- Konu Sahibi maviduvar1
-
ben emzirirken hiç açlığa tahammülüm yoktu o kadar çok yerdimki gözüm hiçbişey görmezdi siz iyi dayanıyosunuz ne güzel sporda yapıyosunuz emzirirkende çok kalori harcanıyo ben spor yapmazdım dünyayı yerdim yinede kilo almıyodum emzirmeyi bırakıp yeme düzenimi değiştirmeynce kilo almıştım en kısa zamanda kilolar gidecek bu gidişle bide bu 200 mekiği nasıl çekiyoun bi alet var onlamı
Evet canım öyle oluyo coook acıkıyorum cok... Mutfağa gidip kendime yarım ekmek sandviç yapmak istiyorum mesela cok aciktimben emzirirken hiç açlığa tahammülüm yoktu o kadar çok yerdimki gözüm hiçbişey görmezdi siz iyi dayanıyosunuz ne güzel sporda yapıyosunuz emzirirkende çok kalori harcanıyo ben spor yapmazdım dünyayı yerdim yinede kilo almıyodum emzirmeyi bırakıp yeme düzenimi değiştirmeynce kilo almıştım en kısa zamanda kilolar gidecek bu gidişle bide bu 200 mekiği nasıl çekiyoun bi alet var onlamı
Kız yazıyorum menulerimi iste sen kafama vura vura duzelt iste... Arada arttırıcı çaylardan da iciyorum.. Bence faydası olmuyo..Canım ben sütüm azalmadan kilo vermenin yollarını araştırmıştım internette doktorların emziren annelere önerdikleri beslenme diyeti var bir de her ay iki kilodan fazla kilo verilmeyecekmiş
Ayrıca ben bazal metobolizma hızımı hesapladım
Burdan günlük yaptığım egzersizlere göre almam gereken kaloriyi hesapladım
İçim rahat yedim hem de kilo verdim
Ayrıca dişlerim kemiklerim etkilenmesin diye ek olarak suda eriyen kalsiyum kullanıyorum tavsiye ederim
Demir hapı yani Demir eksikliği için hap kullanıyorum doktorum yazmıştı hem bebeğe de Demir geçiyor
Sütün artması için bol su iç canım bende soğan yemek bulgur yeşillik rezene anason hurma da çok faydalı olmuştu tavsiye ederim
Evet canım öyle oluyo coook acıkıyorum cok... Mutfağa gidip kendime yarım ekmek sandviç yapmak istiyorum mesela cok aciktimama olmas şimdi aynada göbeğimi görünce (hayal edince) vaz geciyorum... 7 aylık gibiydi... Şimdi 5 aylık oldu...:)) her ay 2 kilo zayiflasam raziyim ben..zorisbuldumun azmi bana da bulasir ins
Kız yazıyorum menulerimi iste sen kafama vura vura duzelt iste... Arada arttırıcı çaylardan da iciyorum.. Bence faydası olmuyo..
kuzenimde diyette ve emziriyor.. Aynı seyleri yiyoruz onu ki akıyo... Benimki damliyo ... Bi yerde bünye meselesi....
zuzucum nasıl yani. sadece 2 bardak su mu??????menüm
sabah elmalı sirkelisu
kahvaltıda 1 dilim ekmek içini oğluşa dışını ben yedim 1 haş.yumurta 2kk peynir tuzsuz 2 zwytin çay
ara türk kahvesi
öğle misafirlerim vardı 5 mercimek köftesi 1 dilim kek 1 dilim patatesli tart yedimm 3 bardak çaty
ara nescafe
akşam 1 tabak çorba 2 mercimek köfte
spor çocuklar uyuynca yapıcam
su 2 bardak
ben de seni......11bucuk 3kk peyn birbucuk tavada yüm 6zeytin brokolibiberdomtessalatalik bir dilim kizarmisekmek çay
Ara biravuc cevizbademuzumkayisi karışımı
50dk yürüyüş
Havuz nescafe
Besbucuk bir kase pirasa salata
Yedibucuk bur cupra bir dilim beyazekmek salata
Su iki litre
Papatyaaaa seni osledimmm(Ebru nettin bize yaw hiç tanımıyorum ben bu Elif'i renk vermiyor hiç.sir gibin mubarek.ne kadar deli anlasam da ona göre davransam chetos yicem yiyemiyorum korkumdan üstüme atlar deyu benden dengesizine catmayimda
allahım sende çoluk çocuk eş ev işi falan yok mu..bu kadar sporu ne zaman yapıyon...yaptığım toplam sporları yazayım: 700 ip atlama, 100 mekik, 6 dak karın hareketleri, 45 dak hafifi tempoda koşu, 35 dak plates
Nelson onca çorbaya bu ne enerjiidiyim sana.Bende 100tlsine iddaya girsem biriyle belki hırslanırım.Ama eşim gönlümü almak için waffle yemeye götürdü.Üzgünüm ve bugünki utanç menümden ve motive olamamamdan dolayı çok özür diliyorum.
Sehracım ,napalım canım bende nellson arkadaşımı tanımıyorum ama tanıyıp kaynaşıcaz.
Ne azimli kizsin masallahCaninin tursu cekmesi de bu ne perhiz bu ne lahana tursusu dedirtiyor
Bian once bi oglan yapip ekmegin icini ona yedirmem ve menume ekmegin ici oglusa yazmak istiyorum ekmegin ici kizceme yazmak isterdim ama kizim istahsiz yemiyooo
Kiz olimpiyatlara mi hazirlaniyon biz burda ipi zor atliyoz bozuluyorum aaaaaa
zuzucum nasıl yani. sadece 2 bardak su mu??????
şimdi canım biz kşilo verirken vücudumuzdaki yağlar parçalanıyor ve yağ asitleri oluşuyor. bu yağ asitleri vücuttan içtiğimiz su ile atılıyor. yani su içmezsek o yağ asitleri vücutta aklır. ve ödem yapar. bu nedenle su inanılmaz önemli....istersen hiçbirşey yeme ama su olmadan olmaz....
menünü de beğendim bu arada...
ben de seni......
belki yine biraraya geliriz
allahım sende çoluk çocuk eş ev işi falan yok mu..bu kadar sporu ne zaman yapıyon...
yoksa ben mi çok üşengecim acaba........
Amin canim hepimizin Allah yuzunu guldursun.Kiz sen beni guldurdun allahta cuma ve bir omur boyu seni guldursun .neelsona demissinya bu ne perhiz bu ne lahana tursusu deyuay allah iyiligini virsin benim niye aklima gelmediki bu veya cemyilmazin niye aklin a gelmedi
Günaydın kızçeler...Ogluş erken kalktı onu besliyorum.Birazdanda eşimle biz kahvaltı edicez.Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.Nelson cum ne güzel güne sporla başlıyorsun.Ohh miss gibi havada cigerlerin açılır.Özenmedim dersen yalan olur.
Nelson onca çorbaya bu ne enerjiidiyim sana.Bende 100tlsine iddaya girsem biriyle belki hırslanırım.Ama eşim gönlümü almak için waffle yemeye götürdü.Üzgünüm ve bugünki utanç menümden ve motive olamamamdan dolayı çok özür diliyorum.
Sehracım ,napalım canım bende nellson arkadaşımı tanımıyorum ama tanıyıp kaynaşıcaz.
arkadaşlar vermem gereken kilom çok çok az kalddıııı .. 59.8 olduğum günün akşamı iskender yiyeceğimmm canım çok çekiyorrrr...(iddiamı kazanacağım ve diyetimi bırakmayacağım yarışa devam edeceğim).. yine bu hafta ben birinci olabilirimmmmm.. hadi gayret gösterelimmm kurtulalımmm kilolardannn.. 30 dak spor yaptım ( 10 dak koşu + 20 dak yürüyüş) .. ama daha çok çok çooookkk spor yapmam lazım.... birbirimize destek olalım. bir süre belirleyelim ve o kadar spor-ip atlama ya da mekik yapalımmmm.. var mı benimle beraber spor yapmak isteyennn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?