Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

SABAH: 2 posiyon lahana çorbası, ----2 küçük dilim kaşar peyniri, 1 lokma ekmek(kaçamak)----
ara: haşlanmış karnıbahar
öğle: 1 porsiyon lahana çorbası, salata, 1 közlenmiş kırmızı biber,
ara: 4yk kaşığı kuru fasulye(kaçamak)
akşam:1.5 porsiyon lahana çorbası

2bardak bitki çayı,2 bardak siyah çay, yaklaşık 2 litre su
spor şimdiye kadar yaptıklarım: 10 dak koşu,20 dak yürüyüş,250 ip atlama.. ama daha spor yapmaya çalışacağımm

nelson 1saat günde aerobik yapalım müzük eşliğinde..bide yatmadan evel 200 mekik kesin olsun.öyle yatalım karın dümdüz oluyormuş yatmadan evel yapınca didi birisi banaaa bugünnn ebru duymasın

elff seni beğenmeye başladım
menüm
11buçukta ikşi mandalina
12de iki dilim tam buğday bir sucuklu yumurta 6zeytin 3 kk peynir(kaşar ,beyaz ,tulum , otlu karışık)iki banım tahinpekmezbrokoli biber domtes salatalık kırmızıbiber çay
yeşil çay
14.20iki kaşık yogurt bir avuç (ceviz badem kuru üzüm karışık)
sonra eşim oğlumuzu sen götür dedi yürüyüş yattı havuza kadar bende 15.00 15.35 arası evde spor yaptım(mekik ip zıplama şınav hepicinden)
havuzda nescafe şekersiz
17.30 bir tabak sulu köfte bir kase salata üç bardak ayran
19.30da da bir kase yoğurtlu kereviz yerim ya da tokum aslında ama yemesemmi bilemedim yada napsam 9da yarım bardak süt mü içsem kararsız kaldım
su 3litre olmuştur..nasıl elfffffffffffffff

kaçta yatıyorsun bide kaç yaşındasın kilon boyun ne yawrun var mı evlimisin de bana
bu akşam yatmadan çekelim tamammı 200 mekik yarın sorcam bak
hawar yarın nöbetçiyim ben pedometremizi takmaya başlayalım artıkınnnnn yarın kaç adım attın yaz

biliyor musun ben pazartesi dışında diğer günler yürüyüşte yapabilirim ama evde yapmak daha kolay sanki hawa soğuk yüzüm çatlıyor burnum üşüyor cildim hassas biraz benim ama gaza gelirsem yaparım yani yürüyüşte.işte yeni h.sonu başladım oğlumu arabayla bırakıyordum şimdi eşim bırakıyor ben ıoraya gadde yürüyorum

merhaba kızlar;
11:30 her zamank kahvaltım ama çavdar yerine yarım bazlama yedim
14:00 oğlum getirdiğim kuru yemişten tırtıkladım, 2 mandalina
15:30 yeşilçay
16:00 cennet elması
18:30 1 kase çorba, 1 küçük karnıyarık, 3 adet hamsiden azıcık büyük balık, salata....
çocuk uyuduktan sonra spor yapıcam inşallah. bak dedin sehra bende mekik çekeyim yatmadan önce. bende de var o aletten nasılsa....
zuzuuuu yoldaşım nerdesin.......ama olmaz ki girmiyosun sen topiğe...ara sıra yokla.........

tamam güzelim. 1 saat aerobik ve 200 mekik .. buğün yapmaya başlıyacağım

nelson yani ben: gece 23.00-24.00 gibi uyurum.30 yaşındayım. boyum 1.61 --kilom:62.. evliyim,iki kızım var. buğün çekeceğim mekiği..buğün yapabilirsem aerobiğide yapacağım..(yarın mutlaka yaparım)

akşamda tam bir kaçamak oldu: şimdi 1 dilim ekmek ve yumurta salatası yedim...lahana çorbası diyetinin 2. günü kaçamaklarla dolu tam bir fiasko oldu..

Bu gece yatmadan evel 200mekik cekip yarin ilk is bunu yazcaklar hedef kilomuza kadar

Erken bir kuru incir bol su bir mandalina
Kahvaltı: iki bardak çay ne yazık ki patatesli yumurta bir dilimden az peynir
beş zeytin domates salatalık iki dilim kepekli ekmek iki lokma çikolatalı ekmek

Arada bir elma bir armut bir aktivya
Akşam : yarım tabak pirinç pilavı yarım tabak kıymalı patlıcan yemeği soğan söğüş bir bardak ayran
Birazdan orta TÜRK kahvesi içerim

Spor: 40 dakika tempolu yürüyüş 200 mekik

11.00
1 gevrek.Kk peynir .1 haslanmis yumurta 2.zeytin.3 catal rece 1 catal salatalik Yesilcay
14.30
Nescafe
3 yulafli 5 badem
16.00
1 mandalina
17.30
2 catal p. Kizartmasi 1 lokma ekmek
16.30
2 uskumru
1 dlm ekmek
1 bardak kola
Salata
Yesilcay icicem uyumadan.

Sehraaaaa ,nelson benim yoldaşımGit sen ellff ile yap sporunuHem sen daha yeni hırslandın mekige bense her gece oglum uyutunca yapıyorum kaç tane olursa olsun dikkat et sporum hep var naber

Nelsonn,Canım sehra rakimiz napıyosun sen.Rakibimizi öglen uykusuna yatan üşengeç sehrayı spora davet ediyosun

Canım keşke o 2 çatal patates kızartmaısnı yemeseydin.Menün onun dışında güzel eski yoldaşım

tatlım ebruli ben yukarıdaki mesajı gönderdim ve bana cevap sehraa dan geldi.beraber spor yapalım diye. bunun suç neresinde??

Ne sucu ne suclusu delirdin mi ney,yani epru demek istiyorki sen gaza getirme sehrayi o yatsin uyusun yesinicsin cuma gunu biz biriinci olalim deyi..yani bunu da tatli tatli soylemeye calisiyor ama yimezlerr anladinmi saf arkdaasim benimlahana alinganlik mi yapiyor nidir :)ay kiz sen tatli bisiye benziyorsun hadi bakalim yatmadan cek ikiyuz mekigi unutma emi.

Ya ben aksam iki adette tamtahilli ekmek yemistim simdi geldi aklima pardon

Canım kaçamak diye yazdığın şeyler gerekli üstelik az yemişsin bu çorba seni bayağı tok tutuyor galiba

sabah - öğle
1 dilim 39.8 kl tam tahıllı ekmek
1 yumurta
az peynir
3 halka sucuk
4 zeytin
yeşil çay
akşam saat 17.00
2 dilim normal ekmek
mangalda hamsi miktar belirsiz
koca bi salata
2 çatal helva
az önce
elma armut nar hepsinden 1-2 dilim
bugun spor yapamadım
SEHRACIM SENİ BENİMLE 3MİL LESLİ VE PİLATESE DAVET EDİYORUM HERGÜN 45 DAK

kahvaltıya benide çağırsaydın ya bayılırım o peynir çeşitlerine sucuklu yumurta derken ne kadar bacım miktar yazaydın güzel bence ideal herşeyden yemişsin bende seni beğeniyorum nedense seni öğrenci diye düşünmüştüm oğlun kaç yaşında Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…