- Konu Sahibi maviduvar1
-
Ben spor yapmayı cok ama cok seviyorummm yapalimmmm
nelson 1saat günde aerobik yapalım müzük eşliğinde..bide yatmadan evel 200 mekik kesin olsun.öyle yatalım karın dümdüz oluyormuş yatmadan evel yapınca didi birisi banaaa bugünnn ebru duymasın
elff seni beğenmeye başladım
menüm
11buçukta ikşi mandalina
12de iki dilim tam buğday bir sucuklu yumurta 6zeytin 3 kk peynir(kaşar ,beyaz ,tulum , otlu karışık)iki banım tahinpekmezbrokoli biber domtes salatalık kırmızıbiber çay
yeşil çay
14.20iki kaşık yogurt bir avuç (ceviz badem kuru üzüm karışık)
sonra eşim oğlumuzu sen götür dedi yürüyüş yattı havuza kadar bende 15.00 15.35 arası evde spor yaptım(mekik ip zıplama şınav hepicinden)
havuzda nescafe şekersiz
17.30 bir tabak sulu köfte bir kase salata üç bardak ayran
19.30da da bir kase yoğurtlu kereviz yerim ya da tokum aslında ama yemesemmi bilemedim yada napsam 9da yarım bardak süt mü içsem kararsız kaldım
su 3litre olmuştur..nasıl elfffffffffffffff
kaçta yatıyorsun bide kaç yaşındasın kilon boyun ne yawrun var mı evlimisin de bana
bu akşam yatmadan çekelim tamammı 200 mekik yarın sorcam bak
hawar yarın nöbetçiyim ben pedometremizi takmaya başlayalım artıkınnnnn yarın kaç adım attın yaz
SABAH: 2 posiyon lahana çorbası, ----2 küçük dilim kaşar peyniri, 1 lokma ekmek(kaçamak)----
ara: haşlanmış karnıbahar
öğle: 1 porsiyon lahana çorbası, salata, 1 közlenmiş kırmızı biber,
ara: 4yk kaşığı kuru fasulye(kaçamak)
akşam:1.5 porsiyon lahana çorbası
2bardak bitki çayı,2 bardak siyah çay, yaklaşık 2 litre su
spor şimdiye kadar yaptıklarım: 10 dak koşu,20 dak yürüyüş,250 ip atlama.. ama daha spor yapmaya çalışacağımm
11.00
1 gevrek.Kk peynir .1 haslanmis yumurta 2.zeytin.3 catal rece 1 catal salatalik Yesilcay
14.30
Nescafe
3 yulafli 5 badem
16.00
1 mandalina
17.30
2 catal p. Kizartmasi 1 lokma ekmek
16.30
2 uskumru
1 dlm ekmek
1 bardak kola
Salata
Yesilcay icicem uyumadan.
arkadaşlar vermem gereken kilom çok çok az kalddıııı .. 59.8 olduğum günün akşamı iskender yiyeceğimmm canım çok çekiyorrrr...(iddiamı kazanacağım ve diyetimi bırakmayacağım yarışa devam edeceğim).. yine bu hafta ben birinci olabilirimmmmm.. hadi gayret gösterelimmm kurtulalımmm kilolardannn.. 30 dak spor yaptım ( 10 dak koşu + 20 dak yürüyüş) .. ama daha çok çok çooookkk spor yapmam lazım.... birbirimize destek olalım. bir süre belirleyelim ve o kadar spor-ip atlama ya da mekik yapalımmmm.. var mı benimle beraber spor yapmak isteyennn..
SABAH: 2 posiyon lahana çorbası, ----2 küçük dilim kaşar peyniri, 1 lokma ekmek(kaçamak)----
ara: haşlanmış karnıbahar
öğle: 1 porsiyon lahana çorbası, salata, 1 közlenmiş kırmızı biber,
ara: 4yk kaşığı kuru fasulye(kaçamak)
akşam:1.5 porsiyon lahana çorbası
2bardak bitki çayı,2 bardak siyah çay, yaklaşık 2 litre su
spor şimdiye kadar yaptıklarım: 10 dak koşu,20 dak yürüyüş,250 ip atlama.. ama daha spor yapmaya çalışacağımm
kahvaltıya benide çağırsaydın ya bayılırım o peynir çeşitlerine sucuklu yumurta derken ne kadar bacım miktar yazaydın güzel bence ideal herşeyden yemişsin bende seni beğeniyorum nedense seni öğrenci diye düşünmüştüm oğlun kaç yaşında Allah bağışlasınnelson 1saat günde aerobik yapalım müzük eşliğinde..bide yatmadan evel 200 mekik kesin olsun.öyle yatalım karın dümdüz oluyormuş yatmadan evel yapınca didi birisi banaaa bugünnn ebru duymasın
elff seni beğenmeye başladım
menüm
11buçukta ikşi mandalina
12de iki dilim tam buğday bir sucuklu yumurta 6zeytin 3 kk peynir(kaşar ,beyaz ,tulum , otlu karışık)iki banım tahinpekmezbrokoli biber domtes salatalık kırmızıbiber çay
yeşil çay
14.20iki kaşık yogurt bir avuç (ceviz badem kuru üzüm karışık)
sonra eşim oğlumuzu sen götür dedi yürüyüş yattı havuza kadar bende 15.00 15.35 arası evde spor yaptım(mekik ip zıplama şınav hepicinden)
havuzda nescafe şekersiz
17.30 bir tabak sulu köfte bir kase salata üç bardak ayran
19.30da da bir kase yoğurtlu kereviz yerim ya da tokum aslında ama yemesemmi bilemedim yada napsam 9da yarım bardak süt mü içsem kararsız kaldım
su 3litre olmuştur..nasıl elfffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?