- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Ebrucum yoklugun hemen farkediliyor dun girmeyince sasirdim zaten Allahtan onemli birsey yokmus
Misafiri de hemen cagir yoksa o tatlilar cuma gunu tartida belli eder kendini:18:
arkadaşlar selamlarrr.. Vermem gereken çok az kilo kaldı ve çok az da zamanım (4gün: Ben son güne kalmadan bitireceğim bu kiloları).. O yüzden buğün başka diyete başladım.
Arkadaşlar lütfen yaptığım yanlış biliyorum ama psikolojik desteklerinizi bekliyorum...
Yiyeceğim menü belli olduğu için şimdiden yazayım dedim.
Sabah: 1şekesiz neskafe
ögle: Haşlanmış tavuk(derisiz). Salata
akşam: 2haşlanmış yumurta, 1domates,haşlanmış ıspanak
kızlar ne zorluklarla size ulaşıyorum anlatayım.dün akşam misafirler gidince hemen nete koştum ama net yoktu.bugünde yokyukarıda var ve ben yukarıdan pc istedim ve size yazıyorum.öglenligi yedim ve şimdi koltuklarımı ve sandalyelerimi silicem.oglum boyadı bişiler döktü akşam.sporlarımı gece yapıyorum biliyorsunuz.tatlı kaldı baya bu akşam eşim erken gelirse bi arkadaşımı eşiyle davet edicem.yoksa kaç gün bu tatlıyı bitimeye çalışırım:18:
Dün:aç karınla elma sirkeli su
10:00 =kk peynir,1t.b ekmek,3 çeri domates,1 salata,2 çatal yumurta sarısı,3 çatal reçel,1 baım tahinpekmez,çay
12:30 =türk kahvesi
14:30 =1 tabak çorba,2çeri,yarım salata
16:15 =avuç içi kadar 1 poça,yeşilçay
18:30 =1 kase çorba,10 sarma,3 kaşık yogurt,1dl.beyaz ekmek(sıcacıktı dayanamadım)
21:00 =yeşilçay,1dl.etiburçaklı tatlım
spor:
100 hundert plates
100 mekik
Uyaninca kurukayisi ılık su bir ceviz bir hurma
9da bir hasl yum 2kk pey 6zeytin 1cavdar dom sal brok biber dereotu çay
11 de 3/4portakal brokoli
12bucuk bir avuç bademceviz kayısı kuru üzüm yemisi
14.10 altı kasık keskek salata
16.00bir mandalina iki kasık yoğurt iki badem bir finduk
Spor17.56-18.56
Şimdi bir tabak pirasa dolması ve ayran
Su 4litre
Spor tabiki ivit
Yeşil icerim
Mahfoldum spor yaparken 40dk sonrası her dakika iki cm inceledim sankim nelson sana soz verdim diye yaptım sen yapmazsan atlarım üstüne haberin olsun yirim seni bennnn yada yapma ya Ebru yenilsin)@@&&&&&
ebruuu yardımmm.. Kötüyüm. Umutsuzummm. Keyfsizim.. Taktım şu son kiloyu gitmiiyor üzerime yapıştı kaldı sankiii
Hep şu nelsoncumun yüzündenNelsonum bu kız okul dışında yürümez bile.Öglenleri güzellik uykusuna yatar.Sen geldin öptün uyuyan devi uyandırdın Ben haşemo giyicem pembe bikiniyide sehraya hediye edicem senin yüzünden Zaten ben eksilerddeyim coşturma şu kızçeyi avmelere gitsin iskender yesin Bari sehra haftaya nelsonla olda bari göbüşün popon erir lahana çorbasıyla
Mönüm
Erken her zamanki gibi bir kuru incir, bir mandalina
Kahvaltı yeşillikli yumurta salatası bir dilim beyaz peynir beş zeytin iki bardak çay bir simit salatalık dom.
Arada 3 size bahsettim tarhanadan bir aktivya
Akşam şükür yiyecek bir şey yapabildim patates salatası az yoğurt az domates sos ne yazık ki iki ince dilim beyaz ekmek
Kendime 2 orta boy patatesle bol yeşillikli yaptım
Küçük doğuş çay bardağı varya onunla neskafe az şekerli. Üçü birarada çooook şekerli çünkü
Eğer acıkırsam bir ayva yemeyi düşünüyorum mideye oturuyor belki tok tutar
yapacam cnm. platesimide yapacağım. bir güç toplayım biraz (ne yedimki halim olsun) ama yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?