Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydınnnnn herkese.... Güzel bir hafta olur inşallah...

Nelson aksam yatmadan 200cektim hawarrr pedometreni taktinmi kac,vollta attin bakim uyucam simdi epruu.papatyaa disini cektirdinmi ebru kasigin,nasil elffff arada yaz emi osgeee

Nelson aksam yatmadan 200cektim hawarrr pedometreni taktinmi kac,vollta attin bakim uyucam simdi epruu.papatyaa disini cektirdinmi ebru kasigin,nasil elffff arada yaz emi osgeee

bende 200 mekik çektim..ama aerobik yapmadım. buğün akşam yapacağım..

arkadaşlar selamlarrr.. vermem gereken çok az kilo kaldı ve çok az da zamanım (4gün: ben son güne kalmadan bitireceğim bu kiloları).. o yüzden buğün başka diyete başladım.

arkadaşlar lütfen yaptığım yanlış biliyorum ama psikolojik desteklerinizi bekliyorum...

yiyeceğim menü belli olduğu için şimdiden yazayım dedim.

sabah: 1şekesiz neskafe
ögle: haşlanmış tavuk(derisiz). salata
akşam: 2haşlanmış yumurta, 1domates,haşlanmış ıspanak

Insallah vericeksin cumaya kadar nelson ben inaniyorum.regllin falanyok demi ogunekadar iddia kimle neyle

canim tabi ki destek oluruzNormalde boyle beslenmedigin icin elestirmiycem ins. İddayi kazanirsin 6 dan sonra bursey yeme erken uyu ki hem meta. Hizlansin hem aclik hissetme spora devam

Ama idda biter bitmez saglikli beslenmene don canim sporla gene kilo verirsin hizli verilen kilo kastan gider sagligindan olma aman

Son düzenleme:

ah tatlım dediklerini uygulayacağım. sporda yapacağım,,vermem gereken sadece 1 kg kaldı. iddia için gerekli kiloyu gördüğüm anda bu diyeti bırakıp dengeli beslenmeme devam edeceğim.. belki 1-2 günde bile verebilrim bu 1 kg mı..

slm kızçelerm bugünden itibaren sadece akşamlaeı yemek için lahana ya başlıyorum hayırlı uğurlu bol bol kalori azığı olsun imşalklah :)

Kızlar ne zorluklarla size ulaşıyorum anlatayım.Dün akşam misafirler gidince hemen nete koştum ama net yoktu.Bugünde yokYukarıda var ve ben yukarıdan pc istedim ve size yazıyorum.Öglenligi yedim ve şimdi koltuklarımı ve sandalyelerimi silicem.Oglum boyadı bişiler döktü akşam.Sporlarımı gece yapıyorum biliyorsunuz.Tatlı kaldı baya bu akşam eşim erken gelirse bi arkadaşımı eşiyle davet edicem.Yoksa kaç gün bu tatlıyı bitimeye çalışırım:18:

DÜN:Aç karınla elma sirkeli su
10:00 =kk peynir,1t.b ekmek,3 çeri domates,1 salata,2 çatal yumurta sarısı,3 çatal reçel,1 baım tahinpekmez,çay
12:30 =türk kahvesi
14:30 =1 tabak çorba,2çeri,yarım salata
16:15 =avuç içi kadar 1 poça,yeşilçay
18:30 =1 kase çorba,10 sarma,3 kaşık yogurt,1dl.beyaz ekmek(sıcacıktı dayanamadım)
21:00 =yeşilçay,1dl.etiburçaklı tatlım

Spor:
100 hundert plates
100 mekik

Ebrucum yoklugun hemen farkediliyor dun girmeyince sasirdim zaten Allahtan onemli birsey yokmus
Misafiri de hemen cagir yoksa o tatlilar cuma gunu tartida belli eder kendini:18:

Gunaydinn canim nasilsin daha iyi oldun mu? Disini cektirebcekmisin bugun

canlarım dişimi çektirmedim daha. inşallah yarın öğleden sonra çektireceğim....

Cumaya az kaldi hadi kaldirin totonuzuuuu az yiyinnnn bbiz sizi yncezzzzzzzzzzz

09.45
2 dlm kepek ekmegi ( cavdar kalmamis)
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
3 zeytin
2 kurukayisi
2 catal recel
Roka Yesilcay
12.00
1 mandalina
14.00
Nescafe 1 dilm kek
16.30
1 kivi
18.00
4 y.k taze fasulye
1 kase yogurt
1 dilm kepek ekmek
1 kornison tursu

Yesilcay icerim uyumadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…