Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menüm:
07:30 bir çeri domates, salatalık, 2-3 çatal peynir, 1 zeytin, 1 yk patates salatası, 1 dilim çavdar, yeşilçay
10:00 bir mandalina
11:30 nescafe
12:30 bir kepçe çorba, ekmemin en uzundan iki minik dilim, 3 yk makarna, yoğurt
15:30 portakal
18:00 bir kepçe çorba, 3 yk kuru fasülye, 2 yk pilav, yoğurt
şu anda yeşilçay......
inşallah çocuk uyuyunca spor

İki kişiyi aradım ikisininde işi varmış.Bende aldım tatlıları kv. geldim.Hem burda bitdin hemde nete girebilmek için.Sizsiz yapamıyorum

bu isveç diyetini deneyen yok mu yaa bana biraz moral verseeee

kendimi çok halsiz ve umutsuz hissediyorum.... Veremeyeceğim ben bu son 1 kg mı yaa. Offf ((

spor: 20 dak çok hafif tempoda koşu--- 10 dak yürüyüş---250 mekik..

Uyaninca kurukayisi ılık su bir ceviz bir hurma
9da bir hasl yum 2kk pey 6zeytin 1cavdar dom sal brok biber dereotu çay
11 de 3/4portakal brokoli
12bucuk bir avuç bademceviz kayısı kuru üzüm yemisi
14.10 altı kasık keskek salata
16.00bir mandalina iki kasık yoğurt iki badem bir finduk
Spor17.56-18.56
Şimdi bir tabak pirasa dolması ve ayran
Su 4litre
Spor tabiki ivit
Yeşil icerim
Mahfoldum spor yaparken 40dk sonrası her dakika iki cm inceledim sankim nelson sana soz verdim diye yaptım sen yapmazsan atlarım üstüne haberin olsun yirim seni bennnn yada yapma ya Ebru yenilsin)@€@&&&&&

ebruuu yardımmm.. Kötüyüm. Umutsuzummm. Keyfsizim.. Taktım şu son kiloyu gitmiiyor üzerime yapıştı kaldı sankiii

yapacam cnm. platesimide yapacağım. bir güç toplayım biraz (ne yedimki halim olsun) ama yapacağım...

Uyaninca kurukayisi ılık su bir ceviz bir hurma
9da bir hasl yum 2kk pey 6zeytin 1cavdar dom sal brok biber dereotu çay
11 de 3/4portakal brokoli
12bucuk bir avuç bademceviz kayısı kuru üzüm yemisi
14.10 altı kasık keskek salata
16.00bir mandalina iki kasık yoğurt iki badem bir finduk
Spor17.56-18.56
Şimdi bir tabak pirasa dolması ve ayran
Su 4litre
Spor tabiki ivit
Yeşil icerim
Mahfoldum spor yaparken 40dk sonrası her dakika iki cm inceledim sankim nelson sana soz verdim diye yaptım sen yapmazsan atlarım üstüne haberin olsun yirim seni bennnn yada yapma ya Ebru yenilsin)@€@&&&&&

ebruuu yardımmm.. Kötüyüm. Umutsuzummm. Keyfsizim.. Taktım şu son kiloyu gitmiiyor üzerime yapıştı kaldı sankiii

Asıl sen bana yardım etSen iradelisin.Kaçamak yapmıyorsun(bu en büyük başarı zaten)spor desen atlatizme katılsan kazanırcasına yapıyorsun.Bense tatlıları bitirme dersiyle sana ne faydam olabilirkiBende 2 kiloyu veremedim aylar oldu.Tatlıya yenik düşe düşe 2 kilo yapıştı üstümeHaftaya sana kendimi vermiycem.Çünkü ben sana 4 beden büyük geldimBu hafta seni yarı yolda bırakmııycam.Ama kızlar düşünüyorumda acaba bu kadar saatli çok dikkat etmek yordu beni sanırım.Bu haftadan sonra hiç saate bakmadan karnım ne zaman acıkırsa yiycem ve 1 hafta böyle deniycem.Ne dersiniz arkadaşlarım?

Bir saat boyunca mekik ip atlama popo ip atlama İplama bel hareketi koşma hepici

Hep şu nelsoncumun yüzündenNelsonum bu kız okul dışında yürümez bile.Öglenleri güzellik uykusuna yatar.Sen geldin öptün uyuyan devi uyandırdınBen haşemo giyicem pembe bikiniyide sehraya hediye edicem senin yüzündenZaten ben eksilerddeyim coşturma şu kızçeyi avmelere gitsin iskender yesinBari sehra haftaya nelsonla olda bari göbüşün popon erir lahana çorbasıyla

Bence yapma öyle.dogru olsa doktorlar oyle yapın derdi acikinca cok yemeyesin sonra.ya acikinca yediklerin yağ olarak depolanirsa aman diyim:18:

tatlımmm .. hadi kalk biraz daha spor yapalım ebrulim.. senlede çoşalımmmm.. hadi hep beraber yaparsak daha çok motife olurum. birde kaçamağım oldu (1 adet yaprak sarması. dayanamadım kızlarımın tabağına koyarken)

kızlarrr merhaba

nihayet gelebildim, pc anca bu gün tamir oldu, zaten hafta sonu evde değildik, hafta sonu bayağı kaçırdım, ama bu sabah tartıldım cuma ile aynıydımm

Ösgee sevgili yoldaşım menünü beğendimmm, bundan sonra akşamları burdayımm

Ebruu evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, umarım daha uzun yıllar yıldönümüünüzü kutlarsınızz

Sehraa padometremi taktım, ama bugün 3 saat seminer vardı oturup durdumm

bu arada bazı hoş olmayan tartışmlar olmuş, yakışmıyor bu sayfaya kızlarrrrrr

şimdi gidip duşumu alacam gelince çayımı içip menümü yazarımm

Hosgeldin hawarim tartışma karşılıklı oluyor
Bu monolog tarzı bisey oldu aslında kusup gitti birileri bende noldu anlamadım tanker gecti üstümüzden ama yıkılmadık ayaktayizz kilolarla başbasayiz zalimlere kötülere yenilmedik buradayizzz (mahsun kirmizigulll)ayyy igrencimmmm kaçtım gelmeyin üstüme neyim

Mönüm

Erken her zamanki gibi bir kuru incir, bir mandalina
Kahvaltı yeşillikli yumurta salatası bir dilim beyaz peynir beş zeytin iki bardak çay bir simit salatalık dom.
Arada 3 size bahsettim tarhanadan bir aktivya
Akşam şükür yiyecek bir şey yapabildim patates salatası az yoğurt az domates sos ne yazık ki iki ince dilim beyaz ekmek
Kendime 2 orta boy patatesle bol yeşillikli yaptım
Küçük doğuş çay bardağı varya onunla neskafe az şekerli. Üçü birarada çooook şekerli çünkü
Eğer acıkırsam bir ayva yemeyi düşünüyorum mideye oturuyor belki tok tutar

Sporu eklememişim 40 dakika yürüyüş 200 mekik
Bugün patates yedim ondan biraz daha mekik çekerim yatmadan
Nerdesin minikkelebek kız iki küçük çocukla nasıl yetişiyorsun her şeye ben bazen yemeği zor yetiştiriyorum

sabah aç karnına su
kahvaltıda 1 yumurta 3 zeytin 3 mercimek köftesi yarım kk peynir çay ekmek yok
ara kahve
öğle 6-7 lokma börek yarım tabak çorba
ara kayınvalidemle nescafe
akşam knedime 1 porsiyonluk kadar lahana haşladım üzerine 3 ç.kaşığı kadar yoğurt çok az zencefil tozu ve karabiber bir çımdık ta tuz attım onu yedim ve 1 kepçe e çorba içtim ekmek yok
ara 4 tane balık kraker oğluşum çok ısrar etti
spor 150+150 merdiven indim 150+150 merdiven çıktım oğluşu okuluna götürürken bayır çok yoruyo insanı ya
400 ip atlama ara ara
15 dakika oğluşla gangnam style oynadık tam 3 kere bıktım valla ama oğlum ısrar edince kıramıyorum
su yatana kadar 2.5 litre olur 2 litre kadar içtim

yapacam cnm. platesimide yapacağım. bir güç toplayım biraz (ne yedimki halim olsun) ama yapacağım...

Ah canım n ettin sen kendine halsiz düşürme kendini bence bu son diyetin pek sağlıklı değil biliyorum bir kilo ve bu hafta için sadece ama yine de dikkat et kendine en azından az yiyince sporu abartma bak hasta olursun aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…