Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mekik çekme aletim var canım diğer türlü belim ağrıyor bel fıtığım var
Ama yine aynı şekilde karnın yanıyor acıyor tavsiye ederim

Evet canım öyle oluyo coook acıkıyorum cok... Mutfağa gidip kendime yarım ekmek sandviç yapmak istiyorum mesela cok aciktim ama olmas şimdi aynada göbeğimi görünce (hayal edince) vaz geciyorum... 7 aylık gibiydi... Şimdi 5 aylık oldu...:)) her ay 2 kilo zayiflasam raziyim ben..zorisbuldumun azmi bana da bulasir ins

Kız yazıyorum menulerimi iste sen kafama vura vura duzelt iste... Arada arttırıcı çaylardan da iciyorum.. Bence faydası olmuyo..
kuzenimde diyette ve emziriyor.. Aynı seyleri yiyoruz onu ki akıyo... Benimki damliyo ... Bi yerde bünye meselesi....

Son düzenleme:

Çok haklısın benim bir arkadaşım da hemen zayıfladı eskisinden de zayıf oldu sütü hiç azalmadı şens işte
Napalım bize de dikkat etmek düşüyor en azından bir seneyi devirsek ...
Ama Demir çok süt artıyor gerçekten içinde Demir olan şeyler de bi de aç kalma canım ekmek arası yeme bu sana süt yapmaz ki ya meyve ye ya bir dilim peynirler bir dilim ekmek ye kalsiyum süt yapar bari

zuzucum nasıl yani. sadece 2 bardak su mu??????
şimdi canım biz kşilo verirken vücudumuzdaki yağlar parçalanıyor ve yağ asitleri oluşuyor. bu yağ asitleri vücuttan içtiğimiz su ile atılıyor. yani su içmezsek o yağ asitleri vücutta aklır. ve ödem yapar. bu nedenle su inanılmaz önemli....istersen hiçbirşey yeme ama su olmadan olmaz....
menünü de beğendim bu arada...
ben de seni......
belki yine biraraya geliriz
yaptığım toplam sporları yazayım: 700 ip atlama, 100 mekik, 6 dak karın hareketleri, 45 dak hafifi tempoda koşu, 35 dak plates
allahım sende çoluk çocuk eş ev işi falan yok mu..bu kadar sporu ne zaman yapıyon...
yoksa ben mi çok üşengecim acaba........

Kızlar sizinle de paylaşayım dedim
Bazal Metobolizma Hızı Hesabı ( bmh )
Kadın: 655+(9,6x kilonuz)+(1,8x boyunuz) -(4,7xyaşınız)

Haftada 1-3kez spor yapılıyorsa : bmh x 1,375
Haftada 3-5 kez spor yapılıyorsa : bmh x 1,55
Haftada 6-7 kez spor yapılıyorsa: bmh x 1,725
Günde 2 kez spor yapılıyorsa : bmh x 1,9
Hareketsizse : bmh x 1,2

Önce bazal met. Hızı bulunuyor sonra buna göre aşağıdan size hangisi uygunsa çarpıyorsunuz bu sizin günlük vücudunuzun ihtiyaç duyduğu kaloriyi veriyor
Erinmeden yazdım inşallah faydalı olur

ttalım ilk kez bu kadar uzun süren bir diyet ve devamlı spor yapıyorum..bende halsizdim ama komsumla bir kahve içtik. (neskafe )
kahve uykumu kaçırdı bende sporlarımı yaptım..
sen eşinle gezmenin tadını çıkar bu para sabahı dikkat etmeye devam edersin

tatlım günaydınn. teşekkür ederim beni şımartmısınız. ip atlamak önceleri zor geliyordu. burada 1500-200 civarı ip atlayanları görünce dedim nelson sende yaparsın. ara ara atlayınca çok yormuyor.yaptığım ip atlama ortalama 6-7 sürüyor.çok zaman almıyor..

ttatlım olmazmı evliyim. iki cadı kızım var.( bir haftadır kızlarım hasta gecede uyutmuyorlar) ..ayrıca çalışıyorum :) ama insan bir şeyi kafasına koydu ise mutlaka istediği zamanı ayırır.ben tv izlemem. onun yerine nete takılırım (zamanı iyi kullanamıyorum nette ama vazgeçmek de istemiyorum bu alışkanlığımdan.)sabah erken kalkıyorum gecede geç uyuyorum. sporlarımı akşamlar yapıyorum. ip atlamak çok zamanımı almıyor(5-6 dak ortalama-- mekik de 2-3 dak) bunlar sayıca çok gibi görünüyorlar ama az zaman kaplıyorlar.diğer sporlarıma gelince 30 dak plates ve 30dak -60 dak arası hafif tempoda koşum sürüyor (ben evde koşuyorum dışarı çocuklardan dolayı çıkamıyorum).. dediğim gibi insan isteyince herşeyi yapar.

hep evde koşturup durdum kilo vermek için.. buğün ilk kez dışarıda eşimle beraber koşacağız :) çok mutluyummm

Günaydın kızçeler...Ogluş erken kalktı onu besliyorum.Birazdanda eşimle biz kahvaltı edicez.Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.Nelson cum ne güzel güne sporla başlıyorsun.Ohh miss gibi havada cigerlerin açılır.Özenmedim dersen yalan olur.

günaydın kızlar. kahvaltıyı hazırladım. ev halkının uyanmasını bekliyorum. bügün de bazlama yiyeceğim. dün bimden aldım. çocukluğumda anneannem çok yapardı. ben de çok severdim. son zamanlarda annem tavada yapıp buzluğa atıyordu. dün görünce çocukluğum geldi aklıma aldım geçtim, şimdi de yicem.........

Kiz sen beni guldurdun allahta cuma ve bir omur boyu seni guldursun .neelsona demissinya bu ne perhiz bu ne lahana tursusu deyuay allah iyiligini virsin benim niye aklima gelmediki bu veya cemyilmazin niye aklina gelmedi

Kiz sen beni guldurdun allahta cuma ve bir omur boyu seni guldursun .neelsona demissinya bu ne perhiz bu ne lahana tursusu deyuay allah iyiligini virsin benim niye aklima gelmediki bu veya cemyilmazin niye aklina gelmedi
Amin canim hepimizin Allah yuzunu guldursun.
Ben de fena sayilmam hani bu konularda

sağol güzelim. ama evde koşmak gbi değilmiş dışarıda koşmak. 15 dakdan çok koşamadımm (

arkadaşlar vermem gereken kilom çok çok az kalddıııı .. 59.8 olduğum günün akşamı iskender yiyeceğimmm canım çok çekiyorrrr...(iddiamı kazanacağım ve diyetimi bırakmayacağım yarışa devam edeceğim).. yine bu hafta ben birinci olabilirimmmmm.. hadi gayret gösterelimmm kurtulalımmm kilolardannn.. 30 dak spor yaptım ( 10 dak koşu + 20 dak yürüyüş) .. ama daha çok çok çooookkk spor yapmam lazım.... birbirimize destek olalım. bir süre belirleyelim ve o kadar spor-ip atlama ya da mekik yapalımmmm.. var mı benimle beraber spor yapmak isteyennn..

afiyet olsun güzelimmm

Ben spor yapmayı cok ama cok seviyorummm yapalimmmm

Herşey yolundaydı....Bu başlangıç hiçte yabancı gelmiyor dimi kızlarKv yukarıya gelmiş çıktım bende yeşilçayımı alıp.Baktım tabak dolu keki ogluma yedirdim avuç içi kadar küçük bir poça yedim.En azından hiç artık bizde bişi yemiyosun demidiler hem onların gönlü oldu ama gönül yapayım derkende olan bana oluyor.Neyse akşam için sarma ve çorba var menümde.Ve yegenlerim gelecekmiş uzan zamandır gelmemişlerdi.Malum eti burçaklı pasta yaptım1dl. yiycem.Ama inanın kendimi zroluyorum nelson inan arkadaşım

Kızımla çok meşgul olmasam balıklama atlardım canım spora ama zor nefes alıp yürüşümü mekiğimi yapıyorum
Sen aynen devam et güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…