- Konu Sahibi maviduvar1
-
Günaydınnnnn herkese.... Güzel bir hafta olur inşallah...
Özge sen kaç yaşındasın branşın ne
Nelson aksam yatmadan 200cektim hawarrr pedometreni taktinmi kac,vollta attin bakim uyucam simdi epruu.papatyaa disini cektirdinmi ebru kasigin,nasil elffff arada yaz emi osgeee
canim tabi ki destek oluruzarkadaşlar selamlarrr.. vermem gereken çok az kilo kaldı ve çok az da zamanım (4gün: ben son güne kalmadan bitireceğim bu kiloları).. o yüzden buğün başka diyete başladım.
arkadaşlar lütfen yaptığım yanlış biliyorum ama psikolojik desteklerinizi bekliyorum...
yiyeceğim menü belli olduğu için şimdiden yazayım dedim.
sabah: 1şekesiz neskafe
ögle: haşlanmış tavuk(derisiz). salata
akşam: 2haşlanmış yumurta, 1domates,haşlanmış ıspanak
Insallah vericeksin cumaya kadar nelson ben inaniyorum.regllin falanyok demi ogunekadar iddia kimle neyle
canim tabi ki destek oluruzNormalde boyle beslenmedigin icin elestirmiycem ins. İddayi kazanirsin 6 dan sonra bursey yeme erken uyu ki hem meta. Hizlansin hem aclik hissetme spora devam
Ama idda biter bitmez saglikli beslenmene don canim sporla gene kilo verirsin hizli verilen kilo kastan gider sagligindan olma aman
Gunaydinn canim nasilsin daha iyi oldun mu? Disini cektirebcekmisin bugun
Nelson aksam yatmadan 200cektim hawarrr pedometreni taktinmi kac,vollta attin bakim uyucam simdi epruu.papatyaa disini cektirdinmi ebru kasigin,nasil elffff arada yaz emi osgeee
1 kg kaldiysa rahatlikla verirsin bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?