nescafe
akşam bi kaçtane hamsi ekmek yok 2 diş sarımsak canım çekti kokmasa hergün yicemde 3 kaşık havuç turp salatadan yedim
ara görümcemlere gittil 1 avuç kadar çerez yedim yarım bardak kola 2 bardak çay
su 2 litreye yakın
spor 15 mekik spor çocuklarkla müzik açıp oynadık
görüyosunuz geçenlerde 1 çay bardağı salepin 200 kalori olduğunu öğrendiğimden beri hiç içmiyorum ve canımda istemiyo vallla ne zaman aklıma gelse zati hemen kalori hesabı yapıp içmekten vazgeçiyorum ki bide ben zaten bi içeceği çay bardağınla içmem çay haricinde büyük kupalarla içerim

Ohhh sporlar yapilmis ne guzelBen regl oldum fenayim belim kopuyo agridan spor mpor hakgetire yani ama heves etmedim degil ne guzel hep birlikte gunluk egzersizlerimizi yapariz boylece
Hawarcim canim sanirim pc arizaliydi ondan giremiyosun ben elimden geleni yapiyorum İns. Sorun cozulur de girersin bian once

Canım benim çok üzüldüm planlarının suya düşmesine
Elinden geleni yap bi de lokmalarını uzun uzun çiğne o zaman herkes çok yedin sanıyor ben öyle yaparım:))
Eşinle sorunlarını halletmeden misafir gelince kötü oluyor ondan halletmene sevindim
Bi de kafama vura vura menülerimi değiştir demişsin ya çok tatlısın ya gerçekten
Canım sen de mi öğretmensin benim gibi izinde misin kendini anlatsana biraz

Biraz önce birkaç kıyafet denedim eskiden bana bol olanlar tabi
Üstüme oldu önceleri girmiyordu bile
Valla tekrar bebek düşünürsem biraz dikkat edicem
İnsan 52 kilodan 77 ye nasıl çıkar
Şükür gidiyor kilolar Şubat'ta kardeşim evleniyor ben böle tombik üffffff kıyafet bakalım bile yok(((((

Canim boy kacti yazdiysan da hatirliyamadim simdi benim 1.58 51 olsam yeter bana mayista 49 dum cok zayif oldu oda .
Hamilelikte baya almissin ben 13 14 kilo aldim malesef aslinda dikkat etsem 8 9 kiloyla bitirirdim cunku gobegim hic yoktu zaten biraz fazla yedim malesef
2. Hamiliegimde ins. Nefsime yenik dusmem :18:

Kızlar ya uzun zamandır ceviz yemiyordum durdum durdum gece yedim
Haftasonu vırt zırt girdim topiğe artık yine gecelere kalırım

İnşallah yenik düşmezsin canım
Benim boyum 164 52 kiloyu hedefliyorum ben de51 de olabilir gerçi

Sabah 3 zeytin ...biraz az yağda yaptıgım sucuklu Menemen ...1 dilim (büyüktü ) tam buğday ekmegi )geç kahvaltı )
Arada : onun tadı bunun tuzu nasıl olmuş acaba arası (kayınpederim icin baktım , cok seciciyizdirde)
Aksam 2 servis kasığı et
1 kasık pirinç pilavı yarım kase tarhana çorbası ...2,3 kasık yogurt
2 çikolata tatlıdan yememek icin
Bugün acayip stres oldum ama... Bi kutu çikolata yiyebilirdim....
Ara bi dilim ananas, çeyrek muz, 3 zeytin (cok aciktim dolaptaki kalorili seylerdense zeytin yedim :) kapattım dolabı
Niye bu tartı oynamiyo yahu...
Elcevap )spor yapmadığım (Yada yapamadığım icin)
Ama vereceğim kendimden umutluyum :))) Allah'ın izniyle
su haftayı kazasiz bi atlatayım

Canım ben 86 lı 3 yıllık evli... 2 kuzulu(biri 27 (erkek)aylık biri 7 aylık (kız ) hayata dair planları olan....
suan hiiiiiiic bi ise yarayamayan (kuzu büyütüyorum ) göz actirmiyolar bana sagolsunlar....
simdiki mesleğim annelik....onları coook seviyorum hepiniz gibi ama nefes almaya ihtiyacım var....
Yok kuzum ben bi uni. Bitiremedim malesef... Şimdilik lise okuyorum açıktan .... Bakalım esim cok destekçi ...su ara
tepemde çalış çalış diyerek yapiyo bunu sagolsun ama:) devam etmemi istiyo...)bende cooookk istiyorum) birlikte okuruz 'bende bi tane daha okurum senle diyor.... Öyle gülüm be...zayiflayip tekrar kendime güvenimi kazanmaya Cook ihtiyacım var...
sende anlatsan azıcık vaktin varsa

Canım tebrik ederim bazen böyle günler olur
Önümüzdeki günlerde ben de misafir ağırlicam mecbur tadına bakıcam yaptıklarımın

Bi yandan kızımı sallıyor bi yandan yazıyorum.... O kadar şey yedim ac uyuyorm hala...
3 ay olacak kor topal başlayalı diyete (arada bi ay salladım ama) 6 kilo vermisim... Yeterki vereyim buna bile raziyim....
kızım 1 yasına geldiginde ben 62 olabilsem aaaaah ah... Hayal ederek uyuyorum her gece

Canım benim bi işe yaramayın olur mu hiç çocuk büyütmek dünyanın en zor işi
Allah yardımcın olsun okumanın yaşı zamanı yok oku canım devam et ben de kilo alınca kendime güvenim zedelendi zayıflicaz inşallah
Ben de 85 liyim evliliğimizin üçüncü yılı bir yaramaz kızım var altı aylık
Türkçe öğretmeniyim mesleğimi çok seviyorum idealist bi tipim
Erkenden üniversiteyi kazanıp öğretmen oldum hep okudum genelde sonra tayinimin çıktığı yerde eşimle tanıştım aşık oldum
Kızıma hamileyken 25 kilo aldım uğrayıp dürüyorum işte kızım huysuz diş yerleri kaşınıyor uykusuz geceler işteeeee

Aslında halimden cok şikayetçi değilim ama bazen cok darlaniyorm.. Gönüllü öğretmenlik yapmıştım bende (Osmanlıca egitmenligi bi ara) öğretmenlik cok güzel bi meslek gercekten... Himmm bide benden bi yas büyükmussun küçük olduğunu düşünmüştüm ..
bu arada bizimde sıkıntımız dis alttakiler çıktı usttekiler kaşınıyor şimdide .. Allah yardımcın olsun canım umuyorum benide zayiflatmayi basarabilirsin Hayırlı gece tatlı rüya ... İns minnak kızında uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…